Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
καλώς ή κακώς έτσι είναι..........
μην κάνεις αβαβά τα υπέρ σου....
Εχεις πάρει (πέρισυ) πόντους που δεν έπρεπε. Αν είσαι καλός και ρίξεις κάνα δυό απ την αρχή του ματς τελειώνει το πανηγύρι....
Δεν κάνω τίποτα αβαβά!Και στο μεταξύ μας παιχνίδι αν και ήμασταν πολύ καλύτεροι αν δεν δινόταν το ανύπαρκτο πέναλτυ στο 45' μπορεί τελικά να μην νικούσαμε...

Επισκέπτης
με το συμπάθειο γκατούλη...
και ο βάζελας πέρισυ ένα μεδέν ήθελε να κερδάει και να πάρει πρωτάθλημα......
μάζεψε 8 παστέλια σουφρωτά στο τέλος σε 3 παιχνίδια και ησύχασε...........
εγω θα σου πω  κατι αλλο υπεροψια να δειχνεις οταν εχεις την ομαδα να κανει τη διαφορα κατι που δεν συμβαινει ασε που επαιζα και με δυο σημαντικες απουσιες. οσο για την καραμελα της διαιτησιας δεν νομιζω οτι πρεπει να μιλατε για αυτην. μια φαση σας αδικουν και φερνετε την καταστροφη. και κατι αλλο υπαρχει κανενας νομος που να λεει επειδη εκανε ο ρεφερι μια λαθος υποδειξη πρεπει να κανει δυο συνεχομενες στον αντιπαλο; ;)

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
φιλε μου πες μου ποσες ευκαιριες εκανες μεχρι το 60 και αν εκανες παραπανω απο δυο μεχρι το 90; ειπα οτι ηταν κανονικο γκολ αλλα εμενα δε μου εδωσε περισοτερα. αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα ποιος αδηκειται περισοτερο αλλα εσυ σαν μεγαλη ομαδα που εισαι δε μπορεις να στεκεσαι σε μια φαση. αν εισαι ομαδαρα βαλε μου τρια γκολ και ασε να σου ακυρωσει 10. αλλα οταν δεν κανεις ευκαιριες στεκεσαι στη μια φαση. για ρωτα και τις αλλες ομαδες τη εστι αδικια.μην τρελαθουμε ρτε παιδια οι τρεις σας δεν πρεπει να μιλατε για αδικια ειστε οι μονιμα ευνοουμενοι .
τι καφενειακή λογική είναι αυτή, ας έβαζα 10 γκολ. Εσύ με 2 ευκαιρίες έβαλες 2 γκολ και το δεύτερο στη  επίθεση μετά το ακυρωθέν γκιλ που ο Κυργιάκος ήταν στην άλλη περιοχή και διαμαρτύροταν. Αυτή η λογική είναι γελοία. Δηλαδη έάν μου ακύρωνε 5 γκολ θα έπρεπε να βάλω άλλα πέντε και να μην μιλάω. Ασε μας ρε φίλε. Και κάτι σημαντικό. Οταν μιλάς για εύνοια στις μεγάλες ομάδες, να βγάζεις έξω την ΑΕΚ. Η ΑΕΚ είναι πιο αδικημένη ακόμα και από την Ξάνθη. Αντε με τις ανοησίες πια. Η ΑΕΚ διακιούται να μιλάει για διαιτησία και θα μιλάει. Ο Γκαγκάτσης θα γιορτάσει την νίκη του στις εκλογές στην σουίτα του Σωκράτη πάλι τη ν Κυριακή?

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εγω θα σου πω  κατι αλλο υπεροψια να δειχνεις οταν εχεις την ομαδα να κανει τη διαφορα κατι που δεν συμβαινει ασε που επαιζα και με δυο σημαντικες απουσιες. οσο για την καραμελα της διαιτησιας δεν νομιζω οτι πρεπει να μιλατε για αυτην. μια φαση σας αδικουν και φερνετε την καταστροφη. και κατι αλλο υπαρχει κανενας νομος που να λεει επειδη εκανε ο ρεφερι μια λαθος υποδειξη πρεπει να κανει δυο συνεχομενες στον αντιπαλο; ;)

είπα και πιο πριν.......
το πρόβλημα της ελλάδας είναι ότι πάντα φταίνε οι αλλοι....
οι απουσίες, ο καιρός, η διαιτησία, ο αντίπαλος, η πουτάνα η τύχη.....
εμείς πότε φταίμε;

Η πλάκα είναι πωε ο έλληνας όταν κομπαζει, καμαρώνει, πανηγυρίζει το εγώ είναι παντού... Εγώ κέρδισα, εγώ σας γάμησα, εγώ σας έσκισα, εγώ σας σούφρωσα........
Οταν έρχεται η ώρα της ευθύνης το ΕΓΩ γίνεται ΔΕΝΕΙΜΑΙΔΩ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τι καφενειακή λογική είναι αυτή, ας έβαζα 10 γκολ. Εσύ με 2 ευκαιρίες έβαλες 2 γκολ και το δεύτερο στη  επίθεση μετά το ακυρωθέν γκιλ που ο Κυργιάκος ήταν στην άλλη περιοχή και διαμαρτύροταν. Αυτή η λογική είναι γελοία. Δηλαδη έάν μου ακύρωνε 5 γκολ θα έπρεπε να βάλω άλλα πέντε και να μην μιλάω. Ασε μας ρε φίλε. Και κάτι σημαντικό. Οταν μιλάς για εύνοια στις μεγάλες ομάδες, να βγάζεις έξω την ΑΕΚ. Η ΑΕΚ είναι πιο αδικημένη ακόμα και από την Ξάνθη. Αντε με τις ανοησίες πια. Η ΑΕΚ διακιούται να μιλάει για διαιτησία και θα μιλάει. Ο Γκαγκάτσης θα γιορτάσει την νίκη του στις εκλογές στην σουίτα του Σωκράτη πάλι τη ν Κυριακή?

άρχισαν τα ανέκδοτα πάλι......

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Μάλλον σε εμένα ήθελες να τα πεις...
Δεν νομίζω ότι η ΑΕΚ έχασε βαθμούς λόγω υπεροψίας!Αν θες την γνώμη μου η ΑΕΚ δεν νίκησε  γιατί ήταν άτυχη ,γιατί της ακυρώθηκε κανονικό γκολ σε κρίσιμο σημείο και γιατί ο Πανιώνιος έχει καλύτερο προπονητή!
Στο άλλο που λες συμφωνώ.Είναι μεγάλη  :jerking: και την κάνουν οι περισσότεροι διαιτητές!Το ένα λάθος το "διορθώνουν" με 2-3 ακόμα...

Επισκέπτης

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
αν εσυ ειδες δυο ευκαιριες τοτε αλλο ματς ειδαμε ολοι οι αλλοι. το τετατετ που εβγαλε ο ραμος στη γραμμη επανω δεν ειναι ευκαιρια το πεναλτυ στην ανατροπη χουτου ουτε αυτο. ηθελα να μου πεις στα 60λεπτα τη ευκαιρια εκανες και δεν τη θυμαμαι;οσο για τη διαιτησια αν τα πιστευεις αυτα που λες τι να σου πω!! να σου θυμισω μονο για φετος το πεναλτυ που πηρες με το βαζελο και πηρες το ματσακι. εκει ελεγες δεν επαιξε μπαλα ο βαζελος ρε μαγκες το κοβεται και τα ραβεται οπως θελετε. αν εσυ για να τελειωνουμε εισαι ευχαριστημενος με την αποδοση της αεκ και περιμενεις να παρεις πρωταθλημα με αυτες τις εμφανισεις παλι στο τελος θα στεναχωρηθεις!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν νομίζω ότιη ΑΕΚ έχασε λόγω υπεροψίας!Αν θες την γνώμη μου η ΑΕΚ έχασε γιατί ήταν άτυχη ,γιατί της ακυρώθηκε κανονικό γκολ σε κρίσιμο σημείο και γιατί ο Πανιώνιος έχει καλύτερο προπονητή!
Στο άλλο που λες συμφωνώ.Είναι μεγάλη  :jerking: και την κάνουν οι περισσότεροι διαιτητές!Το ένα λάθος το "διορθώνουν" με 2-3 ακόμα...
τύψεις......
ή και το άισθημα του εάν το καλύψω και νικήσει θα βγω λάδι.......

Επισκέπτης
Δεν νομίζω ότι η ΑΕΚ έχασε βαθμούς λόγω υπεροψίας!Αν θες την γνώμη μου η ΑΕΚ δεν νίκησε  γιατί ήταν άτυχη ,γιατί της ακυρώθηκε κανονικό γκολ σε κρίσιμο σημείο και γιατί ο Πανιώνιος έχει καλύτερο προπονητή!
ρε γατε ατυχη που ηταν; δηλαδη ποσες ευκαιριες εκανες κλασικες παραπανω και ησουν ατυχoς;

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ρε γατε ατυχη που ηταν; δηλαδη ποσες ευκαιριες εκανες κλασικες παραπανω και ησουν ατυχoς;
Η ατυχία ήταν ότι θα μπορούσαμε να το καθαρίσουμε το ματς άνετα μετά την ισοφάριση!Πίσω μπάζατε από παντού!Δεν είναι μόνο οι κλασικές ευκαιρίες που κρίνουν ένα ματς...

Επισκέπτης
Η ατυχία ήταν ότι θα μπορούσαμε να το καθαρίσουμε το ματς άνετα μετά την ισοφάριση!Πίσω μπάζατε από παντού!Δεν είναι μόνο οι κλασικές ευκαιρίες που κρίνουν ένα ματς...
ναι αλλα μεχρι να ισοφαρισετε θα μπορουσα να το ειχα καθαρισει στο πρωτο μερος οταν στις αντεπιθεσεις που καναμε ηταν και μισο γκολ. μη ξεχνας το ραμο που εβγαλε πλασε του μανιατη στη γραμμη στο 1-0. με τα αν δεν κερδιζεις!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και μόνο για το δεύτερο γκολ του πανιώνιου που ήταν γαι σεμινάριο δεν εδικαιούτο η ΑΕΚ τίποτα παραπάνω......
Τελεία.

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Καλημέρα αετόπουλα.

Καλημέρα αδέλφια μου και ΑΕΚΑΡΕΣ.Καλή βδομάδα στον κόσμο.
Είδαμε το σφάξιμο όλοι χθες,αλλα με ψυχή η ομάδα κατάφερε κ δεν έχασε τουλάχιστον,παρόλες τις επιθυμίες του αξιότιμου κόρακα κ.Σταυρίδη περί του αντιθέτου.
Ελπίζω τα λάθη εις βάρος της ομαδας μας,να είναι καθαρά ακούσια λάθη και να μην κρύβουν σκοπιμότητες.Τουλάχιστον δεν θα πάμε ηττημένοι στο ντέρμπι με τους ακατανόμαστους κ πάμε για το διπλό μέσα στο Καραϊσκάκη  :rockon: :rockon: :rockon:
Ανάλυση "κύριε Γεωργίου" δεν έχει σήμερα :tickedoff:.....

Τελικά είσαι μια Σκοτεινή Μαύρη Γάτα, μέχρι και την γκαρσόνα εχθές τρόμαξε....
black%20Cat.gif
 [/URL] :bottom: :bottom: :bottom: :bottom::2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
και μόνο για το δεύτερο γκολ του πανιώνιου που ήταν γαι σεμινάριο δεν εδικαιούτο η ΑΕΚ τίποτα παραπάνω......
Τελεία.
Ωραία λογική. Να προτείνουμε όποια ομάδα βάζει ωραίο γκολ να τελειώνει το παιχνίδι. Τελεία...

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Τελεία.
Ωραία λογική. Να προτείνουμε όποια ομάδα βάζει ωραίο γκολ να τελειώνει το παιχνίδι. Τελεία...

Γραψε λαθος. Το 3ο που δεν μπηκε ηθελε να πει ο περσονας. :dancing:

koureli

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
μπραβο στον Σταυριδη και στους λοιπους.αφου δεν τρεχει τιποτα οταν ακυρωνονται ετσι γκολ.μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!
σας εχει φαει ορισμενους.. :jerking: :jerking: :jerking:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ο Σταυρίδης πήρε 5 για την εφαρμογή κανονισμών οπότε όπως καταλαβαίνετε θα κα΄νουμε καιρό να τον ξαναδούμε.

Και είναι κ διεθνής τρομάρα μου :jerking: :jerking: :jerking:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Ο Σταυρίδης πήρε 5 για την εφαρμογή κανονισμών οπότε όπως καταλαβαίνετε θα κα΄νουμε καιρό να τον ξαναδούμε.

Και είναι κ διεθνής τρομάρα μου :jerking: :jerking: :jerking:
διαβασε ορα,ο Οφι αδικιθικε απο τη διετισια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
απο τις 4 και μετα ολα θα στροσουν,και βγαλε τη Νανα και ξαναβαλε τη ΦΡΟΣΟ!!!!!!!!!!!!!
15

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Γραψε λαθος. Το 3ο που δεν μπηκε ηθελε να πει ο περσονας. :dancing:
όχι το δεύτερο που μπήκε εννοάω από την αλλαγή του Γερμανού.

Οσο για τη λογική.....
Ευτυχώς που δεν είμαι ΑΕΚ.....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
όχι το δεύτερο που μπήκε εννοάω από την αλλαγή του Γερμανού.

Οσο για τη λογική.....
Ευτυχώς που δεν είμαι ΑΕΚ.....

Γιατί μήπως ξέρεις τι έίσαι;;;;
γλυψωγαυρόκωλος είσαι,να σου πω εγώ για να μην κουράζεσαι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom