Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Λέει μια μέρα ο Γεωργίου!!! Ξέρετε μάγκες η ΑΕΚ πρέπει να είναι η μοναδική ομάδα παγκοσμίως που στην προπόνηση δεν κρατάνε χρονόμετρο αλλά ημερολόγιο!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Κλεμμένο βέβαια!!! Το  είχε πει ο Μητσικώστας για τον Ηenricksen!!! Δε σας χάλασε χανουμάκια!!! Για το Λύμπε και το Ribo πήγαινε η μπηχτή!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αδέρφια μου κ φίλοι καλό μεσημέρι,καλό Σ/Κ κ καλή Σαρακοστή.
Την κάνω για ΄Πάτρα όπου θα γίνω καρνάβαλος,λες κ δεν είμαι κάθε μέρα...αλλά τέλος πάντων :uglystupid: :idiot:

Gatto ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΕΚΑΡΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕ....

Νίκη στην Κρήτη νίκη.Νίκη ενάντια στους καστρινούς για να μείνουμε ζωντανοί στον τίτλο.

Εσύ Κρητικέ θα αφήσεις την ΑΡΡΩΣΤΙΑ μόνη στο νησί σου;;; :2funny: :tickedoff:
Ήρθε επιτέλους κ μια φορά η ώρα να απαντήσεις σοβαρα ρε συ.

Εσύ Αεκτζή θα αφήσεις την λαγάνα να την φάει ο ξάδερφος Τέρας.

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
περασα κανα 5 λεπτο διαβαζοντας τα πρωινα <λεχθεντα>. Ε λοιπον μου φαινεται οτι οι απογευματινοι ειμαστε πιο ηρεμοι τυποι εκτος αν οι πρωινοι απο την ενταση της δουλειας τα <παιρνουν> και εχουν ορεξη για κοντρες. Παντως συνοψιζοντας εχω να πω οτι
1 nick , οι ατακες του Γεωργιου ειναι ολ τα λεφτα :rockon:
2 ο ναυαρχος μολις δει οτι παμε για απριλη θα χαναρχισει της καμπανες
3 στο ψησε-φερε δεν μπορουν να συγκριθουν τα ν.π με μας
4 μπουλντοζα να μπει για γηπεδο και οπου να΄ναι. Δεν αντεχω αλλο το ΟΑΚΑ
5 Δεν πα να ρθει οχι τερας , αλλα και ο Αλογοσκουφης ο ιδιος εμενα δεν μου τρωει κανεις την λαγανα  :ak:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Νικήστε τον Τσάτσο του Τζίγγερ αδέρφια...εμείς πάντως μαζί σας θα είμαστε....κάντε μάχες εσείς στο Ηράκλειο...κι εμείς στα χαρτιά.  :rockon: :rockon:
Στην ανάγκη, αν δούμε τα δύσκολα θα κάνουμε ενστάσεις και για την πάρτη σας. Αν είναι δυνατόν να πάρει έτσι πρωτάθλημα η παλιοβαζελοκουφάλα...χαχαχαχαχα  :idiot: :uglystupid: :booty:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Άσχετο...εκεί στο Ηράκλειο πρέπει να παίζουν πολύ οι γκόμενες. Στα μισά τσατοσαιτ η πληθώρα των γυναικών που ψάχνονται είναι από Ηράκλειο. Ψαχτείτε τώρα που θα επισκεφτείτε...

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
αλλο να ψαχνεσαι στο chat και αλλο απο κοντα. υπαρχουν πολλα κουμπουρια στην κρητη και ειμαι αλεργικος στο ξυλο .

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Λέει μια μέρα ο Γεωργίου!!! Ξέρετε μάγκες η ΑΕΚ πρέπει να είναι η μοναδική ομάδα παγκοσμίως που στην προπόνηση δεν κρατάνε χρονόμετρο αλλά ημερολόγιο!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Κλεμμένο βέβαια!!! Το  είχε πει ο Μητσικώστας για τον Ηenricksen!!! Δε σας χάλασε χανουμάκια!!! Για το Λύμπε και το Ribo πήγαινε η μπηχτή!!!
Kai  ZHKO

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.053
Πόντοι
1.486
Είναι ΔΥΝΑΤΟΝ?????Μάζωξη τον ΑΠΡΙΛΙΟ?????Εχει τρελαθεί ο ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ?????Λοιπόν ορίζω ΝΕΟ τελετάρχη τον [size=12pt]ΞΑΔΕΡΦΟ TERAS,με βοηθό τελετάρχη τον ΑRΙΟΝΑ [/size],οι οποίοι ΕΝΤΕΛΛΟΝΤΑΙ για εξεύρεση χώρου εντός 10 ημερών από σήμερα.Άντε μη γίνει της τρελής εδώ μέσα..

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.053
Πόντοι
1.486
Με μοναδικό περιορισμό τα ΠΣΚ εκτός.....

Επισκέπτης
ρε βλαμμένοι γαύροι αει και ασχολειθείται  με τον σερ Τάκης τώρα που καταλάβατε ότι είστε μεγάλα νούμερα απλά σας έτυχαν μερικά καφενεία στον δρόμο σας και από σερβιτόροι νομίσατε ότι γίνατε Ευρωπαϊκή ομάδα και μετά να γράφετε για εμάς.
άιντε από εδώ τσιπουρομεζέδες.

Επισκέπτης
Είναι ΔΥΝΑΤΟΝ?????Μάζωξη τον ΑΠΡΙΛΙΟ?????Εχει τρελαθεί ο ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ?????Λοιπόν ορίζω ΝΕΟ τελετάρχη τον [size=12pt]ΞΑΔΕΡΦΟ TERAS,με βοηθό τελετάρχη τον ΑRΙΟΝΑ [/size],οι οποίοι ΕΝΤΕΛΛΟΝΤΑΙ για εξεύρεση χώρου εντός 10 ημερών από σήμερα.Άντε μη γίνει της τρελής εδώ μέσα..
θα έρθω σε επαφή με τον τέρας και θα κανονίσουμε μάζωξη.

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
καλησπερα αδερφια και φιλοι.ειδα ειχαμε εντασεις το πρωι.νικ τις ακουσα καιγω τις ατακες του γεωργιου καθωτι δε τον χανω. :2funny:  :2funny:  :2funny:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
σε ψήσε φέρε ρε..να μην χαλάσουμε την διαιτά μας....μόνο 3 γουρο΄λυνια να  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: φάμε...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
θα έρθω σε επαφή με τον τέρας και θα κανονίσουμε μάζωξη.
Εγώ από αύριο αλλάζω ομάδα στην Ισπανία. Τι από αύριο...από σήμερα κιόλας...Ποια Μπαρτσελόνα και μαλακίες...εδώ υπάρχει ο κολοσσός που λέγεται Χετάφε... :idiot: :rockon: :uglystupid:

Επισκέπτης
Εγώ από αύριο αλλάζω ομάδα στην Ισπανία. Τι από αύριο...από σήμερα κιόλας...Ποια Μπαρτσελόνα και μαλακίες...εδώ υπάρχει ο κολοσσός που λέγεται Χετάφε... :idiot: :rockon: :uglystupid:
καλά να μας γράφεις δεν χάνεις και τίποτα θα σου λείψει λίγο ο σερ αλλά έτσι είναι η ζωή.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
καλά να μας γράφεις δεν χάνεις και τίποτα θα σου λείψει λίγο ο σερ αλλά έτσι είναι η ζωή.
Δεν μου λείπει τίποτα..θα βλέπω στο συνδρομητικό τη Χετάφε να παίρνει το τσου λου και θα ξεχνιέμαι... :uglystupid: :rockon:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Τρίτος; Φώναξε κανείς τρίτος;;

Stories