Νέα

Relax Spa Μιχαλακοπούλου 99

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stamatisp
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 254K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ποιος μίλησε για 40 €......!!!!!!??????
Μήπως με μπερδεύεις με κανέναν άλλο....
Εγώ μίλησα για 80 €
Και 160 € το διπλό.......

Μάλλον κάποιο λάθος κάνεις.....

Τώρα σε ότι αφορά την ξεπέτα και το 40λεπτό τι να σου πω....
Άμα θέλεις την επόμενη φορά που θα πάω να σε πάρω μαζί μου να κρατάς και χρόνο άμα θέλεις.......... ειλικρινά δεν έχω κανένα θέμα.......

Παράθεση από: nassinio στις 12/10/09, 13:01
Ένα υπέροχο απόγευμα.......

Ήμουνα πολύ πεσμένος την Παρασκευή που μας πέρασε και ήμουν έτοιμος να καταρρεύσω.....
Βαρέθηκα την ζωή μου εν γένη και γενικός μου την είχε δώσει......
Είχα πολύ καιρό να επισκεφτώ κάποιο ίδρυμα και ένιωθα ότι έπρεπε να περάσω από τα γνωστά μου μέρη για να ρίξω μια ματιά και άμα έπεφτα σε τίποτα καλό να καθόμουνα....
Φυσικά και δεν ήθελα ένα απλό καθαρό sex... ήθελα κάτι παραπάνω..... ήθελα να χαλαρώσω πρώτα από όλη την ένταση που για κάποιον ανεξήγητο λόγο είχε εδώ και μέρες συσσωρευτεί μέσα μου......
Πέρασα λοιπόν από Μιχαλακοπούλου όπου είναι και το συνηθισμένο στέκι μου....
Μπήκα μέσα και παρηγκηλα ένα ουισκάκι να στανιάρω λιγάκι... να έρθω βρε παιδί μου στα ίσια μου..... έρχεται η κυριούλα και μου το φέρνει.... ήμουν τόσο χάλια που το κοπάνησα μονορούφι.... μου ήρθε ο θάνατος..... και μετά από πολύ λίγο αρχίσανε να παρελαύνουν μέσα από το δωμάτιο τα κοριτσάκια....

Όπως έχουμε πει η καλύτερη και φυσικά σκάλες ανώτερη από τις άλλες εκεί μέσα είναι η Σόνια, με την οποία έχω βρεθεί ουκ ολίγες φορές....
Είπα όμως μέρα που είναι και στην κατάσταση μου να δοκιμάσω κάτι άλλο μιας και μια αλλαγή θα μου έφτιαχνε το κέφι και θα ξεθόλωνε λιγάκι το μυαλό μου....
Είπα λοιπόν να έρθει η Χριστίνα....
Μπαίνει μέσα το κοριτσάκι μετά από λίγο και μου λεει πως έχει περίοδο και άμα ήθελα κάτι περισσότερο από μασάζ θα έπρεπε να επιλέξω κάποια άλλη κοπέλα....

Έτσι λοιπόν επίλεξα την Σόνια την παλιά αγαπημένη και δοκιμασμένη συνταγή.....

Έρχεται μέσα σε λιγάκι και μου ήταν λίγο στεναχωρημένη, επειδή προφανώς δεν την είχα από την αρχή επιλέξει και θα έχανε ένα σχετικά εύκολο 40 αρι εκείνο το απόγευμα....
Κάποια μικρά σχόλια καλοπροαίρετα για την επιλογή μου και μετά ξάπλωσα για να απολαύσω το μασάζ.....

ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ 40ΑΡΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ;; (ΓΡΑΦΩ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ)

nassinio

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Παράθεση από: nassinio στις 12/10/09, 13:01
Ένα υπέροχο απόγευμα.......

Ήμουνα πολύ πεσμένος την Παρασκευή που μας πέρασε και ήμουν έτοιμος να καταρρεύσω.....
Βαρέθηκα την ζωή μου εν γένη και γενικός μου την είχε δώσει......
Είχα πολύ καιρό να επισκεφτώ κάποιο ίδρυμα και ένιωθα ότι έπρεπε να περάσω από τα γνωστά μου μέρη για να ρίξω μια ματιά και άμα έπεφτα σε τίποτα καλό να καθόμουνα....
Φυσικά και δεν ήθελα ένα απλό καθαρό sex... ήθελα κάτι παραπάνω..... ήθελα να χαλαρώσω πρώτα από όλη την ένταση που για κάποιον ανεξήγητο λόγο είχε εδώ και μέρες συσσωρευτεί μέσα μου......
Πέρασα λοιπόν από Μιχαλακοπούλου όπου είναι και το συνηθισμένο στέκι μου....
Μπήκα μέσα και παρηγκηλα ένα ουισκάκι να στανιάρω λιγάκι... να έρθω βρε παιδί μου στα ίσια μου..... έρχεται η κυριούλα και μου το φέρνει.... ήμουν τόσο χάλια που το κοπάνησα μονορούφι.... μου ήρθε ο θάνατος..... και μετά από πολύ λίγο αρχίσανε να παρελαύνουν μέσα από το δωμάτιο τα κοριτσάκια....

Όπως έχουμε πει η καλύτερη και φυσικά σκάλες ανώτερη από τις άλλες εκεί μέσα είναι η Σόνια, με την οποία έχω βρεθεί ουκ ολίγες φορές....
Είπα όμως μέρα που είναι και στην κατάσταση μου να δοκιμάσω κάτι άλλο μιας και μια αλλαγή θα μου έφτιαχνε το κέφι και θα ξεθόλωνε λιγάκι το μυαλό μου....
Είπα λοιπόν να έρθει η Χριστίνα....
Μπαίνει μέσα το κοριτσάκι μετά από λίγο και μου λεει πως έχει περίοδο και άμα ήθελα κάτι περισσότερο από μασάζ θα έπρεπε να επιλέξω κάποια άλλη κοπέλα....

Έτσι λοιπόν επίλεξα την Σόνια την παλιά αγαπημένη και δοκιμασμένη συνταγή.....

Έρχεται μέσα σε λιγάκι και μου ήταν λίγο στεναχωρημένη, επειδή προφανώς δεν την είχα από την αρχή επιλέξει και θα έχανε ένα σχετικά εύκολο 40 αρι εκείνο το απόγευμα....
Κάποια μικρά σχόλια καλοπροαίρετα για την επιλογή μου και μετά ξάπλωσα για να απολαύσω το μασάζ.....

ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ 40ΑΡΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ;; (ΓΡΑΦΩ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ)

Αναφέρομαι στο ποσό που η ίδια θα έπαιρνε από την συνεύρεση.....
Φυσικά και δεν αναφέρομαι στο ποσό που εγώ θα έδινα....
Από όσο μου έχει εξηγήσει τα κέρδη είναι 50/50 σε αυτό το μαγαζί....

Τώρα λίγο καλύτερα.....???????

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477

Τώρα λίγο καλύτερα.....???????
μπραβο αρχηγε, το κανες ταλαρα

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

Χωρίς να θέλω να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου και να εμπλακώ σε αντιπαραθέσεις, αυτό ακριβώς κατάλαβα κι εγώ από το post. Οτι τα 40 ευρώ ήταν η καθαρή αμοιβή της (περίπου τα διπλάσια δηλαδή θα έδινε ο συναγωνιστής για κοπέλα/μαγαζί).

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
ρε παιδια καλημερα!!!αυτη η σονια δουλευει ακομα στο ιδρυμα??ξερει κανεισ γιατι περασα πριν 2 μερεσ και δεν την ειδα!!!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ο πελάτης πάνω από όλα όπως θα έλεγε και ο φίλος μου ο Μένιος........
τώρα ναι, αντιληπτόν ακόμα και για ηλίθιους σαν εμένα.
εξακολουθώ να λέω βέβαια πως τελευταία φορά εμένα η Σόνια με ξεπέταξε ΚΑΙ μου την έσπασε αφού μου έλεγε διαρκώς: "τέλειωνε αγόρι μου - έλα, τέλειωνε...."
έλεος όμως....

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
εύχομαι να ανοίξουν όλα τα κλειστά επαγγέλματα και το πρώτο από αυτά που θα ανοίξουν να είναι τα πουτανάδικα πολυτελείας....μόνο έτσι θα μπορέσουμε νε γαμήσουμε αξιόλογα τεμάχια όπως οι υπόλοιποι ευρωπέη.Άμα δεν το έχετε πάρει χαμπάρι μόνο εμείς εδώ γαμάμε τριτοτέταρτες με κόστος τιτανομέγιστης ταναπού του FKK!!!!!και μάλιστα στις περισσότερες περιπτώσεις σε παλιά διαμερίσματα ή ακόμη χειρότερα σε σπίτια επιπέδου φυλής,διδύμου,αχαρνών κλπ....Άμα έρθουν οι γερμανοί όση φτωχεια και αν υπάρχει όλες οι οικονομίες μας θα πηγαίνουν εκεί.Προς το παρόν αποταμίευση διότι στα εδώ πουτανάδικα δεν αξίζει ούτε απέξω να περνάς(εννοείται με κάποιες λίγες εξαιρεσεις..)

nassinio

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
τώρα ναι, αντιληπτόν ακόμα και για ηλίθιους σαν εμένα.
εξακολουθώ να λέω βέβαια πως τελευταία φορά εμένα η Σόνια με ξεπέταξε ΚΑΙ μου την έσπασε αφού μου έλεγε διαρκώς: "τέλειωνε αγόρι μου - έλα, τέλειωνε...."
έλεος όμως....

Μην τρελαθούμε εντελώς. Απλά δεν κατάλαβες. Δεν έγινε και τίποτα κακό. Δεν σε χαρακτήρισε κανένας σαν βλάκα ή ηλίθιο όπως αναφέρεις. Και φυσικά δεν είχα σκοπό να σε θίξω με τα γραφόμενα μου.
Απλά ήθελα να ξεκαθαρίσω την θέση μου.
Τώρα όσον αφορά την ξεπέτα τι να σου πω βρε φίλε.
Εγώ έχω κολλήσει σε αυτό το μαγαζί και δεν πάω αλλού μια και από την αρχή μου φερθήκανε άψογα. Και σας ερασιτέχνης του χώρου δεν ψάχνω για κάτι φοβερό ή εξεζητημένο. Βρήκα αυτό που θέλω και περνάω καλά. Αυτό είναι όλο.
Αλλά και εγώ από την αρχή κύριος με τα κορίτσια. Ούτε αγριάδες ούτε τσαμπουκάδες ούτε φωνές και σχόλια. Πιστεύω ότι παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και η δική μας συμπεριφορά.
Εάν τους φερθείς σαν ένα κομμάτι κρέας έτσι θα σου φερθούν και αυτές. Εάν τις αντιμετωπίσεις σαν απλούς ανθρώπους έτσι θα σε αντιμετωπίσουνε και αυτές.
Πάλι θα ξαναπώ δεν είμαι ειδήμον και επαγγελματίας του είδους, την εμπειρία μου μεταφέρω απλά.

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
398
Πόντοι
26
Εμένα η εμπειρία μου έχει δείξει οτι για το πως θα σου συμπεριφερθεί μια κοπέλα σε ίδρυμα έχει άμεση σχέση με το όλο πακέτο εμφάνισης-καθαριότητας-συμπεριφοράς του πελάτη κατά 80% και της διάθεσης της κοπέλας εκείνη τη στιγμή κατά 20% (εαν πχ της έχει συμβεί κάτι και έχει τα νεύρα της).
Προχτές για παράδειγμα που πήγα Αθήνα για δουλειές , βρήκα το χρόνο και πήγα σε 2 ιδρύματα που αραϊά και που, είμαι πελάτης αλλά με τις συγκεκριμένες κοπέλες δεν είχα ξαναπάει , δηλαδή δεν με ήξεραν από πριν...
Είχα 2 πολύ θετικές εμπειρίες...Πέραν του προβλεπόμενου...
Σχεδόν βγήκα και από τα 2 με πιπιλιές στο σώμα μου (ευτυχώς δεν είμαι παντρεμένος....)
Με ρούφηξαν κυριολεκτικά παντού.Γιατί όλα αυτά?
Πολύ απλά είμαι εμφανίσιμος (πάνω του μέσου όρου - γυμνασμένος-baby face) , φρεσκοπλυμένος , φρεσκοξυρισμένος (και στην κάτω κόμη...) και αρκετά ευγενικός.
Μην περιμένενε να πηγαίνετε σαν λέτσοι και να βρωμάτε και να σας κάνουν αγκαλίτσες και χαδάκια σαν τρελές οι πουτάνες.Έχουν και αυτές μύτη και μυρίζουν , και κόβουν και συμπεριφορές.Αν δεν έχεις τρόπους μην περιμένεις ανάλογη συμπεριφορά.Επίσης η εμφάνιση για μένα έρχετε τελευταία αλλά φυσικά εαν την έχεις βοηθάει αρκετά το όλο πακέτο.Το Α και το Ω όμως είναι η ευγένεια και η καθαριότητα

nassinio

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Εμένα η εμπειρία μου έχει δείξει οτι για το πως θα σου συμπεριφερθεί μια κοπέλα σε ίδρυμα έχει άμεση σχέση με το όλο πακέτο εμφάνισης-καθαριότητας-συμπεριφοράς του πελάτη κατά 80% και της διάθεσης της κοπέλας εκείνη τη στιγμή κατά 20% (εαν πχ της έχει συμβεί κάτι και έχει τα νεύρα της).
Προχτές για παράδειγμα που πήγα Αθήνα για δουλειές , βρήκα το χρόνο και πήγα σε 2 ιδρύματα που αραϊά και που, είμαι πελάτης αλλά με τις συγκεκριμένες κοπέλες δεν είχα ξαναπάει , δηλαδή δεν με ήξεραν από πριν...
Σχεδόν βγήκα και από τα 2 με πιπιλιές στο σώμα μου (ευτυχώς δεν είμαι παντρεμένος....)
Πολύ απλά είμαι εμφανίσιμος (πάνω του μέσου όρου - γυμνασμένος-baby face) , φρεσκοπλυμένος , φρεσκοξυρισμένος (και στην κάτω κόμη...) και αρκετά ευγενικός.
Μην περιμένενε να πηγαίνετε σαν λέτσοι και να βρωμάτε και να σας κάνουν αγκαλίτσες και χαδάκια σαν τρελές οι πουτάνες.Έχουν και αυτές μύτη και μυρίζουν , και κόβουν και συμπεριφορές.Αν δεν έχεις τρόπους μην περιμένεις ανάλογη συμπεριφορά.Επίσης η εμφάνιση για μένα έρχετε τελευταία αλλά φυσικά εαν την έχεις βοηθάει αρκετά το όλο πακέτο.Το Α και το Ω όμως είναι η ευγένεια και η καθαριότητα

Συντάσσομαι με τα άνωθι.....!!!!!

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
2-3 πραγματα   αρχικα, ν αμην φτασοπυμε στο σημειο να ετοιμαζομαστε σαν κανονικο ραντεβου με γκομενα πριν απο μασατζιδικο,δε3ν ειναι καλο για μας πιστευω, μετα καθαριοτητα εννοειται γι αμασ και να ζηταμε και απο την κοπελα π.χ. να βαλει οινοπνευμα μετα κ.τ.λ. κυριως για λογου ψυχολογιας και τελος για πιο πολλα μασατζιδια την πρωτη φορα σου φερεται η γκομενα αψογα και μετα σε θεωρει πελατη και δεν ειναι τοσο ψυχωμενη και ουτε καθεται το ιδο...οποτε ασ μην κολλαμε και εμεισ ,δενε εχουμε σχεση...η αποψη μου παντα ε...
τωρα στις ξεπετεσ αντε γεια καμια 2η ευκαιρεια..... τα 80 ε δεν ειναι λιγα ειτε τα εχουμε ειτε οχι...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Μην τρελαθούμε εντελώς. Απλά δεν κατάλαβες. Δεν έγινε και τίποτα κακό. Δεν σε χαρακτήρισε κανένας σαν βλάκα ή ηλίθιο όπως αναφέρεις. Και φυσικά δεν είχα σκοπό να σε θίξω με τα γραφόμενα μου.
Απλά ήθελα να ξεκαθαρίσω την θέση μου.
Τώρα όσον αφορά την ξεπέτα τι να σου πω βρε φίλε.
Εγώ έχω κολλήσει σε αυτό το μαγαζί και δεν πάω αλλού μια και από την αρχή μου φερθήκανε άψογα. Και σας ερασιτέχνης του χώρου δεν ψάχνω για κάτι φοβερό ή εξεζητημένο. Βρήκα αυτό που θέλω και περνάω καλά. Αυτό είναι όλο.
Αλλά και εγώ από την αρχή κύριος με τα κορίτσια. Ούτε αγριάδες ούτε τσαμπουκάδες ούτε φωνές και σχόλια. Πιστεύω ότι παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και η δική μας συμπεριφορά.
Εάν τους φερθείς σαν ένα κομμάτι κρέας έτσι θα σου φερθούν και αυτές. Εάν τις αντιμετωπίσεις σαν απλούς ανθρώπους έτσι θα σε αντιμετωπίσουνε και αυτές.
Πάλι θα ξαναπώ δεν είμαι ειδήμον και επαγγελματίας του είδους, την εμπειρία μου μεταφέρω απλά.
δεν θα διαφωνίσω σε τίποτα από αυτά που λες με τη διαφορά πως ούτε κι εγώ συμπεριφέρομαι άσχημα, δεν κάνω τίποτα από αυτά που λες. Ακόμα και όταν δεν μπαίνω τελικά μέσα κάπου, δεν λέω κακή κουβέντα, εκτός αν με προκαλέσει η δική τους συμπεριφορά.

και μια χαρα παιδί είμαι και καθαριότητα κλπ, το μόνο μου κουσούρι είναι πως δεν δίνω έξτρα ΤΙΠΟΤΑ. Αντιθέτως μπορεί να κάνω και παζάρι όπου θεωρώ πως με παίρνει.
Ας πούμε στο συγκεκριμένο έχω πάει 3 φορές (που σημαίνει πως ήμουν ευχαριστημένος τις 2 προηγούμενες) αλλά την 3η η Σόνια ήταν ξεπέτα. Σε αυτό δεν σηκώνω κουβέντα.

Επίσης το να είναι κάποια ξεπέτα δεν εξαρτάται μόνο από το πώς είσαι εσύ ή πως φέρεσαι αλλά και από το πώς είναι αυτή και πώς φέρεται, δηλαδή υπάρχουνε κοπέλες που πραγματικά θέλουνε να κόβουν εισητήρια ασχέτως του ποιος είναι ο άλλος

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
φιλε δεν εχω περασει με σονια μονο με την μονικα!!!!ποτε την πηρεσ  τελευτεα φορα????δεν λεει δηλαδα τπτ???ξεπετα του κερατα???λεω να παω σημερα το απογευμα λογικα θα ειναι εκει ετσι??

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
φιλε δεν εχω περασει με σονια μονο με την μονικα!!!!ποτε την πηρεσ  τελευτεα φορα????δεν λεει δηλαδα τπτ???ξεπετα του κερατα???λεω να παω σημερα το απογευμα λογικα θα ειναι εκει ετσι??
έχω περάσει και με ντουέτο Σονια και Μόνικα
ήταν καλά.
Αλλά σου λέω, τελευταία φορά η Σόνια με ξεπέταξε. Μπορεί να είχε τα νεύρα της, να της είχε καεί το βίντεο, πού να ξέρω.
εγώ αναφέρω τι έγινε. Ώστε αν γίνει και σε άλλους να ξέρουμε πως άλλαξε τροπάριο και να μπεί στις ξεπέτες.
Προς το παρόν εγώ το έχω βιώσει μια φορά. Αλλά μετά από αυτό δεν ξέρω αν θα ξαναπάω κιόλας. Άλλωστε τα 80ρια (ή ακόμα χειρότερα 150άρια ) δεν είναι μαρουλόφυλλα και η αγορά δεν είναι σίγουρο πως θα στα ξαναδώσει.

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
ρε παιδια η σονια απο πολυυυυυυυυυυ πολυυυυυυυυυ παλια ηταν και θα ειναι στις ξεπετες

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.083
Πόντοι
22.785
έχω περάσει και με ντουέτο Σονια και Μόνικα
ήταν καλά.
Αλλά σου λέω, τελευταία φορά η Σόνια με ξεπέταξε. Μπορεί να είχε τα νεύρα της, να της είχε καεί το βίντεο, πού να ξέρω.
εγώ αναφέρω τι έγινε. Ώστε αν γίνει και σε άλλους να ξέρουμε πως άλλαξε τροπάριο και να μπεί στις ξεπέτες.
Προς το παρόν εγώ το έχω βιώσει μια φορά. Αλλά μετά από αυτό δεν ξέρω αν θα ξαναπάω κιόλας. Άλλωστε τα 80ρια (ή ακόμα χειρότερα 150άρια ) δεν είναι μαρουλόφυλλα και η αγορά δεν είναι σίγουρο πως θα στα ξαναδώσει.

Έχεις π.μ !!!!!!

nassinio

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
δεν θα διαφωνίσω σε τίποτα από αυτά που λες με τη διαφορά πως ούτε κι εγώ συμπεριφέρομαι άσχημα, δεν κάνω τίποτα από αυτά που λες. Ακόμα και όταν δεν μπαίνω τελικά μέσα κάπου, δεν λέω κακή κουβέντα, εκτός αν με προκαλέσει η δική τους συμπεριφορά.

και μια χαρα παιδί είμαι και καθαριότητα κλπ, το μόνο μου κουσούρι είναι πως δεν δίνω έξτρα ΤΙΠΟΤΑ. Αντιθέτως μπορεί να κάνω και παζάρι όπου θεωρώ πως με παίρνει.
Ας πούμε στο συγκεκριμένο έχω πάει 3 φορές (που σημαίνει πως ήμουν ευχαριστημένος τις 2 προηγούμενες) αλλά την 3η η Σόνια ήταν ξεπέτα. Σε αυτό δεν σηκώνω κουβέντα.

Επίσης το να είναι κάποια ξεπέτα δεν εξαρτάται μόνο από το πώς είσαι εσύ ή πως φέρεσαι αλλά και από το πώς είναι αυτή και πώς φέρεται, δηλαδή υπάρχουνε κοπέλες που πραγματικά θέλουνε να κόβουν εισητήρια ασχέτως του ποιος είναι ο άλλος

Είχα πει να μην το γράψω αλλά σκέφτομαι ότι καλό είναι να το ξέρετε.
Τελευταία φορά είχα πάρει Μόνικα.
Μου λεει, καλά δεν θα ήταν να ήταν και η ΣΟΝΙΑ μαζί μας...?????
Απαντάω καλά θα ήταν αλλά δεν έχω λεφτά.
Μου λεει τότε, με 120 δέχεσαι...????
Λέω οκ και πέρασα ένα πολύ όμορφο 45-λεπτο.
Δεν είχα διάθεση για παζάρια. Απλά είπα την αλήθεια.
Τώρα εάν θα ξαναγίνει δεν ξέρω...
Θα δούμε....

Θέλω δηλαδή να πω πως και το παζάρι θέλει και αυτό τον τρόπο του.....

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
Παίζει ή έπαιζε ποτέ στο παρελθόν κάποια Αντζυ κοκκινομάλλα με μπάσα φωνή τραβελιού και ωραίο σωματάκι????αν ξέρει κανεις....

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
Παίζει ή έπαιζε ποτέ στο παρελθόν κάποια Αντζυ κοκκινομάλλα με μπάσα φωνή τραβελιού και ωραίο σωματάκι????αν ξέρει κανεις....
κοιτα παλια το 99 μεσα ειχε εναν τραβελο. τωρα πως τον λεγανε δεν ξερω λογω μη ενδιαφεροντος για το ειδος...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom