talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
θα μου κλάσεις ......το οξυγόνο ρεεεεεεεε...... αλήθεια ρε ανεβαίνω για δουλειά...Eλα σε περιμένω με ανοιχτές αγκάλες!
θα μου κλάσεις ......το οξυγόνο ρεεεεεεεε...... αλήθεια ρε ανεβαίνω για δουλειά...Eλα σε περιμένω με ανοιχτές αγκάλες!
Το μυαλό σου στο φαί το έχεις χοντρέ![move]ΘΑ ΦΑΜΕ ΠΟΛΛΑ!!![/move]
Το μυαλό σου στο φαί το έχεις χοντρέ!
Ναι το τίμησα...όταν το είδα νόμιζα ότι εσύ το είχες ανοίξει!gatto το ειδες το θρεντ που ανοιξε για την γαμα γαμα?
αριον σαν να ειναι κρεμασμενες στο περιπτερο ειναι ετσι οπως τις εβαλες.
αυτό με τον Φιλομένο πως το βλέπεις?αριον σαν να ειναι κρεμασμενες στο περιπτερο ειναι ετσι οπως τις εβαλες.
δεν ξερω αν θα πιασει στην αεκ.φαινεται οτι το χει παντως το γκολ.εχει βαλει εννια γκολ σε μια ομαδα που δε κανει και πολλες ευκαιριες στα παιχνιδια της.αυτό με τον Φιλομένο πως το βλέπεις?
τα σαΐνια της εφημερίδας Η ΓΑΤΑ προσπαθούν να μας πασάρουν τον Κωνσταντίνου,, μακριά από Κύπριους είναι για μερικούς αγώνες με εξαίρεση τον Σαββίδη και παλαιότερα τον Τάσο όλοι οι άλλοι παλτά ήταν.δεν ξερω αν θα πιασει στην αεκ.φαινεται οτι το χει παντως το γκολ.εχει βαλει εννια γκολ σε μια ομαδα που δε κανει και πολλες ευκαιριες στα παιχνιδια της.
καλα η γατα ειναι η πιο αναξιοπιστη εφημεριδα.δεν εχει βγει τιποτα απο αυτα που λεει κατα καιρους.πεταει μια μαλακια μονο και μονο για να διαφοροποιηθει απο τις αλλες μου φαινεται.τα σαΐνια της εφημερίδας Η ΓΑΤΑ προσπαθούν να μας πασάρουν τον Κωνσταντίνου,, μακριά από Κύπριους είναι για μερικούς αγώνες με εξαίρεση τον Σαββίδη και παλαιότερα τον Τάσο όλοι οι άλλοι παλτά ήταν.
τα σαΐνια της εφημερίδας Η ΓΑΤΑ προσπαθούν να μας πασάρουν τον Κωνσταντίνου,, μακριά από Κύπριους είναι για μερικούς αγώνες με εξαίρεση τον Σαββίδη και παλαιότερα τον Τάσο όλοι οι άλλοι παλτά ήταν.
Γεια σου Προληπτικέ Ταράτσα!!Που είναι το μοτο "ΘΑ ΦΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ"???Παρον!!!!!!!!!
Το έβαλα το πρωι!Γεια σου Προληπτικέ Ταράτσα!!Που είναι το μοτο "ΘΑ ΦΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ"???