Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Πούτσα , κλάψα και βροχή στην ΠΟΥΤΑΝαεκ.
Καινούριος τρόπος γαμησιού στην καλύτερή μας γκόμενα.  :fuck1: :fuck1:

Πείτε κανά ψέμα μεταξύ σας γατάκια μπας και το πιστέψετε...  :effemine:
γιατί δεν έχετε αρχίδια να παραδεχτείτε ότι ξαναήπιατε ερυθρόλευκο σπέρμα.  :2on1: :2on1: :2on1:

17789_1015223658507813_4212538761059479999_n.jpg

11062693_1015218395175006_8653530506473537862_n.jpg

10999505_1015228818507297_6080979787809406539_n.jpg

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
Τόσοι θα είναι (η ΑΕΚ αν δε κάνω λάθος είναι υπόδικη).
Η διαιτησία ήταν όπως την είχα προβλέψει. Σφάξιμο με το βαμβάκι. 2 ανύπαρκτα οφ σάιντ που τ είδε μόνο ο επόπτης μη υπόδειξη κίτρινης κάτρας στον Μπότια στο πρώτο ημίχρονο (πράγμα που θα έφερνε τη δεύτερη κίτρινη και κόκκινη στο β), στη φάση του γκολ από τη κάμερα φαίνεται ότι έχει βγει όλη έξω στην εκίνηση της φάσης.
Τραγικά λάθη του Δέλλα με την είσοδο του Ντακολ όταν ξέρει ότι στον άξονα δε μπορεί να προσφέρει τίποτα και κάνει 2πλο λάθος βγάζοντας τον Μπαρμποσα για να βάλει Ρόβα. Εκεί ήθελε Κορδέρο στη θέση του Μανταλου για να κρατήσει τον άξονα, με ελεαφρύ ανέβασμα Ανάκογλου και αν θεωρούσε ότι ο Μπαρμπόσα ήταν κουρασμένος περνάει Αραβίδη στα δεξιά και βάζει φουνταριστό τον μαύρο.

Οταν μηκε ο ντακολ παγωσε ολο το γηπεδο.Αυτο ηταν το μεγαλυτερο λαθος του.Και αφησε τον ισπανο στον παγκο.Μεγα λαθος!!

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Γιατί τα 2 οφσάιντ που ανακάλυψε ο επόποτης τ κάνεις αβαβα;

Ειλικρινά .. στο λόγο μου !

Σε ότι έχω πιο ιερό, δε θυμάμαι κανένα οφσάιντ. Και ξέρεις γιατί? Ίσως γιατί φάσεις που δεν έχουν νόημα ή δεν είναι απειλές για την άμυνα αν έχει κάνει λάθος ο διαιτητής δεν τα λαμβάνω υπόψιν. Αλλά αλήθεια δεν τα θυμάμαι.

Και να σου πώ και κάτι, στο έλεγα και χθες.. Σε ανθρώπινα λάθη δε στέκομαι. Δηλαδή έκοψε επίτηδες θες να μου πείς δύο οφσάιντ? Επίτηδες? Είσαι σίγουρος?

και γιατί να δεχθώ την άποψή σου? Εδώ χθες έλεγες ότι είναι στημμένο στο 1-2. Όταν είσαι προκατειλλημένος πριν τον αγώνα, αυτά που θα πεις μετά δε δείχνουν λόγια κάποιου αντικειμενικού.

Και σε ρωτάω, δεν έδωσε λες την κάρτα στον Μποτία, αν του την είχε δώσει φίλε μου, μπορεί και μετά ο Μποτία να μην έκανε το σκληρό μαρκάρισμα και δε θα έπαιρνε κόκκινη που λες.

Και μην πιάσουμε το θέμα ξύλου χθες, γιατί όσο μπαλα δε ξέρουν οι παίκτες σας, τόσο επικίνδινα παίζανε. Θυμήσου πόσες προβολές κάνανε. Αλλά αυτά και τις καρατιές τα παιρνάς εσύ στο αβαβά.

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16

Σε ότι έχω πιο ιερό, δε θυμάμαι κανένα οφσάιντ. Και ξέρεις γιατί? Ίσως γιατί φάσεις που δεν έχουν νόημα ή δεν είναι απειλές για την άμυνα αν έχει κάνει λάθος ο διαιτητής δεν τα λαμβάνω υπόψιν. Αλλά αλήθεια δεν τα θυμάμαι.

Τους έκοψε όντως δύο.
Το ένα στον Αραβίδη αν θυμάμαι καλά είχε καλές προϋποθέσεις, το άλλο αδιάφορο.
Από την άλλη ούτε ο Αφελάι την έβγαλε ολόκληρη την μπάλα, ούτε σε χέρι βρήκε.
Εντάξει πέρα από τις μαλακίες, μόνο για β' Εθνική ομάδα δεν είναι η αεκ και ο ηρακλής.
Εμείς δυνατούς τους γνωρίσαμε και έτσι τους θέλουμε για να έχει και ενδιαφέρον το πρωτάθλημα.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Τους έκοψε όντως δύο.
Εντάξει πέρα από τις μαλακίες, μόνο για β' Εθνική ομάδα δεν είναι η αεκ και ο ηρακλής.
Εμείς δυνατούς τους γνωρίσαμε και έτσι τους θέλουμε για να έχει και ενδιαφέρον το πρωτάθλημα.

Εννοείται τους θέλουμε δυνατούς. Εννοείται !!! Κανείς δεν είπε το αντίθετο παιδιά.

Απλά όντως δεν είχα δεί τα οφσάιντ. Έβαλα τώρα να δώ τις φάσεις του ΟΤΕ από το ματς και έδειξε μόνο το ένα οφσάιντ του Μπαρμπόσα αλλά αδιάφορο. Στα πλάγι αήταν με δύο αμυντικούς μπροστά του.

Όπως λέμε αλήθειες να τις λέμε και για τις δύο πλευρές. Η μπάλα δε βγήκε ρε παιδιά. Και στο κάτω κάτω αν βγήκε.. είναι τέτοια η φάση που όποιος κατηγορήσει τον επόπτη που δεν το είδε τότε ο ίδιος που κατηγορεί είναι προ πολλού προκατειλημμένος.

Ομοίως και για το χέρι που λένε. Εγώ βλέπω στήθος. Αλλά και λίγο χέρι εγώ σου λέω να βρήκε.. Μπορείτε να κατηγορήσετε τον διαιτητή για αυτό????  Μην ψυρίζουμε την μαιμού.

Μου θυμίζει την φάση Τζιοβάννι - Κυριάκο. Ο κυριάκος κρύφτηκε και δεν τον είδαν να ρίχνει τα μπουνίδια και ο Τζιοβάννι μάσησε το χόρτο και έριξε το κλωτσίδι φανερα και τον είδαν. Τέσπα.

Όσον αφορά την ομάδα της ΑΕΚ. Πρέπει να αλλάξει οπωσδήποτε τέρμα. Ο ανέστης στην Α εθνική θα την προδώσει την ομάδα. Στη φάση με τον Ντοσεβί παιδιά κοιτάζει τη φάση και του χαμογελάει η τύχη να του έρθει η μπάλα συρτή στα χέρια. Και παρόλα αυτά πάλι του φεύγει.

Η μια άλλη έξοδο Μεσολογγίου που έκανε και έμεινε αφύλαχτο το τέρμα και έδιωξαν οι αμυντικοί.

ΆΣχετο αλλά ο Αραβίδης μου θυμίζει Λάμπρο Χούτο στο σουλούπι και λίγο στο παίξιμο αλλά με χειρότερη τρίπλα.

Πολύ καλός ο Μάνταλος και ο Σκανδιναβός που έχετε.

Αυτά και πολλά είπα. Καλησπέρα και καλή καρδιά !

Φίλαθλοι είμαστε και το θέμα είναι να γουστάρουμε

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

Και να σου πώ και κάτι, στο έλεγα και χθες.. Σε ανθρώπινα λάθη δε στέκομαι. Δηλαδή έκοψε επίτηδες θες να μου πείς δύο οφσάιντ? Επίτηδες? Είσαι σίγουρος?

και γιατί να δεχθώ την άποψή σου? Εδώ χθες έλεγες ότι είναι στημμένο στο 1-2. Όταν είσαι προκατειλλημένος πριν τον αγώνα, αυτά που θα πεις μετά δε δείχνουν λόγια κάποιου αντικειμενικού.

Και σε ρωτάω, δεν έδωσε λες την κάρτα στον Μποτία, αν του την είχε δώσει φίλε μου, μπορεί και μετά ο Μποτία να μην έκανε το σκληρό μαρκάρισμα και δε θα έπαιρνε κόκκινη που λες.

Και μην πιάσουμε το θέμα ξύλου χθες, γιατί όσο μπαλα δε ξέρουν οι παίκτες σας, τόσο επικίνδινα παίζανε. Θυμήσου πόσες προβολές κάνανε. Αλλά αυτά και τις καρατιές τα παιρνάς εσύ στο αβαβά.
Η μία είναι με τον Αραβίδη η άλλη είναι με τον Μαρμπόσα αν δε κάνω λάθος. μια από τις 2 (δε θυμάμαι ποια ακριβώς) είναι στο 44. Δηλαδή σε τέτοιο λεπτό που ΑΝ (γιατί με τις πιθανότητες παίζουμε από τη στιγμή που η φάση δεν εξελήχθηκε) έμπαινε γκολ τότε κοβόντουσαν τα πόδια του ΟΣΦΠ και μετά έπρεπε να ανοιχτεί με το καλημέρα του Βημιχρόνου για να ισοφαρίσει (και να το πάει στη παράταση) αφήνοντας χώρους

Το χειρουργίο είναι να κόβει ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ μια ομάδα σε ΚΡΙΣΙΜΟ σημείο (χρονολογικά).

Απ εκεί και πέρα το ματς ήταν ολίγον τι σουπέ. Μετά τον τραυματισμό του Μάνταλου και τις αλχημείες του Δέλλα χάσαμε πολύ έδαφος ο ΟΣΦΠ έγινε απειλητικός (λογικό αυτό) και στο τέλος το γκολ ήρθε

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Τους έκοψε όντως δύο.
Ξαναδες τη φάση του γκολ και αν μπορείς πάγωσέ το στο ριπλέι που δείχνει τη μπάλα και το πόδι του Αφελάι. Η μπάλα έχει περάσει τη γραμμή του άουτ

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Η μία είναι με τον Αραβίδη η άλλη είναι με τον Μαρμπόσα αν δε κάνω λάθος. μια από τις 2 (δε θυμάμαι ποια ακριβώς) είναι στο 44. Δηλαδή σε τέτοιο λεπτό που ΑΝ (γιατί με τις πιθανότητες παίζουμε από τη στιγμή που η φάση δεν εξελήχθηκε) έμπαινε γκολ τότε κοβόντουσαν τα πόδια του ΟΣΦΠ και μετά έπρεπε να ανοιχτεί με το καλημέρα του Βημιχρόνου για να ισοφαρίσει (και να το πάει στη παράταση) αφήνοντας χώρους

Το χειρουργίο είναι να κόβει ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ μια ομάδα σε ΚΡΙΣΙΜΟ σημείο (χρονολογικά).

Απ εκεί και πέρα το ματς ήταν ολίγον τι σουπέ. Μετά τον τραυματισμό του Μάνταλου και τις αλχημείες του Δέλλα χάσαμε πολύ έδαφος ο ΟΣΦΠ έγινε απειλητικός (λογικό αυτό) και στο τέλος το γκολ ήρθε

Τη μία φάση τη δέιξαε στα ριπλέι. Την άλλη όχι. Αυτή που δέιξανε πραγματικά δεν τη θεωρώ επικίνδινη. Υπάρχει αμυντικός μπροστά, και ο παίκτης σας είναι στα πλάγια.

Αλλά ρε παιδιά μια ερώτηση. Και στους μεγαλύτερους τελικούς 1-2 οφσάιντ λάθος τα δίνουν !!!

Γιατί δηλαδή να είναι εσκεμμένο σφάξιμο με μπαμπάκι. Δεν είστε λίγο υπερβολικοί?

Τέλος πάντων εγώ θέλω να τα βλέπω πιο αθώα φαίνεται.

Η Αεκ σε αυτό το ματς μπορώ να πω πως δε μου άρεσε όσο στο πρώτο πάντως. Έδειξε πιτσιρικαρία. Παίκτες που χάνουν το μυαλό τους. Στο ΚΑραισκάκη ειλικρινά τους είδα με το μαχαίρι στα δόντια. Και στο οακα τους είδα να μη μπορούν να κρατήσουν μπάλα στο κέντρο.

Jybe

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
6
ατυχέστατη η ΑΕΚ. Έχασε ευκαιρίες να σκοράρει 2-3 φορές, είχε κλασσική υπεροχή σχεδόν σε όλο το παιχνίδι. και στο τέλος λύγισαν τα παιδιά και τα χασαν. κρίμα  :(

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Ξαναδες τη φάση του γκολ και αν μπορείς πάγωσέ το στο ριπλέι που δείχνει τη μπάλα και το πόδι του Αφελάι. Η μπάλα έχει περάσει τη γραμμή του άουτ

Το είδα το ριπλέι... δε βλέπω να έχει βγεί..

Αλλά στο πηγαίνω αλλιώς. Και να βγήκε για 1 χιλιοστό... Είναι και αυτό στημμένο? Φταίει ο επόπτης???

Δε φταίει το χιλιοστό αν φάγατε γκολ. Αυτό θα πρέπει να δεχτείς.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
ατυχέστατη η ΑΕΚ. Έχασε ευκαιρίες να σκοράρει 2-3 φορές, είχε κλασσική υπεροχή σχεδόν σε όλο το παιχνίδι. και στο τέλος λύγισαν τα παιδιά και τα χασαν. κρίμα  :(

Μάλλον διαφωνείς με όλη την Ελλάδα...

Δε λέω ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε καλά. Προς Θεού.

Αλλά δεν είχε σχέση η ΑΕΚ με την ΑΕΚ του Καραισκάκη. Πέρα από το γκολ την πιο μεγάλη φάση την έκανε ο Ολυμπιακός. Και στο κέντρο δεν κρατάγατε μπάλα..

Ρε παιδιά.... τα γυαλιά βγάλτε..

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Τη μία φάση τη δέιξαε στα ριπλέι. Την άλλη όχι. Αυτή που δέιξανε πραγματικά δεν τη θεωρώ επικίνδινη. Υπάρχει αμυντικός μπροστά, και ο παίκτης σας είναι στα πλάγια.

Αλλά ρε παιδιά μια ερώτηση. Και στους μεγαλύτερους τελικούς 1-2 οφσάιντ λάθος τα δίνουν !!!

Γιατί δηλαδή να είναι εσκεμμένο σφάξιμο με μπαμπάκι. Δεν είστε λίγο υπερβολικοί?

Τέλος πάντων εγώ θέλω να τα βλέπω πιο αθώα φαίνεται.

Η Αεκ σε αυτό το ματς μπορώ να πω πως δε μου άρεσε όσο στο πρώτο πάντως. Έδειξε πιτσιρικαρία. Παίκτες που χάνουν το μυαλό τους. Στο ΚΑραισκάκη ειλικρινά τους είδα με το μαχαίρι στα δόντια. Και στο οακα τους είδα να μη μπορούν να κρατήσουν μπάλα στο κέντρο.
Έχεις δίκιο. Αλλά σπάνια να δώσουν σε μια ομάδα μόνο οφ σάιντ.
Από την άλλη όσο ήταν ο Μάνταλο μέσα το κέντρο τ ελέγχαμε πλήρως. Μέχρι και τον τραυματισμό του είχαμε πιο πολλές φάσεις από το ΟΣΦΠ (όχι ότι έγιναν και πολλές). Μετά τον τραυματισμό του Μάνταλου η ομάδα κατέρρευσε

Jybe

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
6
όταν ο ολυμπιακός αργά κατάλαβε ότι για να προκριθεί έπρεπε να σκοράρει, τότε τα χασαμε. και το 90 εγινε η αναμενόμενη ζημιά, κριμα  :(

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
Μάλλον διαφωνείς με όλη την Ελλάδα...

Δε λέω ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε καλά. Προς Θεού.

Αλλά δεν είχε σχέση η ΑΕΚ με την ΑΕΚ του Καραισκάκη. Πέρα από το γκολ την πιο μεγάλη φάση την έκανε ο Ολυμπιακός. Και στο κέντρο δεν κρατάγατε μπάλα..

Ρε παιδιά.... τα γυαλιά βγάλτε..

Γιατι κρατησε μπαλλα ο ολυμπιακος???Μεχρι το 25 γυρναγαν την μπαλλα πισω για να διωξει ο ρομπερτο και δεν μπορουσαν να αλλαξουν ουτε μπαλια.Πλακα κανεις??Η ΑΕΚ μπορει να μην ηταν αυτη του πρωτου ματς αλλα συνολικα ηταν καλυτερη..Οι γαυροι φανηκαν επικυνδυνοι μονο μετα τον τραυματισμο του Μανταλου!!

Jybe

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
6
Γιατι κρατησε μπαλλα ο ολυμπιακος???Μεχρι το 25 γυρναγαν την μπαλλα πισω για να διωξει ο ρομπερτο και δεν μπορουσαν να αλλαξουν ουτε μπαλια.Πλακα κανεις??Η ΑΕΚ μπορει να μην ηταν αυτη του πρωτου ματς αλλα συνολικα ηταν καλυτερη..Οι γαυροι φανηκαν επικυνδυνοι μονο μετα τον τραυματισμο του Μανταλου!!

συμφωνώ, και πίσω στην άμυνα δεν περνούσε τίποτα. και έτρεχαν συνέχεια και νικούσαν κατά κράτος τις μονομαχίες. αν είχαμε σκοράρει πριν τον τραυματισμό, θα χαμε καθαρίσει.

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
συμφωνώ, και πίσω στην άμυνα δεν περνούσε τίποτα. και έτρεχαν συνέχεια και νικούσαν κατά κράτος τις μονομαχίες. αν είχαμε σκοράρει πριν τον τραυματισμό, θα χαμε καθαρίσει.

Ο Μανταλος επρεπε να τους το βαλει εκεινο το τετ α τετ..Αλλα ειπαμε ολοι οι πουστηδες τυχεροι..

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.267
Πόντοι
5.006
εντωμεταξυ μια επισημανση για τις πιπες που ακουγονται οτι μπουκαραν οι αλλοι επειδη τους προκαλεσαν ο περειρα και ο κασαμι....
καλα για το κασαμι τι να πω, οποιος εχει δει τα βιντεο βλεπει...τις χειρονομιες αρχισε να τις κανει οταν ηδη ειχαν μπουκαρει ολοι...τις κανει μαλιστα κινουμενος προς το κεντρο του γηπεδου, προ τη φυσουνα....εκεινη τη στιγμη οι ακετζηδες ηδη δερνονταν με στο γηπεδο...
οσον αφορα τον περειρα, αν δειτε ενα βιντεακι που δειχνει το πλανο απο πισω, οπου ο χαρα τρεχει προς το σημεακι του κορνερ (πριν καν το κλωτσησει) ήδη εχουν μπουκαρει καποιοι περιεργοι και ουσιαστικα προσπαθουν να τους συγκρατησουν οι σεκιουριταδες πιανοντας τους αγκαλια...
συμπερασμα : ο ολυμπιακος προκαλεσε = εβαλε γκολ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom