Λέει μια μέρα ο Γεωργίου!!! Ξέρετε μάγκες η ΑΕΚ πρέπει να είναι η μοναδική ομάδα παγκοσμίως που στην προπόνηση δεν κρατάνε χρονόμετρο αλλά ημερολόγιο!!! Κλεμμένο βέβαια!!! Το είχε πει ο Μητσικώστας για τον Ηenricksen!!! Δε σας χάλασε χανουμάκια!!! Για το Λύμπε και το Ribo πήγαινε η μπηχτή!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Αδέρφια μου κ φίλοι καλό μεσημέρι,καλό Σ/Κ κ καλή Σαρακοστή.
Την κάνω για ΄Πάτρα όπου θα γίνω καρνάβαλος,λες κ δεν είμαι κάθε μέρα...αλλά τέλος πάντων
Gatto ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΕΚΑΡΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕ....
Νίκη στην Κρήτη νίκη.Νίκη ενάντια στους καστρινούς για να μείνουμε ζωντανοί στον τίτλο.
Εσύ Κρητικέ θα αφήσεις την ΑΡΡΩΣΤΙΑ μόνη στο νησί σου;;;
Ήρθε επιτέλους κ μια φορά η ώρα να απαντήσεις σοβαρα ρε συ.
Εσύ Αεκτζή θα αφήσεις την λαγάνα να την φάει ο ξάδερφος Τέρας.
Την κάνω για ΄Πάτρα όπου θα γίνω καρνάβαλος,λες κ δεν είμαι κάθε μέρα...αλλά τέλος πάντων
Gatto ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΕΚΑΡΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕ....
Νίκη στην Κρήτη νίκη.Νίκη ενάντια στους καστρινούς για να μείνουμε ζωντανοί στον τίτλο.
Εσύ Κρητικέ θα αφήσεις την ΑΡΡΩΣΤΙΑ μόνη στο νησί σου;;;
Ήρθε επιτέλους κ μια φορά η ώρα να απαντήσεις σοβαρα ρε συ.
Εσύ Αεκτζή θα αφήσεις την λαγάνα να την φάει ο ξάδερφος Τέρας.
boobomastoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 166
- Πόντοι
- 16
περασα κανα 5 λεπτο διαβαζοντας τα πρωινα <λεχθεντα>. Ε λοιπον μου φαινεται οτι οι απογευματινοι ειμαστε πιο ηρεμοι τυποι εκτος αν οι πρωινοι απο την ενταση της δουλειας τα <παιρνουν> και εχουν ορεξη για κοντρες. Παντως συνοψιζοντας εχω να πω οτι
1 nick , οι ατακες του Γεωργιου ειναι ολ τα λεφτα
2 ο ναυαρχος μολις δει οτι παμε για απριλη θα χαναρχισει της καμπανες
3 στο ψησε-φερε δεν μπορουν να συγκριθουν τα ν.π με μας
4 μπουλντοζα να μπει για γηπεδο και οπου να΄ναι. Δεν αντεχω αλλο το ΟΑΚΑ
5 Δεν πα να ρθει οχι τερας , αλλα και ο Αλογοσκουφης ο ιδιος εμενα δεν μου τρωει κανεις την λαγανα
1 nick , οι ατακες του Γεωργιου ειναι ολ τα λεφτα
2 ο ναυαρχος μολις δει οτι παμε για απριλη θα χαναρχισει της καμπανες
3 στο ψησε-φερε δεν μπορουν να συγκριθουν τα ν.π με μας
4 μπουλντοζα να μπει για γηπεδο και οπου να΄ναι. Δεν αντεχω αλλο το ΟΑΚΑ
5 Δεν πα να ρθει οχι τερας , αλλα και ο Αλογοσκουφης ο ιδιος εμενα δεν μου τρωει κανεις την λαγανα
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Νικήστε τον Τσάτσο του Τζίγγερ αδέρφια...εμείς πάντως μαζί σας θα είμαστε....κάντε μάχες εσείς στο Ηράκλειο...κι εμείς στα χαρτιά.
Στην ανάγκη, αν δούμε τα δύσκολα θα κάνουμε ενστάσεις και για την πάρτη σας. Αν είναι δυνατόν να πάρει έτσι πρωτάθλημα η παλιοβαζελοκουφάλα...χαχαχαχαχα
Στην ανάγκη, αν δούμε τα δύσκολα θα κάνουμε ενστάσεις και για την πάρτη σας. Αν είναι δυνατόν να πάρει έτσι πρωτάθλημα η παλιοβαζελοκουφάλα...χαχαχαχαχα
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Άσχετο...εκεί στο Ηράκλειο πρέπει να παίζουν πολύ οι γκόμενες. Στα μισά τσατοσαιτ η πληθώρα των γυναικών που ψάχνονται είναι από Ηράκλειο. Ψαχτείτε τώρα που θα επισκεφτείτε...
boobomastoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 166
- Πόντοι
- 16
αλλο να ψαχνεσαι στο chat και αλλο απο κοντα. υπαρχουν πολλα κουμπουρια στην κρητη και ειμαι αλεργικος στο ξυλο .
Kai ZHKOΛέει μια μέρα ο Γεωργίου!!! Ξέρετε μάγκες η ΑΕΚ πρέπει να είναι η μοναδική ομάδα παγκοσμίως που στην προπόνηση δεν κρατάνε χρονόμετρο αλλά ημερολόγιο!!! Κλεμμένο βέβαια!!! Το είχε πει ο Μητσικώστας για τον Ηenricksen!!! Δε σας χάλασε χανουμάκια!!! Για το Λύμπε και το Ribo πήγαινε η μπηχτή!!!
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.053
- Πόντοι
- 1.486
Είναι ΔΥΝΑΤΟΝ?????Μάζωξη τον ΑΠΡΙΛΙΟ?????Εχει τρελαθεί ο ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ?????Λοιπόν ορίζω ΝΕΟ τελετάρχη τον [size=12pt]ΞΑΔΕΡΦΟ TERAS,με βοηθό τελετάρχη τον ΑRΙΟΝΑ [/size],οι οποίοι ΕΝΤΕΛΛΟΝΤΑΙ για εξεύρεση χώρου εντός 10 ημερών από σήμερα.Άντε μη γίνει της τρελής εδώ μέσα..
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.053
- Πόντοι
- 1.486
Με μοναδικό περιορισμό τα ΠΣΚ εκτός.....
Επισκέπτης
ρε βλαμμένοι γαύροι αει και ασχολειθείται με τον σερ Τάκης τώρα που καταλάβατε ότι είστε μεγάλα νούμερα απλά σας έτυχαν μερικά καφενεία στον δρόμο σας και από σερβιτόροι νομίσατε ότι γίνατε Ευρωπαϊκή ομάδα και μετά να γράφετε για εμάς.Kai ZHKO
άιντε από εδώ τσιπουρομεζέδες.
Επισκέπτης
θα έρθω σε επαφή με τον τέρας και θα κανονίσουμε μάζωξη.Είναι ΔΥΝΑΤΟΝ?????Μάζωξη τον ΑΠΡΙΛΙΟ?????Εχει τρελαθεί ο ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ?????Λοιπόν ορίζω ΝΕΟ τελετάρχη τον [size=12pt]ΞΑΔΕΡΦΟ TERAS,με βοηθό τελετάρχη τον ΑRΙΟΝΑ [/size],οι οποίοι ΕΝΤΕΛΛΟΝΤΑΙ για εξεύρεση χώρου εντός 10 ημερών από σήμερα.Άντε μη γίνει της τρελής εδώ μέσα..
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.053
- Πόντοι
- 1.486
Φαίνονται οι πιστοί και έντιμοι στρατιώτες.....θα έρθω σε επαφή με τον τέρας και θα κανονίσουμε μάζωξη.
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
άμεσα.....αισθάνομαι αδύναμος τον τελευταίο καιρό και πρέπει να...ανθρακεύσω...θα έρθω σε επαφή με τον τέρας και θα κανονίσουμε μάζωξη.
Επισκέπτης
η δίαιτα μου θυσία στον βωμό της αρρώστιας μας και των αλλόθρησκων συνδαιτυμόνων μας.άμεσα.....αισθάνομαι αδύναμος τον τελευταίο καιρό και πρέπει να...ανθρακεύσω...
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Εγώ από αύριο αλλάζω ομάδα στην Ισπανία. Τι από αύριο...από σήμερα κιόλας...Ποια Μπαρτσελόνα και μαλακίες...εδώ υπάρχει ο κολοσσός που λέγεται Χετάφε...θα έρθω σε επαφή με τον τέρας και θα κανονίσουμε μάζωξη.
Επισκέπτης
καλά να μας γράφεις δεν χάνεις και τίποτα θα σου λείψει λίγο ο σερ αλλά έτσι είναι η ζωή.Εγώ από αύριο αλλάζω ομάδα στην Ισπανία. Τι από αύριο...από σήμερα κιόλας...Ποια Μπαρτσελόνα και μαλακίες...εδώ υπάρχει ο κολοσσός που λέγεται Χετάφε...
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Δεν μου λείπει τίποτα..θα βλέπω στο συνδρομητικό τη Χετάφε να παίρνει το τσου λου και θα ξεχνιέμαι...καλά να μας γράφεις δεν χάνεις και τίποτα θα σου λείψει λίγο ο σερ αλλά έτσι είναι η ζωή.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Τρίτος; Φώναξε κανείς τρίτος;;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)