Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Λοιπόν,σύμφωνα με τις πληροφορίες,αύριο αναμένονται γύρω στις 20.000 οπαδών στο ΟΑΚΑ :rockon:συμπεριλαμβανομένου για πρώτη φορά φέτος-ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΩ-και της αφεντιάς μου :s&m_2:

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΑΥΡΙΟ ΑΔΕΛΦΙΑ....

Να γαμήσουμε τον πουσταρά τον αιώνιο,το σίχαμα αυτό του Ελλ.ποδοσφαίρου.

ΕΣΥ ΑΕΚΤΖΗ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΟΝΗ;;; :tickedoff:

Επισκέπτης
Λοιπόν,σύμφωνα με τις πληροφορίες,αύριο αναμένονται γύρω στις 20.000 οπαδών στο ΟΑΚΑ :rockon:συμπεριλαμβανομένου για πρώτη φορά φέτος-ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΩ-και της αφεντιάς μου :s&m_2:

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΑΥΡΙΟ ΑΔΕΛΦΙΑ....

Να γαμήσουμε τον πουσταρά τον αιώνιο,το σίχαμα αυτό του Ελλ.ποδοσφαίρου.

ΕΣΥ ΑΕΚΤΖΗ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΟΝΗ;;; :tickedoff:
σε πονάει η ηττα απο τον πρώτο γύρο εσένα δεν εξηγείται διαφορετικά :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Πως πάτε να δημιουργήσετε θέμα εκεί που δεν υπάρχει. Ποιος είπε πως δεν έχει πληρωθεί η εφοριά;

"Παράλληλα, το ενδιαφέρον των εισαγγελικών λειτουργών προκάλεσαν και πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο ποδοσφαιριστής φέρεται να μην έχει υποβάλλει φορολογική δήλωση στη χώρα μας από το 2007! Υπάρχει, ωστόσο, το ερώτημα αν ήταν υποχρεωμένος (καθώς έχει εισόδημα στην Ελλάδα) να υποβάλλει φορολογικές δηλώσεις ή όχι. "

Τι δουλειά έχει η ΑΕΚ αν αυτός δεν έκανε δήλωση, η οποία θα είχε μηδενικό εκκαθαριστικό καθώς ο φόρος πληρώνεται από την ΠΑΕ, θα τις κάνει εκπρόθεσμα με τα σχετικά πρόστιμα και τέλος.
Το θέμα με το εκατομμύριο είναι άλλο πράγμα βέβαια.

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
από το λίνκ που παρέθεσες
"Πάντως σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε, όλες οι ομάδες είχαν καταβάλει τα χρήματα στην εφορία, απλώς ο Αλγερινός επιθετικός δεν υπέβαλε φορολογικές δηλώσεις, γεγονός που τιμωρείται με πρόστιμο κάποιων εκατοντάδων ευρώ! Δηλαδή δεν υπάρχει φοροδιαφυγή, απλώς δεν έγινε η υποβολή φορολογικών δηλώσεων σε κάθε οικονομικό έτος."
Δε δικαιολογεί φόβο προστίμου για την ΑΕΚ το δημοσίευμα, αυτό είπα απλώς.

kolomagoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο, ο Μιχάλης Παυλής θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα προς... πάσα κατεύθυνση, μέσω μιας ανάρτησης στο Facebook. «Δικέφαλος σημαίνει ΑΕΚάρα προσφυγιά... (Που να ξέρεις εσύ από αυτά)... 9-11», έγραψε ο νεαρός άσος.αρε μιχαλαρα να ειχαμε αλλους 10 σαν και σενα ποσο ευτυχισμενη θα ειμασταν σ ευχαριστουμε αγορινα που μας θυμιζεις τη σημαινει να εισαι αεκ

Επισκέπτης
:2funny: :2funny:

«Κλεισμένοι σε γραφείο για επτά ώρες»

Ο μάνατζερ του Δημήτρη Ανάκογλου, μίλησε στο sportdog για την περιπέτεια που είχε με τον Παναθηναϊκό η οποία ήταν σχετικά αστεία και για αυτόν τον λόγο την δημοσιεύουμε εδώ, στο PAOK24.

Ο μάνατζερ του Δημήτρη Ανάκογλου, Μιγκέλ Ριέρα, μίλησε και αποκάλυψε τι “παίχτηκε” και ο πελάτης του ντύθηκε στα κιτρινόμαυρα!

«Είχαμε συμφωνήσει σε όλα με τον Παναθηναϊκό, όσον αφορά στο οικονομικό κομμάτι. Ωστόσο, η απόφασή μας άλλαξε λόγω τη συμπεριφορά της ομάδας!», δήλωσε αρχικά στον sportdog ο Ισπανός ατζέντης και συνέχισε: «Την Πέμπτη πήγαμε στα γραφεία τους για να υπογράψει ο παίκτης. Μας είχαν να περιμένουμε επτά ώρες! Σαν ζώα μας άφησαν σε ένα δωμάτιο και περιμέναμε. Αυτό, όμως, που μας εξόργισε ήταν ο τρόπος που μας μίλησε ο άνθρωπος που “χειριζόταν” την υπόθεση. Ήταν απαξιωτικός και απόλυτα ασεβής».

Πώς, όμως, έγινε η έξοδος από τα “πράσινα” γραφεία; «Η ΑΕΚ επέμενε να κάνει δικό της τον Δημήτρη και το έδειξε. Ήρθε σε επικοινωνία μαζί μας ενώ περιμέναμε τον Παναθηναϊκό και έτσι απλά σηκωθήκαμε και φύγαμε. Είπαμε στις γραμματείς ότι δεν ενδιαφερόμαστε πλέον και συνεχίσαμε τις συζητήσεις με την Ένωση. Έπαιξε ρόλο η έλλειψη σεβασμού που βιώσαμε στον Παναθηναϊκό. Γιατί, όπως είπα, δεν υπήρχε πρόβλημα όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι. Η ΑΕΚ όμως αγκάλιασε από την αρχή τον παίκτη! Με τη συμπεριφορά της τον κέρδισε και του έδειξε τον απαιτούμενο σεβασμό!».

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
από το λίνκ που παρέθεσες
"Πάντως σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε, όλες οι ομάδες είχαν καταβάλει τα χρήματα στην εφορία, απλώς ο Αλγερινός επιθετικός δεν υπέβαλε φορολογικές δηλώσεις, γεγονός που τιμωρείται με πρόστιμο κάποιων εκατοντάδων ευρώ! Δηλαδή δεν υπάρχει φοροδιαφυγή, απλώς δεν έγινε η υποβολή φορολογικών δηλώσεων σε κάθε οικονομικό έτος."
Δε δικαιολογεί φόβο προστίμου για την ΑΕΚ το δημοσίευμα, αυτό είπα απλώς.
Μακαρι.

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
5 γκολ αυριο αεκαρα μου!!!!
Πολύ αισιόδοξο σέ βλέπω!Δεν το βλέπω για εύκολο μάτς!Νίκη να κάνουμε μόνο και το σκόρ ας είναι οποιοδήποτε!
Βέβαια ένα σκόρ της τάξεως του 2-0,3-0 θα λειτουργήσει θετικά και στη ψυχολογία των παικτών!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Πολύ αισιόδοξο σέ βλέπω!Δεν το βλέπω για εύκολο μάτς!Νίκη να κάνουμε μόνο και το σκόρ ας είναι οποιοδήποτε!
Βέβαια ένα σκόρ της τάξεως του 2-0,3-0 θα λειτουργήσει θετικά και στη ψυχολογία των παικτών!
Ρε ας ειναι και μισο-μηδεν αρκει να κερδισουμε.

kolomagoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
το σιγουρο ειναι οτι αυριο η αεκ δεν χανει το 5 μηδεν που λεω το λεω ενδεικτικα αλλα η αληθεια ειναι οτι σ αυτη την αντιαεκτζιδικη ομαδα θελω 15γκολ κ οχι 5

kolomagoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Αυτό του είπα στο πρώτο σκέλος του μηνυματός μου,γιατί τον βλέπω πολύ αισιόδοξο!
Δεν μου δείχνει σιγουριά η ομάδα ακόμα!
ειναι ανεβασμενη πολυ η ομαδα εχει ρολαρει και παιζει και μπαλα καποιοι καταλαβαινουν που παιζοθ=υν και αρχιζουν και δενουν τα πραγματα πανε καλα δεν υπαρχουν και οι βεντετες ειναι δεμενοι μεταξυ τους θα δειτε οτι θα τερματισει η 6η η 7η

kolomagoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
οσο αφορα την ομαδα του πανιωνιου επειδη τυχαινει και ειμαι απο τους πολυ παλιους αεκτζηδες ενα εχω να πω απο το 92 που παω γηπεδο τους ειχαμε μια ζωη στη σφαλιαρα με 5 και 7 γκολ τους καθαριζαμε εχω παει παρα πολλες φορες κ στη ν σμυρνη παντα στη πουστια ηταν κ με τα εισητηρια μας κανανε κομπλες ενω οταν παιζανε με γαυρο η με βαζελο κανανε της κοτες,μια φορα σ εναν αγωνα μπασκετ στο κλειστο του πανιωνιου τρεχαμε 50 ατομα 500ους οτι και να κανουνε φαπα πολυ μια ζωη στη πουτσα τους ειχαμε και θα τους εχουμε,τσιπιτα πανιωνιακα

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Λογικά μεγάλες στιγμές θα ζήσουμε σήμερα το απόγευμα στο ΟΑΚΑ και από άποψη προσέλευσης και από άποψη θεάματος.

Την καλημέρα στα αδέρφια μου :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
οσο αφορα την ομαδα του πανιωνιου επειδη τυχαινει και ειμαι απο τους πολυ παλιους αεκτζηδες ενα εχω να πω απο το 92 που παω γηπεδο τους ειχαμε μια ζωη στη σφαλιαρα με 5 και 7 γκολ τους καθαριζαμε εχω παει παρα πολλες φορες κ στη ν σμυρνη παντα στη πουστια ηταν κ με τα εισητηρια μας κανανε κομπλες ενω οταν παιζανε με γαυρο η με βαζελο κανανε της κοτες,μια φορα σ εναν αγωνα μπασκετ στο κλειστο του πανιωνιου τρεχαμε 50 ατομα 500ους οτι και να κανουνε φαπα πολυ μια ζωη στη πουτσα τους ειχαμε και θα τους εχουμε,τσιπιτα πανιωνιακα
Θυμήσου την εξάρα στο Θεολόγη....Το γκολ του ..αέρα με τον Ντέμη...τι εχουν περάσει τα γατάκια μαζί μας..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Λογικά μεγάλες στιγμές θα ζήσουμε σήμερα το απόγευμα στο ΟΑΚΑ και από άποψη προσέλευσης και από άποψη θεάματος.

Την καλημέρα στα αδέρφια μου :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Εσενα θα σε καθαιρέσω απο συγκεντρωσιάρχη...Μεγαλοπιάστηκες και μας ξέχασες.... :s&m_2: :s&m_2:

kolomagoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Θυμήσου την εξάρα στο Θεολόγη....Το γκολ του ..αέρα με τον Ντέμη...τι εχουν περάσει τα γατάκια μαζί μας.....
εχουν περασει πολλα και πρεπει να συνεχισουμε να ειμαστε ο εφιαλτης τους!!!!! γι αυτο σημερα ολοι στο οακα ολοι διπλα ΣΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ μας αδερφια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom