Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εντάξει ρε συ,τότε κ τον Ζιντάν δεν θα τον έπαιρναν γιατί είναι Μουσουλμάνος κ έχει ραμαζάνι.Αν έχεις να πάρεις 1 παιχταρά δεν θα σκεφτείς το Ραμαζάνι.Κ πέρσι που βγήκε 2ος σκόρερ δε νομίζω ότι τον επηρέασε κανένα ραμαζάνι

Netuser

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Κατι που διαβασα στη σελιδα του σπορ φμ απο τον Κωστα Νικολακοπουλο χτες:

"Και κάτι που ήθελα να γράψω από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος για την ΑΕΚ. Μου βγάζει μία καλή αύρα η ομάδα του Δώνη, σε ό,τι αφορά τον τσαμπουκά, τη μαχητικότητα, την δίψα για αποτέλεσμα, την ψυχή που καταθέτει μέσα στο γήπεδο."

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πραγματικά δεν ξέρω αν είναι καλός προπονητής ο Δώνης,αλλά δείχνει ότι έχει τσαμπουκά κ χτυπάει τα ματς στα ίσα κ δεν τα φοβάται.Το ότι είχε 3 φουνταρισούς μπροστά με τον ΠΑΟΚ κάποια στιγμή,αυτό μυο δείχνει

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εγω έχω μια ερώτηση να κάνω μόνο, απλή βλαμμένη περιέργεια.
Μια και ο πρόεδράς σας λέει κάθε τρεις και λίγο πως ξέρει από μπάλα και ήταν ποδοσφαιριστής κλπ και αντιπαρέρχεται όλες τις κρίσεις...
εκείνου θα του άρεσε όταν έπαιζε μπάλα να παίρνει πριν ανάλογα τα εισητήρια ή θα το ήθελε προκαθορισμένο;
Απλά απορία εκφράζω...γιατί θυμάμαι πως για κάτι λεφτά της Εθνικής είχε χαλάσει τον κόσμο.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μια και ο πρόεδράς σας λέει κάθε τρεις και λίγο πως ξέρει από μπάλα και ήταν ποδοσφαιριστής κλπ και αντιπαρέρχεται όλες τις κρίσεις...
εκείνου θα του άρεσε όταν έπαιζε μπάλα να παίρνει πριν ανάλογα τα εισητήρια ή θα το ήθελε προκαθορισμένο;
Απλά απορία εκφράζω...γιατί θυμάμαι πως για κάτι λεφτά της Εθνικής είχε χαλάσει τον κόσμο.

Τράβα ρώτα τον.Μπες κ στο aekfc.gr κ στείλτου email.Απαντάει πάντα

sonoras

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2008
Like
2
Πόντοι
0
Για να λέμε την αλήθεια ο Δώνης υπάγεται στου δυο τρεις προπονητές στην Ελλάδα που στηρίζεται το ποδοσφαιρικό μέλλον της χώρας στο να αναδείξει ένα μεγάλο προπονητή που θα κάνει ευρωπαϊκή πορεία, τα βασικά χαρίσματα τα διαθέτι: νέος φιλόδοξος και εξιπνος. Τώρα μεγάλο ρόλο θα παίξουμε και εμείς ο λαός της ΑΕΚ με το πόσο υπομονή θα κάνουμε σε τυχόν στραβοπάτημα, γιατι στην Ελλάδα το εχουμε κάθε χρόνο να αλλάζουμε εξολοκλήρου την ομάδα και τον προπονητή προς ικανοποίηση της εξέδρας.

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
υπομονη 0
παιζουν μπαλα η τους παιρνει και τους σηκωνει
οταν ελεγε πως δεν εχει αναγκη τον λυμπε και τον δελλα..... ας μην τα ελεγε

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
το κολοδακτυλο αποο την ομονοια τους πηρε

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
και αν ειναι καλυτεροσ ο μαιαστοροβιτσ απο τον δελλα ακομα ελενχετε

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέλφια μου.ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΕΚΑΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ

Όλοι την Κυριακή 9.15 στο ΟΑΚΑ για να δούμε την ΑΡΡΩΣΤΙΑ ενάντια στις γριές-μην ξεχνάμε τι μας έκαναν πέρσι κ πώς πρέπει να τις υποδεχτούμε :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:

Και φυσικά πρέπει ΟΛΟΙ να χειροκροτήσουμε τους πρώην δικούς μας Κονέ και Μπούρμπο.Ειδικά τον δέυτερο νομίζω ότι όλοι οι ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ τον έχουμε στην καρδιά μας.

Εσυ ΑΕΚΤΖΗ θα αφήσεις την ΑΡΡΩΣΤΙΑ μόνη;;; :tickedoff:
το στιλιαρι που θα χεις να νε απο σιδεροξιλο ,παντα πολιτισμενος εφχαριστο!!!!!!!
15

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Σκοτεινέ την κυριακή τι θα κάνουμε τελικά?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Από ποια πλευρά τι θα κάνουμε;;;;
Κάτι με ήθελες ε;;;στείλε μου pm

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αδέλφια καλό απόγευμα κ καλό Σ/Κ.

Μην τα λέμε για την Κυριακή έτσι;;;

Εσύ ΑΕΚΤΖΗ θα αφήσεις την ΑΡΡΩΣΤΙΑ μόνη;;; :tickedoff:

Υ.Γ.:Τελικά το έλεγε Κ δεν το πιστεύαμε.Το πε κ έκανε.ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ;)

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Πότε ρε φίλε ο Ντέμης έκανε φασαρία στην Εθνική για τα χρήματα? θα μας τρελάνεις?
Περεμπιπτόντως. Τα λεφτά του ο Σόλιντ θα τα πάρει επιτέλους????? Και κάτι άλλο. Ποια είναι η μόνη ομάδα που πληρώνει τα πριμ πρωταθλήματος ένα χρόνο αργότερα?? 

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom