Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (5 μέλη και 21 επισκέπτες)

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Χθες άκουσα Γεωργίου στον Real FM,όπου έλεγε τις απόψεις του για την ανυπαρξία του φετινού Ολυμπιακού ,για τον οποίο είπε ότι οι καλές ευρωπαϊκες του εμφανίσεις ,κάλυψαν την φετινή αγωνιστική κ προπονητική του γύμνια.
Τι ήθελε κ το πε;;;;

ξέρετε ποιος τον πήρε τηλέφωνοσ τον αέρα κ τον ξέχεσε με κομψό τρόπο,αλλά ιδιαίτερα μαινόμενος;;;
Ο ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΣ :idiot: :idiot: :idiot:

Όσοι την ακούσατε την εκπομπή θα ακούσατε έναν Μαντούβαλο που μίλησε λες κ ήταν ο Τσουκαλάς κ ότι ο Ολυμπιακός πρέπει παντα κ με παση θυσία να παίρνει το πρωτάθλημα.
OOOOO !!!!! ΠΕς μας για τον ΣΟΦΟ ΔΑσκαλο του Ποδοσφαιρου και τους Παιχταραδες Μανου και Μορετο!!!
Πάντα  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
ο αιώνιος κατάσκοπός μου
seanconneryjamesbondphorg1.jpg
The Spy who Loved me!!!
Κλαίω συχνά σαν αδερφή που είμαι.
Mπραβο Αυτογνωσια Φωτεινη!!!! ;)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
καλα και συ τι περιμενες να πει ο μαντουβαλος?
χρειαζεται να μην ξεχναμε την ολυμπιακοφροσυνη του...
ειδικα εκει κατω που κατεβαινει υποψηφιος εχει πολυ ανταγωνισμο ολυμπιακοφροσυνης.
εχει να συναγωνιστει φασουλες και αλλους *ανεξαρτητους* που με καθε ευκαιρια πρεπει να δειχνουν την προσηλωση τους στο αφεντικο της πολης και της χωρας.
καλα και συ τι περιμενες να πει ο μαντουβαλος?
χρειαζεται να μην ξεχναμε την ολυμπιακοφροσυνη του...
ειδικα εκει κατω που κατεβαινει υποψηφιος εχει πολυ ανταγωνισμο ολυμπιακοφροσυνης.
εχει να συναγωνιστει φασουλες και αλλους *ανεξαρτητους* που με καθε ευκαιρια πρεπει να δειχνουν την προσηλωση τους στο αφεντικο της πολης και της χωρας.

Το πε ανοιχτά χθες:΄΄Eίμαι άρρωστος Ολυμπιακός,πλύ άρρωστος κ δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου για τον ολυμπιακό΄΄.
Πάντως πολιτικά έχει τελείωσει ο εν λόγω τύπος.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Μλάς για τον Μαντούβαλο που ούτε ο Καρατζαφέρης δεν τον πήρε στο ψηφοδέλτιο γιατί του ζητούσε να υπογράψει οτι θα παραιτηθεί απο βουλευτής αν τυχόν καταδικαζότανε και εκείνος δεν ήθελε "δεσμεύσεις" επ αυτού, Νταρκ;

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Το πε ανοιχτά χθες:΄΄Eίμαι άρρωστος Ολυμπιακός,πλύ άρρωστος κ δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου για τον ολυμπιακό΄΄.
Πάντως πολιτικά έχει τελείωσει ο εν λόγω τύπος.
E ενταξει εχετε εσεις ΜΕγαλους Πολιτικους Οπαδους σας.....
030531granitsasaek300lw3.jpg

panagis

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
επειδη εχω ακουσει οτι ειναι σκληρο καρυδι (και λεω σκληρο καρυδι για να μην πω κατι αλλο και βρεθω μπλεγμενος)  μην εισαι σιγουρος οτι εχει τελειωσει.
κατι σαν και αυτον δεν τελειωνουν ευκολα

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μλάς για τον Μαντούβαλο που ούτε ο Καρατζαφέρης δεν τον πήρε στο ψηφοδέλτιο γιατί του ζητούσε να υπογράψει οτι θα παραιτηθεί απο βουλευτής αν τυχόν καταδικαζότανε και εκείνος δεν ήθελε "δεσμεύσεις" επ αυτού, Νταρκ;

Αυτός ακριβώς.Γενικά προσπαθεί να βγει από την ανυπαρξία που έπεσε μετά τις αποκαλύψεις εις βάρος του κ κα΄νει τα αδύνατα-δυνατά να κάνει κατι να φαίνεται.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
το οτι ειναι μαλακας ειναι προφανως επειδη το παιζει ολυμπιακος η θεωρεις οτι πανε μαζι αυτα μωρη παπια :jerking: :jerking:ελα διπλα σου λεω κοτα δεν θελω να χαλασω το θρεντ της αεκ

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Χθες άκουσα Γεωργίου στον Real FM,όπου έλεγε τις απόψεις του για την ανυπαρξία του φετινού Ολυμπιακού ,για τον οποίο είπε ότι οι καλές ευρωπαϊκες του εμφανίσεις ,κάλυψαν την φετινή αγωνιστική κ προπονητική του γύμνια.
Τι ήθελε κ το πε;;;;

ξέρετε ποιος τον πήρε τηλέφωνοσ τον αέρα κ τον ξέχεσε με κομψό τρόπο,αλλά ιδιαίτερα μαινόμενος;;;
Ο ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΣ :idiot: :idiot: :idiot:

Όσοι την ακούσατε την εκπομπή θα ακούσατε έναν Μαντούβαλο που μίλησε λες κ ήταν ο Τσουκαλάς κ ότι ο Ολυμπιακός πρέπει παντα κ με παση θυσία να παίρνει το πρωτάθλημα.
το βρηκα σε τορρεντ και το κατεβαζω να δω τι ελεγε ο κρεστ

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
επειδη εχω ακουσει οτι ειναι σκληρο καρυδι (και λεω σκληρο καρυδι για να μην πω κατι αλλο και βρεθω μπλεγμενος)  μην εισαι σιγουρος οτι εχει τελειωσει.

Μπορεί προσωρινά.Κάτι θα κανει στο μέλλον κ θα ξαναεμφανιστεί.Πάντως γενικά πρόκειται για μια πολύ γλοιώδη μορφή-το ξέρω λόγω καταγωγής κ κατοικίας μου ως Πειραιώτης-που προσωπικά μου προκαλεί αηδία.Το ότι είναι άρρωστος γάυρος δεν με παιράζει,αλλα΄όλα τα υπόλοιπα που έχει πα΄νω του με πειράζουν ως πολιτικός που θέλει να το παίξει-το έπαιζε τουλάχιστον

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
το οτι ειναι μαλακας ειναι προφανως επειδη το παιζει ολυμπιακος η θεωρεις οτι πανε μαζι αυτα μωρη παπια :jerking: :jerking:ελα διπλα σου λεω κοτα δεν θελω να χαλασω το θρεντ της αεκ

Μαλάκας γιατί είναι γλοιώδης.Μεγάλος κιόλας.Το τι ομάδα είναι αδιαφορώ για τον καθένα πολιτικό.
Συγνώμη κιόλας που παρενέβησα σε παράθεση σου στον Φέθρυ.

Πρέπει να τον δείτε όταν είναι σε δημόσιο χώρο κ μιλά με κάποιους άλλους.Ανεβάζει πολυτα ντεσιμπέλ της φωνής του κ νομίζεις ότι βγάζει λόγο σε όλους τους άσχετους που είναι γύρω του ,ενώ η συζήτηση είναι κατ΄ιδίαν.Πολύ μαλάκας

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Αυτός ακριβώς.Γενικά προσπαθεί να βγει από την ανυπαρξία που έπεσε μετά τις αποκαλύψεις εις βάρος του κ κα΄νει τα αδύνατα-δυνατά να κάνει κατι να φαίνεται.
Γιατί δεν τον προσλαμβάνουν ως Θρυλέοντα και να φορέσει τη στολή που άλλοτε τίμησε ο Τσουκαλάς;

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
What's up κιτρινιάρηδες!!!!!!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Μαλάκας γιατί είναι γλοιώδης.Μεγάλος κιόλας.Το τι ομάδα είναι αδιαφορώ για τον καθένα πολιτικό.
Συγνώμη κιόλας που παρενέβησα σε παράθεση σου στον Φέθρυ.

Πρέπει να τον δείτε όταν είναι σε δημόσιο χώρο κ μιλά με κάποιους άλλους.Ανεβάζει πολυτα ντεσιμπέλ της φωνής του κ νομίζεις ότι βγάζει λόγο σε όλους τους άσχετους που είναι γύρω του ,ενώ η συζήτηση είναι κατ΄ιδίαν.Πολύ μαλάκας
καλα το λες εσυ και σε πιστευω γιατι και εγω τον θεωρω μαλακα.απαντησα γιατι η παπια προσπαθει να σας γαμησει το θρεντ με μαλακισμενες προκλησεις τις οποιες συνεχιζει
παπια ελα στον λαο σου

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
απαντησα γιατι η παπια προσπαθει να σας γαμησει το θρεντ με μαλακισμενες προκλησεις τις οποιες συνεχιζει
Εσύ δεν πόσταρες πριν λίγο στο κόκκινο θρεντ οτι εσείς δεν έχετε βρίσει ποτέ;
Μιλάμε για το ανέκδοτο της δεκαετίας, έγραψες! 

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ρες Φέθρυ δεν είναι φώτο του ως θρυλεόντα.Από ένα φιλικό που είχαν παίξει στο ΣΕΦ ήταν αυτό.
Επειδή τυγχάνει να τον ξέρω καλά,δε νομίζω ότι θα έκανε κατι τέτοιο ποτέ.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ρες Φέθρυ δεν είναι φώτο του ως θρυλεόντα.Από ένα φιλικό που είχαν παίξει στο ΣΕΦ ήταν αυτό.
Επειδή τυγχάνει να τον ξέρω καλά,δε νομίζω ότι θα έκανε κατι τέτοιο ποτέ.
Δεν είναι λιγότερο καραγκιόζης με τη φουφούλα πάντως.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
συγνωμη απο τους αεκτζηδες
μην κοβεις μωρη πουτανα τα μηνυματα μου.δεν εχουμε βρισει ποτε καποιον που δεν προκαλεσε εγραψα
αντε γαμησου τωρα και γραψε οτι θες,αν σε ανεχοντε οι αεκτζηδες προβλημα τους
εισαι πραγματικα αξιολυπητος και γλιτσας
ουστ σπιουνε :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom