Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Βραδινό προσκλητήριο μετά τη δίωρη διακοπή ρεύματος που,σημειωτέον,κατά τη ΔΕΗ θα γινόταν στο Π. Φάληρο 12.00 με 14.00.Ε,ρε Στρατός που χρειάζεται αλλά τέλος πάντων.....
Πίο προσκλητήριο βρε Ναύαρχε, οι 2 μας μείναμε! :grin:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
3..είμαι και εγώ εδώ......θα ξεσαλώσουμε πάλι σήμερα.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.053
Πόντοι
1.486
Πίο προσκλητήριο βρε Ναύαρχε, οι 2 μας μείναμε! :grin:
3..είμαι και εγώ εδώ......θα ξεσαλώσουμε πάλι σήμερα.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αρκεί που είμαστε εμείς.Θα δοθεί και ειδική δεκαήμερη άδεια στους παρόντες το τριήμερο!!Ταράτσα θα σε δούμε από κοντά στη μάζωξη?

Επισκέπτης
Χθες μετά το τσιπουράκι και τα μυδοπίλαφα με όλα τα συναφή φάγαμε και από ένα τρίγωνο "Ελενίδη" κάτσε καλά! :P

Επισκέπτης
Χθες μετά το τσιπουράκι και τα μυδοπίλαφα με όλα τα συναφή φάγαμε και από ένα τρίγωνο "Ελενίδη" κάτσε καλά! :P
και εγώ αυτές της ημέρες τα έχω γαμήσει τα τσίπουρα σήμερα από το πρωί μέχρι της 6 το απόγευμα και σε καμιά ώρα πάω για ξύδια.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.053
Πόντοι
1.486
Επειδή μου άνοιξες την όρεξη Ταράτσα,πάω να την κάνω...ταράτσα!!!!Pizza hut και μπύρα και μετά ένα προφιτερόλ!
και εγώ αυτές της ημέρες τα έχω γαμήσει τα τσίπουρα σήμερα από το πρωί μέχρι της 6 το απόγευμα και σε καμιά ώρα πάω για ξύδια.
Καλά να περάσεις αδερφέ,είναι και η μέρα της γυναίκας σήμερα οπότε θα'χει μπόλικο πράγμα έξω! :knockinb: :knockinb: :knockinb:
Τα λέμε αύριο...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Εσυ πας με την τρίτη γραμμή αεράμυνας λόγω ηλικίας, άμα πλησιάσει κανένας εχθρός πέτα του τον καθετήρα! :2funny: :2funny: :2funny:
τι λες μωρή χαμούρα...ποιον καθετήρα...στην ηλικία μου?...την μπουκάλα οξυγόνου θα του πετάξω......ΤΡΙΓΩΝΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.................

μπαλκόνια..την μεθεπόμενη βδομάδα θα είμαι στην γκαρντασούπολη...
εγώ ετοιμάζω τώρα το μεζεδάκι για τσίπουρο...σήμερα τα πίνω μόνος μου...

Επισκέπτης
Επειδή μου άνοιξες την όρεξη Ταράτσα,πάω να την κάνω...ταράτσα!!!!Pizza hut και μπύρα και μετά ένα προφιτερόλ!Καλά να περάσεις αδερφέ,είναι και η μέρα της γυναίκας σήμερα οπότε θα'χει μπόλικο πράγμα έξω! :knockinb: :knockinb: :knockinb:
Τα λέμε αύριο...
το πρωί ξεπέταξα την πρώτη βάρδια και θα πάω για την δεύτερη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom