Επισκέπτης
τράβηξε χοντρά ζόρια.
τράβηξε χοντρά ζόρια.
δεν το ηξερα.ακομα καλυτερα τοτε.να δουμε καποια στιγμη και τον αραμπατζη.ποιο παγκο? εγω ακουσα για εκτος 18αδας
στον πάγκο το πουλέν του ναύαρχου ο Αραμπατζής.ποιο παγκο? εγω ακουσα για εκτος 18αδας
για Σεζαρ δεν ξερω. Μαλλον αναβολη εχει παρει και θα αποφασισει ο επομενος προπονητηςΤέρμα παιδια ο μΟρέττο όπως κ ο Μανού.
Γυρνάνε πίσω ,αφού ήταν κ δανεικοί.
Από την άλλη νομίζω ότι ο Σέζαρ δεν υα φύγει το καλοκαίρι.
Μην φοβασαι, με τετοια επιθεση φωτια που εχεταιμια απο τα ίδια..το ματσάκι στο πιτσούνι.....ο κόρακας να πάιζει για τον γαύρο..και εμείς να κερδίζουμε 1-0 μς 345 αμυντικά χάφ.....θέλω να δω πόσο θα κρατήσει η τύχη μας και δεν γίνει όπως πέρσυ στα τελευταία παιγνιδια..κατάρρευση.....τι σκατά κουβαλάει ο τεσσέιρο στο κεφάλι του ρε γαμώτο....δεν βλέπει ότι ο γαύρος τον πάει γαμιώντας με την διαιτησία?...κάπου θα του την κάνει χοντρα και πάπαλα....φτού...
ρε αδέλφια κάτι μου λέει με αυτόν τον Φερέρ ότι πρέπει τελικά να ήταν μεγάλος απατεώνας.Τέρμα παιδια ο μΟρέττο όπως κ ο Μανού.
Γυρνάνε πίσω ,αφού ήταν κ δανεικοί.
Από την άλλη νομίζω ότι ο Σέζαρ δεν υα φύγει το καλοκαίρι.
έχει ο πούστης στον πάγκο τον σκυλάραπα και βάζει μέσα τον μυτόγκα.....που να του γαμήσω ότι έχει και δεν έχει...τάχω πάρει με τον πούστη....Μην φοβασαι, με τετοια επιθεση φωτια που εχεται
αφού δεν βάλατε και τα κορίτσια από το θρεντ μα τα τραβέλια πάλι καλά.έχει ο πούστης στον πάγκο τον σκυλάραπα και βάζει μέσα τον μυτόγκα.....που να του γαμήσω ότι έχει και δεν έχει...τάχω πάρει με τον πούστη....
πω πω..η στάρ τράνς σέντερ φόρ..να τα βά;ζει με το..12αποντο τακουνάκι....αφού δεν βάλατε και τα κορίτσια από το θρεντ μα τα τραβέλια πάλι καλά.
που παμε και τους βρισκουμε ρε πουστη μου?Αριωνα, καθολου απιθανα αυτα που λες. Και για την περιπτωση του Εντινιο δεν ακουστηκε οτι γνωστος του ηταν στην εταιρεια που εχει τα δικαιωματα του παικτη?
Βλακείες λέτε! Η Βαλεντίνα και αυτή αμυντικό χαφ ήταν!πω πω..η στάρ τράνς σέντερ φόρ..να τα βά;ζει με το..12αποντο τακουνάκι....