You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
να σε σπρωχνει η διαιτησια και να μην μπορεις να νικησεις την ξανθη,αυτα ειναι
οντως τελικα η αδεκαρα δεν εχει παρει ποτε ματς με την διαιτησια,ουτε για αυτο δεν ειναι ικανη
οντως τελικα η αδεκαρα δεν εχει παρει ποτε ματς με την διαιτησια,ουτε για αυτο δεν ειναι ικανη
dfwk
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 406
- Πόντοι
- 316
Καλησπέρα σε όλους τους αετούς!
Ο Κιτρινόμαυρος Λαός έδωσε βροντερό μήνυμα. Έδωσε Τέλος στις όποιες ελπίδες ανάδειξής των μη κίτρινων υποψηφίων! Ψήφισε DFWK, ψήφισε Ανανέωση. Θέλω να ευχαριστήσω όλους εκείνους που με στήριξαν και μη. Όλοι μαζί θα περάσουμε το κατώφλι της ανανέωσης για μια Δυναμική, Δημιουργική και Ασυμβίβαστη "Ρε μόνο η χανούμα"!
Σας περιμένω όλους αύριο στο Galaxy Bar του Hilton να γιορτάσουμε όλοι μαζί αυτή την μεγάλη νίκη!!
Ο Κιτρινόμαυρος Λαός έδωσε βροντερό μήνυμα. Έδωσε Τέλος στις όποιες ελπίδες ανάδειξής των μη κίτρινων υποψηφίων! Ψήφισε DFWK, ψήφισε Ανανέωση. Θέλω να ευχαριστήσω όλους εκείνους που με στήριξαν και μη. Όλοι μαζί θα περάσουμε το κατώφλι της ανανέωσης για μια Δυναμική, Δημιουργική και Ασυμβίβαστη "Ρε μόνο η χανούμα"!
Σας περιμένω όλους αύριο στο Galaxy Bar του Hilton να γιορτάσουμε όλοι μαζί αυτή την μεγάλη νίκη!!
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
[move][size=16pt]ΟΥΣΤ!!![/size][/move]Καλησπέρα σε όλους τους αετούς!
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
όοχι στις αγορασμένες ψήφους......η αγοροπωλησία δεν θα περάσει......ΞΑΝΑΟΥΣΤ.......Καλησπέρα σε όλους τους αετούς!
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Τι λες ρε συ Γάτε...Εδώ ψηφίσαν και τα πληκτρολόγια στα ράφια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Εξω ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!Ηρεμήστε αδέλφια...η ψηφοφορία είναι η γιορτή της δημοκρατίας!
[move][size=17pt]ΝΟΘΕΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ[/size][/move]
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Εσύ μετα την φωτο που ανέβασες με τη γαυροφανέλα ήσουν καμένο χαρτί Ιοτά...Τι λες ρε συ Γάτε...Εδώ ψηφίσαν και τα πληκτρολόγια στα ράφια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Εξω ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!
[move][size=17pt]ΝΟΘΕΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ[/size][/move]
Μεχρι κι εγώ ψήφισα για να μη βγείς εσύ
[move] [size=18pt]DFWK FOR EVER [/size] [/move]
dfwk
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 406
- Πόντοι
- 316
Γεια σου ρε Πατριώτη! Τέτοιους ψηφοφόρους έχω εγώ....ΤΑΥΡΟΥΣΕσύ μετα την φωτο που ανέβασες με τη γαυροφανέλα ήσουν καμένο χαρτί Ιοτά...
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
εγω ψηφισα ναυαρχο ψυχαρα ολυμπιακαρα
ηταν καλη ευκαιρια να τους κανουμε παραρτημα το θρεντ
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Τι να περιμένεις από στερημένους Βλάχους!!!!Εσύ μετα την φωτο που ανέβασες με τη γαυροφανέλα ήσουν καμένο χαρτί Ιοτά...
Αυτός είναι ο λαός σου ρε!!Σε περιμένω για μονομαχία απόψε στον ..Κάτω Ναό!!!!!Γεια σου ρε Πατριώτη! Τέτοιους ψηφοφόρους έχω εγώ....ΤΑΥΡΟΥΣ
Παρεκτρέπεσαι και συ μωρέ...Είπαμε αλλά όχι κι έτσι πια!!εγω ψηφισα ναυαρχο ψυχαρα ολυμπιακαρα
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Καλύτερα βλάχος παρά πουλημένο τομάρι!!!!Τι να περιμένεις από στερημένους Βλάχους!!!!
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Μην δινεις σημασια σε στημενες ψηφοφοριες αδερφε.Εγω ποτε πρεπει να παω στο Ζαππειο για την συνεντευξη τυπου???
dfwk
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 406
- Πόντοι
- 316
Στον νομό κορινθίας??Αυτός είναι ο λαός σου ρε!!Σε περιμένω για μονομαχία απόψε στον ..Κάτω Ναό!!!!!
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις