Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
εγω βασικα πριν λιγο ανοιξα και πινω το κααφεδακι μου και ουτε
να μιλησω δε μπορω ακομα ρε νταρκ
;) ;) ;) ;)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Δεν έψαξα κανένα παλιότερο ποστ!Θυμάμαι πολύ καλά τι είχες πει...εσύ αλλάζεις γνώμες κατά περίεργο τρόπο!Και φυσικά δεν θα σε ρωτήσω που θα ποστάρω και με ποιον θα κάνω πλακίτσα...

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
73.316
Πόντοι
12.056
Καλημερα και απο μενα... Σκοτεινε εγκαθετε του Ντεμη.. :2funny: :birdman:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
;) ;) ;) ;)
;) ;) ;) ;)

Για μένα τώρα είναι μεσημέρι.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Δεν έψαξα κανένα παλιότερο ποστ!Θυμάμαι πολύ καλά τι είχες πει...εσύ αλλάζεις γνώμες κατά περίεργο τρόπο!Και φυσικά δεν θα σε ρωτήσω που θα ποστάρω και με ποιον θα κάνω πλακίτσα...
Ποπο φιλε!!!
Εδω ειναι το Ηθικο Θρεντ!!!
Μιλησες με Ολυμπιακο?>????????
ΑΝΗΘΙΚΕ!!!!
δεν συμφωνεις με τον κοντο????
ΔΕΝ εισαι Αεκ!!!εισαι Ολυμπιακος!!!!!

Επισκέπτης
Εμ αφού μπήκε φορτσάτος ο ΄΄ΑΕΚΤΖΗΣ΄΄ να μου πει ότι λέω ότι λεέι ο Νικολαϊδης;;;τι να το αφήσω έτσι;;;
δεν είπα ποτέ να φύγει ο Σέζαρ,απλά είπα ότι πρέπει να ανεβάσει την απόδοσή του κ να μην το ρίχνει στο σορολό.

Αλλά κάποιοι ΄΄ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ΄΄ εξαιτίας των κολλητιλικίων που  έχουν,μαθαίνουν κ αυτοί με την σειρά τυος να κοιτάνε τι έγραψα παλιά.Μάλλον μπέρδεψαν τα θρεντ κ αλλού ήθελαν να ποστάρουν πρωινιάτικα.

Μήπως να έβαζα την φράση ΄΄Καλημέρα πράκτορες-υπάλληλοι΄΄ να νιώσουν σαν το ΄σπίτι τους;;;
παντως ειναοι ο μοναδικος που μπορει να κανει διαλογο με τον ακατανομαστο!!! ;)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

Σε όλα εχεις δίκιο.Βλέπω όμως ότι άνοιξε το εμετικό,οπότε μπορείς να πας να πεις μια καλημέρα σε αυτους που μας αποκαλούν Τούρκους κ σηκώνουν τούρκικες σημαίες υπονοώντας εμάς.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Για τον γνωστό παπαρολόγο-δικηγορίσκο-υβριστή των πα΄ντων κανείας μας δεν έχει πρόβλημα να μιλάει με γαύρο-εξού κ εγώ μιλαώ με πολλούς όπως ο Νίκος278,ο gatoulis που είναι προσωπικός μου φίλος,αλλά όταν τα κάνουμε πλακάκια με αυο΄τυς που βγάζουν την χειρότερη χολή τους κ σηκώνουν τούρκικες σημαίες για πάρτη μας ξεχνώντας τι έχει κάνει η Τουρκία στους Έλληνες,ΝΑΙ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Και προφανώς δεν είναι ανάγκη να συμφωνούμε όλοι με το Νικολαϊδη.Ούτε εγω συμφωνώ σε όλα.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΕΔΩ αυτό που είχα να πω για το εν λόγω μέλος-ΑΕΚΤΖΗ ή όπως θέλετε πέστε το,γιατί με την παρείσφρυση αλλόθρησκων ,το θρεντ μπορεί να εξελιχθεί άσχημα με άλλου είδους εμετικα ποσταρίσματα-αρκετά για σήμερα διάβασα το πρωί γύρω στα 300 κ δεν μπόρεσα ούτε τον καφέ να πιω.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Και προφανώς δεν είναι ανάγκη να συμφωνούμε όλοι με το Νικολαϊδη.Ούτε εγω συμφωνώ σε όλα.
Την προσωπική καζούρα προς εσένα που την είδες?Ανέφερα πουθενά το όνομα σου στο θρεντ με τα σχόλια για τις κινήσεις του Ντέμη?Και αν είχα κάτι εναντίον σου ξέρω να το λέω κατευθείαν και όχι αδελφίστικα!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Σε όλα εχεις δίκιο.Βλέπω όμως ότι άνοιξε το εμετικό,οπότε μπορείς να πας να πεις μια καλημέρα σε αυτους που μας αποκαλούν Τούρκους κ σηκώνουν τούρκικες σημαίες υπονοώντας εμάς.
Οι Τούρκοι ρε δεν έχουν καμμιά σχέση με σας... Δεν είναι κλαψομούνηδες... αυτοί την πέφτουν στο Β. Ιράκ και γράφουν στ αρχίδια τους το ΝΑΤΟ και τους Αμερικανούς... ΓΙ αυτό μας παίρνουν πίπα-κώλο.... 50 χρόνια τώρα.......

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΕΔΩ αυτό που είχα να πω για το εν λόγω μέλος-ΑΕΚΤΖΗ ή όπως θέλετε πέστε το,γιατί με την παρείσφρυση αλλόθρησκων ,το θρεντ μπορεί να εξελιχθεί άσχημα με άλλου είδους εμετικα ποσταρίσματα-αρκετά για σήμερα διάβασα το πρωί γύρω στα 300 κ δεν μπόρεσα ούτε τον καφέ να πιω.
Φίλε αν έχεις πρόβλημα μαζί μου...μην διαβάζεις τα ποστ μου και τελείωσε το θέμα... ;)

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Καλημέρα παίδες...ΣΚΟΤΕΙΝΕ φιλαράκι,σήμερα είσαι οφ σαίντ...άδικα τα πικρόχολα σχόλια προς τον gatto,τον οποίο θεωρώ ως ένα από τα πιο αξιοσέβαστα μέλη του φόρουμ!!!δεν έχει πειράξει και δεν έχει προσβάλει ποτέ κανένα...χαλάρωσε ρε συ ;)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Την προσωπική καζούρα προς εσένα που την είδες?Ανέφερα πουθενά το όνομα σου στο θρεντ με τα σχόλια για τις κινήσεις του Ντέμη?Και αν είχα κάτι εναντίον σου ξέρω να το λέω κατευθείαν και όχι αδελφίστικα!

σε ποστάρισμα του ενός από τους 2 καραγκιοζάκους του Ολυμπιακού σε θέμα του Νικολαϊδη κ γιατί δεν γράφεις εδώ,απαντησες με έμμεση ειρωνικη΄μπηχτή ΄΄ξέρω,θα ακούσω το κατά Μελισσανίδην ευαγγέλιο'' προφανώς υπονοώντας κ εμένα.
...και αδερφή δεν σε αποκάλεσα.
..το ότι σε κατηγορησα ότι ποστάρεις με αυτούς που κανουν τα πιο εμετικα΄σχόλια για την ομάδα μας,ΝΑΙ.
Αλλλά όπως σωστά είπες,έχεις το αναφαίρετο δικαίωμα να μιλάς με όποιον θες όπως κ εγώ έχω το ίδιο δικαίωμα να μην συνομιλάω με όποιον δεν μου κανει..κατι που προφανώς δε σε νοιάζει.ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ.
Και η ομάδα μας έχει σπουδαίο ματς στην Κρήτη.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
σε ποστάρισμα του ενός από τους 2 καραγκιοζάκους του Ολυμπιακού σε θέμα του Νικολαϊδη κ γιατί δεν γράφεις εδώ,απαντησες με έμμεση ειρωνικη΄μπηχτή ΄΄ξέρω,θα ακούσω το κατά Μελισσανίδην ευαγγέλιο'' προφανώς υπονοώντας κ εμένα.
Όχι τον πατριώτη μου τον arion εννοούσα που έχει ένα κόλλημα με τον Μελισσανίδη και όταν μιλάμε για τον Ντέμη τον θυμάται πάντα στο ξεκάρφωτο...αλλά τέλος πάντων!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα παίδες...ΣΚΟΤΕΙΝΕ φιλαράκι,σήμερα είσαι οφ σαίντ...άδικα τα πικρόχολα σχόλια προς τον gatto,τον οποίο θεωρώ ως ένα από τα πιο αξιοσέβαστα μέλη του φόρουμ!!!δεν έχει πειράξει και δεν έχει προσβάλει ποτέ κανένα...χαλάρωσε ρε συ ;)

Δε διαφωνώ ότι μπορεί να είναι αξιοσέβαστος ως άνθρωπος.Η οπαδική μου διαφορά μαζί του είναι αντίθετη με την κοινωνική κ την ανθρώπινη.Με πείραξαν όμως καποια αρνητικά σχόλια-πάτημα κάποιων άκυρων γαύρων για την ομάδα μου.
Δεν μπορώ να είμαι χα,χα,χα, κ χου,χου ,χουτ με αυτούς που σηκώνουν τούρκικες σημαίες κ να λέω ότι είμαι ΑΕΚ.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Όχι τον πατριώτη μου τον arion εννοούσα που έχει ένα κόλλημα με τον Μελισσανίδη και όταν μιλάμε για τον Ντέμη τον θυμάται πάντα στο ξεκάρφωτο...αλλά τέλος πάντων!

ΤΟ ΘΈΜΑ ΤΕΛΕΊΩΣΕ εδώ.
όταν αρχίζω κάτι ξέρω κ να το τελειώνω.
ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom