Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Άσε Αρίωνα, εσένα πλέον δεν σε παίρνω υπόψην μου, ο κίτρινος πυρετός σου εσένα σου έχει χαλάσει εγκεφαλικά κύτταρα και δεν μπορείς να δεις τα χάλια σας όλα αυτά τα χρόνια. Οι διαιτησίες σου φταίνε.
Ό,τι δεν είχατε σοβαρή διοίκηση που να πληρώνει, ό,τι δεν είχατε σοβαρό πλάνο σαν ομάδα, ό,τι το ρόστερ σας το αλλάζατε όπως ο Ολυμπιακός τον καιρό του Κοσκωτά κλπ...όλα αυτά για εσένα είναι μικροπράγματα μπροστά στη διαιτησία....

Επισκέπτης
Άσε Αρίωνα, εσένα πλέον δεν σε παίρνω υπόψην μου, ο κίτρινος πυρετός σου εσένα σου έχει χαλάσει εγκεφαλικά κύτταρα και δεν μπορείς να δεις τα χάλια σας όλα αυτά τα χρόνια. Οι διαιτησίες σου φταίνε.
Ό,τι δεν είχατε σοβαρή διοίκηση που να πληρώνει, ό,τι δεν είχατε σοβαρό πλάνο σαν ομάδα, ό,τι το ρόστερ σας το αλλάζατε όπως ο Ολυμπιακός τον καιρό του Κοσκωτά κλπ...όλα αυτά για εσένα είναι μικροπράγματα μπροστά στη διαιτησία....
ναι αλλά όλο εδώ μέσα έρχεσαι και κωλοτρύβεσαι αρέσει στο κωλαράκι σου το Οθωμανικό και σας το κάνουμε καλά λόγο και καταγωγής.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ασε βρε αρίωνα...είσαι εμπαθής φιλαράκο. Και μόνο το άβατάρ σου είναι λόγος για να μην σε έχω σε εκτίμηση. Δεν το΄χεις... Μια χαρά είναι και ο κώλος μου και η πούτσα μου και όλη η ανατομία μου...η δική σου είναι διαταραγμένη τραβελούκο μου...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Παιδάκια ,αν θέλετε να βριστείτε υπάρχουν άλλα θρεντ ή p.m.
Αν θέλετε να μιλησουμε για μπαλλίτσα κ για σήμερα για το ματς του Ολυμπιακού εδώ είμαστε.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ΆΜΑ καταφέρετε φέτος να μας νικήσετε...ίσως να μπορέσεις να μιλήσεις Αρίωνα. Προς το παρόν...κάποιος Κοβάσεβιτς σου θυμίζει κάτι;;
Το ένα και να καίει;; Και ειδικά για σένα...μα πραγματικά μόνο για σένα...γουστάρω να σε κερδίζω με διαιτησία και να κλαις...ειδικά εσύ όμως

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
79_h.jpg

καιρο ειχα να δω τοσο ομορφο και εξυπνο πρωτοσελιδο
79_h.jpg

καιρο ειχα να δω τοσο ομορφο και εξυπνο πρωτοσελιδο

Πολύ καλό.ΌΝΤΩΣ.

Επισκέπτης
Ασε βρε αρίωνα...είσαι εμπαθής φιλαράκο. Και μόνο το άβατάρ σου είναι λόγος για να μην σε έχω σε εκτίμηση. Δεν το΄χεις... Μια χαρά είναι και ο κώλος μου και η πούτσα μου και όλη η ανατομία μου...η δική σου είναι διαταραγμένη τραβελούκο μου...
το τραβάει το κωλαράκι σου βλέπω, τώρα το εμπαθείς μου αρέσει να είμαι στα γαυράκια γιατί είναι τόσο νυχτωμένα που ούτε το μέτρο του χιούμορ δεν μπορούν να ξεχωρίσουν.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Παιδάκια ,αν θέλετε να βριστείτε υπάρχουν άλλα θρεντ ή p.m.
Αν θέλετε να μιλησουμε για μπαλλίτσα κ για σήμερα για το ματς του Ολυμπιακού εδώ είμαστε.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Σκοτεινέ, σόρρυ, έχεις δίκιο. Αλλά έτσι έρχεται κι εκείνος στο Ολυμπιακό θρεντ και σπέρνει μαλακίες. Τέσπα, σόρρυ από τους υπόλοιπους, και καλή τύχη με την Ξάνθη....καλό είναι να ξαναγίνετε λιγάκι ομάδα, όπως και όλοι οι υπόλοιποι...
Τουλάχιστον να γίνει καλό ματς.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ευχαριστώ πολύ Μοϊκάνέ για την κατανόηση σου.Και πάλι Good luck με τα φουστράκια σήμερα. :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
το τραβάει το κωλαράκι σου βλέπω, τώρα το εμπαθείς μου αρέσει να είμαι στα γαυράκια γιατί είναι τόσο νυχτωμένα που ούτε το μέτρο του χιούμορ δεν μπορούν να ξεχωρίσουν.
Αν είναι αυτό το χιούμορ σου....καταλαβαίνω γιατί σκοτώνονται στα γήπεδα...
Αν είναι αυτό το χιούρος σου, δεν γελάω και μην το συνεχίζεις...στο έχω πει πολλές φορές πως γενικεύεις και προσβάλλεις πολύ κόσμο που δεν σε έχει προσβάλλει ποτέ. Και μέχρι σήμερα δεν σου είχα πει ούτε εγώ τίποτα. Αλλά ούτε μια φορά δεν έχεις πάρει πίσω ένα από τα προσβλητικά ποσταρίσματά σου.
Το κόβω εδώ ό,τι και να γράψεις. Ελπίζω να καταλάβεις κάποια στιγμή. Σκοτεινέ...δυστυχώς δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα σήμερα...πολλοί μαζεύονται στην επίθεσή τους. θα παίξουνε σύστημα 2-3-5

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Το ότι θα παίξουν τόσοι επιθετικοί δεν είναι κατ'ανάγκην κακό για σας.Μπορεί να αποδειχτεί κ μπούμεραγκ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μοικάνε καλημέρα........ Και στους λοιπούς...
Είπες μια τρελλή αλήθεια και εκεί είναι νομίζω όλο το πρόβλημα της ΑΕΚ από τότε που ανέλαβε ο ένα και ένα μήλος.... Ενώ το ξεκίνησε καλά κάπου στο δρόμο, ή τον πίεσαν ή την ψώνισε... Στην Ελλάδα βέβαια συνήθως ισχύει το δεύτερο.... Ασε που η καούρα για πρωτάθλημα μετράει από παιδί μικρό........... :uglystupid: :uglystupid:
Οπου στην Ευρώπη και αν διες οι ομάδες χτίζουν χρονιά χρονιά το επόμενο κεκτημένο.......Πάρε παράδειγμα την Γιούβε... Μεγάλη ομάδα στην Ιταλία... Μόλις έπεσε Βου εθνική έβαλε στόχο την επιστροφή..... Μετά δεν είπε πάμε για πρωτάθλημα..... Πάει καλά για να αποκτήσει επίπεδο ανταγωνιστικό για κούπα, αλλά το πάει σιγά σιγά.... Οι Ελληνες ακόμα δεν τον είδαμε κούπα τον βαφτίσαμε......... Αλλά έτσι είναι η έπαρση και η τσαπατσουλιά στην Ελλάδα κάνουν κουμάντο... Οχι το πρόγραμμα.... Οτι ξεκίνησε ο κοντός, το άλλαξε 180 μοίρες μέσα σε ένα χρόνο...........Πρώτα θα φτιάξουμε ομάδα και μετά τα λοιπά.... Την πρώτη χρονιά απολογήθηκε για τις μεταγραφές που δεν έκανε (αντί να τους ρίξει 10 γαμωσταυρίδια να ηρεμήσουν και να τους θυμήσει που ήταν πριν ένα χρόνο) και την επομένη πήρε τον παππού να του πάρει πρωτάθλημα.......
Ε να πω λοιπόν στον Αρίωνα ότι με κλανιές βάφεις αυγά.... Να τα βράσεις δε γίνεται......

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Που είναι ο ναύαρχος???
Μάλλον ξεκινάει ο Αραμπατζής σήμερα! :rockon:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
για τους λατρες της στατιστικης
ποια ειναι τα θετικα μας σημεια και πια τα αρνητικα οσο αναφορα
τα στατιστικα , τα σερι , και διαφορα αλλα
1.απο τα 12 ματς στην ιστορια του τσουλου που εληξαν 0-0 στον πρωτο αγωνα
τα 5 ειχαν προκριση απο τους φιλοξενουμενους
2.αν κερδισει η τσελσι θα φερει το ποσοστο νικων της στην ευρωπη ακριβως στο 50%
3.ο διαιτητης γκονζαλες που θα σφυριξει το σημερινο αγωνα ειναι αυτος που ειχε σφυριξει το 1-3 της λιβερπουλ με τον ολυμπιακο
4.το 91% των αγωνων του ολυμπιακου εκτος εδρας στην ευρωπη ειναι παντα με την επιτευξη εστω ενος γκολ
5.οσες φορες ο εκπροσωπος της αντιπαλης ομαδας μιλησε για μηδαμινες ελπιδες αποδειχτηκε 100% αντιθετο εκ του αποτελεσματος
6.ο ολυμπιακος καλειτε να σπασει το αρνητικο ρεκορ στην αγγκλια με παθητικο 1-24 σε ολους τους αγωνες που εχει κανει

Επισκέπτης
Μοικάνε καλημέρα........ Και στους λοιπούς...
Είπες μια τρελλή αλήθεια και εκεί είναι νομίζω όλο το πρόβλημα της ΑΕΚ από τότε που ανέλαβε ο ένα και ένα μήλος.... Ενώ το ξεκίνησε καλά κάπου στο δρόμο, ή τον πίεσαν ή την ψώνισε... Στην Ελλάδα βέβαια συνήθως ισχύει το δεύτερο.... Ασε που η καούρα για πρωτάθλημα μετράει από παιδί μικρό........... :uglystupid: :uglystupid:
Οπου στην Ευρώπη και αν διες οι ομάδες χτίζουν χρονιά χρονιά το επόμενο κεκτημένο.......Πάρε παράδειγμα την Γιούβε... Μεγάλη ομάδα στην Ιταλία... Μόλις έπεσε Βου εθνική έβαλε στόχο την επιστροφή..... Μετά δεν είπε πάμε για πρωτάθλημα..... Πάει καλά για να αποκτήσει επίπεδο ανταγωνιστικό για κούπα, αλλά το πάει σιγά σιγά.... Οι Ελληνες ακόμα δεν τον είδαμε κούπα τον βαφτίσαμε......... Αλλά έτσι είναι η έπαρση και η τσαπατσουλιά στην Ελλάδα κάνουν κουμάντο... Οχι το πρόγραμμα.... Οτι ξεκίνησε ο κοντός, το άλλαξε 180 μοίρες μέσα σε ένα χρόνο...........Πρώτα θα φτιάξουμε ομάδα και μετά τα λοιπά.... Την πρώτη χρονιά απολογήθηκε για τις μεταγραφές που δεν έκανε (αντί να τους ρίξει 10 γαμωσταυρίδια να ηρεμήσουν και να τους θυμήσει που ήταν πριν ένα χρόνο) και την επομένη πήρε τον παππού να του πάρει πρωτάθλημα.......
Ε να πω λοιπόν στον Αρίωνα ότι με κλανιές βάφεις αυγά.... Να τα βράσεις δε γίνεται......
εκεί όμως δεν υπάρχουν παράγκες σε σχέση με εδώ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εκεί όμως δεν υπάρχουν παράγκες σε σχέση με εδώ.
δεν υπάρχουν εκεί παράγκες....... υπάρχουν παράγκες πολυτελείας....
Υπάρχει βέβαια δικαιοσύνη που δεν κάνεις πίπες, αλλά που κόβει κώλους όταν πρέπει......

palaios

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
δεν μου αρεσει η ειρωνια αλλα θα το πω.η μεγαλυτερη ομαδα στην ελλαδα ειναι αυτη που εχει κατακτησει ολους τους εγχωριους τιτλους.και αυτη ειναι μονο μια.αναφερω ολους τους εγχωριους τιτλους. 1.πρωταθλημα 2.νταμπλ 3.κυππελο 4.σουπερ καπ ,και 5.λιγκ καπ το οποιο εγινε μονο μια φορα.αυτη η ομαδα ειναι μονο η αεκ ,οταν λοιπον και οι αλλες ομαδες το καταφερουν τοτε θα μπορουμε να μιλαμε μαζι τους.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν μου αρεσει η ειρωνια αλλα θα το πω.η μεγαλυτερη ομαδα στην ελλαδα ειναι αυτη που εχει κατακτησει ολους τους εγχωριους τιτλους.και αυτη ειναι μονο μια.αναφερω ολους τους εγχωριους τιτλους. 1.πρωταθλημα 2.νταμπλ 3.κυππελο 4.σουπερ καπ ,και 5.λιγκ καπ το οποιο εγινε μονο μια φορα.αυτη η ομαδα ειναι μονο η αεκ ,οταν λοιπον και οι αλλες ομαδες το καταφερουν τοτε θα μπορουμε να μιλαμε μαζι τους.
και όμως.....
Η ΑΕΚ είναι η πρώτη ομάδα στο Κόσμο για άλλο λόγο.
Είναι η μόνη ομάδα που κατάφερε να μην έχει δικό της γήπεδο πριν φτιάξει καινούργιο..

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66

Stories

Νέο!

Stories