Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (4 μέλη και 22 επισκέπτες)

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
μαλιστα, οπως τα εχουμε συνηθισει δηλαδη. βγηκε και η αποφαση για την καλαμαρια?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
kaλησπέρα αδέρφια μου-άρτη αφιχθείς από ΟΑΚΑ.
Παρουσά 10.000 περίπου φιλάθλων-αρκετά καλά για τα δεδομένα του αγωνα-η ΑΡΡΩΣΤΙΑ παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο κέρδισε δυσκολότερα από όσο δείχνει το τελικό σκορ με 3-0.
Από το ματς κρατάω:
-την καλή παρουσία του Μπούρμπο
-την πάρα πολύ καλή εμφάνιση του Μάχο,που σε 2 περιπτώσεις έκανε εκπληκτικές αποκούσεις-που ο Μορέττο δεν τις έκανε γιατί ήταν χαμηλά
-το φρεσκάρισμα της ομάδας με την είσοδο του Ενσαλίβα στο κέντρο στην θέση του κουρασμένου Ριβάλντο
-τους 10.000 ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ που ήταν σήμερα στο γήπεδο
-τους αδικαιολόγητα απών-εύλογα εξαιρούνται οι εργαζόμενοι κ όσοι είχαν σοβρότερα πράγματα να κάνουν ελέω καθημερινής
-την κ σήμερα κ πλέον κα;θιερωμένη συνάντηση τωναδελφών χάνουμων στο γήπεδο ,δίχως προηγούμενη συννενόηση.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
..και καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό που δίνει τη μάχη του σε μία ωρα.

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
επιτελους καθησε ο μορεττο στον παγκο και επαιξε ο μαχο.παντως πρεπει να εκανε πολλες ευκαιριες η ξανθη απο οτι ακουσα.

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
ποιο παγκο? εγω ακουσα για εκτος 18αδας

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τέρμα παιδια ο μΟρέττο όπως κ ο Μανού.
Γυρνάνε πίσω ,αφού ήταν κ δανεικοί.
Από την άλλη νομίζω ότι ο Σέζαρ δεν υα φύγει το καλοκαίρι.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
μια απο τα ίδια..το ματσάκι στο πιτσούνι.....ο κόρακας να πάιζει για τον γαύρο..και εμείς να κερδίζουμε 1-0 μς 345 αμυντικά χάφ.....θέλω να δω πόσο θα κρατήσει η τύχη μας και δεν γίνει όπως πέρσυ στα τελευταία παιγνιδια..κατάρρευση.....τι σκατά κουβαλάει ο τεσσέιρο στο κεφάλι του ρε γαμώτο....δεν βλέπει ότι ο γαύρος τον πάει γαμιώντας με την διαιτησία?...κάπου θα του την κάνει χοντρα και πάπαλα....φτού... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
για Σεζαρ δεν ξερω. Μαλλον αναβολη εχει παρει και θα αποφασισει ο επομενος προπονητης

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
μια απο τα ίδια..το ματσάκι στο πιτσούνι.....ο κόρακας να πάιζει για τον γαύρο..και εμείς να κερδίζουμε 1-0 μς 345 αμυντικά χάφ.....θέλω να δω πόσο θα κρατήσει η τύχη μας και δεν γίνει όπως πέρσυ στα τελευταία παιγνιδια..κατάρρευση.....τι σκατά κουβαλάει ο τεσσέιρο στο κεφάλι του ρε γαμώτο....δεν βλέπει ότι ο γαύρος τον πάει γαμιώντας με την διαιτησία?...κάπου θα του την κάνει χοντρα και πάπαλα....φτού... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Μην φοβασαι, με τετοια επιθεση φωτια που εχεται :2funny: :2funny: :2funny:

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
με προπονητη τι γινεται εχετε ακουσει τιποτα?ισχυουν αυτα που λενε για λινεν η δωνη?

Επισκέπτης
ρε αδέλφια κάτι μου λέει με αυτόν τον Φερέρ ότι πρέπει τελικά να ήταν μεγάλος απατεώνας.
μήπως σκόπιμα έδιωχνε παίκτες από την ομάδα σε συνεργασία με τους μάνατζέρ τους για να κάνουν νέες μεταγραφές και να τα παντελονιάζει και αυτός? περιττόν να σας πω ότι ο υιός του είναι μάνατζερ.
επίσης και αυτό που είπε ο Ντέμης ότι από τον Νοέμβριο είχε αποφασίσει την αντικατάσταση του να το είχε ψιλιαστεί από τότε και για τον λόγο αυτό ο Φερέρ αποφάσισε και την απόλυση του Ίβιτς?

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Μην φοβασαι, με τετοια επιθεση φωτια που εχεται :2funny: :2funny: :2funny:
έχει ο πούστης στον πάγκο τον σκυλάραπα και βάζει μέσα τον μυτόγκα.....που να του γαμήσω ότι έχει και δεν έχει...τάχω πάρει με τον πούστη....

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Αριωνα, καθολου απιθανα αυτα που λες. Και για την περιπτωση του Εντινιο δεν ακουστηκε οτι γνωστος του ηταν στην εταιρεια που εχει τα δικαιωματα του παικτη?

Επισκέπτης
έχει ο πούστης στον πάγκο τον σκυλάραπα και βάζει μέσα τον μυτόγκα.....που να του γαμήσω ότι έχει και δεν έχει...τάχω πάρει με τον πούστη....
αφού δεν βάλατε και τα κορίτσια από το θρεντ μα τα τραβέλια πάλι καλά.

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Αριωνα, καθολου απιθανα αυτα που λες. Και για την περιπτωση του Εντινιο δεν ακουστηκε οτι γνωστος του ηταν στην εταιρεια που εχει τα δικαιωματα του παικτη?
που παμε και τους βρισκουμε ρε πουστη μου? :headbang:  :headbang:  :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom