Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.917
Πόντοι
606
Αρχιδακι τεοντοσιτς κανεις μαγκιες τωρα?
Πριν με τον κοσμο μεσα μαμα κακα??
Απογονε

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
γεια σου ρε ηθικη αδεκαρα βασιλισσα των τσιμπουκιων με τους πιο αγνους και ακομπλεξαριστους οπαδους

σας αδικησε η διαιτησια και κανατε επεισοδια?
σας εφταιξε ο αγγελοπουλος?
απλα σημερα αποδειχτηκε οτι τα επεισοδια και η μουρμουρα για διαιτησιες και παραγκες γινεται γιατι δεν αντεχεται την πουτσα που τρωτε απο τον ολυμπιακο
ποναει πολυ οταν ο θρυλος γαμαει
μιλάς εσύ για επεισόδια? γελοίο δεν είναι να μιλάτε εσείς για επεισόδια που πάτε να απίξετε βόλλευ και καταστρέφετε ολόκληρη πόλη? Ελεος!!! οσο για τα τσιμπούκια που γράφεις, κάτι φαίνεται να ξέρεις εσύ παραπάνω! μην σου πάρουμε και τον τίτλο!!!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ο γιωργος σφυριξε,
απο εκει και μετα οποιος καταλαβε καταλαβε... :2funny: :2funny: :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Κλάψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε δωρητή!Ή θα χάνετε ή θα τρώτε ξύλο και μπινελίκια για να θυμηθούμε και τις παλιές καλές μέρες! :rockon: :rockon: :rockon:
Και φυσικά τέτοιο κόσμο δεν έχετε δει ούτε για πλάκα στα πέτρινα χρόνια σας...όταν παίζατε μπροστά σε 50 φιλάθλους στο Παπαστράτειο!Ούτε οι γκόμενες των παιχτών σας δεν πηγαίνανε!!! :grin:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ρε γατε τι κωλοφαρδη ομαδα ειναι αυτη η Μιλαν με τους Γαλλους θα παιξει τελικα. :grin:

Επισκέπτης
Κλάψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε δωρητή!Ή θα χάνετε ή θα τρώτε ξύλο και μπινελίκια για να θυμηθούμε και τις παλιές καλές μέρες! :rockon: :rockon: :rockon:
Και φυσικά τέτοιο κόσμο δεν έχετε δει ούτε για πλάκα στα πέτρινα χρόνια σας...όταν παίζατε μπροστά σε 50 φιλάθλους στο Παπαστράτειο!Ούτε οι γκόμενες των παιχτών σας δεν πηγαίνανε!!! :grin:
γατε καντε παλι εντσταση μπορει και να δικαιωθειτε!!!!!! :2funny: :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
κατσε τωρα που την αλλη εβδομαδα θα χασετε το ασεαδ να δεις ποσο δικιο ειχατε. εσεις ματς στα χαρτια δεν θελετε :2funny: :2funny:
Τι συγκρίνεις ανόμοια πράγματα ρε ασχετίδη?Στα παπάρια μου τι θα πει το Ασεάδ!Το μεταξύ μας ματς κανονικά το έχω κερδίσει...

Επισκέπτης
Τι συγκρίνεις ανόμοια πράγματα ρε ασχετίδη?Στα παπάρια μου τι θα πει το Ασεάδ!Το μεταξύ μας ματς κανονικά το έχω κερδίσει...
ποιο κερδισες ρε παπαρα στα χαρτια το πηρες!!!! στο δευτερο γυρο η πουτσα εφτασε μεχρι τη ν. φιλαδελφεια!!!!!!! ζωντανο πορνο!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom