Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
ε σε αυτο διαφωνουμε
γιατι θεωρεις οτι κανεις εσυ σαν δεδομενο για ολους τους αλλους?
εγω δηλαδη υποκρινομαι που τα λεω αυτα?
απλα για ρωτα πιο πολυ μεγαλους ανθρωπους να δεις τι θα σου πουν
δηλαδη ποσο μεγαλους??

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
κοιτα κανεις και κυριως εγω δεν κανω τον ψυχολογο
οι πραξεις σου εδω μεσα ειναι αντιφατικες με τα λογια σου,ο καθενας κρινεται απο τους αλλους οποτε δεν το συνεχιζω
απλα σαν παρακληση σε σενα και σε οποιον αλλον ενδιαφερεται να κουβεντιασει μαζι μου η στο θρεντ του ολυμπιακου να εχει ξεκαθαρη σταση και ξεκαθαρο λογο,δεν ειμαστε τιποτα κυριζια
φιλικα στο λεω και το λεω χωρις να εκπροσωπω αλλους,ισως να τους εκφραζω αλλα εγω μιλαω για τον εαυτο μου
κοιτα κανεις και κυριως εγω δεν κανω τον ψυχολογο
οι πραξεις σου εδω μεσα ειναι αντιφατικες με τα λογια σου,ο καθενας κρινεται απο τους αλλους οποτε δεν το συνεχιζω
απλα σαν παρακληση σε σενα και σε οποιον αλλον ενδιαφερεται να κουβεντιασει μαζι μου η στο θρεντ του ολυμπιακου να εχει ξεκαθαρη σταση και ξεκαθαρο λογο,δεν ειμαστε τιποτα κυριζια
φιλικα στο λεω και το λεω χωρις να εκπροσωπω αλλους,ισως να τους εκφραζω αλλα εγω μιλαω για τον εαυτο μου

Θα σου απαντησω ΞΕΚΑΘΑΡΑ όπως κάνω πάντα,όχι σαν κα΄τι άλλους που από την μία λένε σήμερα θα βρίζω,αύριο όχι.
Εχεις δίκιο για τα ποσταρίσματα που έκανα κ τα έκανα με σκοπό τον χλευασμό.Τον Ολυμπιακό τον σιχαίνομαι ως ομάδα κ σωματείο κ τον ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.Ο χλευασμός μου σε κάποιους αποκελσμούς του Ολυμπαικού ήταν εύλογος -,μιας κ εσείς το θεωρούσατε ντροπή.Το πικάρισμα υπάρχει μεταξύ των οπαδών όταν υπάρχουν αποκλεισμοί τέτοιου είδους.
...όμως...
....όμως...εδώ που έφτασε ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη,μόνο τον θαυμασμό μου προκαλεί κ τίποτα άλλο.ΑΥΤΌ ΜΟΥ ΒΓΑΊΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ φετινο Ολυμπιακό,αυτό λέω.Και για αυτό λέω ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
ξερω πολλους ?
και θελεις να μου πεις οτι υποστηριζουν πχ οι Ολυμπιακοι τον Παναθηναικο στην Ευρωπη??
ΟΧΙ φιλε κανεις λαθος ....
ξερω ανθρωπους ολων των Ηλικιων και Μορφωτικου και Κοινωνικου Επιπεδου...
και ΔΕΝ υποστηριζουν τις αλλες ομαδες....
Αυτο ειναι ενας Μυθος....
Προτιμω την Ξεκαθαρη θεση οτι ειμαι με τους αλλους....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Δεν μπορώ να καταλάβω,δικάζομαι από κάποιους ασχετους κ άκυρους κ βγάζουν τα ποστ μου κ τα συζητάτε και μερικοία πό πάνω;;

Καλά ρε Χριστόφορε,αφού δεν ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ-η υπαρξη σου μου προκαλεί αηδία κ αποστροφή-τι σκατά θες κ ποστάρεις τα παλια΄μου;;;ΑΦΟΎ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

Τόσο ανάγκη το έχεις;;;
Πήγαινε να ασχοληθείς με την ομάδα σου κ άσε με εμένα να βρίζω κ να προκαλω όπως λες.ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΚΥΡΟΣ κ έχεις έλλειψη εγωισμού να ασχολείσαι με κάποιον που σε φτύνει κατάμουτρα.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
ξερω πολλους ?
και θελεις να μου πεις οτι υποστηριζουν πχ οι Ολυμπιακοι τον Παναθηναικο στην Ευρωπη??
ΟΧΙ φιλε κανεις λαθος ....
ξερω ανθρωπους ολων των Ηλικιων και Μορφωτικου και Κοινωνικου Επιπεδου...
και ΔΕΝ υποστηριζουν τις αλλες ομαδες....
Αυτο ειναι ενας Μυθος....
Προτιμω την Ξεκαθαρη θεση οτι ειμαι με τους αλλους....
κρις να σου ξεκαθαρισω κατι
οταν λεμε υποστηριζεις την αλλη ομαδα δεν σημαινει οτι θα αναιβεις και στα καγκελα
ξεβρακωτος να φοναζεις
εγω ας πουμε να σου μιλησω για μενα
θα ηθελα να ειχαν παει καλα
ειδα τους αγωνες τους
και ειδικα με αρη πανιωνιο και λαρισσα(επειδη ειναι πιο μικρης δθναμμηκοτητας)
ειλικρινα στεναχωρηθηκα που δεν περασαν γιατι και μπαλλα παιζαν και παθος ειχαν
και ελληνικες ομαδες ηταν
τωρα αν αυτο το θεωρεις υποκρισια,μυθο, η οτι αλλο θες  ετ τι να πω
βγαλε εσυ τα συμπερασμα τα σου

Επισκέπτης
ε σε αυτο διαφωνουμε
γιατι θεωρεις οτι κανεις εσυ σαν δεδομενο για ολους τους αλλους?
εγω δηλαδη υποκρινομαι που τα λεω αυτα?
απλα για ρωτα πιο πολυ μεγαλους ανθρωπους να δεις τι θα σου πουν
καταρχην φιλε μου οτι γραφω το ενοω για μενα. δεν ειμαι και τοσο μικρος για να ρωτησω αλλους. δευτερον φυσικα και θεωρο οτι δεν υποκρινεσαι. για ρωτα τους υπολοιπους στο αλλο θρεντ υποστηριζουν την αεκ η τον παο στην ευρωπη; αυτα ενοουσα πριν. οσο για παλαιοτερα σου λεω οτι πηγαινα και σε ματς του ολυμπιακου και του παναθηναικου την δεκαετια του 80. απλα τωρα με αυτα που κανουν εχουν κανει πολλους και θα μιλησω για μενα να τους σιχαινομαι γιαυτα που εχουν προκαλεσει στο ελληνικο ποδοσφαιρο. εχει μιλησει ασχημα κανεις για την εποχη του αειμνηστου γουλανδρη που ο γαυρος επαιζε τη καλυτερη μπαλα και επαιρνε παναξια τα πρωταθληματα; σο για τα σημερινα αστο πολυ βρωμα και παραγκα και μιλαω και για τους αλλους για να μη παρεξηγουμε.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
κρις να σου ξεκαθαρισω κατι
οταν λεμε υποστηριζεις την αλλη ομαδα δεν σημαινει οτι θα αναιβεις και στα καγκελα
ξεβρακωτος να φοναζεις
εγω ας πουμε να σου μιλησω για μενα
θα ηθελα να ειχαν παει καλα
ειδα τους αγωνες τους
και ειδικα με αρη πανιωνιο και λαρισσα(επειδη ειναι πιο μικρης δθναμμηκοτητας)
ειλικρινα στεναχωρηθηκα που δεν περασαν γιατι και μπαλλα παιζαν και παθος ειχαν
και ελληνικες ομαδες ηταν
τωρα αν αυτο το θεωρεις υποκρισια,μυθο, η οτι αλλο θες  ετ τι να πω
βγαλε εσυ τα συμπερασμα τα σου
Eνταξει φιλε συμφωνω εν μερη
Και Εγω εχω υποστηριξει τον Πανιωνιο και τον Αρη !!!
ΠΟΤΕ ομως παο η αεκ...
και οταν λεω ΠΟΤΕ το εννοω....
(ισως να υποστηριζω τον εναν οταν παιζει με τον αλλο- αναλογα τι συμφερει τον Ολυμπιακο χιχιχιχι)

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
καταρχην φιλε μου οτι γραφω το ενοω για μενα. δεν ειμαι και τοσο μικρος για να ρωτησω αλλους. δευτερον φυσικα και θεωρο οτι δεν υποκρινεσαι. για ρωτα τους υπολοιπους στο αλλο θρεντ υποστηριζουν την αεκ η τον παο στην ευρωπη; αυτα ενοουσα πριν. οσο για παλαιοτερα σου λεω οτι πηγαινα και σε ματς του ολυμπιακου και του παναθηναικου την δεκαετια του 80. απλα τωρα με αυτα που κανουν εχουν κανει πολλους και θα μιλησω για μενα να τους σιχαινομαι γιαυτα που εχουν προκαλεσει στο ελληνικο ποδοσφαιρο. εχει μιλησει ασχημα κανεις για την εποχη του αειμνηστου γουλανδρη που ο γαυρος επαιζε τη καλυτερη μπαλα και επαιρνε παναξια τα πρωταθληματα; σο για τα σημερινα αστο πολυ βρωμα και παραγκα και μιλαω και για τους αλλους για να μη παρεξηγουμε.
ναι οτι υπαρχουν δε διαφωνω
αλλα οπως εσυ μιλας για σενα και εγω για μενα
σωστο ειναι να μη θεωρουμε τα πιστευω μας δεδομενα
αυτο σου λεω φιλαρακι

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Δεν μπορώ να καταλάβω,δικάζομαι από κάποιους ασχετους κ άκυρους κ βγάζουν τα ποστ μου κ τα συζητάτε και μερικοία πό πάνω;;
Καλά ρε Χριστόφορε,αφού δεν ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ-η υπαρξη σου μου προκαλεί αηδία κ αποστροφή-τι σκατά θες κ ποστάρεις τα παλια΄μου;;;ΑΦΟΎ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
Τόσο ανάγκη το έχεις;;;
Πήγαινε να ασχοληθείς με την ομάδα σου κ άσε με εμένα να βρίζω κ να προκαλω όπως λες.ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΚΥΡΟΣ κ έχεις έλλειψη εγωισμού να ασχολείσαι με κάποιον που σε φτύνει κατάμουτρα.
Εσυ αγορι μου δυστηχως Θελεις βοηθεια....
λυπαμαι που το λεω(το ξεκινησα για πλακα) αλλα ΔΕΝ Εισαι καλα....
Κατι παιζει μαζι σου Δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως...
Θελεις ψυχιατρικη βοηθεια .....
Ειδες να ασχοληθω εγω μαζι σου????
ψαξτο γιατι τα πραγματα ειναι ασχημα .....

Επισκέπτης
ΠΟΤΕ ομως παο η αεκ...
(ισως να υποστηριζω τον εναν οταν παιζει με τον αλλο- αναλογα τι συμφερει τον Ολυμπιακο χιχιχιχι)
Εγω να πω την αμαρτία μου που μόνο φανατικό δεν μπορείς να με πείς οταν έκανε το 3-1 ο Τζεραλντ πανηγύρισα ενστικτωδως! Το παραδέχομαι!

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
ΠΟΤΕ ομως παο η αεκ...
αυτο που λες ναι ειναι πολυ πιο παντελονατο απο το να λες υποστηριζω και απο μεσα σου να τραγουδας
ηρθε μια γρια απο τη πολη και εφερε το χασι χασι :grin: :grin:
αλλα υπαρχουν και πολλοι που θελουν και το αντιθετο
εγω ας πουμε δε βρισκω το λογο να μη χαρω αν η αεκ ας πουμε με τη χεταφε επαιζε μπαλαρα και το επερνε
και ξεκαθαρισα οταν λεω χαιρομαι-λυπαμαι δεν σημαινει και τα μυαλα στα καγκελα η να χασω τον υπνο μου
απλως ενα ομορφο συνεσθημα η ενα κακο

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Εγω να πω την αμαρτία μου που μόνο φανατικό δεν μπορείς να με πείς οταν έκανε το 3-1 ο Τζεραλντ πανηγύρισα ενστικτωδως! Το παραδέχομαι!
εγω ενστικτωδως  το γκολ του βασεχα στην ολλανδια

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ναι ρε κόπανε ασχολείσαι.Από τη στιγμή που βγάζεις χωρίς να υπάρχει λόγος τα παλιά μου ποστ για το τι έγραψα πρίν 1 κ 2 χρόναι για να υποστηρίξεις τα λεγόμενα του Δωρητή,ΝΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ.Δεν πας να βρίσεις κανά βάζελο στο εμετικό σου λέω εγώ καλύτερα;;;
Και δες εσύ ποιος θελει ψυχολογική βοήθεια.Ολο δεν ασχολούμαστε μαζί σου ΟΛΟ ΕΔΩ ΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ.Σαν την κλασμένη γκομενίτσα.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
αυτο που λες ναι ειναι πολυ πιο παντελονατο απο το να λες υποστηριζω και απο μεσα σου να τραγουδας
εγω ας πουμε δε βρισκω το λογο να μη χαρω αν η αεκ ας πουμε με τη χεταφε επαιζε μπαλαρα και το επερνε
και ξεκαθαρισα οταν λεω χαιρομαι-λυπαμαι δεν σημαινει και τα μυαλα στα καγκελα η να χασω τον υπνο μου

Με κάλυψες ,όπως καριβώς έκανα κ στην παράθεση του Δωρητή,που του εξήγησα 2πράγματα.Κάπως έτσι αισθάνομαι κ γω για αύριο.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Eισαι Νουμερο Εσυ....
Καταλαβαινω τον Τροπο σκεψης σου απλα ΔΕΝ συμφωνω(τουλαχιστον οχι παντα)
Ειναι ομως Ειλικρινης και Τιμιος.
εγω ενστικτωδως  το γκολ του βασεχα στην ολλανδια
Εγω Ενστικωδως τον Επαναληπτικο στο Σταδιο.χιχιχιχι

Ναι ρε κόπανε ασχολείσαι.Από τη στιγμή που βγάζεις χωρίς να υπάρχει λόγος τα παλιά μου ποστ για το τι έγραψα πρίν 1 κ 2 χρόναι για να υποστηρίξεις τα λεγόμενα του Δωρητή,ΝΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ.Δεν πας να βρίσεις κανά βάζελο στο εμετικό σου λέω εγώ καλύτερα;;;
Και δες εσύ ποιος θελει ψυχολογική βοήθεια.Ολο δεν ασχολούμαστε μαζί σου ΟΛΟ ΕΔΩ ΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ.Σαν την κλασμένη γκομενίτσα.
Το συγκεκριμενο Θρεντ το ανοιξες στις 17/12/07 ...
για εσενα περασαν ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ????
εχω ακουσει οτι στους ψυχοπαθεις χανεται η αισθηση του χρονου.....

Α και κουραδομαγκα τις βρισιες αστες γιατι ξερεις.....
Μπορω να βρισω καλυτερα απο εσενα χανουμακι.....(πιο Αντρικα)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Όντως μπορείς.
Όπώς κ να απειλείς την σωματική μου ακεραιότητα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom