Τους έκοψε όντως δύο.
Το ένα στον Αραβίδη αν θυμάμαι καλά είχε καλές προϋποθέσεις, το άλλο αδιάφορο.
Από την άλλη ούτε ο Αφελάι την έβγαλε ολόκληρη την μπάλα, ούτε σε χέρι βρήκε.
Εντάξει πέρα από τις μαλακίες, μόνο για β' Εθνική ομάδα δεν είναι η αεκ και ο ηρακλής.
Εμείς δυνατούς τους γνωρίσαμε και έτσι τους θέλουμε για να έχει και ενδιαφέρον το πρωτάθλημα.
Εννοείται τους θέλουμε δυνατούς. Εννοείται !!! Κανείς δεν είπε το αντίθετο παιδιά.
Απλά όντως δεν είχα δεί τα οφσάιντ. Έβαλα τώρα να δώ τις φάσεις του ΟΤΕ από το ματς και έδειξε μόνο το ένα οφσάιντ του Μπαρμπόσα αλλά αδιάφορο. Στα πλάγι αήταν με δύο αμυντικούς μπροστά του.
Όπως λέμε αλήθειες να τις λέμε και για τις δύο πλευρές. Η μπάλα δε βγήκε ρε παιδιά. Και στο κάτω κάτω αν βγήκε.. είναι τέτοια η φάση που όποιος κατηγορήσει τον επόπτη που δεν το είδε τότε ο ίδιος που κατηγορεί είναι προ πολλού προκατειλημμένος.
Ομοίως και για το χέρι που λένε. Εγώ βλέπω στήθος. Αλλά και λίγο χέρι εγώ σου λέω να βρήκε.. Μπορείτε να κατηγορήσετε τον διαιτητή για αυτό???? Μην ψυρίζουμε την μαιμού.
Μου θυμίζει την φάση Τζιοβάννι - Κυριάκο. Ο κυριάκος κρύφτηκε και δεν τον είδαν να ρίχνει τα μπουνίδια και ο Τζιοβάννι μάσησε το χόρτο και έριξε το κλωτσίδι φανερα και τον είδαν. Τέσπα.
Όσον αφορά την ομάδα της ΑΕΚ. Πρέπει να αλλάξει οπωσδήποτε τέρμα. Ο ανέστης στην Α εθνική θα την προδώσει την ομάδα. Στη φάση με τον Ντοσεβί παιδιά κοιτάζει τη φάση και του χαμογελάει η τύχη να του έρθει η μπάλα συρτή στα χέρια. Και παρόλα αυτά πάλι του φεύγει.
Η μια άλλη έξοδο Μεσολογγίου που έκανε και έμεινε αφύλαχτο το τέρμα και έδιωξαν οι αμυντικοί.
ΆΣχετο αλλά ο Αραβίδης μου θυμίζει Λάμπρο Χούτο στο σουλούπι και λίγο στο παίξιμο αλλά με χειρότερη τρίπλα.
Πολύ καλός ο Μάνταλος και ο Σκανδιναβός που έχετε.
Αυτά και πολλά είπα. Καλησπέρα και καλή καρδιά !
Φίλαθλοι είμαστε και το θέμα είναι να γουστάρουμε