Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
6
και μετα μας ελεγε οτι δεν εφυγε απ τον ολυμπιακο για τα λεφτα!παιχταρας αλλα φραγκοφονιας.ουζμπεκισταν...

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
σαν ανθρωπος μετα απο αυτο ειναι ενα μηδενικο . δεν ντρεπεται να παραδεχεται οτι φευγει για τα φραγκα του ουζμπεκισταν??

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Αφιερουμένου στουν κύριου Ριβάλντου... :grin:
[youtube=425,350]ikrI9yoZy4w&feature=related[/youtube]

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
;)

URL]]

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Που είσαι ρε μεγάλε Ναύαρχε????χαθ'καμαν...

Και πολύ καλά κάνετεεεεεε :rockon: :rockon: :rockon:

xaotikos

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Ταλιροkiller! Καλύτερα για την ΑΕΚ καλύτερα και γι'αυτόν αφού λέει ότι ψάχνει μια καλή σύνταξη-εφάπαξ και όχι να παίξει ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο!

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Τελικα ειχε δικιο ο Σωκρατης που τον ειχε διωξει η οχι?
Για να μας πουν οι αντικειμενικοι που κραζανε τον Κοκκαλη. :jerking:
Τι ελεγε ο ριμπο οταν εφευγε απο τον Ολυμπιακο? Δεν ειναι θεμα χρηματων αλλα συμπεριφοράς απεναντι του? :2funny: :2funny: :2funny:

Αρε Σωκρατη παλι απο πανω βγηκες.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Τελικα ειχε δικιο ο Σωκρατης που τον ειχε διωξει η οχι?
Για να μας πουν οι αντικειμενικοι που κραζανε τον Κοκκαλη. :jerking:
Τι ελεγε ο ριμπο οταν εφευγε απο τον Ολυμπιακο? Δεν ειναι θεμα χρηματων αλλα συμπεριφοράς απεναντι του? :2funny: :2funny: :2funny:

Αρε Σωκρατη παλι απο πανω βγηκες.
:rockon: :rockon: :rockon:

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
6
εχουμε και λεμε:ριμπο δελλας παπασταθοπουλος λυμπεροπουλος...και ο κοντος!!η εξυγιανση του κοντου!!!τα μαζευει και φευγει και κανει αποσβεση!!!παει και το αεκακι!!!!!!!

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
εχουμε και λεμε:ριμπο δελλας παπασταθοπουλος λυμπεροπουλος...και ο κοντος!!η εξυγιανση του κοντου!!!τα μαζευει και φευγει και κανει αποσβεση!!!παει και το αεκακι!!!!!!!

Εντάξει μωρέ - θα έρθει ο ... τίγρης (lol) και θα πάρει την αεκ  (θα την κρατήσει κανα εξάμηνο και θα την πουλήσει στο επόμενο λαμόγιο για κέρδος , δεν θα είναι η πρώτη φορά άλλωστε  :cheesy: )

Zourlaris81

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
0
Αυτα να τα βλεπουν οι αντικειμενικοι που κραζανε τον Κοκκαλη και τον Τζολε οταν εφυγε απο τον Ολυμπιακο ο Ριμπο

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Φίλε τα έχουμε πει πολλές φορές και καταντάμε κουραστικοί.....Η ΑΕΚ δεν είναι ο Ντέμης κλπ περαστικοί παίκτες...
[size=14pt]Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ,ΙΣΤΟΡΙΑ,ΣΥΜΒΟΛΟ ΧΑΜΕΝΩΝ ΠΑΤΡΙΔΩΝ!!!!![/size]

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Συγχωνεύτε το στο ΑΕΚΤΖΗΔΙΚΟ please.....

aarsenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ΑΕΚ εξέφρασε ο Ριβάλντο στη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με τον πρόεδρο της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, Ντέμη Νικολαΐδη. Ο Βραζιλιάνος όπως δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό Novaσπορ FM έχει δεχθεί δελεαστική πρόταση από ομάδα της Ασίας την οποία δεν μπορούσε να αρνηθεί και ότι αποχωρεί άμεσα από την «Ένωση»!

«Δεν είναι μία εύκολη μέρα. Ήταν μία δύσκολη απόφαση που έπρεπε να πάρω» δήλωσε αρχικά ο Ριβάλντο.

Και στη συνέχεια εξήγησε τους λόγους της απόφασής του:

«Δέχθηκα μια πάρα πολύ καλή πρόταση από άλλη ομάδα, που δεν θα μπορούσα να αρνηθώ.

» Δεν με επηρέασε η απόφαση του κ. Νικολαΐδη να αποχωρήσει τον Μάιο από την προεδρία της ΠΑΕ ΑΕΚ. Μίλησα μαζί του την περασμένη Κυριακή, μιλήσαμε και την Τετάρτη και καταλήξαμε στην απόφαση της αποχώρησής μου.

» Έχω μιλήσει και με τον κ. Δώνη, ξέρω ότι είναι και για τους δύο πολύ δύσκολο. Ζητώ συγνώμη γιατί είναι δύσκολη εποχή για την ομάδα αλλά είναι πολύ καλή η πρόταση που έχω δεχθεί για να συνεχίσω την καριέρα μου.

» Πρόκειται για ομάδα της Ασίας, τις επόμενες ημέρες θα μάθετε από ποια.

» Ήμουν ευτυχισμένος στην ΑΕΚ αλλά προέκυψε κάτι πολύ καλό και πολύ γρήγορο και έπρεπε να φύγω.

» Ξέρω ότι δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά ήλθε καινούργιος προπονητής με καινούργιο σύστημα, χρειαζόμασταν χρόνο για να δέσει η ομάδα.

» Είπα συγνώμη στον πρόεδρο, ζητώ ένα εκατ. συγνώμες αλλά δεν μπορούσα να περιμένω. Με λυπεί που αυτό συμβαίνει τώρα αλλά δεν μπορούσα να αρνηθώ.

» Το συμβόλαιο θα λυθεί κοινή συνεναίσει και δεν ξέρω εάν θα παίξω στη ρεβάνς με την Ομόνοια. Υπάρχουν κάποιες πιθανότητες, αλλά δεν μπορώ να πω με σιγουριά.

» Δεν βλέπω πιθανό να παίξω στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, τελευταία ημέρα των μεταγραφών.

» Νοιώθω ευτυχής που έζησα στην Ελλάδα και έπαιξα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ.

» Η ΑΕΚ έχει κάνει καλές μεταγραφές και θα βρει το δρόμο της. Φυσικά και μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα, αν και είναι δύσκολο όχι μόνο για την ΑΕΚ αλλά για όλες τις ομάδες.

» Σε ό,τι αφορά στον Ολυμπιακό και όσα συνέβησαν. Ό,τι έγινε, έγινε. Πέρασα καλά στον Ολυμπιακό και δεν μου μένει κάποια πικρία. Ήταν μέρος της καριέρας μου και μέρος της ζωής μου.

» Έζησα πολλές καλές στιγμές στην Ελλάδα, πήρα πρωταθλήματα με τον Ολυμπιακό, εδώ γεννήθιηκαν τα τρία παιδιά μου, φίλαθλοι όλων των ομάδων μου έδιναν συγχαρητήρια. δεν θα ήθελα να αναφέρω ποια ήταν η χειρότερη στιγμή.

» Το ελληνικό ποδόσφαιρο ανεβαίνει διαρκώς και είμαι ευτυχής που έπαιξα εδώ.

» Ζητώ και πάλι συγνώμη που φεύγω νε αυτόν τον τρόπο, ίσως ξαναγυρίσω στην ΑΕΚ για άλλο πόστο».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα που έφερε τα πάνω - κάτω στην ΑΕΚ είναι η Κουρούβτσι από το Ουζμπεκιστάν - η οποία είχε κάνει δελεαστική πρόταση και στον Σαμουέλ Ετό - ενώ η «Ένωση» δεν έχει ακόμα συμφωνήσει στην αποδέσμευση του Ριβάλντο, καθώς επιδιώκει οικονομικό όφελος από αυτήν, προκειμένου να καλύψει το κενό του Βραζιλιάνου άσου με άλλην μεταγραφή. Μάλιστα οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με ποδοσφαιιριστή που ενδιαφέρει τον Γιώργο Δώνη.

Newsroom ΔΟΛ 

aarsenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
1
«Δέχθηκα μια πάρα πολύ καλή πρόταση από άλλη ομάδα, που δεν θα μπορούσα να αρνηθώ.
Πρόκειται για ομάδα της Ασίας, τις επόμενες ημέρες θα μάθετε από ποια.

» Ήμουν ευτυχισμένος στην ΑΕΚ αλλά προέκυψε κάτι πολύ καλό και πολύ γρήγορο και έπρεπε να φύγω.
» Το συμβόλαιο θα λυθεί κοινή συνεναίσει και δεν ξέρω εάν θα παίξω στη ρεβάνς με την Ομόνοια. Υπάρχουν κάποιες πιθανότητες, αλλά δεν μπορώ να πω με σιγουριά.

» Δεν βλέπω πιθανό να παίξω στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, τελευταία ημέρα των μεταγραφών.

» Νοιώθω ευτυχής που έζησα στην Ελλάδα και έπαιξα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ.

» Η ΑΕΚ έχει κάνει καλές μεταγραφές και θα βρει το δρόμο της. Φυσικά και μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα, αν και είναι δύσκολο όχι μόνο για την ΑΕΚ αλλά για όλες τις ομάδες.

» Σε ό,τι αφορά στον Ολυμπιακό και όσα συνέβησαν. Ό,τι έγινε, έγινε. Πέρασα καλά στον Ολυμπιακό και δεν μου μένει κάποια πικρία. Ήταν μέρος της καριέρας μου και μέρος της ζωής μου.

τα είπε όλα γραφή την αεκ στα a@@@@ tou και δεν τρέχει τίποτα.εμενα σαν  γαύρο με αφήνει αδιάφορο το είχαμε καταλάβει τι μουνί ήταν σωκράτη δικαιώθηκες άλλη μια φορα.

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
ρε παιδιά ο άνθρωπος είναι €killer τι να κάνει. του δώσανε τα ευρώ και πήγε αλλού. έτσι απλά. όλοι μας το ίδιο θα κάναμε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom