Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
να σε σπρωχνει η διαιτησια και να μην μπορεις να νικησεις την ξανθη,αυτα ειναι  :rockon: :rockon:
οντως τελικα η αδεκαρα δεν εχει παρει ποτε ματς με την διαιτησια,ουτε για αυτο δεν ειναι ικανη

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.295
Πόντοι
22.785
πικροχολα σχολεια ακουω... γιατι;;;;;;;;;;;;

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.295
Πόντοι
22.785
καλημερα λατρεμενα μου χανουμια...............

Συνημμένα

• prezintan.jpg
    prezintan.jpg
    19,7 KB · Εμφανίσεις: 18

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Καλησπέρα σε όλους τους αετούς!

Ο Κιτρινόμαυρος Λαός έδωσε βροντερό μήνυμα. Έδωσε Τέλος στις όποιες ελπίδες ανάδειξής των μη κίτρινων υποψηφίων! Ψήφισε DFWK, ψήφισε Ανανέωση. Θέλω να ευχαριστήσω όλους εκείνους που με στήριξαν και μη. Όλοι μαζί θα περάσουμε το κατώφλι της ανανέωσης για μια Δυναμική, Δημιουργική και Ασυμβίβαστη "Ρε μόνο η χανούμα"! :rockon: :rockon:

Σας περιμένω όλους αύριο στο Galaxy Bar του Hilton να γιορτάσουμε όλοι μαζί αυτή την μεγάλη νίκη!!

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486

Ο Κιτρινόμαυρος Λαός έδωσε βροντερό μήνυμα. Έδωσε Τέλος στις όποιες ελπίδες ανάδειξής των μη κίτρινων υποψηφίων! Ψήφισε DFWK, ψήφισε Ανανέωση. Θέλω να ευχαριστήσω όλους εκείνους που με στήριξαν και μη. Όλοι μαζί θα περάσουμε το κατώφλι της ανανέωσης για μια Δυναμική, Δημιουργική και Ασυμβίβαστη "Ρε μόνο η χανούμα"! :rockon: :rockon:

Σας περιμένω όλους αύριο στο Galaxy Bar του Hilton να γιορτάσουμε όλοι μαζί αυτή την μεγάλη νίκη!!
[move][size=16pt]ΟΥΣΤ!!![/size][/move]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66

όοχι στις αγορασμένες ψήφους......η αγοροπωλησία δεν θα περάσει......ΞΑΝΑΟΥΣΤ....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ηρεμήστε αδέλφια...η ψηφοφορία είναι η γιορτή της δημοκρατίας! :grin:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ηρεμήστε αδέλφια...η ψηφοφορία είναι η γιορτή της δημοκρατίας! :grin:
Τι λες ρε συ Γάτε...Εδώ ψηφίσαν και τα πληκτρολόγια στα ράφια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Εξω ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!
[move][size=17pt]ΝΟΘΕΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ[/size][/move]
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.936
Πόντοι
12.056
Εγω ποτε πρεπει να παω στο Ζαππειο για την συνεντευξη τυπου???  :think: :think: :think: :think:

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Θα παρακαλέσω τους θερμόαιμους αδερφούς να μάθουν να σέβονται τα αποτελέσματα! Όποια και αν είναι αυτά!!

Του χρόνου πάλι.... :grin:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Τι λες ρε συ Γάτε...Εδώ ψηφίσαν και τα πληκτρολόγια στα ράφια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Εξω ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!
[move][size=17pt]ΝΟΘΕΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ[/size][/move]
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
Εσύ μετα την φωτο που ανέβασες με τη γαυροφανέλα ήσουν καμένο χαρτί Ιοτά... :jerking:
Μεχρι κι εγώ ψήφισα για να μη βγείς εσύ :rockon:

[move]:rockon: :rockon: :rockon:[size=18pt]DFWK FOR EVER [/size] :rockon: :rockon: :rockon:[/move]

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Εσύ μετα την φωτο που ανέβασες με τη γαυροφανέλα ήσουν καμένο χαρτί Ιοτά... :jerking:

[move]:rockon: :rockon: :rockon:[size=18pt]DFWK FOR EVER [/size] :rockon: :rockon: :rockon:[/move]
Γεια σου ρε Πατριώτη! Τέτοιους ψηφοφόρους έχω εγώ....ΤΑΥΡΟΥΣ :rockon:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
εγω ψηφισα ναυαρχο ψυχαρα ολυμπιακαρα
ηταν καλη ευκαιρια να τους κανουμε παραρτημα το θρεντ

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486

Τι να περιμένεις από στερημένους Βλάχους!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Γεια σου ρε Πατριώτη! Τέτοιους ψηφοφόρους έχω εγώ....ΤΑΥΡΟΥΣ :rockon:
Αυτός είναι ο λαός σου ρε!!Σε περιμένω για μονομαχία απόψε στον ..Κάτω Ναό!!!!!
εγω ψηφισα ναυαρχο ψυχαρα ολυμπιακαρα
ηταν καλη ευκαιρια να τους κανουμε παραρτημα το θρεντ
Παρεκτρέπεσαι και συ μωρέ...Είπαμε  αλλά όχι κι έτσι πια!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom