Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Τώρα να δώ τι θα λένε τα αεκάκια που τον υποστήριζαν τόσο πολύ όταν τον έδιωξε ο Κόκκαλης.Ά ρε Σωκράτη όσα λάθη και αν έχεις κάνει είσαι μεγάλος όπως και να το κάνουμε.

Greek

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
τελικά πρέπει να πηγαίνουν καλά η καλλιέργειες εκεί στο Ουζμπεκιστάν για να έχουν τόσα λεφτά για ξέπλυμα...

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
6
Φίλε τα έχουμε πει πολλές φορές και καταντάμε κουραστικοί.....Η ΑΕΚ δεν είναι ο Ντέμης κλπ περαστικοί παίκτες...
[size=14pt]Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ,ΙΣΤΟΡΙΑ,ΣΥΜΒΟΛΟ ΧΑΜΕΝΩΝ ΠΑΤΡΙΔΩΝ!!!!![/size]

στον ντεμη να τα πεις..που πουλαγε οπαδιλικι..

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Παρακαλώ πολύ ο τίτλος του θρεντ να αλλάξει σε "Φεύγει ΚΑΙ ο Ριβάλντο από την ΑΕΚ" ή "Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα" ή "Ποιος άλλος προλαβαίνει να φύγει;" ή "Ποιος θα μείνει;" κ.λπ.

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
σχέση έχει ο σωκράτης ;
ο ριβάλντο είναι γνωστό τι σχέση έχει με τα χρήματα, αλλά δεν καταλαβαίνω που βγαίνει δικαιομένος ο κόκκαλης.δεν τα βρήκαν στα λεφτά και έφυγε.
ουτε κατηγόρησε κανείς τον κόκκαλη ούτε ασχολήθηκε ιδιαίτερα με το ριβάλντο. ίσα ισα οι περισσότεροι αυτό είχαν πει και τότε.
ας τον ξεσκίσουν και ας του παρουν περισσότερα από όσα είναι να πάρει.
τα συμβόλαια για ποιο λόγο υπάρχουν

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Ωρε παίδες, νυσάφι με το χρήμα.
Έεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεχει μαζέψει αυτός και για δισέγγονα του και βλέπουμε.

Μια άλλη σκέψη.
Μήπως την κοπάνησε γιατί φέτος ήρθαν άλλοι Βραζιλιάνοι σε πολύ καλύτερη κατάσταση απο οτι είναι αυτός στα 36-37 του....
Και δημοσιότητα φέτος....γιοκ
Και διακρίσεις φέτος....γιοκ
Ίσως και κανένα ψιλό για την τσεπούλα....γιοκ  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

grazypoutsa

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
κι εμενα αμα μου εδειναν τοσα θα πηγαινα...

το χρημα ειναι γλυκο μαζι με μια τελευταια αναλαμπη

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.074
Πόντοι
12.056
Bυσμαααααααααα  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Νέα βόμβα στην ΑΕΚ. Από τη μία αποχώρηση στην άλλη πηγαίνουν οι «κιτρινόμαυροι». Μετά την επιβεβαίωση ότι ο Ντέμης Νικολαΐδης τον ερχόμενο Μάιο θα αποτελέσει παρελθόν από την Ένωση, το νέο... χτύπημα στους οπαδούς της ομάδας ήρθε ακούει στο όνομα του Ριβάλντο. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ φέρεται να έχει ζητήσει από τον πρόεδρο της ΠΑΕ να τον αφήσει ελεύθερο να φύγει από την ομάδα προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην Κουρουβτσί από το Ουζμπεκιστάν(!!!), που πριν λίγο καιρό είχε προσεγγίσει με... ιλιγγιώδη πρόταση τον Σάμουελ Ετό!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Την προηγούμενη Κυριακή ο Ρίμπο επικοινώνησε με τον Ντέμη Νικολαΐδη και του έκανε για πρώτη φορά γνωστό το αίτημά του να φύγει. Η απάντηση όμως που έλαβε ήταν αρνητική. Αυτό βέβαια δεν τον εμπόδισε τρεις ημέρες αργότερα να συναντηθεί εκ νέου με τον πρόεδρο της ΑΕΚ, χωρίς ωστόσο να καταφέρει κάτι καλύτερο. Το ίδιο και στη σαββατιάτικη προπόνηση, το ίδιο και το μεσημέρι της Δευτέρας όταν και οι δύο άνδρες βρέθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ.

Μετά από αυτή την εξέλιξη εξηγείται πλήρως το γεγονός ότι Ριβάλντο δεν φορούσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στα τελευταία παιχνίδια της Ένωσης, όπως έκανε στην αρχή. Αυτό μάλιστα ανάγκασε τον Γιώργο Δώνη να γνωστοποιήσει στους παίκτες του πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσει ποιος θα είναι αυτός που θα τον αντικαταστήσει, με έναν εκ των Μπασινά και Κυργιάκου να αποτελούν το μεγάλο φαβορί.

Πλέον το μεγάλο ερώτημα που γεννάτε είναι το τι θα γίνει στη συνέχεια... Θα ταξιδέψει στην Κύπρο για τη κρίσιμη ρεβάνς με την Ομόνοια; Όπως και να έχει πάντως το θέμα, το νέο πλήγμα που δέχεται η Ένωση είναι ισχυρότατο. Και δεν είναι μόνο το αγωνιστικό μέρος, αλλά και το αποδυτηριακό. Ο λόγος; Καμία ομάδα δεν έχει το ίδιο ηθικό όταν δεν έχει τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ στη σύνθεσή της.

"Συγνώμη δεν γινόταν αλλιώς"!

O "Ρίμπο" μιλώντας το απόγευμα της Δευτέρας στον NovaΣΠΟΡ FM, εξήγησε τους λόγους που τον ώθησαν να πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από το "δικέφαλο": «Δεν είναι μία εύκολη μέρα. Ήταν μία δύσκολη απόφαση που έπρεπε να πάρω. Προέκυψε κάτι πολύ καλό για το φινάλε της καριέρας μου. Μία πολύ καλή πρόταση. Έχω μιλήσει με τον πρόεδρο και συμφωνήσαμε. Ήταν μία πολύ καλή πρόταση και για μένα από την Κουρούφτσι από το Ουζμπεκιστάν. Δεν πρόκειται να αλλάξει η απόφασή μου. Είναι μία πολύ καλή προοπτική και δεν μπορώ να την αρνηθώ. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι. Θα χρησιμοποιηθεί πολύ καλά το όνομά μου. Ήταν μία πολύ δύσκολη απόφαση για μένα και τον πρόεδρο. Συμφωνήσαμε ότι ήταν το καλύτερο. Ήμουν ευτυχισμένος στην ΑΕΚ. Απλώς αυτό που προέκυψε ήταν κάτι πολύ γρήγορo και πολύ καλό. Με συγκινεί ο κόσμος που στέλνει μηνύματα για να μείνω. Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα, αλλά δεν γίνεται διαφορετικά αυτή τη στιγμή. Είναι αρκετά πιθανό να έχουμε μία μελλοντική συνεργασία με την ΑΕΚ. Φεύγω με ψηλά το κεφάλι, από τη μεγάλη πόρτα. Ζητώ και πάλι χίλιες φορές συγγνώμη που φεύγω τώρα και με αυτόν τον τρόπο. Ελπίζω να συνεργαστώ και πάλι με την ΑΕΚ».

Μάλιστα ξεκαθάρισε πως η αποχώρησή του δεν έχει καμία σχέση με την ανάλογη απόφαση του Ντέμη Νικολαΐδη: «Όχι, δεν φεύγω επειδή θα αποχωρήσει στο τέλος της περιόδου και ο Ντέμης Νικολαΐδης. Ξέρω ότι αποχωρεί, αλλά δεν είναι γι�αυτό. Είναι για την πρόταση που υπάρχει. Το ξέρει από την περασμένη Κυριακή για την πρόταση που έχω, μιλήσαμε και την Τετάρτη, αλλά και χθες», ενώ για το γεγονός ότι αφήνει την ομάδα σε μία δύσκολη περίοδο επεσήμανε: «Μίλησα για λίγο και με τον κύριο Δώνη. Ήταν δύσκολο και για αυτόν, όπως και για τη διοίκηση γιατί απομένουν λίγες ημέρες για τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου. Ζητώ συγγνώμη γιατί είναι λίγος ο καιρός, αλλά είναι πολύ σημαντική η πρόταση που έχω για να συνεχίσω την καριέρα μου. Είναι μία εξαιρετική πρόταση. Είπα συγγνώμη στον πρόεδρο, είπα σε όλους συγγνώμη, ζητώ ένα εκατομμύριο συγγνώμη. Δεν μπορείς να πεις όχι σε μία τέτοια πρόταση. Θέλω να ζητήσω και πάλι συγγνώμη που φεύγω όπως φεύγω. Ευχαριστώ και πάλι όλο τον κόσμο, όλους τους φιλάθλους. Νιώθω τιμή που έπαιξα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Στενοχωριέμαι που φεύγω. Έτσι είναι όμως. Κανείς στη θέση μου δεν θα μπορούσε να αρνηθεί αυτή την πρόταση. Δεν έχω μιλήσει ακόμη στους συμπαίκτες μου για να τους ανακοινώσω την απόφασή μου. Σίγουρα λόγω γλώσσας θα μου λείψουν οι Βραζιλιάνοι της ΑΕΚ, όπως ο Μαντούκα ή ο Έντσον Ράμος, που έχει πολύ μέλλον και μπορεί να παίξει κάποτε στην εθνική Βραζιλίας. Πάντα ήμουν κοντά τους. Όμως και με τον υπόλοιπο κόσμο δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα».

Όσο για το αν υπάρχουν ελπίδες να αγωνιστεί σε ένα από τα δύο επόμενα κρίσιμα παιχνίδια με Ομόνοια και Παναθηναϊκό, τόνισε: «Όπως είναι το κλίμα τώρα, δεν το βλέπω να αγωνίζομαι απέναντι στην Ομόνοια και τον Παναθηναϊκό. Το να παίξω την τελευταία ημέρα των μεταγραφών και να φύγω δεν το βλέπω. Δεν το έχουμε συζητήσει ακόμη, αλλά δεν το βλέπω. Δεν έχουμε μιλήσει. Υπάρχουν πιθανότητες, αλλά είναι δύσκολο να παίξω και με την Ομόνοια. Θα μιλήσουμε και θα δούμε». Μάλιστα δεν παρέλειψε να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην ομάδα που χτίζει ο Γιώργος Δώνης: «Η ΑΕΚ πράγματι δεν έχει ξεκινήσει καλά, αλλά ο κόσμος πρέπει να καταλάβει πως είναι καινούρια ομάδα, υπάρχει καινούριος προπονητής, καινούριο σύστημα και μόνο ένα επίσημο παιχνίδι. Χρειάζεται λίγος καιρός για να ρολάρει η ομάδα και οι φίλαθλοι δεν πρέπει να ανησυχούν. Θεωρώ πως η ΑΕΚ έκανε καλές μεταγραφές. Έχω την ελπίδα και βλέπω ότι η ΑΕΚ μπορεί να παίξει καλύτερα. Σιγά-σιγά η ΑΕΚ θα παίξει καλό ποδόσφαιρο. Έχει καλούς παίκτες. Φυσικά και μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Βέβαια κάθε χρόνο γίνονται πιο δύσκολα τα πράγματα και υπάρχουν πολύ δυνατές ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και ο ’ρης. Όμως η ΑΕΚ έχει πολύ καλούς παίκτες, έναν πολύ καλό προπονητή που κάνει πολύ καλή προπόνηση και μπορεί να τα καταφέρει».

Παράλληλα αναφέρθηκε στην περσινή σεζόν, λέγοντας: «Πήγαμε καλά στο περσινό πρωτάθλημα, πήραμε 68 βαθμούς, ο Ολυμπιακούς πήρε 67, αλλά κέρδισε το ματς με την Καλαμαριά στα χαρτιά. Δεν πήραμε τίτλο, αλλά πήγαμε αρκετά καλά», αλλά και στη διάδοχη κατάσταση: «Σίγουρα είμαι αυτός που είμαι, αλλά κάθε παίκτης είναι διαφορετικός. Ο Σκόκο είναι πολύ καλός παίκτης και έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία. Όμως προτιμώ να μην μιλάμε για συγκεκριμένους παίκτες, αλλά για την ομάδα. Προτιμώ να παίζει καλά σαν σύνολο η ομάδα� Μην ανησυχείτε που δεν σκοράρει πολύ ο Μπλάνκο. Είναι μεγάλος σκόρερ. Θέλει το χρόνο του και σύντομα θα βάζει τα γκολ που έβαζε και πέρυσι. Στα επίσημα παιχνίδια θα είναι έτοιμος». Όσο για το ποιος παίκτης του έκανε μεγαλύτερη εντύπωση; «Ποιος παίκτης από την Ελλάδα μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις; Ο Παντελής Καφές μου άρεσε από τότε που ήμασταν στον Ολυμπιακό. Χάρηκα όταν ήρθε στην ΑΕΚ. Πραγματικά είναι ένας παίκτης που γνωρίζει πάρα πολύ καλά το ποδόσφαιρο».

Φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις εν Ελλάδι εμπειρίες του: «Η ΑΕΚ ήταν μία πολύ καλή εμπειρία. Όλοι μου φέρθηκαν πάρα πολύ καλά, οι συμπαίκτες μου, η διοίκηση, ο κόσμος... Δεν έχω κανένα παράπονο. Είμαι στενοχωρημένος, αλλά και ευχαριστημένος, αφού προέκυψε κάτι πολύ καλό για το μέλλον της οικογένειάς μου. Νιώθω ευλογημένος που έπαιξα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Κι εγώ και η οικογένειά μου έχουμε στην καρδιά μας την Ελλάδα. Ήταν μια πολύ ευχάριστη εμπειρία η χώρα σας. Οι καλές στιγμές που έζησα στην Ελλάδα είναι πολλές. Σίγουρα οι τίτλοι που πήρα με τον Ολυμπιακό, η στιγμή που πήγα στην ΑΕΚ, η γέννηση τριών παιδιών μου στην Ελλάδα, η αγάπη των φιλάθλων και η εκτίμηση που μου έδειχναν στο δρόμο οπαδοί κι άλλων ομάδων είναι πράγματα που δεν θα ξεχάσω. Τους ευχαριστώ και τους ευγνωμονώ και να ξέρουν πως έκανα ό,τι μπορούσα για να είναι ευτυχισμένοι. Το ελληνικό ποδόσφαιρο γίνεται κάθε χρόνο και καλύτερο. Έρχονται κάθε χρόνο και περισσότεροι γνωστοί παίκτες και οι ομάδες δυναμώνουν. Είναι ένα πρωτάθλημα που είναι σε διαρκή άνοδο και είμαι πραγματικά χαρούμενος που έρχομαι εδώ. Όσο για τη χειρότερη στιγμή μου στην Ελλάδα, δεν θέλω να την αναφέρω».

Από τις ερωτήσεις που του έγιναν δεν θα μπορούσε να λείψει αυτή για τον Ολυμπιακό και τον Σωκράτη Κόκκαλη: «Ό,τι έγινε... έγινε. Ποδόσφαιρο είναι. Πέρασα καλά στον Ολυμπιακό, δεν μου μένει καμία πικρία. Ήταν μέρος της καριέρας μου και μέρος της ζωής μου. Τους ευχαριστώ και τους δύο για όσα μου προσέφεραν. Με τον κύριο Κόκκαλη έγιναν κάποια πράγματα στο φινάλε, αλλά έχω συγχωρήσει ό,τι έχει γίνει. Περασμένα ξεχασμένα. Πρόσφερα τα πάντα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Γλου και την εταιρία Puma, που αυτή την τετραετία ήταν σαν οικογένειά μου και με βοήθησαν σε κάθε βήμα».

Μάλιστα αναφέρθηκε και στο θέμα που δημιουργήθηκε με το χρίσμα του αρχηγού: «Ούτε με την εθνική Βραζιλίας, ούτε με την Μπαρτσελόνα ήμουν ποτέ αρχηγός. Ηγέτης δεν γίνεσαι με το περιβραχιόνιο. Επιπλέον δεν ξέρω τη γλώσσα για να συνεννοούμαι με τους διαιτητές ή τους συμπαίκτες μου. Δεν ήθελα να γίνω αρχηγός για να γίνω αρχηγός», ενώ τέλος μίλησε για την κατασκευή του νέου προπονητικού κέντρου της ΑΕΚ και του γηπέδου: «Σίγουρα είναι σημαντικά θέματα το γήπεδο και το προπονητικό κέντρο. Δεν υπάρχουν καλές εγκαταστάσεις για προπόνηση, αλλά έμαθα πως αγοράστηκε έκταση και ως το τέλος της περιόδου θα προπονείται εκεί η ομάδα και θα λυθεί κι αυτό το μικρό πρόβλημα».

Υπάρχει και το αγωνιστικό...

Εκτός από το θέμα του Ριβάλντο, υπάρχει και το αγωνιστικό μέρος. Οι «κιτρινόμαυροι» επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Κυριακής. Το πρωί οι ποδοσφαιριστές υποβλήθηκαν σε προγραμματισμένες αιματολογικές εξετάσεις, ενώ οι Γκουστάβο Μαντούκα και Ζεράλδο Αλβες ακολούθησαν ειδική θεραπεία.

Ο Γιούργκεν Μάχο προπονήθηκε κανονικά. Ο Περπαρίμ Χετεμάι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το πρόγραμμα προπόνησης. Το απόγευμα υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία της αριστερής ποδοκνημικής λόγω συνεχιζόμενων συμπτωμάτων μετά από πρόσφατη κάκωση. Η μαγνητική τομογραφία επιβεβαίωσε την κλινική διάγνωση της συνδεσμικής κάκωσης στην περιοχή του έξω πλαγίου και της συνδέσμωσης. Ο παίκτης θα συνεχίσει ατομικό πρόγραμμα τις επόμενες ημέρες και θα ξεκινήσει σταδιακή επανένταξη με δρομικές ασκήσεις από την επόμενη εβδομά

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Kaλημέρα αδέλφια μου.
Περίεργες μέρες ζούμε στην ομάδα μας...καλά το να περάσουμε μια ήρεμη εποχή τα τελευταία 20 χρόνια αποδεικνύεται φρούδα ελπίδα.
Σε μια πολύ κρίσιμη εβδομάδα-μία από τις κρισιμότερες βδομάδες των τελευταίων 5 χρόνων για την ομάδα μας,αντί να έχουμε ηρεμία κ να προσκοληθούμε στα αγωνιστικά,το ένα μετά το άλλο εξωαγωνιστικά προβλήματα,έρχονται να διαταράξουν την ηρεμία της ομάδας μας.
Θα αναφερθώ στο τελευταίο κρούσμα-αυτο του Ριβάλντο.
*Όποιος δεν θέλει δεν κάθεται.Απλά.Ουδείς αναντικατάστατος.Επειδή όμως ΟΛΟΙ κοιτάζουν την τσέπη τους,και ο Ριβάλντο περισσότερο από όλους και καλά κάνει,ας μας φέρει μια προτασούλα να πάρουμε κ μεις τα φτωχαδάκια φραγκάκια.Μετά ας πάει στο καλό.
*Αγωνιστικά δεν έγινε δα κ τίποτα μιας κ φαινόταν ότι δεν κόλλαγε στο παρόν σύστημα που θέλει να εφαρμόσει ο προπονητής κ μάλλον του λύνει τα χέρια.
*Όμως στην παρούσα φάση καλείται να αναπροσαρμόσει τα σχέδια του,μιας κ ο σχεδιασμός της ομάδας περιελάμβανε κ τον Ριβάλντο.Προφανώς όλα τώρα γίνονται ανάκατα,πάνω που προσπαθούσε να βρει η ομάδα ρυθμό,και πάλι πάμε από την αρχή.Αντε να δούμε που θα φτάσουμε.
*Τέλος θέλω να αναφερθώ στον ίδιο τον Ριβάλντο.Ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά του και αποτελεί τιμή για την ομάδα μας,που ένας παίχτης του βεληνεκούς του,φόρεσε την φανέλα της.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ Βίκτωρ Μπόρμπα Φερέιρα Ριβάλντο...ειδικά για τα 4 που έδειξες στους αλλόθρησκους...έτσι για να σε θυμούνται...για αυτό κόπτονται περισσότερο αυτοί που έφυγες κ αμς ζαλίζουν μια μέρα τώρα.

Υ.Γ.:Ποια είναι αυτή η Κουρούβτσι ρε πούστη μου;;;;Καλά έχει παέι ο Ριβάλντο στο Ουζμπεκσιτάν να δει πώς ζούνε;;;με στρατό πρέπει να κυκλοφορεί.Πίσω τρέχοντας(όχι ελπίζω στην ΑΕΚ) θα γυρίσει.Με τίποτα κατσίκια θα προπονείται υπό τους ρύπους τίποτα καλάσνικωφ.Καλά από μυαλό,μάλλον του τελείωσε.Δεν είναι μόνο το χρήμα για να πας κάπου να δουλέψεις,έτσι;;;;

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.074
Πόντοι
12.056
Kαλημερα σε ολους..... :grin: :grin:

Κανεναν καφε ποτε θα πιουμε????   :dancing: :dancing: :dancing:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τα τελευταία νέα της ομάδας μας:

Όχι με έναν, αλλά με δύο ποδοσφαιριστές πιθανότατα θα καλύψει το κενό της επικείμενης αποχώρησης του Ριβάλντο η ΑΕΚ. Πρόταση που φέρεται να αγγίζει τα 3 εκατ. ευρώ για τον Ράφικ Τζεμπούρ φέρεται να κατέθεσε η «Ένωση». Ίσως και εντός της ημέρας εξελίξεις με τον Γαλλοαλγερινό φορ. Βροχή τα φαξ από μάνατζερ για μέσο. Ρεκόμπα, Λιούνγκμπεργκ και Γκράβεσεν μεταξύ των προτάσεων που έφτασαν στα γραφεία της ΠΑΕ. Δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί η πώληση του «Ρίμπο» στην Μπουνιοντκόρ αν δεν βρεθεί πρώτα ο αντικαταστάτης του και δεν αποζημιωθεί η ΑΕΚ, που αξιώνει περί το 1 εκατ. ευρώ. Παγκόσμια αίσθηση από την είδηση που μετέδωσε πρώτος ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6, φιλοξενώντας και τις πρώτες δηλώσεις του Ριβάλντο. Ο Σκόκο φαβορί για να καλύψει το κενό στα ματς με Ομόνοια και Παναθηναϊκό.

Φουλ για Τζεμπούρ και μέσο

Όχι με έναν, αλλά με δύο ποδοσφαιριστές πιθανότατα θα καλύψει το κενό της επικείμενης αποχώρησης του Ριβάλντο η ΑΕΚ. Πληροφορίες αναφέρουν πως θα αποκτηθεί ένας επιθετικός, καθώς επίσης κι ένας μέσος με δημιουργικές ικανότητες χωρίς να υπάρχει ανάγκη να είναι αριστεροπόδαρος ή δεξιοπόδαρος.

Για την πρώτη θέση η ΑΕΚ φέρεται να έχει καταθέσει άκρως δελεαστική πρόταση στον Πανιώνιο για τον Ράφικ Τζεμπούρ. Μάλιστα λέγεται πως υπερβαίνει τα 2 εκατ. ευρώ, προσεγγίζει τα 3 εκατ. ευρώ και δεν αποκλείεται ακόμη κι εντός της ημέρας να υπάρξουν εξελίξεις. Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο στα ανταλλάγματα να μπουν και ποδοσφαιριστές, όπως ο Ταμαντανί Ενσαλίβα. Ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός έχει έρθει σε ρήξη με την ομάδα της Νέας Σμύρνης, η οποία αν ικανοποιηθεί δεν θα εγείρει αντιρρήσεις για την πώλησή του. Πάντως έχει αποδειχτεί πως ο Κωνσταντίνος Τσακίρης είναι σκληρός διαπραγματευτής.

Για τον μέσο που υπάρχει επιθυμία να αποκτηθεί δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη κάποιο όνομα. Οι προτάσεις από μάνατζερ που καταφθάνουν στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ σχηματίζουν… βουνό. Λιούνγκμπεργκ, Ρεκόμπα, Γκράβεσεν μέχρι και ο Νέρι Καστίγιο (που πάντως «κλείνει» στην Μπέτις) είναι ανάμεσα στα ονόματα που προτάθηκαν, αλλά δεν υπάρχει ακόμη κάτι χειροπιαστό. Το βέβαιο είναι πως από την αποχώρηση του Ριβάλντο θα εξοικονομηθούν περίπου 2 εκατ. ευρώ. Χρήμα υπάρχει, αλλά δεν υπάρχει χρόνος, αφού η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται στο τέλος του μήνα.

Δεν τελείωσε ακόμη του Ριβάλντο

Η μεταγραφή του Ριβάλντο στην Μπουνιοντκόρ δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί. Η ΠΑΕ ΑΕΚ συναίνεσε στο αίτημα του Ριβάλντο να αποχωρήσει και να κάνει δεκτή τη μυθική πρόταση των Ουζμπέκων (λέγεται πως είναι 10 εκατ. ευρώ για διετές συμβόλαιο), αλλά για να φύγει ο 36χρονος άσος θέτει δύο όρους: α) να βρει πρώτα τον αντικαταστάτη του, κάτι που αναμένεται να συμβεί λίαν συντόμως και β) να ικανοποιηθεί οικονομικά. Ο Βραζιλιάνος σταρ δεσμευόταν με συμβόλαιο για έναν χρόνο και η «Ένωση» παρά την προχωρημένη ηλικία του αξιώνει ένα ποσό από τη Μπουνιοντκόρ για να τον αποδεσμεύσει. Άλλωστε τα χρήματα δεν λείπουν από τους επίδοξους νέους εργοδότες του «Ρίμπο». Λέγεται πως η ΑΕΚ αξιώνει 1 με 1,3 εκατ. ευρώ. Πιθανότατα αυτό το ποσό (έστω και αν χρειαστεί να μειωθεί λίγο) δεν θα σταθεί εμπόδιο για έναν σύλλογο με τέτοιους οικονομικούς κολοσσούς πίσω του.

Άγνωστες προθέσεις

Η επικείμενη αποχώρηση του Ριβάλντο έκανε άνω-κάτω τα αγωνιστικά πλάνα του Γιώργου Δώνη εν όψει των αγώνων με Ομόνοια (28/8) για το Κύπελλο UEFA και Παναθηναϊκό (31/8) για το πρωτάθλημα. Ο 39χρονος τεχνικός είναι άγνωστο ακόμη αν θα έχει στη διάθεσή του τον 36χρονο Βραζιλιάνο για ένα ή δύο τελευταία παιχνίδια, προτού αποχωρήσει. Στην προπόνηση της Δευτέρας δεν έκανε γνωστές τις προθέσεις του, για τον απλούστατο λόγο πως είναι… άγνωστες ακόμη και στον ίδιο. Το πιθανότερο είναι αυτό να συμβεί στην απογευματινή προπόνηση της Τρίτης, που θα είναι και η τελευταία πριν την αναχώρηση για την Κύπρο, το πρωί της Τετάρτης. Σε περίπτωση που ο Ριβάλντο δεν ενισχύσει την ΑΕΚ στην Κύπρο, τότε τη θέση του θα πάρει ο Νάτσο Σκόκο στη μεσαία γραμμή και πίσω από τους επιθετικούς, ενώ για τη θέση του ενός από τους δύο ακραίους χαφ ερίζουν οι Ζορμπάς και Λαγός.

Στις δεδομένες απουσίες των τραυματιών Ζεράλντο και Μαντούκα προστέθηκε χθες και αυτή του Χετεμάι, ο οποίος έχει κάκωση συνδέσμων στην ποδοκνημική. Ο Φινλανδός μέσος αισθάνθηκε χθες ενοχλήσεις στο τραύμα που «κληρονόμησε» την περασμένη Τετάρτη αγωνιζόμενος με τις Ελπίδες της χώρας του και θα χάσει τα δύο προσεχή κρίσιμα ματς.

Όσον αφορά στην είδηση της αποχώρησης του Ριβάλντο προκάλεσε έκπληξη στους συμπαίκτες του πέραν των Μαντούκα, Ζεράλντο και Ράμος, οι οποίοι γνώριζαν το θέμα-ως πιο στενοί φίλοι του στην ομάδα-εδώ και κάποιες ημέρες.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Καλημέρα!

Μακροπρόθεσμα η φυγή Ribo θα σας κάνει καλό.

Τώρα (βέβαια) έφερε αναστάτωση.

Καρντόσο και Τζιμπούρ και γίνεστε αυτόματα καλύτεροι. ΙΜΟ τουλάχιστον.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Συμφωνάω.Αλλά αν ήταν να φύγει,έπρεπε να φύγει νωρίτερα,όχι τώρα που ξεκινάμε.

Άκου Ουζμπεκιστάν :idiot: :idiot: :idiot: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Πατέρα Δία!!!!!!!!!!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Γιατί,σκόπευες να έρθεις;;;; :2funny: :2funny: :2funny:

15/9 το θρεντ μας κλείνει 2 χρόνια ζωής και θα το γιορτάσουμε δεόντως...με πολλές,πολλές εκπλήξεις....μεγατόνων

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom