Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.006
Πόντοι
12.056
Από ότι βλέπω τον καθαρίσατε τον καραγκιοζάκο... Καιρός ήταν... Ήθελα να γράψω για την ΑΕΚΑΡΑ καιδεν μπορούσα...Λοιπόν... Είμαι με τον Τίγρη για πολλούς λόγους... Πρώτον γιατί πλέον έχει πάρα μα πάρα μα πάρα πολλά λεφτά (καμμία σχέση με τον Μελισσανίδη του 90)... Δεύτερον γιατί και λόγω ηλικίας μου, η "Μελισσανιδική" ήταν η περίοδος που ήμουν συνέχεια με ένα χαμόγελο για την ομαδάρα που είχαμε τότε και για τον τρόπο που μας αντιμετώπιζαν όλοι οι θεσμοί (ΕΠΟ, Διαιτησία, Επιτροπές επίλυσης διαφορών κτλ)... Τρίτον γιατί κακά τα ψέμματα, μόνο με μια ομάδα σαν την ομάδα Μελισσανίδη (Ρέστης, Γεωργιόπουλος κτλ, ΜΕΓΑΛΟΕΦΟΠΛΙΣΤΈΣ ΕΙΣΗΓΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ) μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τους αιώνιους μετά τις συμμαχίες του ΠΑΟ και αυτές που έρχονται στον ΟΣΦΠ (ΚΟΚΚΑΛΗΣ - ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ). Δεν έχω τίποτα με τον Ντέμη, ίσα ίσα τον τιμώ, γιατί μπήκε μπροστά όταν οι άλλοι κρύβονταν, όμως νομίζω ότι η ομάδα του δεν μπορεί πια να ανταπεξέλθει στον ανταγωνισμό και αυτό δυστυχώς είναι η πικρή αλήθεια. Το γήπεδο θα ήθελα να γίνει στη Φιλαδέλφεια, όμως λόγω και επαγγέλματος γνωρίζω ότι δεν μπορεί να γίνει τουλάχιστον με τη βιώσιμη μορφή (εμπορικές χρήσεις) που παρουσιάζουν όλα τα σύγχρονα γήπεδα της Ευρώπης... ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΕΚ ΖΟΥΜΕ  

+21

akntam

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
φίλε σε καλωσορίζω και εγώ στην παρέα μας..
τώρα ποιος είναι ο εκλεκτός σου για πρόεδρος της ομάδας εσύ έχεις της επιλογές σου όμως οι εποχές ήταν άλλες τότε και άλλες σήμερα...
Καλέ μου συναγωνιστή, οι εποχές σίγουρα δεν είναι ίδιες... θα ήθελα να είναι ακόμα ρομαντικές όπως τις έζησα και πρόλαβα (για λίγο) εγώ, όμως δυστυχώς δεν είναι... Ο ανταγωνισμός είναι σκληρός και όσο και αν το θέλουμε δεν μπορούμε πια να πηγαίνουμε με μαχαίρια στο πιστολίδι... Καταλαβαίνω τη συμπάθεια σου στον Ντέμη. Το ίδιο ένιωσα κι εγώ όταν "βγήκε μπροστά". Όμως τα πράγματα ακολουθούν τη ζωή...

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καλέ μου συναγωνιστή, οι εποχές σίγουρα δεν είναι ίδιες... θα ήθελα να είναι ακόμα ρομαντικές όπως τις έζησα και πρόλαβα (για λίγο) εγώ, όμως δυστυχώς δεν είναι... Ο ανταγωνισμός είναι σκληρός και όσο και αν το θέλουμε δεν μπορούμε πια να πηγαίνουμε με μαχαίρια στο πιστολίδι... Καταλαβαίνω τη συμπάθεια σου στον Ντέμη. Το ίδιο ένιωσα κι εγώ όταν "βγήκε μπροστά". Όμως τα πράγματα ακολουθούν τη ζωή...
δεν έχω κάποια ιδιαίτερη συμπάθεια στον Ντέμη απλά τον εκτιμάω ότι είναι ένα άτομο που αγαπά την ομάδα αλλά και έχει και της γνώσης σε αυτό που λέγετε ποδόσφαιρο..

σαν νέος στον παραγοντισμό θα κάνει και τα λάθη του και φυσικά όποιος δουλεύει κάνει και λάθη η ουσία είναι να τα κοιτάς και να βελτιώνεσαι... από αυτά....

ο Τίγρης όταμ μπήκε στην ΑΕΚ δεν ήταν και ο λεφτάς με της πλάτες του Καρά μπήκε και την πήρανε την ομάδα για ένα κομμάτι ψωμί... απλά επένδυσαν για δικό τους όφελος πρώτα και μετά για το όφελος της ομάδας.....

και κάποια στιγμή την πούλησαν παντελονιάζοντας πολλά λεφτά στον πρώτο τυχόντα.......

και όταν η ομάδα είχε φτάσει πριν την διάλυση τα άτομα που την έχουν τώρα αυτοί καθάρισαν με μπροστάρη τον Ντέμη ενώ ο Τίγρης έκανε την πάπια... εγώ προσωπικά έχω της αμφιβολίες μου για το πόσο είναι αγνές οι προθέσεις του Τίγρη αυτή την στιγμή..

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Την απόκτηση του Νέιθαν Μπερνς από την Adelaide United FC ανακοίνωσε η ΑΕΚ. Η Ενωση όπως έκανε γνωστό μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, συμφώνησε με τον Αυστραλό μεσοεπιθετικό και ο 20χρονος βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και έβαλε υπογραφή σε συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στην Αθήνα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.
Ο Μπερνς γεννήθηκε στις 7 Μαϊου 1988 και έχει ύψος 1,75 μέτρα, ενώ αγωνίζεται τόσο ως επιθετικός, όσο και ως μεσοεπιθετικός. Από το 2006 αγωνιζόταν στη Γιουνάιτεντ της Αδελαϊδας, με την οποία σημείωσε 11 τέρματα σε συνολικά 54 συμμετοχές. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2007 έκανε το ντεμπούτο του στην εθνική ανδρών της Αυστραλίας, καθώς πέρασε ως αλλαγή στο β΄ ημίχρονο του αγώνα με τη Σιγκαπούρη.

:sunglasses:

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
:dancing:
scorelive_large_2008_06_11.jpg

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
και μην ξεχνάμε αδέλφια τα διαρκείας άρχισαν να διατίθενται όλοι κοντά στην ΑΕΚάρα μας....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα στα αδέλφια κ στην κοινωνία ολάκερη :rockon:
Μικρή η Εθνική μας χθες,με ακόμα πιο μικρό το κοουτσάρισμα του αγαπημένου μας Ρεχάγκελ που παρέταξε την ομάδα με 10 αμυντικούς,λες κ παίζαμε με την Βραζιλία.Βέβαια τίποτα δεν χάθηκε ,αλλά πιστεύω όπως κ σεις ότι τα περιθώρια στένεψαν αρκετά.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Η ομάδα μας ανακοίνωσε τον Μπερνς-τον νέο Κίουελ όπως λεένε τα αυστραλάκια.Βέβαια ας κρατάμε μικρό καλάθι κ ας τον δούμε στο χόρτο,γιατί από νέους ΄΄τάδε΄΄ έχουμε μπουκώσει.Θετικό βέβαια ότι είναι 20 χρονών κ όλοι λένε ότι είναι πολύ ελπιδοφόρος.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Και μιας κ βγήκαν τα νέα εισιτήρια διαρκείας ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ.Ολοι κοντά στην ομάδα της καρδιάς μας,ανεξάρτητα από το ποια διοίκηση θέλουμε.

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
¨ηθελα να ήξερα πόσων ετών είσαι. Το θέμα για σένα είναι τι πόσο κόσμο θα παίρνει ή το ποιος θα δεχθεί να χρηματοδουήσει γήπεδο στην Φιλαδέλφεια χωρίς εμπορικούς χώρους. Ο Μελισσανίδης παρουσίασε μία μακέττα αλλά δεν είπε πως θα το φτιάξει? Ο Γρανίτσας έχει παρουσιάσει 20 μακέττες. Εκτός και εάβν θέλετε να φτιάξει η ομάδα με δάνειο το γήπεδο στην φιλαδέλφεια , χωρίς καμία χρηματοδότηση και μία ζωή να πληρώνει χωρόις να ορθοποδήσει ποτέ και το γήπεδο να ανήκει στις τράπεζες. Για ρωτήστε τους φιλάθλους της ΑΡΣΕΝΑΛ που φτιάχνουν γήπεδο αλλού, βρίζουν τον προεδρό τους? Για ρωτήστε της ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ που φτιάχνουν γήπεδο αλλού, βρίζουν τον προεδρό τους? Αλλά με τέτοια μυαλά, ποτέ δεν θα δούμε γήπεδο. Ο ΠΑΟ με την ίδια λογική θα έπρεπε να παίζει στην Λεωφόρο για πάντα. Αυτά που έχω ζήσει εγώ στη Φιλαδέλφεια δεν τα έχετε ζήσει εσείς καθότι μικροί και είμαι ο πρώτος που θα ήθελε το γ'ήπεδο εκεί. Αλλά νά είναι εφικτό όμως και κάποιος να το χρηματοδοτήσειμε τους εμπορικούς χώρους για αντάλλαγμα. Οχι μόνο και μόνο για να γίνει στη Φιλαδέλφεια, η ομάδα να είναι χρεωμένη μια ζωή.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
καταρχην καλημερα
δεν καταλαβα το στυλακι σου?ποσο χρονων ειμαι?40 να το αφησω?
αηντε θα βαλουμε και στην ζυγαρια τις ηλικιες μας τωρα
ο μελισανιδης ειχε πει οτι τα 20 που λειπουν θα τα βαλει απο την τσεπη του
ελα ντε αυτα που εχεις ζησει εσυ στν φιλαδελφια δεν τα εχουμε ζησει εμεις

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Και μιας κ βγήκαν τα νέα εισιτήρια διαρκείας ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ.Ολοι κοντά στην ομάδα της καρδιάς μας,ανεξάρτητα από το ποια διοίκηση θέλουμε.
όλη η παρέα με διαρκείας όχι μόνο στα κοψίδια..

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αυτή την τελευταία εφημερίδα που ανέρτησες,μπορεί κάποιος να μου πει,αν θέλεις να την ζητήσεις στον περιπτερά,πώς στο διάολο θα την ζητήσεις;

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Η παλιά ΕΝΩΣΗ πρέπει να είναι.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλώστον καταρχάς από τα λημέρια μας.
Η παλιά Ενωση είναι που συγχωνεύτηκε με τη Νεα Ωρα.Πώς την ζητάνε όμως στο περίπτερο όμως γιατί ένα Ω βλέπω.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Καλώστον καταρχάς από τα λημέρια μας.
Η παλιά Ενωση είναι που συγχωνεύτηκε με τη Νεα Ωρα.Πώς την ζητάνε όμως στο περίπτερο όμως γιατί ένα Ω βλέπω.

Κλώνος της Ώρας!!!!!!!!!!! Όπως λέμε του Αρίων....... Χαχαχαχαχαχα. Καλημέρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom