Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Δεν ξερω για αν πηγαινουν και ζητανε λεφτα ακομα καποιοι απο εκεινη τηνεποχη, Ξερω για οσους ειχαν κερδισει δικαστηρια και ειχαν βγει αποφασεις καθαρογραμμενες και εμειναν με την .... αποφαση στο χέρι.
Μάλιστα , οταν μαθαμε για τι λεφτα πουληθηκε ολοκληρος ο Πανιωνιος, λεγαμε μερικοι ,αν το ξεραμε , να πηγαιναμε να διναμε και εμεις προσφορα :grin:
Γελοια αποφαση με πληρη καλυψη του κρατους.
προσυπογράφω σε ολα. δηλαδη ποιος σοβαρός δεν ηξερε πως πουλήθηκε αλλα και ποιος αγόρασε; :grin: οι αποφάσεις που αναφέρεις ειναι για αυτές που αφορούν την ελλαδα.τα ευρωπαϊκά δικαστήρια που δεν έχουν καμία σχέσει με την ελλαδα βγάζουν άλλες αποφάσεις.δεν ειναι τυχαίο που ο τσακιρης κάποια εποχή γκρίνιαζε και έλεγε οτι πληρώνω αμαρτίες του παρελθόντος.γιατί εσύ νομιζεις ότι συμβόλαια που είχες πριν το άρθρο 44 δεν τα πληρώνεις; και μαις και ανέφερες και τον μπεο ειναι εξω και σε πληροφορώ ασχολείται πάλι με τις παλιές κερδοφόρες συνήθειες ;) εγώ απο δική του πληροφορία εβγαλα λιγα ευρω την προηγουμένη αγωνιστική :grin:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Πες τιποτα τότε , να ρεφαρω. Μου χρωστει 700.000 δραχμες απο τότες. :2funny:

Επισκέπτης
Πες τιποτα τότε , να ρεφαρω. Μου χρωστει 700.000 δραχμες απο τότες. :2funny:
εγώ το έγραψα απο χθες σήμερα 1 το σημερινό μεταξύ μας ματς.οπως και να το δεις δεν σπάει.εμείς είμαστε χωρίς 5 βασικούς κερδίσαμε την προηγούμενη εσείς με νικη καθαρίζετε και ολα καλά.το 1.7 βάση φετινής ομαδας δεν ειναι καλο αλλα αξίζει.εμένα με πλήρωσε ο 1 με τι Λιβαδειά και συνεχίζω.άκουσα και για 1 την ξανθη αλλα με φοβιζει το διπλό στον παοκ.βλέπεις ποιος ειναι πίσω από το πλατανια; ;)μη σε πάρω ομως στο λαιμό μου τύπε.εγώ το έπαιξα πάντως.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Τελος φευγουμε για γηπεδο.Τα λεμε το βραδυ ελπιζω με την νικη.Εχω την αισθηση οτι σημερα θα ζησουμε μερες απο τα παλια. :rockon:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ναι, ναι ναι, μη σας χαλάσουμε το χατήρι. Ο Μελισσάς είπε να φέρει τον Ανάκογλου στην ΑΕΚ. Αλλά δεν ήθελε να τον φέρει 2 χρόνια πριν όταν τον ήθελε και ο ΟΣΦΠ και ο ΠΑΟ, γιατί δεν είχε τότε ενδιαφέρον για να δείξει τη δύναμή του απέντι στον Μαρινάκη και τον πολυμετοχικό. Και φέτος είπε να τον αφήσει να περάσει πρώτα από τα γραφεία του ΠΑΟ, να τα δει πως είναι και μετά να τον φέρει προς ΑΕΚ μεριά  :uglystupid: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:....

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Τρεις βαθμοί ακόμη με καλή εμφάνιση απέναντι στα ..γατάκια...
[size=15pt]ΠΑΜΕ ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

kolomagoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
3 μηδεν επρεπε να ηταν απο το ημιχρονο και αλλα 3 στο δευτερο αχ ρε κατιδη αχ!!!!! τελος καλα ολα καλα νικη στην κερκυρα και με παοκ το οακα καταμεστο βρηκε τη φορμα της η αεκαρα βρηκε ψυχολογια μαζι και ο κοσμος!!!! δωστε μια λυση και στα διοικητηκα και μεχρι και ευρωπη βγαινουμε

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Μόλις γύρισα απ' το γήπεδο  που παρεπιμπτόντως είχα να πάω απ' τον αγώνα για τα πλέι οφ με τον Π.Α.Ο. που είχαμε χάσει 0-2 με την γλυκόπικρη γεύση ότι θα μπορούσαμε καί να είχαμε "καθαρίσει" άνετα τον αιώνιο απ' το πρώτο μισό αλλά καί πώς θα μπορούσε να είχε...στραβώσει το παιχνίδι , άν δεν είχε μπεί το γκόλ του Γκερέιρο , με την  ομάδα να πνίγεται απ' το άγχος ειδικά μετά το 65'  >:( όσο για τον Κατίδη έχει πολύ δρόμο ακόμα να αποδείξει ότι δεν θα μείνει απλά ένα μεγάλο ταλέντο  :grin: ! κατά τ' άλλα ανεξήγητη ή αλλαγή του Πετρόπουλου με τον Πίου - Πίου Φουρτάδο  :think: το παλληκάρι δεν γνωρίζει ούτε τα στοιχειώδη της μπάλλας  :S εν' πάσει περιπτώσει τέλος καλό όλα καλά συνεχίζουμε  :rockon: !

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μόλις γύρισα απ' το γήπεδο  που παρεπιμπτόντως είχα να πάω απ' τον αγώνα για τα πλέι οφ με τον Π.Α.Ο. που είχαμε χάσει 0-2 με την γλυκόπικρη γεύση ότι θα μπορούσαμε καί να είχαμε "καθαρίσει" άνετα τον αιώνιο απ' το πρώτο μισό αλλά καί πώς θα μπορούσε να είχε...στραβώσει το παιχνίδι , άν δεν είχε μπεί το γκόλ του Γκερέιρο , με την  ομάδα να πνίγεται απ' το άγχος ειδικά μετά το 65'  >:( όσο για τον Κατίδη έχει πολύ δρόμο ακόμα να αποδείξει ότι δεν θα μείνει απλά ένα μεγάλο ταλέντο  :grin: ! κατά τ' άλλα ανεξήγητη ή αλλαγή του Πετρόπουλου με τον Πίου - Πίου Φουρτάδο  :think: το παλληκάρι δεν γνωρίζει ούτε τα στοιχειώδη της μπάλλας  :S εν' πάσει περιπτώσει τέλος καλό όλα καλά συνεχίζουμε  :rockon: !
Τυπε δεν συμφωνω,η πασα στον κατιδη που πηρε πεναλτυ ηταν διαστημικη.αντι να του την στρωσει κατω την εκανε στα περιστερια .
Αναμενουμε χρηστιδη να μας αναλυσει πως πηρε παλι το ματς με σπρωξιμο η ΑΕΚ.  :grin:

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Τυπε δεν συμφωνω,η πασα στον κατιδη που πηρε πεναλτυ ηταν διαστημικη.αντι να του την στρωσει κατω την εκανε στα περιστερια .
Αναμενουμε χρηστιδη να μας αναλυσει πως πηρε παλι το ματς με σπρωξιμο η ΑΕΚ.  :grin:

Τώρα καί εσύ ξύνεσαι στην αγκλίτσα του τσέλιγκα  :tooth: !

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Αφου δεν καταφεραμε να παρουμε προβαδισμα 2 γκολ, πάλι καλά να λεμε που δεν ισοφαριστήκαμε στο τελος. Ο νόμος του ποδοσφαιρου λέει , οταν δεν τα βαζεις , καποια στιγμη τα τρως.
Αφου κρατησαμε την νίκη με Φουρταδο μεσα , αρχιζω να πιστευω οτι θα σωθουμε  :grin:
Ο Λινεν δικαιολογησε την αλλαγη λεγοντας οτι ο Πετροπουλος ηταν λιγο κουρασμενος . Το δεχομαι.  Θα προτιμουσα οποιονδηποτε άλλο στην θεση του. Το σημαντικο ειναι οτι πηραμε τους 6 ποντους που θελαμε στα τελευταια ματς , ξεκολλησαμε απο την ζωνη του υποβιβασμου και τωρα μπορουν να παρουν ανασα τα πιτσιρίκια μας αλλά και να αγχωθουν οι αντιπαλοι. Σε καμιά περιπτωση όμως δεν πρεπει να παρουν τα μυαλα τους αέρα. Θελουμε ακόμα 8 βαθμους για να σωθουμε σίγουρα και θα πρεπει να ματωσουν για να τους μαζεψουν.

kolomagoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
τον πετροπουλο τον αλλαξε και εβαλε τον φουρταδο λογικα γιατι στην κερκυρα θα παιξει εκεινος αν και εγω δεν συμφωνω πιστευω οτι στην κερκυρα πρεπει να ξεκινησει με παυλη και σταματη για να μην πω και κατσικοκερη,παντως ο σταματης δειχνει καλα δειγματα ποδοσφαιριστη και αξιζει ευκαιριας το ειδαμε και στη φαση του πεναλτυ πως κυνηγαει την μοπαλα επερεπε να το εκτελεση κι ολας

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Το πλασε του Κατιδη που κυλαει αργα αργα η μπαλα και περιμενω να μπει γκολ .... Δεν ξερω ρε παιδια , με πονεσε περισσοτερο και απο το χαμενο πεναλτυ. (Στο οποίο η εκτελεση ηταν χάλια)

nikos trelos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Πολυ χαρηκα που ειδα το γατακια της πλατειας να τα δινουν ολα μεχρι τελους αλλα να χανουν.Πολυ χαρηκα για το σκληρο παιχνιδι τους και τον τσαμπουκα που ειχαν...Ελπιζω να κανουν το ιδιο σκληρο παιχνιδι με τον γαυρο....περιμενω να σας δω αγαπες μου.Μεχρι του χρονου που θα ξαναβρεθουμε να βαζετε βαμα οιωδιου στον σκατοκοψτη σας να μην τσουζει.Καληνυχτα γλυκα μου ψιψινακια,τα λεμε......
:zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Το πλασε του Κατιδη που κυλαει αργα αργα η μπαλα και περιμενω να μπει γκολ .... Δεν ξερω ρε παιδια , με πονεσε περισσοτερο και απο το χαμενο πεναλτυ. (Στο οποίο η εκτελεση ηταν χάλια)

:thumbsup: + 1 !

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
παντως μετα το 70 ανεβηκε πολυ ο πανιωνιος..και με την βοηθεια του φουρταδο,που οργανωσε 2 αντεπιθεσεις τους.το παιδι καλο χρυσο αλλα δεν κανει για την ΑΕΚ ακομη και τωρα.Και κατι που μου την δινει στα νευρα πολυ ειναι να βλεπω παιχτες μας να πηγαινουν στο κορνερ στα τελευταια λεπτα για να κερδισουν χρονο.Ρε στην ΑΕΚ παιζετε.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
others-154.gif
others-154.gif
others-154.gif

happy-142.GIF