Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
ΛΟΙΠΟΝ καποιοι ειναι αμπαλοι...

ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ σε οσους εχουν ιδεα απο τοπι: ΜΑΓΚΕΣ,ΕΙΣΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ..Παρολα αυτα,ο ΚΡΟΚΟΥΣ(το σιχαμερο διμιουργημα του σημιτη)με τον ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ(ολη η επο δουλευει για οσγπ,το περιοδικο του γαβρου το εκδιδει μελος του ΔΣ της επο) ΣΑΣ ΤΟ ΕΚΛΕΨΑΝ...

ΜΕ ΤΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ να παιξουν αυτοι οι παιχτες?ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ με προκλησεις..
Μπειτε στην θεση των παιχτων...

ΕΙΣΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ..

Ρε μεγαλε μου εξηγεις κατι ? Γιατι  να δικαιουται το πρωταθλημα η ΑΕΚ και οχι εσυ ? Μεχρι την 25η αγωνιστικη ολοι εβριζαν την ομαδα τους και ξαφνικα βγηκαν πρωταθλητες επειδη εκαναν 4 καλα ματσακια. Ασε που η διαιτησια τους πηγε πολυ καλυτερα απο οτι εσενα. Και επισης εσυ την κερδισες στη Λεωφορο και επρεπε να την κερδισεις και στο ΟΑΚΑ. Σαν χεσμενοι επαιξαν μ εσενα, με ανυπαρκτο πεναλτυ και ολοι αμυνα. Εγω σαν γαυρος δεν θελω να παιρνεις εσυ κουπα ουτε στο ταβλι, αλλα δεν ειμαι τυφλος ρε πουστη μου.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Ρε μεγαλε μου εξηγεις κατι ? Γιατι  να δικαιουται το πρωταθλημα η ΑΕΚ και οχι εσυ ? Μεχρι την 25η αγωνιστικη ολοι εβριζαν την ομαδα τους και ξαφνικα βγηκαν πρωταθλητες επειδη εκαναν 4 καλα ματσακια. Ασε που η διαιτησια τους πηγε πολυ καλυτερα απο οτι εσενα. Και επισης εσυ την κερδισες στη Λεωφορο και επρεπε να την κερδισεις και στο ΟΑΚΑ. Σαν χεσμενοι επαιξαν μ εσενα, με ανυπαρκτο πεναλτυ και ολοι αμυνα. Εγω σαν γαυρος δεν θελω να παιρνεις εσυ κουπα ουτε στο ταβλι, αλλα δεν ειμαι τυφλος ρε πουστη μου.

ναι φιλε αλλα εμεις τα καναμε σκατα στο ματς με οφη(εχει βρωμισει η πιατσα βασικα για στημενο,αλλα αστο)κ με ξανθη(πουστης πανοπουλος) οποτε απο εκει κ περα τι να λεμε..

μιλω για αναμεσα σε εσας τους 2

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Καλησπέρα χανούμια!!Το φάγαμε νωρίς νωρίς το τεμάχιο λόγω του υπερπαίκτη μας ονόματι Λαγός!!!!! Λαγός:Σκόραρε δις στο 4-0 του Ηρακλή με την ΑΕΚ και τον πήραμε μη τυχόν και μας ξαναβάλει γκολ.....Τα χάλια μας....
Αφού οι φίλοι σουεδώ μέσα λέγανε να μην τον δώσει στη Λάρισα αντί του Κλέιτον, τι κλαίγεστε; Δεν κάνατε ολόκληρη μάχη να τον πάρετε;
Όσο για τον Κλέιτον...τελικά θα δώσετε 4;;; Καλά, έχετε πάθει ψύχωση με το νούμερο. 4 ρίχνετε, τέσσερα τρώτε...4 δίνετε για μεταγρφή...
Άσχετο, ο Κλέιτον μπορεί να αποδειχθεί πολύ καλή μεταγραφή, αλλά ποια ομάδα ξένη θα έδινε 4 για αυτόν; Τελικά πλάκα πλάκα, ο ΠΑΟ κάνει τη καλύτερη δουλειά. Ακούς εκεί να πάρει 3 εκατομμύρια για το Μάτζιο....χαχαχαχαχαχαχ

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ρε μεγαλε μου εξηγεις κατι ? Γιατι  να δικαιουται το πρωταθλημα η ΑΕΚ και οχι εσυ ? Μεχρι την 25η αγωνιστικη ολοι εβριζαν την ομαδα τους και ξαφνικα βγηκαν πρωταθλητες επειδη εκαναν 4 καλα ματσακια. Ασε που η διαιτησια τους πηγε πολυ καλυτερα απο οτι εσενα. Και επισης εσυ την κερδισες στη Λεωφορο και επρεπε να την κερδισεις και στο ΟΑΚΑ. Σαν χεσμενοι επαιξαν μ εσενα, με ανυπαρκτο πεναλτυ και ολοι αμυνα. Εγω σαν γαυρος δεν θελω να παιρνεις εσυ κουπα ουτε στο ταβλι, αλλα δεν ειμαι τυφλος ρε πουστη μου.
δηλαδή και εμείς που σας βγάλαμε εφέτος εσείς που έπρεπε να πάτε να κάνετε πιάτσα στης βιτρίνες του Αμβούργου σαν πουτάνες πολυτελείας?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δεν έχεις πιάσει το νόημα ακόμα.....
έτσι τους ξεφτιλίζεις περισσότερο.........

είπαμε δεν θέλαμε να συμμετάσχουμε σε αυτό το καραγκιοζιλίκι και μετά το τελευταίο ματς θυμήσου ότι θα τα τελειώσεις με όμορφη νίκη...
καθώς ξεκίνησες με μεγάλη νίκη.... 
ναι...και σε λίγο θα μας πείτε πως παίξατε και με τα δεύτερα. Αν ήταν έτσι, γιατί δεν βάζατε να παίξουνε οι νέοι στα ενδιάμεσα παιχνίδια; Δηλαδή με τον ΠΑΟ το αφήσατε το ματσάκι;;;
Ντεμουνίτιδα έχετε πάθει....κουτόχορτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
ναι φιλε αλλα εμεις τα καναμε σκατα στο ματς με οφη(εχει βρωμισει η πιατσα βασικα για στημενο,αλλα αστο)κ με ξανθη(πουστης πανοπουλος) οποτε απο εκει κ περα τι να λεμε..

μιλω για αναμεσα σε εσας τους 2

Με την Ξανθη ειχατε διατησια εχθρικη που η ΑΕΚ δεν ειχε σε κανενα ματς. Με τον ΟΦΗ μπορουσατε ανετα να κερδιζετε 3-0 στο 20ο λεπτο. Με την ΑΕΚ επρεπε να κερδισετε. Στο Καραισκακη επρεπε να κερδισετε.  

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Βάζελοι και χανούμια.Ρε τι ανέκδοτα είστε εσείς? :2funny: :2funny: :2funny:

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
δηλαδή και εμείς που σας βγάλαμε εφέτος εσείς που έπρεπε να πάτε να κάνετε πιάτσα στης βιτρίνες του Αμβούργου σαν πουτάνες πολυτελείας?

Εμεις με τη μπαλα που παιξαμε φετος επρεπε να ειμασταν καπου μεταξυ Αστερα και Λαρισας.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
χμ...δηλαδή έπρεπε να τρώνε 4 για να βγούνε 3οι; Οι ισοπαλίες δεν τους κάνανε;;
Χμ...ενδιαφέρον...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ειπαμε.
ακόμα απάντηση δεν έχω πάρει πως τα έχουνε βρει μεταξύ τους.
Ο ΠΑΟ στέρησε από την ΑΕΚ μία δεύτερη θέση και είσοδο στο τσου λου με πέναλντι που δεν έδωσε ο ρεφερης.
Η ΑΕΚ στέρησε από τον ΠΑΟ το πρωτάθλημα με πέτσινο πέναλντι στο μεταξύ τους παιχνίδι.
Αλλά μεταξύ τους τα βρίσκουνε.
Ξεχνάνε όλοι....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Όσο για τους βάζελους που λένε πως το χάσανε το πρωτάθλημα λόγω ΟΦΗ, έχω να τους πω πως δεν κάνανε μόνο μια ήττα.
Αν είχαν κάνει μόνο αυτή τότε θα είχανε χάσει το πρωτάθλημα εκεί. Αλλά και ήττες και ισοπαλιες κάνανε όπως όλοι δηλαδή σε πολλά ματς.
Ομοίως .... για τους ΑΕΚτζήδες, δήλωση Ντέμη: Αν θέλει να δει ένας φίλαθλος πρωτάθλημα να γίνει Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός
Ντεμουνίτιδα και κουτοχορτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
καλά ο Αρίωνας δεν θα έφευγε ....πάλι;
Ακόμα εδώ είναι; Και τώρα είναι και με 2 νικς;;; Αυτός που είναι άμεμπτος γιατί μπαίνει πάντα με ένα μόνο;;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
είμαι προβοκάτουρας ο καψερός, τι να κάνω...

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Δείτε εδω τι κάνουνε!Αλλαξωκολιές! ! !Σα δε ντρέπονται ! ! :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• watermark[1].jpg
    watermark[1].jpg
    13,7 KB · Εμφανίσεις: 22

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Αλλαξτε την ψηφοφορια ρε παιδια. Δεν εχι νοημα πλεον αφου εκλεισε ο Δωνης. Βαλτε νεα ψηφοφορια. Πως να ονομαστουνε τα play off
1. Κλαιει off
2. Play four (4)
3. Play ωχ

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
H αεκ τελικά που θα παίξει του χρόνου , στο Ιντερτότο ?

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Όλα τα χανούμια είναι εξαφανισμένα.Κανένα δεν εμφανίζεται,έτσι γιά τα μάτια του κόσμου. :huh:

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
τελικά βίτσιο που έχετε ρε γαύροι μαζεύεστε  εδώ σαν της πουτάνες τι πρόβλημα έχετε?

πως την έχετε δει εμείς θα σας λύσουμε τα ψυχολογικά σας? η μήπως περιμένετε να σας πούμε εμείς ότι έχετε καλή ομάδα μιας και εσείς δεν μπορείτε να το χωνέψετε ξεφτίλα είστε και τίποτα άλλο το τι κάνουμε εμείς δικό μας πρόβλημα...

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Όλα τα χανούμια είναι εξαφανισμένα.Κανένα δεν εμφανίζεται,έτσι γιά τα μάτια του κόσμου. :huh:
και τι να κάνουμε να ασχολούμαστε με εσένα τον ηλίθιο?
δεν πάτε στο θρεντ σας να κάνετε καμιά αλαξωκολιά...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom