Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Ποιος μίλησε για 40 €......!!!!!!??????
Μήπως με μπερδεύεις με κανέναν άλλο....
Εγώ μίλησα για 80 €
Και 160 € το διπλό.......
Μάλλον κάποιο λάθος κάνεις.....
Τώρα σε ότι αφορά την ξεπέτα και το 40λεπτό τι να σου πω....
Άμα θέλεις την επόμενη φορά που θα πάω να σε πάρω μαζί μου να κρατάς και χρόνο άμα θέλεις.......... ειλικρινά δεν έχω κανένα θέμα.......
Παράθεση από: nassinio στις 12/10/09, 13:01
Ένα υπέροχο απόγευμα.......
Ήμουνα πολύ πεσμένος την Παρασκευή που μας πέρασε και ήμουν έτοιμος να καταρρεύσω.....
Βαρέθηκα την ζωή μου εν γένη και γενικός μου την είχε δώσει......
Είχα πολύ καιρό να επισκεφτώ κάποιο ίδρυμα και ένιωθα ότι έπρεπε να περάσω από τα γνωστά μου μέρη για να ρίξω μια ματιά και άμα έπεφτα σε τίποτα καλό να καθόμουνα....
Φυσικά και δεν ήθελα ένα απλό καθαρό sex... ήθελα κάτι παραπάνω..... ήθελα να χαλαρώσω πρώτα από όλη την ένταση που για κάποιον ανεξήγητο λόγο είχε εδώ και μέρες συσσωρευτεί μέσα μου......
Πέρασα λοιπόν από Μιχαλακοπούλου όπου είναι και το συνηθισμένο στέκι μου....
Μπήκα μέσα και παρηγκηλα ένα ουισκάκι να στανιάρω λιγάκι... να έρθω βρε παιδί μου στα ίσια μου..... έρχεται η κυριούλα και μου το φέρνει.... ήμουν τόσο χάλια που το κοπάνησα μονορούφι.... μου ήρθε ο θάνατος..... και μετά από πολύ λίγο αρχίσανε να παρελαύνουν μέσα από το δωμάτιο τα κοριτσάκια....
Όπως έχουμε πει η καλύτερη και φυσικά σκάλες ανώτερη από τις άλλες εκεί μέσα είναι η Σόνια, με την οποία έχω βρεθεί ουκ ολίγες φορές....
Είπα όμως μέρα που είναι και στην κατάσταση μου να δοκιμάσω κάτι άλλο μιας και μια αλλαγή θα μου έφτιαχνε το κέφι και θα ξεθόλωνε λιγάκι το μυαλό μου....
Είπα λοιπόν να έρθει η Χριστίνα....
Μπαίνει μέσα το κοριτσάκι μετά από λίγο και μου λεει πως έχει περίοδο και άμα ήθελα κάτι περισσότερο από μασάζ θα έπρεπε να επιλέξω κάποια άλλη κοπέλα....
Έτσι λοιπόν επίλεξα την Σόνια την παλιά αγαπημένη και δοκιμασμένη συνταγή.....
Έρχεται μέσα σε λιγάκι και μου ήταν λίγο στεναχωρημένη, επειδή προφανώς δεν την είχα από την αρχή επιλέξει και θα έχανε ένα σχετικά εύκολο 40 αρι εκείνο το απόγευμα....
Κάποια μικρά σχόλια καλοπροαίρετα για την επιλογή μου και μετά ξάπλωσα για να απολαύσω το μασάζ.....
ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ 40ΑΡΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ;; (ΓΡΑΦΩ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ)