Νέα

Relax Spa Μιχαλακοπούλου 99

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stamatisp
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 255K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
7
Πόντοι
16
ρε παιδια η σονια απο πολυυυυυυυυυυ πολυυυυυυυυυ παλια ηταν και θα ειναι στις ξεπετες
εγω απο οτι θυμαμαι πριν 2,5 χρονια δεν ηταν ετσι. μετα οταν αρχισε να τα οικονομαει αλλαξε.

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
Παντως παιδες η Μονικα ειναι και το πρωτο τσιμπουκι...πολυ προστυχοφατσα, με ωραιες τσιμπουκοεκφρασεις...

big_lebowski

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
χθες απογευματακι επεσαν οι τιλοι του τελους για το μασαζομαγαζο της Μιχαλακοπουλου. Χριστινα-Ντινα_Σονια-Μονικα η αποστολη της ομαδας με την Χριστινα να εχει περιοδο και να ειναι σα ζομπι, και την Σονια σα ζομπι επισης. Κατι σακκουλες ματιων που ουτε ο Ροκυ Μπαλμποα μετα απο τοσο ξυλο απο τον Απολλο Κριντ δεν ειχε!!

εσκασα φορτωμενος οικονομικα και ειχα ορεξη για τριο. Διαλεγω αρχικα Χριστινα και Σονια. Ερχεται η Χριστινα πρωτα και λεει το ποιημα "εχω περιοδο". Ερχεται μετα η Σονια οτι την ποναει η σκωλικοειδιτις και δεν μπορει να της το βαλω πολυ και με δυναμη. Της λεω "δε θα σου πηδηξω τον αφαλο μαναρι μου αλλα το μουνακι σου". Τελοσπαντων, με τα πολλα διαλεγω Μονικα και (εκανα μαλακια αλλα τεσπα) Σονια για supporting actor. Ντουζακι με Μονικα να μου περνει πιπετο και η συνεχεια στο δωματιο. Καλη πιπα και εναλλαγες αλλα μετα απο κανα 5λεπτο ξενερωσα βλεποντας την -Μiss Ξεπετα- Σονια να παει να μου βαλει τον σκουφο για να σφυρισει ληξη. Πηδαω Σονια και εκανε λες και την σουβλιζαν!! Ξενερα νο.2!! Παλι καλα που ηταν η Μονικα που ειναι παντα καυλωμενη και ευελικτη σε στασεις. Τη σφυροκοπησα και ξαπλωσα στο ντιβανοκρεβατο να με πιπωνουν και να εκτοξευω το υγρο πυρ. Ντυνομαι και σκαω νταιλιδικα 120 ευρα. Τα μετραει η Μονικα, κοιταζετε με Σονια τυπου "λιγα δεν ειναι?" αλλα δε λεει κουβεντα. Παω τουαλετα και αντιο σας.

Οταν σε τετοιες εποχες δε προσαρμοζεσαι σε τιμες, ποιοτητα υπηρεσιων και εξυπηρετηση, τοτε ΓΑΜΑ ΤΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ!!! Διεκπαιρεωτικες, τυπικες χωρις commitment στον πελατη.
Βαρεθηκα και ξενερωσα απο το εν λογω μαγαζι και δεν ξαναπαταω.
THE END.....

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
χθες απογευματακι επεσαν οι τιλοι του τελους για το μασαζομαγαζο της Μιχαλακοπουλου. Χριστινα-Ντινα_Σονια-Μονικα η αποστολη της ομαδας με την Χριστινα να εχει περιοδο και να ειναι σα ζομπι, και την Σονια σα ζομπι επισης. Κατι σακκουλες ματιων που ουτε ο Ροκυ Μπαλμποα μετα απο τοσο ξυλο απο τον Απολλο Κριντ δεν ειχε!!

εσκασα φορτωμενος οικονομικα και ειχα ορεξη για τριο. Διαλεγω αρχικα Χριστινα και Σονια. Ερχεται η Χριστινα πρωτα και λεει το ποιημα "εχω περιοδο". Ερχεται μετα η Σονια οτι την ποναει η σκωλικοειδιτις και δεν μπορει να της το βαλω πολυ και με δυναμη. Της λεω "δε θα σου πηδηξω τον αφαλο μαναρι μου αλλα το μουνακι σου". Τελοσπαντων, με τα πολλα διαλεγω Μονικα και (εκανα μαλακια αλλα τεσπα) Σονια για supporting actor. Ντουζακι με Μονικα να μου περνει πιπετο και η συνεχεια στο δωματιο. Καλη πιπα και εναλλαγες αλλα μετα απο κανα 5λεπτο ξενερωσα βλεποντας την -Μiss Ξεπετα- Σονια να παει να μου βαλει τον σκουφο για να σφυρισει ληξη. Πηδαω Σονια και εκανε λες και την σουβλιζαν!! Ξενερα νο.2!! Παλι καλα που ηταν η Μονικα που ειναι παντα καυλωμενη και ευελικτη σε στασεις. Τη σφυροκοπησα και ξαπλωσα στο ντιβανοκρεβατο να με πιπωνουν και να εκτοξευω το υγρο πυρ. Ντυνομαι και σκαω νταιλιδικα 120 ευρα. Τα μετραει η Μονικα, κοιταζετε με Σονια τυπου "λιγα δεν ειναι?" αλλα δε λεει κουβεντα. Παω τουαλετα και αντιο σας.

Οταν σε τετοιες εποχες δε προσαρμοζεσαι σε τιμες, ποιοτητα υπηρεσιων και εξυπηρετηση, τοτε ΓΑΜΑ ΤΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ!!! Διεκπαιρεωτικες, τυπικες χωρις commitment στον πελατη.
THE END.....

'σ' ωραίος ...!!! :grin:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
7
Πόντοι
16

THE END.....
καλωs ηρθεs στο club και εσυ. απο καιρο ηθελα να μιλησω , αλλα ελεγα αστον και θα καταλαβει απο μονοs του.  αλλα ετσι επιγραμματικα ,  η μονικα καλο θα ειναι να αποφευγεται στο στοματικο χωριs προφυλακτικο και επισηs δεν μαs αρεσει να παιρνουν πρωτοβουλιεs οι κοπελλεs? ετσι εκανε και η σονια.  το προφυλακτικο εβαλε.

hollywood2

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
καλωs ηρθεs στο club και εσυ. απο καιρο ηθελα να μιλησω , αλλα ελεγα αστον και θα καταλαβει απο μονοs του.  αλλα ετσι επιγραμματικα ,  η μονικα καλο θα ειναι να αποφευγεται στο στοματικο χωριs προφυλακτικο και επισηs δεν μαs αρεσει να παιρνουν πρωτοβουλιεs οι κοπελλεs? ετσι εκανε και η σονια.  το προφυλακτικο εβαλε.

LIO δεν πας στο 99 αλλο δηλαδη?

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
7
Πόντοι
16
LIO δεν πας στο 99 αλλο δηλαδη?
εχω καιρο τωρα να παω.    οτι ειχαν να μου δωσουν, μου το εδωσαν.    υπαρχουν και αλλου πορτoκαλιεs.    εξ αλλου το παιρνουν και παρα πολυ επανω τουs.    συνεχεια τουs ελεγα να μην βιαζονται και να μην κανουν βλακειεs.  εγω λυπαμαι εκει μεσα την αφεντικινα που δεν ξερει τι να κανει.  ειναι λιγο complicated to mutter. θα σου πω αλλη φορα.

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
Για ποιο λόγο όχι ελευθερο στοματικο από Μονικα φιλε?

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
οχι δεν σε ξεχασα, και σε ευχαριστω πολυ για την πληροφορηση και την βοηθεια που μου ειχες δωσει φιλε μου. μακαρι να ηταν ολοι εδω σαν εσενα...

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.717
Πόντοι
7.715
ακουσατε ακουσατε..!!!!Η ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΑΣ ΣΟΝΙΑ Τ Ε Λ Ο Σ ΑΠΟ ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ!!!!!!αυτα κυριοι...νεοτερα τις επομενες μερες....

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
7
Πόντοι
16
ακουσατε ακουσατε..!!!!Η ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΑΣ ΣΟΝΙΑ Τ Ε Λ Ο Σ ΑΠΟ ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ!!!!!!αυτα κυριοι...νεοτερα τις επομενες μερες....
  spunky  μου επιτρεπειs να συνεχισω?    ναι ετσι ειναι.    και σε λιγο καπου θα την συναντησετε.  ηδη επιασε δουλεια αλλου.  οποιοs εχει χρωστουμενα.....  καφανταρη το αδελφο μαγαζι, εκλεισε.  στο μιχαλακοπουλου ηρθε το  μιλφ ΕΛΕΝΗ απο καφανταρη και ενα 20χρονο απο ρουμανια η ΜΠΕΛΛΑ.  την περασα απο ανακριση και εμαθα το βιογραφικο τηs. ειπε οτι ειναι απο ρουμανια και οτι εχει δουλεψει δροσοπουλου 95 για λιγο , και στο καλιρροηs 12.  ηθελε να κανει την εμπειρη. εκφυλη φατσα εχει. και καλο σωματακι με μικρο βυζι.  τουs ειπα οτι καποια μασατζιδικα μειωνουν τιs τιμεs σε 60 και 70 ευρω. και οτι θα πρεπει να το κανουν και αυτοι ,για να ειναι ΙΝ στιs τρεχουσεs εξελιξειs.  εχω και συνεχεια στο συγγρου 147.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

σώπα ρε σύ!το ανακοίνωσαν και στις ειδήσεις? :rolleyes:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
πάντως κάτι μαγαζιά σαν και αυτό καλό είναι να κλείσουν για να ξεκαθαριζει το τοπίο σιγά σιγά.Πρέπει να στηριχθούν μόνο όσα μας προσέχουν...από όλες τις πάντες.Κατι μιχαλακοπουλου,κατι κριτωνος,κάτι συγγρού 79,κάτι θησεως 67,42,176,31 κλπ...πρέπει να παίρνουν τον πούλο.Να μείνουν μόνο καμμιά 10αρια.Βεβαια εγω θα εξακολουθήσω την αποχή μου έτσι και αλλιώς μέχρι να δώ κανά μουνί της προκοπής γιατί όλο κάτι μπαζόλες βλέπω ότι μας πασέρνουν εκτός εξαιρέσεων.Μία από τις εξαιρεσεις υπάρχει στη φωκίωνος αλλά εκεί τους διέγραψα από τη μνήμη μου με τη συμπεριφορά που επέδειξαν.Επίσης δεύτερη από τις εξαιρέσεις είναι στην ιλιάδα,αλλά και εκεί με αυτά που ζητάνε δεν πρόκειται να με ξαναδούνε.Οπότε μαζεύουμε λεφτά για ταξιδάκια και διακοπούλες....αφού το θέλουν να μαζέψουμε λεφτά,να τους χαλάσουμε χατήρι?

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
7
Πόντοι
16
Πρέπει να στηριχθούν μόνο όσα μας προσέχουν...από όλες τις πάντες.
  εγω  απο εδω και περα θα στηριζω μονο αυτεs  που θα εχουν παρεχουν ολα τα παρακατω = που θα δινουν φιλακια  στο στομα και θα κανουν ακαποτο στοματικο χωριs να κινδυνευω, να κανουν πολυ καλο στοματικο, να εχουν την ικανοτητα του φραπε, να ξερουν να στηνονται στο πηδημα, να λενε προστυχολογα και να ειναι μικρεs, ομορφουλεs και καβλιαρεs. δεν θα την βρω που θα παει να τα κατεχει ολα αυτα μαζι?

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
  εγω  απο εδω και περα θα στηριζω μονο αυτεs  που θα εχουν παρεχουν ολα τα παρακατω = που θα δινουν φιλακια  στο στομα και θα κανουν ακαποτο στοματικο χωριs να κινδυνευω, να κανουν πολυ καλο στοματικο, να εχουν την ικανοτητα του φραπε, να ξερουν να στηνονται στο πηδημα, να λενε προστυχολογα και να ειναι μικρεs, ομορφουλεs και καβλιαρεs. δεν θα την βρω που θα παει να τα κατεχει ολα αυτα μαζι?

θα συμφωνήσω σε όλα και θα προσθέσω και τις λίγο πιό μεγάλες... :grin:

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
ρε φιλε με φιλια και ακαποτα πως γινεται να ξερεισ οτι δεν κινδυνευεισ? θα κανει η γκομενα εξεταση μετα απο καθε πελατη η θα σου πει οτι μονο με σενα τα κανει γιατι σ αγαπαει???? ελεος πια.....ασ κανει ο καθενας οτι νομιζει αλλα να μην λεμε οτι να ναι.....

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
7
Πόντοι
16
ρε φιλε με φιλια και ακαποτα πως γινεται να ξερεισ οτι δεν κινδυνευεισ? θα κανει η γκομενα εξεταση μετα απο καθε πελατη η θα σου πει οτι μονο με σενα τα κανει γιατι σ αγαπαει???? ελεος πια.....ασ κανει ο καθενας οτι νομιζει αλλα να μην λεμε οτι να ναι.....
ενταξει μια γνωμη ειπα.    οταν η αλλη δεν κανει cim, δεν υπαρχει κινδυνοs.  και υπαρχουν πολλεs που δεν κανουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom