DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Απο το να κρύβομαι πισω απο το δάχτυλο μου προτιμώ μα είμαι ειλικρινης!Eισαι Νουμερο Εσυ....
Απο το να κρύβομαι πισω απο το δάχτυλο μου προτιμώ μα είμαι ειλικρινης!
Αν και όταν έκανε το 1-1 η Γιούβε με πείραξε, δεν στεναχωρήθηκα απλα με πείραξε!
Απο το να κρύβομαι πισω απο το δάχτυλο μου προτιμώ μα είμαι ειλικρινης!
Αν και όταν έκανε το 1-1 η Γιούβε με πείραξε, δεν στεναχωρήθηκα απλα με πείραξε!
αυτος ο αγωνας ειναι ο μαναδικος στη ζωη μου πουΑπο το να κρύβομαι πισω απο το δάχτυλο μου προτιμώ μα είμαι ειλικρινης!
Σύντροφε για πάρε πρώτα πληροφορίες από κανένα παλιαιότερο για το τι ήταν και αυτοί που ανέφερες (πλην Νεστορίδη). Μεγάλοι ποδοσφαιριστές , αλλά σαν χαρακτήρες ....απολυτο δικιο αμθρωπους οπως νεστοριδης,παπαιωαννου,δομαζος,σιδερης,μαυρος,σαργκανης,μπεμπης δεν πρεπει να τους ποιανουμε στο στομα μας ολοι μας γιατι τοτε παιζοταν μπαλλα με ιδρωτα και αιμα και χωρις διακρισεις
τι εννοεις?Σύντροφε για πάρε πρώτα πληροφορίες από κανένα παλιαιότερο για το τι ήταν και αυτοί που ανέφερες (πλην Νεστορίδη). Μεγάλοι ποδοσφαιριστές , αλλά σαν χαρακτήρες ....
τι εννοεις?
τι εννοεις?
χρειάζεται να ντυθείς ρεεεε.....αφου είσαι ντυμένος όλο τον χρόνο...... ...άντε κουφαλίτσα,καλά να περάσεις.....όντως μου τον χρωστάς πατριωτάκι.Αλλά αδερφέ,θα είμαι Πάτρα ντυμένος καρνάβαλος.Καλή επιτυχία ολόψυχα αύριο κ αν προκριθείτε,όχι πολλά πανηγύρια-είναι η ώρα που την πέφτω για νάνι.
Θα μιλήσουμε από κοντά.
Δεν σου ξανα μιλαω.Εγω να πω την αμαρτία μου που μόνο φανατικό δεν μπορείς να με πείς οταν έκανε το 3-1 ο Τζεραλντ πανηγύρισα ενστικτωδως! Το παραδέχομαι!
μιλάμε για παιχταρά που σήμερα δεν υπάρχουν τέτοιοι είμαι ευτυχισμένος που τον απόλαυσα σε δεκάδες παιχνίδια.Καλημέρα! Φίλε doriti αυτό που έγραψες αν και το έκανες με αρκετή δόση χιούμορ που το καταλαβαίνω ως ένα σημείο, ήταν λίγο άκυρο! Πέρα από ομάδες οργανωμένους-ανοργάνωτους είναι ντροπή να ειρωνευόμαστε έναν γέρο άνθρωπο ο οποίος δάκρυσε πάνω στη φράση "Δε μπορείτε να καταλάβετε πόσο αγάπησα το ποδόσφαιρο". Αυτή δεν είναι και η δικιά μας μεγάλη αγάπη αδερφέ? Εγώ προσωπικά ανατρίχιασα όταν τον είδα και ειλικρινά μετά άκουσα στις ειδήσεις ότι είναι ο Νεστορίδης (δεν τον γνώρισα αρχικά). Και εννοείται φίλε μου ότι όταν μπαίνεις σε ένα thread και κάνεις ένα τόσο άκυρο σχόλιο και υποδείξεις θα σου κάνουν και παρατηρήσεις τουλάχιστον. Δε σε έβρισε κανένας το είδες (αν και η ακυρότητα του ποστ σου θα το δικαιολογούσε και αυτό)! Όμορφα και ωραία σου εξηγούμε πόσο άκυρο ήταν αυτό που έγραψες και που πιστεύω ότι ήδη κι εσύ το έχεις καταλάβει! Να 'σαι καλά αδερφέ ;)
Εγω φταίω που είμαι ειλικρινής!Δεν σου ξανα μιλαω.