Επισκέπτης
Πίο προσκλητήριο βρε Ναύαρχε, οι 2 μας μείναμε!Βραδινό προσκλητήριο μετά τη δίωρη διακοπή ρεύματος που,σημειωτέον,κατά τη ΔΕΗ θα γινόταν στο Π. Φάληρο 12.00 με 14.00.Ε,ρε Στρατός που χρειάζεται αλλά τέλος πάντων.....
Πίο προσκλητήριο βρε Ναύαρχε, οι 2 μας μείναμε!Βραδινό προσκλητήριο μετά τη δίωρη διακοπή ρεύματος που,σημειωτέον,κατά τη ΔΕΗ θα γινόταν στο Π. Φάληρο 12.00 με 14.00.Ε,ρε Στρατός που χρειάζεται αλλά τέλος πάντων.....
Εσυ πας με την τρίτη γραμμή αεράμυνας λόγω ηλικίας, άμα πλησιάσει κανένας εχθρός πέτα του τον καθετήρα!3..είμαι και εγώ εδώ......θα ξεσαλώσουμε πάλι σήμερα....
Πίο προσκλητήριο βρε Ναύαρχε, οι 2 μας μείναμε!
Αρκεί που είμαστε εμείς.Θα δοθεί και ειδική δεκαήμερη άδεια στους παρόντες το τριήμερο!!Ταράτσα θα σε δούμε από κοντά στη μάζωξη?3..είμαι και εγώ εδώ......θα ξεσαλώσουμε πάλι σήμερα....
Θεσσαλονίκη είμαι Ναύαρχε, δύσκολα!Αρκεί που είμαστε εμείς.Θα δοθεί και ειδική δεκαήμερη άδεια στους παρόντες το τριήμερο!!Ταράτσα θα σε δούμε από κοντά στη μάζωξη?
γαμώ το μουνί που τους πέταγε με την ΔΕΗΑρκεί που είμαστε εμείς.Θα δοθεί και ειδική δεκαήμερη άδεια στους παρόντες το τριήμερο!!Ταράτσα θα σε δούμε από κοντά στη μάζωξη?
καλά στείλε κανένα τρίγωνο Πανοράματος να την βγάλουμε.Θεσσαλονίκη είμαι Ναύαρχε, δύσκολα!
Κρέμα η σοκολάτα μέσα?καλά στείλε κανένα τρίγωνο Πανοράματος να την βγάλουμε.
κρέμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Κρέμα η σοκολάτα μέσα?
Εδώ είμαστε ρεεεεε!!!Κι εγώ θέλω τρίγωνο...κρέμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
οι άλλοι δυο τι έγιναν την κοπάνησαν?
θα μας τα στείλει ο αδελφός ταράτσας.Εδώ είμαστε ρεεεεε!!!Κι εγώ θέλω τρίγωνο...
και εγώ αυτές της ημέρες τα έχω γαμήσει τα τσίπουρα σήμερα από το πρωί μέχρι της 6 το απόγευμα και σε καμιά ώρα πάω για ξύδια.Χθες μετά το τσιπουράκι και τα μυδοπίλαφα με όλα τα συναφή φάγαμε και από ένα τρίγωνο "Ελενίδη" κάτσε καλά!
Επειδή μου άνοιξες την όρεξη Ταράτσα,πάω να την κάνω...ταράτσα!!!!Pizza hut και μπύρα και μετά ένα προφιτερόλ!Χθες μετά το τσιπουράκι και τα μυδοπίλαφα με όλα τα συναφή φάγαμε και από ένα τρίγωνο "Ελενίδη" κάτσε καλά!
Καλά να περάσεις αδερφέ,είναι και η μέρα της γυναίκας σήμερα οπότε θα'χει μπόλικο πράγμα έξω!και εγώ αυτές της ημέρες τα έχω γαμήσει τα τσίπουρα σήμερα από το πρωί μέχρι της 6 το απόγευμα και σε καμιά ώρα πάω για ξύδια.
τι λες μωρή χαμούρα...ποιον καθετήρα...στην ηλικία μου?...την μπουκάλα οξυγόνου θα του πετάξω......ΤΡΙΓΩΝΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.................Εσυ πας με την τρίτη γραμμή αεράμυνας λόγω ηλικίας, άμα πλησιάσει κανένας εχθρός πέτα του τον καθετήρα!
εγώ ετοιμάζω τώρα το μεζεδάκι για τσίπουρο...σήμερα τα πίνω μόνος μου...και εγώ αυτές της ημέρες τα έχω γαμήσει τα τσίπουρα σήμερα από το πρωί μέχρι της 6 το απόγευμα και σε καμιά ώρα πάω για ξύδια.
το πρωί ξεπέταξα την πρώτη βάρδια και θα πάω για την δεύτερη.Επειδή μου άνοιξες την όρεξη Ταράτσα,πάω να την κάνω...ταράτσα!!!!Pizza hut και μπύρα και μετά ένα προφιτερόλ!Καλά να περάσεις αδερφέ,είναι και η μέρα της γυναίκας σήμερα οπότε θα'χει μπόλικο πράγμα έξω!
Τα λέμε αύριο...
του τσίπουρου ή.......θα ρέψεις ρε..στην ηλικία σου....το πρωί ξεπέταξα την πρώτη βάρδια και θα πάω για την δεύτερη.
Πιο καλά από το να στα σπάει η κάθε καριολία!!!!!!...εγώ ετοιμάζω τώρα το μεζεδάκι για τσίπουρο...σήμερα τα πίνω μόνος μου...
αυτά θα μείνουν στην ζωή αλλόθρησκε και όχι σαν τον σοφέρ σας που τα κάνει μασούρια.του τσίπουρου ή.......θα ρέψεις ρε..στην ηλικία σου....
Eλα σε περιμένω με ανοιχτές αγκάλες!μπαλκόνια..την μεθεπόμενη βδομάδα θα είμαι στην γκαρντασούπολη...