Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Τελικά πάντως κάνει βλακείες η ΟΥΕΦΑ. Δεν μας αφήνει να κάνουμε ένσταση....που ακούστηκε να τρώμε 2 γκολ σε ένα ημίχρονο...ΈΝΣΤΑΣΗ Κόκκαλη τώρα!!!
Θα τους πάρουμε ΚΑΙ το τσου λου στα χαρτιά να μάθουνε. Αλήθεια, αυτός που έλεγε πως είναι κανονισμένα του Κόκκαλη και του Αμπράμοβιτς για να πάι στο Λονδίνο 2-1 ποιός ήταν και βαριέμαι να ψάχνω; Βαθυστόχαστος ήταν ο άτιμος...χαχα

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.053
Πόντοι
1.486
Πρωινή Αναφορά!!!! :police: :police: :police: :police: :police:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
73.342
Πόντοι
12.056
Καλημερααααααα.... :dancing: :dancing:
Εντος ολιγου εξοδουχος με 2ημερη... :dancing: :rockon:

Επισκέπτης
Φιλε αριωνα,εχεις καμοια σχεση με Αριων απο γουβα?

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
καλημερα αδερφια.εγω δυστυχως τριημερο εδω αθηνα θα τη βγαλω.δε μου εδωσε 48ωρη ο ναυαρχος που του ζητησα. :(

Επισκέπτης
εγώ ήταν να φύγω σήμερα το πρωί για Λακωνία αλλά το μετάνιωσα και θα κάνω εδώ τριήμερο καλά είναι να πας από την μια μακριά από την Αθήνα αλλά σκέφτηκα το σπάσιμο της επιστροφής να μην μπορείς να ποιείς ένα ποτηράκι πάρα πάνω και καπάκι να σηκωθείς από το τραπέζι και να γυρίσεις μέσα στην κίνηση πίσω. 

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
εγώ ήταν να φύγω σήμερα το πρωί για Λακωνία αλλά το μετάνιωσα και θα κάνω εδώ τριήμερο καλά είναι να πας από την μια μακριά από την Αθήνα αλλά σκέφτηκα το σπάσιμο της επιστροφής να μην μπορείς να ποιείς ένα ποτηράκι πάρα πάνω και καπάκι να σηκωθείς από το τραπέζι και να γυρίσεις μέσα στην κίνηση πίσω. 
καιγω οσες φορες εχω φυγει για τριημερο καθαρα δευτερα γυρισω αρον αρον το μεσημερακι πριν πιασει η κινηση.

Επισκέπτης
καιγω οσες φορες εχω φυγει για τριημερο καθαρα δευτερα γυρισω αρον αρον το μεσημερακι πριν πιασει η κινηση.
τι να την κάνεις έτσι? να φύγεις επάνω στο καλύτερο? θα την κάνω κατά Πάρνηθα μεριά έχει και κάτι νταβαντούρια εκεί αύριο και θα είναι καλύτερα.

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
τι να την κάνεις έτσι? να φύγεις επάνω στο καλύτερο? θα την κάνω κατά Πάρνηθα μεριά έχει και κάτι νταβαντούρια εκεί αύριο και θα είναι καλύτερα.
και μενα προς τα κει με βλεπω να πηγαινω.μια χαρα ειναι και εκει.αλλωστε το ταξιδακι μου εγω το εκανα μεσα στη βδομαδα.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
περασα κανα 5 λεπτο διαβαζοντας τα πρωινα <λεχθεντα>. Ε λοιπον μου φαινεται οτι οι απογευματινοι ειμαστε πιο ηρεμοι τυποι εκτος αν οι πρωινοι απο την ενταση της δουλειας τα <παιρνουν> και εχουν ορεξη για κοντρες.
Καλημέρα Αεκάρες! :rockon:
Μου φαίνεται ότι οι απογευματινές και βραδινές βάρδιες είναι τελείως ξενέρωτες!Ούτε έναν καβγά της προκοπής δεν μπορούν να κάνουν!Τι πρέπει να κάνουμε δηλαδή?Να φέρνουμε συνέχεια ενισχύσεις από την πρωινή ζώνη? :2funny:

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
καλημερα gatto.ειναι εδω ο ναυαρχος τα απογευματα και επιβαλλει την ταξη.γι αυτο δε γινονται φασαριες.πιστευω να ειδες το θρεντ που ανοιξε σχετικα με την γαμα γαμα ε?
:boobies:  :boobies:  :boobies:  :boobies:

Επισκέπτης
Καλημέρα Αεκάρες! :rockon:
Μου φαίνεται ότι οι απογευματινές και βραδινές βάρδιες είναι τελείως ξενέρωτες!Ούτε έναν καβγά της προκοπής δεν μπορούν να κάνουν!Τι πρέπει να κάνουμε δηλαδή?Να φέρνουμε συνέχεια ενισχύσεις από την πρωινή ζώνη? :2funny:
μπα έχουν ναρκωθεί η γαύροι από την Ευρωπαϊκή πανδαισία και κοιμούνται τον ύπνο τον μακάριο και απλά παίζουμε χωρίς αντίπαλο τώρα εδώ.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΚΟΥΦΑΛΟΧΑΝΟΎΜΙΑ....όσοι μείναμε εδώ θα περάσουμε καλά....πάντως όποιος γουστάρει χαβάλε το 3ήμερο είμαι μέσα...καλά να περάσουμε βρε αδελφέ....άντε και καλά κούλουμα.....ΑΡΙΩΝΑ...στον αετό να γράφει ΠΑΝΑΘΑ ΡΕ...

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
και τι θα λεμε ρε ταλος? εμπρος αητε και θα γραφει παναθα? δεν γινονται αυτα εδω μεσα :knuppel:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.053
Πόντοι
1.486
Βραδινό προσκλητήριο μετά τη δίωρη διακοπή ρεύματος που,σημειωτέον,κατά τη ΔΕΗ θα γινόταν στο Π. Φάληρο 12.00 με 14.00.Ε,ρε Στρατός που χρειάζεται αλλά τέλος πάντων.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom