You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.055
- Πόντοι
- 1.486
Λοιπόν έχουμε και λέμε:Requiem,5 προφορική γιατί είναι συνεπής,Talos 5 περιορισμό γιατί όλο λέει για συνάντηση αλλά δεν κάνει και κάτι,Arion 10 περιορισμό γιατί προκαλεί τους Ολυμπιακούς και τον βρίζουν και δεν το δέχομαι γιατί είναι καλό παλικάρι,Boobomastoras 5 προφορική γιατί είναι κόσμιος,TERAS 20 περιορισμό γιατί δεν μας λέει ούτε μια καλημέρα ο κόπρος,ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ 20 περιορισμό γιατί τον έχει ρουφήξει η Νανά και ξεχνάει να κανονίσει συνάντηση,DFWK εξόδου γιατί πήζει,ΝΙΚ30 μέσα σούμπητος γιατί διαγράφτηκε και εγώ θα κάτσω μέσα οικιοθελώς γιατί ...σας συμπαραστέκομαι!!!!!!!!θα πεσουν οι καμπανες τωρα.
boobomastoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 166
- Πόντοι
- 16
ναι αλλα ο σκοτεινος βλεπω να το αλλαζει το nick σε ΙΣΟΒΙΤΗΣ
boobomastoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 166
- Πόντοι
- 16
Δεν βαριεσαι ομως, αφου και ο ναυαρχος θα κατσει μεσα για παρεα καλα θα περασουμε ολοι
Επισκέπτης
καλημερα ρε παιδια με τη υπερ ομαδες επαιζε ο θρυλος στους ομιλους ρεαλ η ομαδα που αποκλειστικε απο τη πιο λουζερ ομαδα τις διοργανοσεις βερντερ εχασε χαλαρα απο τους αποκαλουμενους και ξυλοκοπους και τη λατσιο που παλευει να σωθει!!!!! και η ασμη χεταφε εκανε διπλο στην αλωτε πρωταθλητρια ευρωπης μπενφικα!!!!! ;)
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Καλημέρα αδέλφια,υγειείς φίλοι κ πανθηρα.
Το τριώδιο κλείνει αυτό το Σ/Κ κ θα την κανω για Πάτρα.
όσον αφορά την επίσημη μου αναγνώριση ως τελετάρχη έχω να πω ,ότι εκτός απροόπτου η επόμενη μαζωξη θα γίνει κατά τας αρχάς Απρίλη,γιατί Πέμπτη φεύγω Κύπρο για καμμια΄βδομάδα κ μετά στο καπάκι πάλι ταξίδι με τη Νανά σε ειδυλλιακό εσωτερικό προορισμό.
Έλεγα για τέλος Μάρτη να το κανουμε ,αλλά ένας επιφανής αλλόθρησκος με παρακάλεσε για καμμιά βδομάδα μετά γιατί έχει δουλίτσες για τις οποίες τον παρακάλεσα να με παρει μαζί του ως βοηθό,αλλά το κωλόπαιδο με έγραψε.
Διαβαζα πιο πριν τα χθεσινά ποσταρίσματα στο εμετικό-που είχε κ γενέθλια χθες-ένα χρόνο δηλαδή εμετούς κ φλόκια.Πάντως χθες που είχε γενέθλια κανόνιασαν με τον καλύτερο τρόπο να τα γιορτάσουν με ένα απίστευτο οχτάωρο πσοτάρισμα βρισιών κ απειλών για ξύλο-με μια περίεργη ανοχή των υπευθύνων.Καλή συνέχεια κ τα επόμενα χρόνια.ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ.Μπορείτε κ καλύτερα....
όσον αφορά την επίσημη μου αναγνώριση ως τελετάρχη έχω να πω ,ότι εκτός απροόπτου η επόμενη μαζωξη θα γίνει κατά τας αρχάς Απρίλη,γιατί Πέμπτη φεύγω Κύπρο για καμμια΄βδομάδα κ μετά στο καπάκι πάλι ταξίδι με τη Νανά σε ειδυλλιακό εσωτερικό προορισμό.
Έλεγα για τέλος Μάρτη να το κανουμε ,αλλά ένας επιφανής αλλόθρησκος με παρακάλεσε για καμμιά βδομάδα μετά γιατί έχει δουλίτσες για τις οποίες τον παρακάλεσα να με παρει μαζί του ως βοηθό,αλλά το κωλόπαιδο με έγραψε.
Διαβαζα πιο πριν τα χθεσινά ποσταρίσματα στο εμετικό-που είχε κ γενέθλια χθες-ένα χρόνο δηλαδή εμετούς κ φλόκια.Πάντως χθες που είχε γενέθλια κανόνιασαν με τον καλύτερο τρόπο να τα γιορτάσουν με ένα απίστευτο οχτάωρο πσοτάρισμα βρισιών κ απειλών για ξύλο-με μια περίεργη ανοχή των υπευθύνων.Καλή συνέχεια κ τα επόμενα χρόνια.ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ.Μπορείτε κ καλύτερα....
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Σημαντικό ματς με τους Καστρινούς την Κυριακή στις 16,45.
Πιστέυω ότι τα αδέλφια από την Κρήτη θα πάνε σύσσωμα για να υποστηρίξουν την αρρώστια.
Πιστέυω ότι τα αδέλφια από την Κρήτη θα πάνε σύσσωμα για να υποστηρίξουν την αρρώστια.
Επισκέπτης
ρε προκλητικε τη μαζωξη κανονισε τη προς νοτια προαστια τι ζηταω ρε μια σις τρεις!!!!Καλημέρα αδέλφια,υγειείς φίλοι κ πανθηρα.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Βρες μου ένα καλό ψήσε-φέρε κ είμαστε ΟΚ.
Επισκέπτης
οκ θα το κανονισω!!!!!!!!!!!!!Βρες μου ένα καλό ψήσε-φέρε κ είμαστε ΟΚ.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
2 νέα βγήκαν από τη συνάντηση του Νικολαϊδη με τον Αλογοσκούφη ή μαλλον 3:
*έχει εντοπιστεί ο προπονητικός στόχος
*ο Μπλάνκο-ο καλύτερος επιθετικός του φετινού πρωταθλήματος-θα γίνει παίχτης της ομάδας μας από το καλοκαίρι
*και δεν έχει τελείωσει του Σέζαρ,αφήνοντας ανοιχτό το θέμα της παραμονής του...κατι που με βρίσκει σύμφωνο.
*έχει εντοπιστεί ο προπονητικός στόχος
*ο Μπλάνκο-ο καλύτερος επιθετικός του φετινού πρωταθλήματος-θα γίνει παίχτης της ομάδας μας από το καλοκαίρι
*και δεν έχει τελείωσει του Σέζαρ,αφήνοντας ανοιχτό το θέμα της παραμονής του...κατι που με βρίσκει σύμφωνο.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
τις ΑΕΚ εννοείς..........*ο Μπλάνκο-ο καλύτερος επιθετικός του φετινού πρωταθλήματος-θα γίνει παίχτης της ομάδας μας από το καλοκαίρι
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Καλημέρα Αεκάρες!*και δεν έχει τελείωσει του Σέζαρ,αφήνοντας ανοιχτό το θέμα της παραμονής του...κατι που με βρίσκει σύμφωνο.
Εσύ ρε αδελφέ πριν 1-2 μήνες μας έλεγες καλύτερα που φεύγει ο Σέζαρ!!!Πάντα είσαι υπέρ σε ότι αποφασίζει η συγκεκριμένη διοίκηση ή μου φαίνεται?
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Έλα ρε gatto.Τελικα΄εσύ τι ομάδα είσαι ΑΕΚ ή κατι άλλο;;;γιατί τώρα τελευταία άλλα έχω καταλάβει.
Αποφάσισε τι ομάδα είσαι πρώτα κ ρώτα με ξανά να σου πω.
Α κ κάτι άλλο μιας κ αποφάσισες να γράψεισ στο σάιτ της ομάδας σου(;).Σε ευχαριστώ για την καζούρα κ την ειρωνεία που μου ριξες με τους φίλους σου τους γαύρους στο θρεντ για το Νικολαϊδη.Να σαι καλά ρε ΑΕΚΑΡΑ.
Α κ κάτι άλλο μιας κ αποφάσισες να γράψεισ στο σάιτ της ομάδας σου(;).Σε ευχαριστώ για την καζούρα κ την ειρωνεία που μου ριξες με τους φίλους σου τους γαύρους στο θρεντ για το Νικολαϊδη.Να σαι καλά ρε ΑΕΚΑΡΑ.
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Καλά εσύ έχεις τεράστιο πρόβλημα!Που είδες ότι σου έριξα καζούρα???Δεν πας καλά φιλαράκι...Δηλαδή όποιος γράψει κάτι κατά του Ντέμη σημαίνει ότι γράφει εναντίον σου?Γεια σου ρε Αεκάρχη που θα μας πεις και τι ομάδα είμαστε!Έλα ρε gatto.Τελικα΄εσύ τι ομάδα είσαι ΑΕΚ ή κατι άλλο;;;γιατί τώρα τελευταία άλλα έχω καταλάβει.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ρε μανουριάζεστε ακόμα δεν ήπιατε καφέ;;;;
Ημαρτον ρε..... Παρασκευή είναι .....
Ημαρτον ρε..... Παρασκευή είναι .....
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Εμ αφού μπήκε φορτσάτος ο ΄΄ΑΕΚΤΖΗΣ΄΄ να μου πει ότι λέω ότι λεέι ο Νικολαϊδης;;;τι να το αφήσω έτσι;;;
δεν είπα ποτέ να φύγει ο Σέζαρ,απλά είπα ότι πρέπει να ανεβάσει την απόδοσή του κ να μην το ρίχνει στο σορολό.
Αλλά κάποιοι ΄΄ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ΄΄ εξαιτίας των κολλητιλικίων που έχουν,μαθαίνουν κ αυτοί με την σειρά τυος να κοιτάνε τι έγραψα παλιά.Μάλλον μπέρδεψαν τα θρεντ κ αλλού ήθελαν να ποστάρουν πρωινιάτικα.
Μήπως να έβαζα την φράση ΄΄Καλημέρα πράκτορες-υπάλληλοι΄΄ να νιώσουν σαν το ΄σπίτι τους;;;
δεν είπα ποτέ να φύγει ο Σέζαρ,απλά είπα ότι πρέπει να ανεβάσει την απόδοσή του κ να μην το ρίχνει στο σορολό.
Αλλά κάποιοι ΄΄ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ΄΄ εξαιτίας των κολλητιλικίων που έχουν,μαθαίνουν κ αυτοί με την σειρά τυος να κοιτάνε τι έγραψα παλιά.Μάλλον μπέρδεψαν τα θρεντ κ αλλού ήθελαν να ποστάρουν πρωινιάτικα.
Μήπως να έβαζα την φράση ΄΄Καλημέρα πράκτορες-υπάλληλοι΄΄ να νιώσουν σαν το ΄σπίτι τους;;;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 66
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις