okασε, τον εδωσες εσυ..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Relax Spa Μιχαλακοπούλου 99
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stamatisp
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 254K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
alexalex77777
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2009
- Like
- 57
- Πόντοι
- 6
επισκεψη με συλβια.τυπικες υπηρεσιες ασχημο σωμα,εξτρα για ακαποτο και μια αισθηση βιασυνης...........τι ειχεσ γιαννη....
hollywood2
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Το σωμα της Συλβιας μ'αρεζε αλλα η συμπεριφορα της απαραδεκτη.
Επισης ακουω οτι μυριζει το νιμου της. Πηρες πρεφα καθολου?
επισκεψη με συλβια.τυπικες υπηρεσιες ασχημο σωμα,εξτρα για ακαποτο και μια αισθηση βιασυνης...........τι ειχεσ γιαννη....
big_lebowski
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Το σωμα της Συλβιας μ'αρεζε αλλα η συμπεριφορα της απαραδεκτη.
μυριζει μπαρμπουνιλα το νιμου της!!!
Περνάω πολύ όμορφα με τις κοπελίτσες και αυτό ίσος να ενοχλεί κάποιους.
Ποσώς με ενδιαφέρει η άποψή τους.
Έχω τονίσει και θα ξαναπώ.
Δεν με ενδιαφέρουν άλλα μαγαζιά. Εγώ βρήκα αυτό που έψαχνα και το απολαμβάνω.
Κάθε είδους πικραμένος, μελανχολικός, κακογαμημένος, αγάμητος μπορεί να πει την μαλακίας του. Δικαίωμα του και υποχρέωσής μας να το σεβαστούμε.
Δόξα τον θεό υπάρχουν πολλών ειδών συμπλέγματα και ένα σορό γιατροί για να σας βοηθήσουν.
Και όπως είπα και σε προηγούμενη καταχώρηση να το κοιτάξετε καλά αυτό γιατί μπορεί να σας το γυρίσει σε πνευμονία, και δεν είναι να παίζουμε με αυτά τώρα.....
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
το χουμε πει πολλάκις οτι η πουτανοκαψουρίαση ειναι ανίατη ασθενεια.Περνάω πολύ όμορφα με τις κοπελίτσες και αυτό ίσος να ενοχλεί κάποιους.
Ποσώς με ενδιαφέρει η άποψή τους.
Έχω τονίσει και θα ξαναπώ.
Δεν με ενδιαφέρουν άλλα μαγαζιά. Εγώ βρήκα αυτό που έψαχνα και το απολαμβάνω.
Κάθε είδους πικραμένος, μελανχολικός, κακογαμημένος, αγάμητος μπορεί να πει την μαλακίας του. Δικαίωμα του και υποχρέωσής μας να το σεβαστούμε.
Δόξα τον θεό υπάρχουν πολλών ειδών συμπλέγματα και ένα σορό γιατροί για να σας βοηθήσουν.
Και όπως είπα και σε προηγούμενη καταχώρηση να το κοιτάξετε καλά αυτό γιατί μπορεί να σας το γυρίσει σε πνευμονία, και δεν είναι να παίζουμε με αυτά τώρα.....
ΜΗΝ ψαχνεις θεραπεια. ετσι θα πεθανεις..
alexalex77777
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2009
- Like
- 57
- Πόντοι
- 6
οχι δεν καταλαβα κατι αλλα απο σωμα γενικοτερα περιμενα κατι πιο καλο σε γυμνο........απο συμπεριφορα ,τυπικη ουτε κακη ουτε καλη.για μια φοαρα μονο ειναι και εαν......Το σωμα της Συλβιας μ'αρεζε αλλα η συμπεριφορα της απαραδεκτη.
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
χριστινα καλυτερη παντως και ποιο τουμπανο βυζι....οχι δεν καταλαβα κατι αλλα απο σωμα γενικοτερα περιμενα κατι πιο καλο σε γυμνο........απο συμπεριφορα ,τυπικη ουτε κακη ουτε καλη.για μια φοαρα μονο ειναι και εαν......
το χουμε πει πολλάκις οτι η πουτανοκαψουρίαση ειναι ανίατη ασθενεια.
ΜΗΝ ψαχνεις θεραπεια. ετσι θα πεθανεις..
Λοιπόν φίλε Μένιο άκου.
Δεν με ενοχλεί που είσαι αγάμητος – κακογαμημένος.
Αυτό που με στεναχωρεί είναι που βλέπω πως δεν ακολουθείς τις συμβουλές του γιατρού και θα μου χειροτερέψεις.
Σε παρακαλώ να περάσεις το απόγευμα από το ιατρείο μου να σου γράψω ένα δυο αγχολυτικά και ξαναέρχεσαι την άλλη εβδομάδα να δούμε πως τα πας.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
εισαι μεγαλος, εισαι τεραστιος.. δωσε μου κι άλλα φάρμακα, κανε μου κι αλλες διαγωσεις πουτανοκαψουριασμένε γέροντα !!!!Λοιπόν φίλε Μένιο άκου.
Αυτό που με στεναχωρεί είναι που βλέπω πως δεν ακολουθείς τις συμβουλές του γιατρού και θα μου χειροτερέψεις.
Σε παρακαλώ να περάσεις το απόγευμα από το ιατρείο μου να σου γράψω ένα δυο αγχολυτικά και ξαναέρχεσαι την άλλη εβδομάδα να δούμε πως τα πας.
[size=10pt]Ένα υπέροχο απόγευμα.......
Ήμουνα πολύ πεσμένος την Παρασκευή που μας πέρασε και ήμουν έτοιμος να καταρρεύσω.....
Βαρέθηκα την ζωή μου εν γένη και γενικός μου την είχε δώσει......
Είχα πολύ καιρό να επισκεφτώ κάποιο ίδρυμα και ένιωθα ότι έπρεπε να περάσω από τα γνωστά μου μέρη για να ρίξω μια ματιά και άμα έπεφτα σε τίποτα καλό να καθόμουνα....
Φυσικά και δεν ήθελα ένα απλό καθαρό sex... ήθελα κάτι παραπάνω..... ήθελα να χαλαρώσω πρώτα από όλη την ένταση που για κάποιον ανεξήγητο λόγο είχε εδώ και μέρες συσσωρευτεί μέσα μου......
Πέρασα λοιπόν από Μιχαλακοπούλου όπου είναι και το συνηθισμένο στέκι μου....
Μπήκα μέσα και παρηγκηλα ένα ουισκάκι να στανιάρω λιγάκι... να έρθω βρε παιδί μου στα ίσια μου..... έρχεται η κυριούλα και μου το φέρνει.... ήμουν τόσο χάλια που το κοπάνησα μονορούφι.... μου ήρθε ο θάνατος..... και μετά από πολύ λίγο αρχίσανε να παρελαύνουν μέσα από το δωμάτιο τα κοριτσάκια....
Όπως έχουμε πει η καλύτερη και φυσικά σκάλες ανώτερη από τις άλλες εκεί μέσα είναι η Σόνια, με την οποία έχω βρεθεί ουκ ολίγες φορές....
Είπα όμως μέρα που είναι και στην κατάσταση μου να δοκιμάσω κάτι άλλο μιας και μια αλλαγή θα μου έφτιαχνε το κέφι και θα ξεθόλωνε λιγάκι το μυαλό μου....
Είπα λοιπόν να έρθει η Χριστίνα....
Μπαίνει μέσα το κοριτσάκι μετά από λίγο και μου λεει πως έχει περίοδο και άμα ήθελα κάτι περισσότερο από μασάζ θα έπρεπε να επιλέξω κάποια άλλη κοπέλα....
Έτσι λοιπόν επίλεξα την Σόνια την παλιά αγαπημένη και δοκιμασμένη συνταγή.....
Έρχεται μέσα σε λιγάκι και μου ήταν λίγο στεναχωρημένη, επειδή προφανώς δεν την είχα από την αρχή επιλέξει και θα έχανε ένα σχετικά εύκολο 40 αρι εκείνο το απόγευμα....
Κάποια μικρά σχόλια καλοπροαίρετα για την επιλογή μου και μετά ξάπλωσα για να απολαύσω το μασάζ.....
Λοιπόν είχε πολλά κέφια η Σόνια μας και πραγματικά με χαλάρωσε ξεκινώντας από την πλάτη μου και φτάνοντας μέχρι τα δάχτυλα των ποδιών μου ......
Τα ξέχασα όλα...... και άρχισα να ερεθίζομαι πολύ.....
Πολύ γρήγορα βρέθηκε γυμνή επάνω μου και άρχισε να μου κάνει μασάζ ξανά, μόνο που αυτήν την φορά με την γλώσσα της.....
Σε πολύ λίγο το πέος μου χάθηκε στο πολύ όμορφο στοματάκι της και εγώ άρχισα να τρέμω..... πολύ χαλαρά και με αργές κινήσεις ασχολήθηκε με τα μπαλάκια μου και μετά κάθισε πάνω στο ερεθισμένο μαγιόξυλο.....
Αργές και ρυθμικές κινήσεις με την συνοδεία ευχάριστων κραυγών και πολύ εκφραστικών μορφασμών, που σου έδιναν την εντύπωση ότι αυτό δεν ήταν απλή υποκριτική τέχνη αλλά ότι το ένιωθε.....
Σε λιγάκι ξάπλωσε πάνω στο τραπέζι του πόνου και εγώ πήρα θέση πίσω της....
Το ίδιο και στην απλή παραλλαγή της ιεραποστολικής στάσης, μέχρι που ήρθε η ώρα της κατάθεσης....
Βαθύ κάθισμα μπροστά μου και τα εναπόθεσε όλα επάνω στο στήθος της......
Λες και βγήκε όλη μου η κούραση εκείνη την στιγμή από μέσα μου.....
Χαλαρή συζήτηση για περίπου πέντε λεπτάκια, όπου μου αποκάλυψε ότι είναι 1,50 ύψος και περίπου 45 κιλά και ότι θέλει να χάσει και μερικά ακόμη μια και νιώθει λίγο χοντρή τελευταία.....[/size]
asaitos kavalaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 1
γιατρουδακο της κακκιας ωρας το οτι πηγες σε μια μασαζερι και γαμισες και περασες καλα
αυτο δεν σημαινει οτι εγινες αυτοματα μη αγαμητος.
ο πατερας γεωργιος εχει ανοιξει τα ματια σε πολλα παπαδοπαιδια του και συν της αλλης τους εχει δειξει τεμαχια
που δεν θα τα δεις ποτε στη ζωη σου...
SPORT200
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 19
- Like
- 264
- Πόντοι
- 3.225
καταρχην συγγνωμη για το σπαμ
επειδη βλεπω πολλεσ φορες να υπαρχουν κοντρεσ για τισ αναφορεσ
συναδελφων(με εισαγωγικα η χωρισ),για προμοτορεσ,μασατζουδεσ
που μπαινουν σαν αντρεσ κλπ..κ δεν ειναι ωραιοι ουτε οι τσακωμοι
αλλα κ γεμιζουν τα thread με ασχετα κ ασκοπα σχολια.
εχω να προτεινω οταν εχει καποιοσ αμφιβολια για την εγκυροτητα
των λεγομενων καποιου,να του ζητα να πηγαινει μαζι του η να δωσει
στοιχεια ο "κατηγορουμενοσ"(κ με πμ) ετσι ωστε να παει κ να δει
αν απολαμβανει τισ αναφερομενεσ υπηρεσιεσ,αν ειναι σωστεσ δηλαδη.
κ παλι συγγνωμη.
αν θεωρηθει οτι ενοχλουν τα γραφομενα μου,ασ διαγραφουν η ασ
μεταφερθουν οπου θεωρουν σωστα οι moderators..
κ παλι συγγνωμη.
γιατρουδακο της κακκιας ωρας το οτι πηγες σε μια μασαζερι και γαμισες και περασες καλα
αυτο δεν σημαινει οτι εγινες αυτοματα μη αγαμητος.
ο πατερας γεωργιος εχει ανοιξει τα ματια σε πολλα παπαδοπαιδια του και συν της αλλης τους εχει δειξει τεμαχια
που δεν θα τα δεις ποτε στη ζωη σου...
Ευσεβείς πόθοι που ευκόλως μετουσιώνονται σε μία ανίερη και βαρετή κόντρα.
Δεν έχω να προτείνω τίποτα άλλο από xanax των 0,5 (δύο την ημέρα ένα πρωί και ένα βράδυ) και αρκετή ξεκούραση παιδιά μου.
Στην προσπάθειά μου να δώσω μια μεγαλύτερη βαρύτητα στο γραπτό μου, θα πρότεινα να εξεταστείτε για υφέρπουσα παροξιστική ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή (τι είπε ο μεγάλος πάλι) με έντονα τα σημάδια της ψύχωσης.
Ρωτήστε έναν ψυχίατρο και θα σας ενημερώσει σχετικά.
Το να κυνηγάμε ανεμόμυλους όπως είπε και ο αγαπημένος μου Θερβάντες έχει και αυτό την γλύκα του. Έτσι ίσως δώσω κάποια ελαφρυντικά στην βλακεία.
Γιατί όπως πολύ σωστά είπε και ο φίλος μου ο Αινστάιν : δύο πράγματα δεν έχουν όρια, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.
(αυτό το τελευταίο για τον φίλο μου τον Μένιο)
Πέραν τούτου ουδέν.............!!!!!!!!!!!!!!
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
εσυ πρεπει να απετυχες πολλάκις στην εισγωγη σου στην ιατρικη και σου εμεινε στιγμα..Ευσεβείς πόθοι που ευκόλως μετουσιώνονται σε μία ανίερη και βαρετή κόντρα.
Δεν έχω να προτείνω τίποτα άλλο από xanax των 0,5 (δύο την ημέρα ένα πρωί και ένα βράδυ) και αρκετή ξεκούραση παιδιά μου.
Στην προσπάθειά μου να δώσω μια μεγαλύτερη βαρύτητα στο γραπτό μου, θα πρότεινα να εξεταστείτε για υφέρπουσα παροξιστική ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή (τι είπε ο μεγάλος πάλι) με έντονα τα σημάδια της ψύχωσης.
Ρωτήστε έναν ψυχίατρο και θα σας ενημερώσει σχετικά.
Το να κυνηγάμε ανεμόμυλους όπως είπε και ο αγαπημένος μου Θερβάντες έχει και αυτό την γλύκα του. Έτσι ίσως δώσω κάποια ελαφρυντικά στην βλακεία.
Γιατί όπως πολύ σωστά είπε και ο φίλος μου ο Αινστάιν : δύο πράγματα δεν έχουν όρια, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.
(αυτό το τελευταίο για τον φίλο μου τον Μένιο)
Πέραν τούτου ουδέν.............!!!!!!!!!!!!!!
πού ειναι το φαρμακειο σου ????
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
μιλαμε εβαλες τα πραματα στη θεση τουςκαταρχην συγγνωμη για το σπαμ
κ παλι συγγνωμη.
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
μιλαμε εβαλες τα πραματα στη θεση τους
άχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!το καλύτερο πόστ που έχει γραφτεί ποτέ στα μασαζοθρέντια!!!!!!!!!!!
SPORT200
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 19
- Like
- 264
- Πόντοι
- 3.225
μιλαμε εβαλες τα πραματα στη θεση τους
ενταξει δεν ειναι για γελια..ποιο πολλα ειναι τα
γραφομενα για κοντρεσ ,κραξιματα,κλπ παρα
οι ανφορεσ..
εσυ πρεπει να απετυχες πολλάκις στην εισγωγη σου στην ιατρικη και σου εμεινε στιγμα..
πού ειναι το φαρμακειο σου ????
Φίλε Μένιο,
Ήμουνα σίγουρος πως δεν θα καταλάβαινες απολύτως τίποτα.
Πως θα μπορούσα άλλωστε να έχω τέτοια απαίτηση από εσένα.
Κάπου όμως μέσα μου βαθιά (πολύ βαθιά όμως) ήλπιζα ότι θα μπορούσες να κατανοήσεις την ακρίβεια και το νόημα των μαύρων στιγμάτων που εμφανίσθηκαν στην οθόνη σου.
Πλην όμως στάθηκα άτυχος.
Αγαπητέ μου Μένιο,
Έχοντας επίγνωση της κατάστασής σου θα σε παραπέμψω για άλλη μια φορά στο εδάφιο του προηγούμενου γραπτού μου, παραφράζοντας το λίγο.
Πιο είναι το πιο γρήγορο πράγμα επάνω στην Γη.....??????
Όχι Μένιο μου δεν είναι η ταχύτητα του φωτός. Ούτε η σκέψη. Ούτε καν το κόψιμο όπως περιγράφεται στο πολύ γνωστό ανέκδοτο.
Το πιο γρήγορο πράγμα στον κόσμο είναι η βλακεία.
Σπάει κάθε φράγμα και ταξιδεύει με ασύλληπτες ταχύτητες μέσα στον χώρο και στον χρόνο. Βρίσκεται παντού και πάντα. Αυτός είναι και ο λόγος άλλωστε που κάποιος απαλλάσσεται, σε κάποια δίκη, λόγο βλακείας.
Και εσύ φίλε μου Μένιο στην συγκεκριμένη περίπτωση έχεις πάρα πολλά ελαφρυντικά........
Υ.Γ.
Σε ότι αφορά το Φαρμακείο που μου ανέφερες, μπορώ να σου πω ότι μπορείς να έρθεις όποτε θέλεις. Έχω κάτι πολύ καλά υπόθετα για την πάθησή σου..... :o :o :o :o :o :o :o
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
ίβλη στα ξανασβησανε ρε συ.
του nassinio και τα δικα μου ειναι on topic, τα δικα σου ειναι off..
του nassinio και τα δικα μου ειναι on topic, τα δικα σου ειναι off..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 41K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις