Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 69.006
- Πόντοι
- 12.056
Από ότι βλέπω τον καθαρίσατε τον καραγκιοζάκο... Καιρός ήταν... Ήθελα να γράψω για την ΑΕΚΑΡΑ καιδεν μπορούσα...Λοιπόν... Είμαι με τον Τίγρη για πολλούς λόγους... Πρώτον γιατί πλέον έχει πάρα μα πάρα μα πάρα πολλά λεφτά (καμμία σχέση με τον Μελισσανίδη του 90)... Δεύτερον γιατί και λόγω ηλικίας μου, η "Μελισσανιδική" ήταν η περίοδος που ήμουν συνέχεια με ένα χαμόγελο για την ομαδάρα που είχαμε τότε και για τον τρόπο που μας αντιμετώπιζαν όλοι οι θεσμοί (ΕΠΟ, Διαιτησία, Επιτροπές επίλυσης διαφορών κτλ)... Τρίτον γιατί κακά τα ψέμματα, μόνο με μια ομάδα σαν την ομάδα Μελισσανίδη (Ρέστης, Γεωργιόπουλος κτλ, ΜΕΓΑΛΟΕΦΟΠΛΙΣΤΈΣ ΕΙΣΗΓΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ) μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τους αιώνιους μετά τις συμμαχίες του ΠΑΟ και αυτές που έρχονται στον ΟΣΦΠ (ΚΟΚΚΑΛΗΣ - ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ). Δεν έχω τίποτα με τον Ντέμη, ίσα ίσα τον τιμώ, γιατί μπήκε μπροστά όταν οι άλλοι κρύβονταν, όμως νομίζω ότι η ομάδα του δεν μπορεί πια να ανταπεξέλθει στον ανταγωνισμό και αυτό δυστυχώς είναι η πικρή αλήθεια. Το γήπεδο θα ήθελα να γίνει στη Φιλαδέλφεια, όμως λόγω και επαγγέλματος γνωρίζω ότι δεν μπορεί να γίνει τουλάχιστον με τη βιώσιμη μορφή (εμπορικές χρήσεις) που παρουσιάζουν όλα τα σύγχρονα γήπεδα της Ευρώπης... ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΕΚ ΖΟΥΜΕ
+21