Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Απο το να κρύβομαι πισω απο το δάχτυλο μου προτιμώ μα είμαι ειλικρινης! :grin:
Αν και όταν έκανε το 1-1 η Γιούβε με πείραξε, δεν στεναχωρήθηκα απλα με πείραξε!
Αν και όταν έκανε το 1-1 η Γιούβε με πείραξε, δεν στεναχωρήθηκα απλα με πείραξε!

Εγώ εκεί είχα μια γλυκόπικρη γεύση.Και το χάρηκα από τη μία(ελέω παράγκας τότε) και από την άλλη είπα κρίμα τι τους έφτιαξε στο ογδονταφεύγα.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
αυτος ο αγωνας ειναι ο μαναδικος στη ζωη μου που
δεν εφαγα μια μερα :grin: :grin: :grin: :grin:
σοβαρολογω δεν αστειευομαι
και το λεω αυτο γιατι ειμαι χοντρουλης κοιλιοδουλος :grin: :grin: :grin: :grin:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
απολυτο δικιο αμθρωπους οπως νεστοριδης,παπαιωαννου,δομαζος,σιδερης,μαυρος,σαργκανης,μπεμπης δεν πρεπει να τους ποιανουμε στο στομα μας ολοι μας γιατι τοτε παιζοταν μπαλλα με ιδρωτα και αιμα και χωρις διακρισεις
Σύντροφε για πάρε πρώτα πληροφορίες από κανένα παλιαιότερο για το τι ήταν και αυτοί που ανέφερες (πλην Νεστορίδη). Μεγάλοι ποδοσφαιριστές , αλλά σαν χαρακτήρες ....

r0mph

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα! Φίλε doriti αυτό που έγραψες αν και το έκανες με αρκετή δόση χιούμορ που το καταλαβαίνω ως ένα σημείο, ήταν λίγο άκυρο! Πέρα από ομάδες οργανωμένους-ανοργάνωτους είναι ντροπή να ειρωνευόμαστε έναν γέρο άνθρωπο ο οποίος δάκρυσε πάνω στη φράση "Δε μπορείτε να καταλάβετε πόσο αγάπησα το ποδόσφαιρο". Αυτή δεν είναι και η δικιά μας μεγάλη αγάπη αδερφέ? Εγώ προσωπικά ανατρίχιασα όταν τον είδα και ειλικρινά μετά άκουσα στις ειδήσεις ότι είναι ο Νεστορίδης (δεν τον γνώρισα αρχικά). Και εννοείται φίλε μου ότι όταν μπαίνεις σε ένα thread και κάνεις ένα τόσο άκυρο σχόλιο και υποδείξεις θα σου κάνουν και παρατηρήσεις τουλάχιστον. Δε σε έβρισε κανένας το είδες (αν και η ακυρότητα του ποστ σου θα το δικαιολογούσε και αυτό)! Όμορφα και ωραία σου εξηγούμε πόσο άκυρο ήταν αυτό που έγραψες και που πιστεύω ότι ήδη κι εσύ το έχεις καταλάβει! Να 'σαι καλά αδερφέ ;)

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Σύντροφε για πάρε πρώτα πληροφορίες από κανένα παλιαιότερο για το τι ήταν και αυτοί που ανέφερες (πλην Νεστορίδη). Μεγάλοι ποδοσφαιριστές , αλλά σαν χαρακτήρες ....
τι εννοεις?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλώστον τον καλό μου φίλο που καιρό είχα να τον αντικρύσω εδώ μέσα.
Για τον μεγάλο Νέστορα έχω να πω μια προσωπική ΄΄παραβολή΄΄.Παλιά ,επί Ν.Φιλαδελφείας πήγαινα με το τρενάκι στον Περισσό.Σε μια στάση(νομίζω Πετράλωνα) μπήκε μέσα ο ΘΡΥΛΙΚΟΣ ΝΕΣΤΟΡΙΔΗΣ μαζί με τον εγγονό του χεράκι.Καθόμουνα σε ένα κάθισμα,και όταν τον αναγνώρισα σηκώθηκα και του δωσα την θέση μου ,ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ.
Με ευχαρίστησε πολύ και αφού με ρώτησε αν πάω στο γήπεδο,μου άρχισε παλιές ιστορίες.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΑΝΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Απλούστατα ότι αυτοί οι μεγάλοι μπαλαλδόροι δεν ήταν και ότι καλύτερο σαν άνθρωποι και πολλάκις ταλαιπώρησαν την Εθνική και τις ομάδες τους με τα καπρίτσια τους (επαναλαμβάνω πλην Νεστορίδη και Γ.Σιδέρη όσο επαιζε μπαλλα). Να μην το κάνουμε θέμα όμως, δεν είναι του παρόντος. Ευχαρίστως να σου απαντήσω ειδικότερα σε πμ

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Ναι Dark, αλλά ας το αφήσουμε αυτό το θέμα δεν έχει νόημα.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλώστον τον συμπατριώτη.Θα φτιάξεις κερκίδα αύριο στη Φοντάνα;;;;

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Καλημέρα κιτρινιάρηδες!!!!! Καρντόζο σκίσε τους μέσα στο ΟΑΚΑ ρε!!!!!!!!!!!

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Οχι θα το δώ από το σπίτι. Ποτε δεν βλέπω τα ματς από εκεί. Αν προκριθούμε (1-1 το βλέπω) σε περιμένω και κερνάω καφέ το Σάββατο.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
όντως μου τον χρωστάς πατριωτάκι.Αλλά αδερφέ,θα είμαι Πάτρα ντυμένος καρνάβαλος.Καλή επιτυχία ολόψυχα αύριο κ αν προκριθείτε,όχι πολλά πανηγύρια-είναι η ώρα που την πέφτω για νάνι.
Θα μιλήσουμε από κοντά.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
όντως μου τον χρωστάς πατριωτάκι.Αλλά αδερφέ,θα είμαι Πάτρα ντυμένος καρνάβαλος.Καλή επιτυχία ολόψυχα αύριο κ αν προκριθείτε,όχι πολλά πανηγύρια-είναι η ώρα που την πέφτω για νάνι.
Θα μιλήσουμε από κοντά.
χρειάζεται να ντυθείς ρεεεε.....αφου είσαι ντυμένος όλο τον χρόνο...... :grin: :grin: :grin: :grin: ...άντε κουφαλίτσα,καλά να περάσεις.....

και μην ξεχνιώμαστε.....χανούμια..τον παίρνετε...τον μπακαλιάρο τηγανητό.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Καλημέρα! Φίλε doriti αυτό που έγραψες αν και το έκανες με αρκετή δόση χιούμορ που το καταλαβαίνω ως ένα σημείο, ήταν λίγο άκυρο! Πέρα από ομάδες οργανωμένους-ανοργάνωτους είναι ντροπή να ειρωνευόμαστε έναν γέρο άνθρωπο ο οποίος δάκρυσε πάνω στη φράση "Δε μπορείτε να καταλάβετε πόσο αγάπησα το ποδόσφαιρο". Αυτή δεν είναι και η δικιά μας μεγάλη αγάπη αδερφέ? Εγώ προσωπικά ανατρίχιασα όταν τον είδα και ειλικρινά μετά άκουσα στις ειδήσεις ότι είναι ο Νεστορίδης (δεν τον γνώρισα αρχικά). Και εννοείται φίλε μου ότι όταν μπαίνεις σε ένα thread και κάνεις ένα τόσο άκυρο σχόλιο και υποδείξεις θα σου κάνουν και παρατηρήσεις τουλάχιστον. Δε σε έβρισε κανένας το είδες (αν και η ακυρότητα του ποστ σου θα το δικαιολογούσε και αυτό)! Όμορφα και ωραία σου εξηγούμε πόσο άκυρο ήταν αυτό που έγραψες και που πιστεύω ότι ήδη κι εσύ το έχεις καταλάβει! Να 'σαι καλά αδερφέ ;)
μιλάμε για παιχταρά που σήμερα δεν υπάρχουν τέτοιοι είμαι ευτυχισμένος που τον απόλαυσα σε δεκάδες παιχνίδια.

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Γειά σας συναγωνιστές. Είμαι περίεργος πόσο κόσμο θα έχουμε αύριο. Ηθελα να ήξερα γιατί το έβαλε η λίγκα το παιχνίδι τόσο νωρίς. τέλος πάντων. Η ελπίδα πάντως πεθαίνει πάντα τελευταία.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom