giannis939
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.231
- Πόντοι
- 486
Ρε μλκς ειπαμε να ειμαστε ανωμαλοι εδω μεσα.... αλλα οχι να κανουμε και σεξ-συμπολ την Ρενα Μορφη γαμω την πουτανα μου !!!!!
Οχι φιλε. Περα απ την πλακα δεν ειναι θεμα τσοντας. Η συγκεκριμενη βγαζει μια ξινιλα και δεν ειναι τιποτα περισσοτερο απ την μετρια κοπελα της διπλανης πορτας. Δες την αβαφη απο κοντα και τα ξαναλεμε. Υπαρχουν μια χαρα καθημερινες κοπελες πολυ πιο ομορφες γλυκες και περιποιημενες απο τη συγκεκριμενη.Kαλες οι τσοντες αλλα αν συγκρινετε καθε μια που βλεπετε με τις αγαπημενες σας πορνοσταρ και τις βγαζετε ψιλομπαζα να το κοιταξετε αυτο και να τις κοψετε τις( τοσες) πολλες( τσοντες)...σας χαλανε.
Αλλοι προτιμουν πλαστικουρες τυπου τουνη, παναγιωταρουΡε μλκς ειπαμε να ειμαστε ανωμαλοι εδω μεσα.... αλλα οχι να κανουμε και σεξ-συμπολ την Ρενα Μορφη γαμω την πουτανα μου !!!!!
Πες τα ρε φιλε! Σεξ συμπολ η Μορφη?? Θα τρελαθουμε τελειως!!Ρε μλκς ειπαμε να ειμαστε ανωμαλοι εδω μεσα.... αλλα οχι να κανουμε και σεξ-συμπολ την Ρενα Μορφη γαμω την πουτανα μου !!!!!
Δεν μας ενδιαφερουν οι καθημερινες...αγκαλια με το κινητο και την προσωπικη τους "ζωη" ειναι...ουτε θα μας χαμογελασουν ουτε τιποτα.Η Ρενα ομως εχει πολλα να δωσει.Ενταξει οκ. Σεβομαι οτι σε καποιους αρεσει.
Οχι φιλε. Περα απ την πλακα δεν ειναι θεμα τσοντας. Η συγκεκριμενη βγαζει μια ξινιλα και δεν ειναι τιποτα περισσοτερο απ την μετρια κοπελα της διπλανης πορτας. Δες την αβαφη απο κοντα και τα ξαναλεμε. Υπαρχουν μια χαρα καθημερινες κοπελες πολυ πιο ομορφες γλυκες και περιποιημενες απο τη συγκεκριμενη.
Δλδ η Ρενα θα σας χαμογελασει και ισως και κατι παραπανω.Δεν μας ενδιαφερουν οι καθημερινες...αγκαλια με το κινητο και την προσωπικη τους "ζωη" ειναι...ουτε θα μας χαμογελασουν ουτε τιποτα.Η Ρενα ομως εχει πολλα να δωσει.
Αυτο που δινει η Ρενα ειναι πολυ πιο ποιοτικο απο την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ξινομουρα ελλεηνιδα που αν δεν σε ξερει ειτε απο κοντα ειτε απο τα τουιτερ και τα μουιτερ ουτε που να σε χεσει.Η βλεπεις ολες να χαμογελανε σε αγνωστους;Δλδ η Ρενα θα σας χαμογελασει και ισως και κατι παραπανω.
Μαλιστα.
Θα συμφωνήσω στο ποιοτικό της Μόρφη και στην ξινομούρα ελλεηνίδα που αναφέρεις. Όμως κατα τ άλλα όπως τα είπαμε πρίν. Για άλλους μετράει για άλλους όχι.Αυτο που δινει η Ρενα ειναι πολυ πιο ποιοτικο απο την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ξινομουρα ελλεηνιδα που αν δεν σε ξερει ειτε απο κοντα ειτε απο τα τουιτερ και τα μουιτερ ουτε που να σε χεσει.Η βλεπεις ολες να χαμογελανε σε αγνωστους;
Σημάδια είναι αυτά. Έρχεται το τέλοςΠες τα ρε φιλε! Σεξ συμπολ η Μορφη?? Θα τρελαθουμε τελειως!!
τραγουδάει και πινει και ξυνόγαλο μαζιΓιατι δεν σου θυμιζει και ληγμενο godgilA του στρατου οταν τραγουδαει?
εμενα μου βγάζει να ανοιξω το ψυγειο τωρα επιτόπου και να στιψω ενα λεμόνι που εχω μαζι με μυλόξυδο...καθως θα το κοπανάω θα τη σκέφτομαιAυτή η γκόμενα μου βγάζει κάτι σέξι και καβλωτικό
Μυλόξυδο μόνο ,το άλλο που το πάς?Δεν βλέπεις που παίρνει κάτι εκφράσεις και είναι σαν στραβοχυμένος λουκουμάς?εμενα μου βγάζει να ανοιξω το ψυγειο τωρα επιτόπου και να στιψω ενα λεμόνι που εχω μαζι με μυλόξυδο...καθως θα το κοπανάω θα τη σκέφτομαι
εγω τα βλέπω οι παραπάνω κύριοι δε ξερω μαλλον εχουν αλλη γνώμη.Αλλα δε βαριέσαι...γούστα ειναι αυταΜυλόξυδο μόνο ,το άλλο που το πάς?Δεν βλέπεις που παίρνει κάτι εκφράσεις και είναι σαν στραβοχυμένος λουκουμάς?
Πλάκα πλάκα σε αυτό το βιντεοκλίπ είναι πολύ δυνατή. Ελπίζω και στο μέλλον τέτοιες εμφανίσειςΝταξ διαθέτει αρκετή εμφάνιση για πλασάρισμα με πολλά διαφορετικά στυλ που διανθίζει την Μπουένα Βίστα Σαλαμίνα Κλαμπ μιλφ τραγουδιστική περσόνα της. Αλλά όχι και για άμεση ανόρθωση άμα τη εμφανίσει.