Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
ΤΟ ΘΈΜΑ ΤΕΛΕΊΩΣΕ εδώ.
όταν αρχίζω κάτι ξέρω κ να το τελειώνω.
ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ
ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ...
ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝ...
papadopoulos1kc1.jpg

Αν μπορεις κανε και αλλιως!!!!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Δε διαφωνώ ότι μπορεί να είναι αξιοσέβαστος ως άνθρωπος.Η οπαδική μου διαφορά μαζί του είναι αντίθετη με την κοινωνική κ την ανθρώπινη.Με πείραξαν όμως καποια αρνητικά σχόλια-πάτημα κάποιων άκυρων γαύρων για την ομάδα μου.
Δεν μπορώ να είμαι χα,χα,χα, κ χου,χου ,χουτ με αυτούς που σηκώνουν τούρκικες σημαίες κ να λέω ότι είμαι ΑΕΚ.
Και εσύ,και αν όχι εσύ , τα φιλαράκια σου έχουν αποκαλέσει στο γήπεδο τους Παοκτζήδες Βούλγαρους!Δεν τους μιλάς?Δεν κάνεις πλακίτσα μαζί τους?Μήπως δεν είσαι ΑΕΚ???

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Δε διαφωνώ ότι μπορεί να είναι αξιοσέβαστος ως άνθρωπος.Η οπαδική μου διαφορά μαζί του είναι αντίθετη με την κοινωνική κ την ανθρώπινη.Με πείραξαν όμως καποια αρνητικά σχόλια-πάτημα κάποιων άκυρων γαύρων για την ομάδα μου.
Δεν μπορώ να είμαι χα,χα,χα, κ χου,χου ,χουτ με αυτούς που σηκώνουν τούρκικες σημαίες κ να λέω ότι είμαι ΑΕΚ.
Κοίτα ΣΚΟΤΕΙΝΕ,δεν λεω μέγα λάθος η κίνηση του chris να σηκώσει τούρκικη σημαία αλλά όλο το βράδυ χτες κάποιοι προκαλούσαν συνέχεια μαζί και ο Αρίωνας...για μένα όλοι όσοι συμμετέχετε σ'αυτή την ιστορία με τις ένθεν και ένθεν αντεκλήσεις και προκλήσεις λίγο πολύ <<βράζετε>> στο ίδιο καζάνι...για μένα κακώς τα πέρνετε όλοι σας κάποια πράγματα τοις μετρητοίς και τσακώνεστε για τι...????για τις ομάδες!!!ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ και οι ομάδες μας,υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά πράγματα για να χαλάμε τη ζαχαρένια μας!!!Χαβαλές,καζούρα και πλάκα για τις ομάδες μέχρι εκεί!!!όλα τ'αλλα για μένα είναι πούτσες μπλε!!!
Φιλικά!!! ;)

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
ρε φάτσα σκοτεινέ ξάδελφε τι κάνεις? ακόμη χανούμος είσαι δεν αλλαξοπίστησες? χεχεχεχεχε

dirty old man strikes again  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Κοίτα ΣΚΟΤΕΙΝΕ,δεν λεω μέγα λάθος η κίνηση του chris να σηκώσει τούρκικη σημαία αλλά όλο το βράδυ χτες κάποιοι προκαλούσαν συνέχεια μαζί και ο Αρίωνας...για μένα όλοι όσοι συμμετέχετε σ'αυτή την ιστορία με τις ένθεν και ένθεν αντεκλήσεις και προκλήσεις λίγο πολύ <<βράζετε>> στο ίδιο καζάνι...για μένα κακώς τα πέρνετε όλοι σας κάποια πράγματα τοις μετρητοίς και τσακώνεστε για τι...????για τις ομάδες!!!ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ και οι ομάδες μας,υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά πράγματα για να χαλάμε τη ζαχαρένια μας!!!Χαβαλές,καζούρα και πλάκα για τις ομάδες μέχρι εκεί!!!όλα τ'αλλα για μένα είναι πούτσες μπλε!!!
Φιλικά!!! ;)
μπραβο παγουρα
επισης να συμπληρωσω οτι ορισμενοι πρεπει να καταληξουν σε κατι:η κανουν πλακα και την δεχοντε η οχι
το να κανεις πλακα και να μην τη δεχεσαι ειναι αξιολυπητο

Επισκέπτης
οι γνωστοι πρακτορες-υπαλληλοι καθως & τα δοκιμα μελη-δολοφονοι gatto & bull να αποχωρησουν παραυτα απο το μεγαλυτερο-ηθικοτερο θρεντ του site γιατι εκνευριζουν την μικρη κατατρεγμενη προσφυγοπουλα & της χαλανε την ορεξη που εχει για το πατρινο καρναβαλι..γιατι ρε αλητες δεν αφηνετε την φωτεινουλα να πιει τον καφε της???γιατι ρε αισχροι ανθελληνες της ταραζετε τα νευρα???

panagis

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
δεν παρακολουθω στενα το thread τον τελευταιο καιρο (ισως να εχει γινει λογος για αυτα που σκεφτομαι) αλλα μιας που εχω λιγο χρονο θελω να γραψω για το θεμα των αντιδρασεων των ανατολιωτακηδων και χατζηχρηστων για το γηπεδο.
μηπως το χουν παραξηλωσει?
αφου θελουν γηπεδο στη Ν.Φιλαδελφεια γιατι δεν φτιαχνουν ενα?
γιατι καθε φορα που παει να γινει κατι και να αποκτησουμε ΕΔΡΑ ανταξια της ομαδαρας μας αρχιζουν τον πολεμο και τις δηλωσεις του στυλ κυρησουμε ανενδοτο και αλλες παπαριες?
ενταξει το καταλαβαμε δεν θελουν να αφησουν το ντεμη να κανει γηπεδο στον οδδυ.αυτος τουλαχιστον το δουλευει,το παλευει να φτιαξει κατι.
εκεινοι τι εχουν καταφερει μεχρι σημερα?
τι δουλεια εχουν κανει εκτος απο το να πηγαινουν κοντρα στον ντεμη?
ημαρτον πια.δεν καταλαβαινουν οτι βλαπτουν σοβαρα την ομαδα με τις κακομοιρικες αντιδρασεις τους?

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
οι γνωστοι πρακτορες-υπαλληλοι καθως & τα δοκιμα μελη-δολοφονοι gatto & bull να αποχωρησουν παραυτα απο το μεγαλυτερο-ηθικοτερο θρεντ του site γιατι εκνευριζουν την μικρη κατατρεγμενη προσφυγοπουλα & της χαλανε την ορεξη που εχει για το πατρινο καρναβαλι..γιατι ρε αλητες δεν αφηνετε την φωτεινουλα να πιει τον καφε της???γιατι ρε αισχροι ανθελληνες της ταραζετε τα νευρα???
Τώρα μη γίνεσαι μακάκας...τζούς!!!! :referee:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Το θέμα με τον Gatto τελείωσε.Τώρα αν κάποιοι Αεκτζήδες είπαν τους Παοκτζήδες Βούλγαρους,από μένα έχουν ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟ,και χαίρομαι ΞΑΝΑ που είδα τους καραγκιοζάκους του σάιτ,να πετάγονται σαν τις πορδούλες που είναι κ να παρεμβαίνουν στις συζητήσεις-αντεγκλησεις άλλων απροσκάλεστοι όπως πάντα.Προφανώς Μπουλ κ αυτό δεν πάει σε σένα.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Καλημέρα Νταρκ.
Μην τσαντίζεσαι ρε φιλαράκι.      :)

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Το θέμα με τον Gatto τελείωσε.Τώρα αν κάποιοι Αεκτζήδες είπαν τους Παοκτζήδες Βούλγαρους,από μένα έχουν ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟ,και χαίρομαι ΞΑΝΑ που είδα τους καραγκιοζάκους του σάιτ,να πετάγονται σαν τις πορδούλες που είναι κ να παρεμβαίνουν στις συζητήσεις-αντεγκλησεις άλλων απροσκάλεστοι όπως πάντα.Προφανώς Μπουλ κ αυτό δεν πάει σε σένα.
Μην τρελένεσαι ρε συ... ;)
Καλημέρα Νταρκ.
Μην τσαντίζεσαι ρε φιλαράκι.      :)
Εσύ τώρα για καλό ήρθες εδώ???? :2funny: :2funny: :2funny:
πλάκα κάνω...!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Χθες άκουσα Γεωργίου στον Real FM,όπου έλεγε τις απόψεις του για την ανυπαρξία του φετινού Ολυμπιακού ,για τον οποίο είπε ότι οι καλές ευρωπαϊκες του εμφανίσεις ,κάλυψαν την φετινή αγωνιστική κ προπονητική του γύμνια.
Τι ήθελε κ το πε;;;;

ξέρετε ποιος τον πήρε τηλέφωνοσ τον αέρα κ τον ξέχεσε με κομψό τρόπο,αλλά ιδιαίτερα μαινόμενος;;;
Ο ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΣ :idiot: :idiot: :idiot:

Όσοι την ακούσατε την εκπομπή θα ακούσατε έναν Μαντούβαλο που μίλησε λες κ ήταν ο Τσουκαλάς κ ότι ο Ολυμπιακός πρέπει παντα κ με παση θυσία να παίρνει το πρωτάθλημα.

Επισκέπτης
μην κλαις καλη μου,θα σου χαλασει το ριμελ..

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Μην τρελένεσαι ρε συ... ;)Εσύ τώρα για καλό ήρθες εδώ???? :2funny: :2funny: :2funny:
πλάκα κάνω...!
Ε να μην την κάνεις τότε.
Εκτός αν είσαι ντιπ για ντιπ και δεν έχεις πάρει χαμπάρι τίποτα όλες αυτές τις μέρες.

panagis

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ο ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΣ :idiot: :idiot: :idiot:

καλα και συ τι περιμενες να πει ο μαντουβαλος?
χρειαζεται να μην ξεχναμε την ολυμπιακοφροσυνη του...
ειδικα εκει κατω που κατεβαινει υποψηφιος εχει πολυ ανταγωνισμο ολυμπιακοφροσυνης.
εχει να συναγωνιστει φασουλες και αλλους *ανεξαρτητους* που με καθε ευκαιρια πρεπει να δειχνουν την προσηλωση τους στο αφεντικο της πολης και της χωρας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom