Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

andrikos1977

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα.Σωστά είχαμε,αλλά μερικοί στην καρακοσμάρα τους.
καλα αυτο τωρα τι ειναι?εγω σαν αεκτζης ουτε καν σκεφτηκα να κρατησω σιγη και να φαω φασολαδα επειδη επεσε η πολη.ξυπνησα χαραματα,ετριψα 2 ταβανια και μολις γυρισα σπιτι  ειπα να δω τι λενε για την ΑΕΚΑΡΑ οι του bourdela.και το κατεβατο του Gatto ηταν ακρως ενδιαφερον.αμα επερνε τον κλειτον εκεινη τη μερα ο κοντος θα του βαζατε χερι?εχεται ξεφυγει να κατηγορειτε Αεκτζηδες για πρακτοριλικια και οτι κανουν κακο στην ομαδα.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
καλα αυτο τωρα τι ειναι?εγω σαν αεκτζης ουτε καν σκεφτηκα να κρατησω σιγη και να φαω φασολαδα επειδη επεσε η πολη.ξυπνησα χαραματα,ετριψα 2 ταβανια και μολις γυρισα σπιτι  ειπα να δω τι λενε για την ΑΕΚΑΡΑ οι του bourdela.και το κατεβατο του Gatto ηταν ακρως ενδιαφερον.αμα επερνε τον κλειτον εκεινη τη μερα ο κοντος θα του βαζατε χερι?εχεται ξεφυγει να κατηγορειτε Αεκτζηδες για πρακτοριλικια και οτι κανουν κακο στην ομαδα.

kΑλά έκανες και έκανες τις δουλίτσες σου.Η σιγή που είπαμε ήταν για το θρεντ μας και μόνο για σημειολογικούς λόγους.Από κει κ πέρα υπάρχουν κ πιο σημαντικά πράγματα από την μετεγραφή του Κλέιτον,έστω κ για μόνο ημέρα.

Πολύ το αναλύσαμε παιδιά,περαιτέρω ανάλυση είναι εκ του περισού.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
2 γκολάκια χθες ο Παυλής με την Εθνική Νέων! :rockon:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Χθες ηταν Αγια Μερα,σημερα ομως δεν ειναι.
Χανουμομαγκιτες οποιος θελει ξυλο να ρθει να τα βαλει μαζι μου,θα σας σκισω!!!!!!!!!!
Ως γνωστο 1,68 υψος,92 πια μπυροκιλα,εχω δεκα νταν στο Μασατε!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τρεμετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Για ραντεβου θανατου σε οποιαδηποτε ουζομπυροφροντηστηριο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Που ναι ο Κλειτον ΡΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αδεκαροι!!!!!!!!!!!!!!

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Την καλημέρα μου σε όλα τα αδέρφια... :rockon:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εγω το λεγα απο την αρχη πολλα τα φραγκα για Κλειτον ουτε ο Λουτσιανο στα καλα του δεν εκανε τοσα !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aπό τις λίγες που συμφωνώ μαζί σου.Αλλά δεν ήταν θέμα αφραγκιάς η μη αγορά του Κλέιτον,αλλά κοροϊδίας.Και καλά του έκανε ο Ντέμης του Πηλαδάκη κ του την έκανε.Από τις πιο σωστές στάσεις που κράτησε η διοίκηση σε θέμα μεταγραφής.Αν κ τον βλέπω να έρχεται τελικά με βάση την τελευτταία προσφορά της ΑΕΚ,έιδάλλως θα του μείνει του Πηλαδάκη να παίζει ο Κλέιτον στον κήπο του σπιτιού του.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Εγώ νομίζω ότι ο Πηλαδάκης περιμένει να "μαδήσει" τον Βγενό και την παρέα του...αλλιώς την πάτησε! :sunglasses:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Εγώ νομίζω ότι ο Πηλαδάκης περιμένει να "μαδήσει" τον Βγενό και την παρέα του...αλλιώς την πάτησε! :sunglasses:
σιγά μην τον μαδήσει....και σιγά τον παικταρά....με 1.000.000 και πολλά είναι ...αλλιώς ας τον βάλει...στον πηνειό.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Ποιος έχει την μύγα ρε φίλε?Μάλλον τρώγεσαι για καβγά!Οι μόνοι που γράφουμε καθημερινά εδώ είμαστε εγώ και ο Αρίωνας!Πλάκα μας κάνεις?
Σε ποιον θα τα χώνω είναι δικαίωμα μου...εσύ προσκύνα όποιον θες!
Και δεν ασχολήθηκα εγώ μαζί σου... ;)
Φίλε μου εγώ ούτε έχω κάτι με κάποιον από εσάς ούτε ξέρω και κάποιον. Ολοι ΑΕΚτζήδες είμαστε. Αλλά πρέπει να ομολογήσεις ότι είσαι προκατειλημένως με τον Ντέμη. Δεν είπα να είμαστε πρόβατα σαν κάποιους γαύρους που ότι λέει ο Κόκαλης είναι νόμος, αλλά να κάνουμε καλόπιστη κριτική και εποικοδομητική. Εσύ νομίζω ότι είσαι στο άλλο άκρο. Δεν μετράω την ΑΕΚοφροσύνη κανενός. Ολοι ΑΕΚ είμαστε, όλοι θέλουμε να πάει καλά η ομάδα. Αλλά ΄δες τα πράγματα λίγο πιο καθαρά και θα καταλάβεις τι εννοώ.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Φίλε μου εγώ ούτε έχω κάτι με κάποιον από εσάς ούτε ξέρω και κάποιον. Ολοι ΑΕΚτζήδες είμαστε. Αλλά πρέπει να ομολογήσεις ότι είσαι προκατειλημένως με τον Ντέμη. Δεν είπα να είμαστε πρόβατα σαν κάποιους γαύρους που ότι λέει ο Κόκαλης είναι νόμος, αλλά να κάνουμε καλόπιστη κριτική και εποικοδομητική. Εσύ νομίζω ότι είσαι στο άλλο άκρο. Δεν μετράω την ΑΕΚοφροσύνη κανενός. Ολοι ΑΕΚ είμαστε, όλοι θέλουμε να πάει καλά η ομάδα. Αλλά ΄δες τα πράγματα λίγο πιο καθαρά και θα καταλάβεις τι εννοώ.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
Ομολογώ ομολογώ!!!! :dunno:
Χαλαρώστε...και για να σας δείξω ότι είμαι πιο προχωρημένος προτείνω να βάλει την Ντέπυ για πρόεδρο την επόμενη σεζόν...μήπως αλλάξει και το γούρι! :grin:

andrikos1977

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ΘΕΜΗΣ!ο μονος ανθρωπος που δε μπορει να αγγιξει ο Τσακ Νορρις!

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
καλο τερμα...... :rockon: :rockon:[youtube=425,350]xtW5guwiTRI[/youtube]el chino...sebastian  saja

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Καλημέρα! :rockon:
Απ' ότι λέγεται ο Σαχά είναι πολύ καλός στις εξόδους και στα τετ α τετ αλλά αρκετά ασταθής στις αποκρούσεις του!Θα τον δούμε στο γήπεδο αν όπως όλα δείχνουν πραγματοποιηθεί η μεταγραφή.Με τα βιντεάκια δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα...

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Eγω παλι ακουσα το αντιστροφο.Κοντος ψαλμος αλληλουια.Συνταμα θα τον δουμε απο κοντα.Καλημερα αδερφια...

andrikos1977

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
αποκλειεται να ειναι κατωτερος του μορετο.με τιποτα.Βλέπει και Σκόκο

Η ΑΕΚ «χτενίζει» την αγορά της Αργεντινής (και όχι μόνο) για την απόκτηση ενός περιφερειακού επιθετικού και εξετάζεται με ενδιαφέρον η περίπτωση του Ιγνάσιο Μάρτιν Σκόκο. Ο 23χρονος άσος αγωνίζεται στο Μεξικό με την Πούμας και την περασμένη σεζόν πέτυχε 12 γκολ σε 34 ματς (28 ως βασικός). Πάντως, ο νεαρός φορ, που αναδείχθηκε από τη Νιούελς Ολντ Μπόις, είναι μία πολύ ακριβή περίπτωση, αφού για να αποκτηθεί θα χρειαστούν περισσότερα από τρία εκατ. ευρώ. το παλικαρακι μεχει παει κουβα μονο του 2 φορες.3 μυρια ειναι πολλα ομως για καποιες ομαδες...

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
αυτο σιγουρα.Πιστευω προκειται για καλη περιπτωση.Α! χτυπαει και φαουλ και πεναλτυ...Μια χρονια ειχε βαλει λεει 5 γκολ!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom