μια ακομα επισκεψη στο εν λογω μασαζοτριβειο. Το επιπεδο εχει πεσει παρα πολυ αλλα οι τιμες στα ιδια επιπεδα. Ειναι σαν να πινεις καφε και να τον πληρωνεις αργεντινικη μπριζολα. Παλιοτερες κριτικες μου με το nick "big lebowski" επιβεβαιωνουν τα εν λογω.
Το ροστερ της ομαδας - Τζουλια - Ξενια - Χριστινα - και 2 αλλες που μοιαζανε με γυναικες. Περισσοτερο σαν οργκ, σαν ξωτικα μοιαζανε.
Η μοναδικη αξιολογη εκει(Χριστινα) ηταν με πελατη, επομενως εκανα την μαλακια και επελεξα, λογω καυλας, την Ξενια. Ενα κοντοπουτανο, 1.60 το πολυ, αδυνατουλικο, καχεκτικο αλλα τελικα το επελεξα. Στο δια ταυτα....Πιπα πολυ μετρια αλλα το εξαιρετικο ανησυχιτικο της ολης ιστοριας ηταν οταν εβγαλε το στριγκακι και εμεινε κομαντο.....Απιστευτη βρωμα στο μουνι σε συνδυασμο με πληρη αγνοιας της λεξης "αποτριχωση".......Θαμνος το μουνι και ελαφρως αξυριστα ποδια...με μυρωδια τσικνιλας που μου ερχοταν να ξερασω......Απλα απαραδεκτη και η κοπελα αλλα και η τσατσογρια με το λαπτοπ στην υποδοχη που μου ειπε οτι ειναι φωτια η κοπελα....Θα μου πειτε, αυτη την δουλεια της εκανε...εγω, εκανα την μαλακια.....
Αν σε αυτες τις εποχες, με αυτες τις υπηρεσιες, με αυτες τις κοπελες, οχι μονο δε ριχνεις τις τιμες αλλα, το κυριοτετο, διακινδυνευεις να κολλησει κανεις κανα παρασημο απο τα βρωμομουνα εκειμεσα, τοτε καλυτερα να το κλεισουν το καταστημα για να μην κανουν πλακα ουτε με τα λεφτα μας ουτε με την υγεια μας.....