Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Κρίση-ξεκρίση τα πετυχημένα επιχειρηματικά deal,όπως το λιμάνι της Ταγγέρης,τα πετυχαίνει.
Οπότε περιμένω τα 70 εκ.
Κ μιας κ η ΑΕΚ ,όπως λένε έχει 15 εκ χρέη,τα 70 φαντάζουν υπέροχα πολλά.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.345
Πόντοι
22.785
καλημερα λατρεμενα μου χανουμια...
ερανο ρε απο ολους ρεεεεεεεεεεεεεεεεε
κ εγω μαζι σας.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
καλήμέρα χανούμια.............να γίνετε πολυμετοχικοί ρε......... :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Κρίση-ξεκρίση τα πετυχημένα επιχειρηματικά deal,όπως το λιμάνι της Ταγγέρης,τα πετυχαίνει.
Οπότε περιμένω τα 70 εκ.
Κ μιας κ η ΑΕΚ ,όπως λένε έχει 15 εκ χρέη,τα 70 φαντάζουν υπέροχα πολλά.

εάν σας φτιάξει γήπεδο τα λεφτά θα φαντάζουν ελεημοσύνη......
νομίζω ότι είναι ο μόνος που μπορεί να το καταφέρει τουλάχιστον από αυτούς που είναι δεδηλωμένοι ΑΕΚτζήδες...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
...κανένα πρόβλημα.
΄΄ιδού η Ρόδος ιδού κ το πήδημα΄΄

αλλά για να πας στην ΄΄Ρόδο΄΄,πρέπει ''να σαι τρελλός για να ασχοληθείς''.Οπότε δείξε μας ότι έχεις λίγο τρέλλα για να ασχοληθείς.Άλλωστε με τα χάλια του ελληνικού ποδοσφαίρου,πρέπει να ναι γενικότερα κανείς τρελλός για να ασχοληθεί.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.345
Πόντοι
22.785
Πολλα τα ευρω Σκοτεινε πολλα.. :huh:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
...κανένα πρόβλημα.
΄΄ιδού η Ρόδος ιδού κ το πήδημα΄΄

αλλά για να πας στην ΄΄Ρόδο΄΄,πρέπει ''να σαι τρελλός για να ασχοληθείς''.Οπότε δείξε μας ότι έχεις λίγο τρέλλα για να ασχοληθείς.Άλλωστε με τα χάλια του ελληνικού ποδοσφαίρου,πρέπει να ναι γενικότερα κανείς τρελλός για να ασχοληθεί.

από αυτούε που έχουν κατά καιρούς ασχοληθεί με την ΑΕΚ ο μόνος που μου φαίνεται αρκετά αλήτης επιχειρηματίας και αρχιδάτος να χτυπήσει το αντίπαλο δέος είναι ο ΜάγιαΜέλισσας.....
τα άλλα είναι για να περνά η ώρα.....

Υ.Γ.
Φαντάζομαι τη φάτσα του Κόκκλαλη όταν κατά καιρούς άκουγε τις δηλώσεις του Νικολαίδη......
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
μάγκες...χρειάζεται κάποιος που νάχει φράγκα και τσαμπουκά.....και δεν πα νάναι ο αγκαλίτσας μελισσάκι ή ο παππούς μου ο ακροβάτης......στην βρωμιά του τοπιού ...βρωμιά χρειάζεται.......

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.345
Πόντοι
22.785

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
....αφού τα χουν κ το καλοκαίρι θα τα σκορπούσαν ας μας τα δείξουν κ μας τους δόλιους για να το φχαριστηθούμε
κοίτα...
Είμαι της άποψηε...
δικά μου είναι όπως θέλω τα σκορπάω...
ο Μάγιας ζήτησε κάποια πράγματα και ο ένα κι ένα μίλκο το έπαιζε πρόεδρας........
τώρα ήρθε από δω, ηρθε από κει ο μάγιας τους έχει κρατημένους όλους απ τ αρχίδια.....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ωραια όλα αυτα που μου λες κ συμφωνώ.

ΕΡΩΤΗΣΗ τώρα:Η ΑΕΚ΄τώρα,που για μένα κ όπως κ για πολλούς άλλους αδερφούς,είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας,προσφέρεται για τετοιου είδους τερτίπια κ μικροεγωισμούς;

αρκετά δεν νομίζεις ότι εχει ταλαιπωρηθεί για να συνεχίζει να ταλανίζεται κ άλλο,από τέτοιου είδους εγωισμούς;

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Καλημέρα σε όλα τα αετόπουλα. Δύσκολα τα πράγματα πάλι.... :huh:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Α κ γω θα περιμένω μέχρι το καλοκαίρι ,τον οποιονδήποτε ''τρελλό'' που θα θέλει να πάρει την αρρώστια.Προφανώς τις βλακείες που λένε οι τωρινοί διοικούντες περί 10 ημερών για νέο επενδυτή κ τα λοιπά κ δεν τα λαμβανω σοβαρά υπόψη για τον οποιονδήποτε ΄΄τρελλό΄΄ που θα θελήσει να πάρει την ομάδα.Γιατί σε 10 μέρες δεν λαμ΄βανονται έτσι αυτές οι αποφάσεις.

Θα περιμένω μέχρι το καλοκαίρι τον οποιονδήποτε ''τρελλό'' αποφασίσει να πάρει την ΑΡΡΩΣΤΙΑ ή αυτόν τον λογικό που τελικά θα αποφασίσει να τρελλαθεί για να πάρει την ΑΕΚ.Μέχρι το θέρος ομως έχουμε καιρο,και η ομάδα τώρα έχει δύσκολο κ κρίσιμο ματς με τις γριες στην Σαλόνικα.Μόνο αυτό με νοιάζει τώρα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ωραια όλα αυτα που μου λες κ συμφωνώ.

ΕΡΩΤΗΣΗ τώρα:Η ΑΕΚ΄τώρα,που για μένα κ όπως κ για πολλούς άλλους αδερφούς,είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας,προσφέρεται για τετοιου είδους τερτίπια κ μικροεγωισμούς;

αρκετά δεν νομίζεις ότι εχει ταλαιπωρηθεί για να συνεχίζει να ταλανίζεται κ άλλο,από τέτοιου είδους εγωισμούς;

ρε αδερφέ ΟΚ....
αλλά στο τέλος κάποιος πρέπει να βάλει το χέρι στην τσέπη....
και εκεί το ξέρεις ότι συναισθηματισμοί δε μετράνε.......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Α κ γω θα περιμένω μέχρι το καλοκαίρι ,τον οποιονδήποτε ''τρελλό'' που θα θέλει να πάρει την αρρώστια.Προφανώς τις βλακείες που λένε οι τωρινοί διοικούντες περί 10 ημερών για νέο επενδυτή κ τα λοιπά κ δεν τα λαμβανω σοβαρά υπόψη για τον οποιονδήποτε ΄΄τρελλό΄΄ που θα θελήσει να πάρει την ομάδα.Γιατί σε 10 μέρες δεν λαμ΄βανονται έτσι αυτές οι αποφάσεις.

Θα περιμένω μέχρι το καλοκαίρι τον οποιονδήποτε ''τρελλό'' αποφασίσει να πάρει την ΑΡΡΩΣΤΙΑ ή αυτόν τον λογικό που τελικά θα αποφασίσει να τρελλαθεί για να πάρει την ΑΕΚ.Μέχρι το θέρος ομως έχουμε καιρο,και η ομάδα τώρα έχει δύσκολο κ κρίσιμο ματς με τις γριες στην Σαλόνικα.Μόνο αυτό με νοιάζει τώρα.

κοίτα....
Ο Κόκκαλης ακολούθησε ένα πετυχημένο μοντέλο....
Είχε το μαλάκα γαύρο στην πρίζα να έχει εμμονή με το πρωτάθλημα....
Οχι γιατί τον ένοιαζε το κυπελλάκι που κάποιοι μαλάκες χύνουν να το δουν αλλά γιατί ήθελε να προστατεύσει και την επένδυσή του....
Χάλαγε κάνα δυό το χρόνο σε γκαγκάτσηδες και ψυχομάνηδες για να έχει το κεφάλι του το Σεπτέμβρη ήσυχο και τα 10 παντελόνι.........
Ο περσινός κουβάς ήταν αποτέλεσμα που το είχε προβλέπει και καλύφθηκε από τα προηγούμενα ααβασάνιστα και ααβίαστα εκατό που μάζεψε......
Οσο η ΑΕΚ προσπαθούσε να της χαρίζουν τα 100 που χρώσταγε, αυτός μάζευε αυτά που επένδυσε..
Την καταλαβαίνεις τη διαφορά;

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
κύρις συγκεντρωσιάρχη........πότε θα φάμε?....αρχίζει η πείνα........άντε για να πας κανένα ταξίδι..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Καλιμερα κολιταρια χανουμια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλιμερα στο φιλο αεκαρχι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
κύρις συγκεντρωσιάρχη........πότε θα φάμε?....αρχίζει η πείνα........άντε για να πας κανένα ταξίδι..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Το καλό πράγμα ετοιμάζεται σιγά σιγά...Καλημέρα βρεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom