alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝ...ΤΟ ΘΈΜΑ ΤΕΛΕΊΩΣΕ εδώ.
όταν αρχίζω κάτι ξέρω κ να το τελειώνω.
ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ
ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ...
Αν μπορεις κανε και αλλιως!!!!
ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝ...ΤΟ ΘΈΜΑ ΤΕΛΕΊΩΣΕ εδώ.
όταν αρχίζω κάτι ξέρω κ να το τελειώνω.
ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ
ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ...
Και εσύ,και αν όχι εσύ , τα φιλαράκια σου έχουν αποκαλέσει στο γήπεδο τους Παοκτζήδες Βούλγαρους!Δεν τους μιλάς?Δεν κάνεις πλακίτσα μαζί τους?Μήπως δεν είσαι ΑΕΚ???Δε διαφωνώ ότι μπορεί να είναι αξιοσέβαστος ως άνθρωπος.Η οπαδική μου διαφορά μαζί του είναι αντίθετη με την κοινωνική κ την ανθρώπινη.Με πείραξαν όμως καποια αρνητικά σχόλια-πάτημα κάποιων άκυρων γαύρων για την ομάδα μου.
Δεν μπορώ να είμαι χα,χα,χα, κ χου,χου ,χουτ με αυτούς που σηκώνουν τούρκικες σημαίες κ να λέω ότι είμαι ΑΕΚ.
Κοίτα ΣΚΟΤΕΙΝΕ,δεν λεω μέγα λάθος η κίνηση του chris να σηκώσει τούρκικη σημαία αλλά όλο το βράδυ χτες κάποιοι προκαλούσαν συνέχεια μαζί και ο Αρίωνας...για μένα όλοι όσοι συμμετέχετε σ'αυτή την ιστορία με τις ένθεν και ένθεν αντεκλήσεις και προκλήσεις λίγο πολύ <<βράζετε>> στο ίδιο καζάνι...για μένα κακώς τα πέρνετε όλοι σας κάποια πράγματα τοις μετρητοίς και τσακώνεστε για τι...????για τις ομάδες!!!ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ και οι ομάδες μας,υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά πράγματα για να χαλάμε τη ζαχαρένια μας!!!Χαβαλές,καζούρα και πλάκα για τις ομάδες μέχρι εκεί!!!όλα τ'αλλα για μένα είναι πούτσες μπλε!!!Δε διαφωνώ ότι μπορεί να είναι αξιοσέβαστος ως άνθρωπος.Η οπαδική μου διαφορά μαζί του είναι αντίθετη με την κοινωνική κ την ανθρώπινη.Με πείραξαν όμως καποια αρνητικά σχόλια-πάτημα κάποιων άκυρων γαύρων για την ομάδα μου.
Δεν μπορώ να είμαι χα,χα,χα, κ χου,χου ,χουτ με αυτούς που σηκώνουν τούρκικες σημαίες κ να λέω ότι είμαι ΑΕΚ.
μπραβο παγουραΚοίτα ΣΚΟΤΕΙΝΕ,δεν λεω μέγα λάθος η κίνηση του chris να σηκώσει τούρκικη σημαία αλλά όλο το βράδυ χτες κάποιοι προκαλούσαν συνέχεια μαζί και ο Αρίωνας...για μένα όλοι όσοι συμμετέχετε σ'αυτή την ιστορία με τις ένθεν και ένθεν αντεκλήσεις και προκλήσεις λίγο πολύ <<βράζετε>> στο ίδιο καζάνι...για μένα κακώς τα πέρνετε όλοι σας κάποια πράγματα τοις μετρητοίς και τσακώνεστε για τι...????για τις ομάδες!!!ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ και οι ομάδες μας,υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά πράγματα για να χαλάμε τη ζαχαρένια μας!!!Χαβαλές,καζούρα και πλάκα για τις ομάδες μέχρι εκεί!!!όλα τ'αλλα για μένα είναι πούτσες μπλε!!!
Φιλικά!!! ;)
Τώρα μη γίνεσαι μακάκας...τζούς!!!!οι γνωστοι πρακτορες-υπαλληλοι καθως & τα δοκιμα μελη-δολοφονοι gatto & bull να αποχωρησουν παραυτα απο το μεγαλυτερο-ηθικοτερο θρεντ του site γιατι εκνευριζουν την μικρη κατατρεγμενη προσφυγοπουλα & της χαλανε την ορεξη που εχει για το πατρινο καρναβαλι..γιατι ρε αλητες δεν αφηνετε την φωτεινουλα να πιει τον καφε της???γιατι ρε αισχροι ανθελληνες της ταραζετε τα νευρα???
Μην τρελένεσαι ρε συ... ;)Το θέμα με τον Gatto τελείωσε.Τώρα αν κάποιοι Αεκτζήδες είπαν τους Παοκτζήδες Βούλγαρους,από μένα έχουν ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟ,και χαίρομαι ΞΑΝΑ που είδα τους καραγκιοζάκους του σάιτ,να πετάγονται σαν τις πορδούλες που είναι κ να παρεμβαίνουν στις συζητήσεις-αντεγκλησεις άλλων απροσκάλεστοι όπως πάντα.Προφανώς Μπουλ κ αυτό δεν πάει σε σένα.
Εσύ τώρα για καλό ήρθες εδώ????Καλημέρα Νταρκ.
Μην τσαντίζεσαι ρε φιλαράκι.
Ε να μην την κάνεις τότε.Μην τρελένεσαι ρε συ... ;)Εσύ τώρα για καλό ήρθες εδώ????
πλάκα κάνω...!
[size=30pt]παπια ελα στον λαο σου[/size]Ε να μην την κάνεις τότε.
Εκτός αν είσαι ντιπ για ντιπ και δεν έχεις πάρει χαμπάρι τίποτα όλες αυτές τις μέρες.
όχι..τι έγινε???μάλλον είμαι ντιπ για ντιπ τελικάΕ να μην την κάνεις τότε.
Εκτός αν είσαι ντιπ για ντιπ και δεν έχεις πάρει χαμπάρι τίποτα όλες αυτές τις μέρες.
Ο ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΣ
Πολύ γρήγορα στέγνωσαν τα δάκρυα για την τριάρα απο την Τσέλσι βλέπω.[size=30pt]παπια ελα στον λαο σου[/size]