DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Γκρεμίτσας.....Γρανίτσας!!!!!!!!!!!!!!
Αυτό το επιχείρημα τώρα φίλε μου το αφήνω στην κρίση των εδώ παρεπιδημούντων!δεν μου αρεσει η ειρωνια αλλα θα το πω.η μεγαλυτερη ομαδα στην ελλαδα ειναι αυτη που εχει κατακτησει ολους τους εγχωριους τιτλους.και αυτη ειναι μονο μια.αναφερω ολους τους εγχωριους τιτλους. 1.πρωταθλημα 2.νταμπλ 3.κυππελο 4.σουπερ καπ ,και 5.λιγκ καπ το οποιο εγινε μονο μια φορα.αυτη η ομαδα ειναι μονο η αεκ ,οταν λοιπον και οι αλλες ομαδες το καταφερουν τοτε θα μπορουμε να μιλαμε μαζι τους.
Καλησπέρα αδέρφια,μεγάλη μέρα σήμερα....[size=12pt]Στον πάγκο ο Αραμπατζής,ο Θεός να έχει καλά το Νικολάκη τον Κωστένογλου[/size]...Εχω πολύ καλό προαίσθημα για σήμερα!!!!Που είναι ο ναύαρχος???
Μάλλον ξεκινάει ο Αραμπατζής σήμερα!
Θα το δω στα καπάκια!Θάχει και το Ατρόμητος - ΠΑΟ μετά. Για όποιον ενδιαφέρεται...
γεια σου ναυαρχε πιπινολατρη..σκορ???ποσο θελει???Παρακολουθώ εδώ και ώρα ΤΗΝ κακοποίηση του ποδοσφαίρου από τα διαμάντια μας,Καφφέ,Μπούρμπο,Λαγό,Εντίνιο και λοιπούς.......
0-1καλησπερα παιδια. ο βαζελος τι εκανε τελικα? ξερει κανεις? στο ημιχρονο ηταν x
Κέρδισε με το σύνηθες σκορ...καλησπερα παιδια. ο βαζελος τι εκανε τελικα? ξερει κανεις? στο ημιχρονο ηταν x