Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Βεβαια ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ εχουμε δειξει οτι σεβομαστε την Ιστορια ΟΛΩΝ ....
αλλοι ανοιγουν "γελοια" θρεντ ........
σωστα φιλε το ξεχασα,παλαιμαχοι ειναι και αυτοι που ειρωνευοσουν σκοτεινε και γελαγες μονος σου
μην πεις τωρα οτι το εννοουσες (ψηφοφορια για καλυτερο παιχτη στον κοσμο)και ξεφτυλιστεις και αλλο??

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
μηπως νομιζεις οτι μιλας στο παιδι σου?προσεχω τι λεω δεν χρειαζομαι την βοηθεια σου,οσο για την καλη επιτυχια και τα λοιπα,αστα εχω καταλαβει πως και γιατι τα γραφεις
μονο ο ναυαρχος ειναι παντελονατος και το εννοει για την καλη επιτυχια
μηπως νομιζεις οτι μιλας στο παιδι σου?προσεχω τι λεω δεν χρειαζομαι την βοηθεια σου,οσο για την καλη επιτυχια και τα λοιπα,αστα εχω καταλαβει πως και γιατι τα γραφεις
μονο ο ναυαρχος ειναι παντελονατος και το εννοει για την καλη επιτυχια

Οπότε είσαι κ ψυχολόγος ε;;;;
πολυτάλαντο σε βρίσκω
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Επισκέπτης
Οπότε είσαι κ ψυχολόγος ε;;;;
πολυτάλαντο σε βρίσκω
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
ρε σκοτεινε αφου δεν γουσταρουν να τους λες καλη επιτυχια αφου δεν το ενοεις!!! να ειμαστε ειλικρινεις ουτε αυτοι θελουν νικη ελληνικης ομαδας ουτε και εγω θελω να περασουν απλα και ειλικρινα.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
ρε σκοτεινε αφου δεν γουσταρουν να τους λες καλη επιτυχια αφου δεν το ενοεις!!! να ειμαστε ειλικρινεις ουτε αυτοι θελουν νικη ελληνικης ομαδας ουτε και εγω θελω να περασουν απλα και ειλικρινα.
γιατι ρε φιλαρακι ?
ειναι περιεργο να θελεις καλη επιτυχια στους αλλους?

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
αυτη ειναι αντρικια σταση φιλε και την δεχομαι,το να λεω καλη επιτυχια,σεβασμος στους παλαιμαχους και να ανοιγω θρεντ που ειρωνευομαι τις ηττες στην ευρωπη και τους παλαιμαχους του αλλου δεν το θεωρω οχι μονο σοβαρη,τουλαχιστον αναξιοπρεπη και ...να μην το πω,σταση
δεν ειπα καλη επιτυχια στους βαζελους και τους εκανα πλακιτσα μετα την ρειντζερς,στην αεκ ειπα καλη επιτυχια γιατι το εννοουσα και δεν μπηκα μετα να κοροιδευω που εφαγε 3 απο χεταφε,δεν εγραψα τιποτα

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Πολυ σωστος!!!
συμφωνω απολυτα!!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Θα πω την αλήθεια,είτε με πιστέψετε είτε όχι.Ειδικά για κάποιους, δεν με πολυαπασχολεί ή καλύτερα δεν με απασχολούν ως υπάρξεις οπότε ούτε τα γραφόμενα τους.Αν προκριθεί ο Ολυμπιακός δεν θα βγω να πανηγυρίσω ούτε θα θριαμβολογήσω.Θα παραδεχτώ την αξία της πρόκρισης ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ,τόσο για αυτόν όσο για την Ελλάδα.
Στο σημείο που έφτασε όμως με την αξία του,αισθάνομαι όμως να πω καλή επιτυχία,γιατί γουστάρω να την μπαίνω στους Ευρωπαίους κ γουστάρω να βλέπω ψηλά την Ελλάδα μέσω έστω κ του Ολυμπιακού αυτή τη στιγμή.Βέβαια αν αποκλειστεί δεν θα τα βάψω κ μαύρα-αλλά δεν θα αισθανθώ την ανάγκη να χλευάσω κ ας φάει κ 8-όπως έκανα κ με τον Άρη που παρόλο που συντρίφτηκε είπα μπράβο για εκεί πυο έφτασε γιατί κανείς δεν τον περίμενε.
Τώρα θα βγουν οι ψυχολόγοι κ αυτοί που λένε ότι με ξέρουν και θα πουν ότι λέω παπαριές.ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ-αλλά αδιαφορώ.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
ποιοι ειναι οι αλλοι;
εννοω να θελεις καλη επιτυχια σε ομαδα οχι της προτιμησης σου
δηλαδη εγω ηθελα καλη πορεια και απο αεκ,παο,λαρισσα,πανιωνιο,αρη
αυτο εννοω

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Θα πω την αλήθεια,είτε με πιστέψετε είτε όχι.Ειδικά για κάποιους, δεν με πολυαπασχολεί ή καλύτερα δεν με απασχολούν ως υπάρξεις οπότε ούτε τα γραφόμενα τους.Αν προκριθεί ο Ολυμπιακός δεν θα βγω να πανηγυρίσω ούτε θα θριαμβολογήσω.Θα παραδεχτώ την αξία της πρόκρισης ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ,τόσο για αυτόν όσο για την Ελλάδα.
Στο σημείο που έφτασε όμως με την αξία του,αισθάνομαι όμως να πω καλή επιτυχία,γιατί γουστάρω να την μπαίνω στους Ευρωπαίους κ γουστάρω να βλέπω ψηλά την Ελλάδα μέσω έστω κ του Ολυμπιακού αυτή τη στιγμή.Βέβαια αν αποκλειστεί δεν θα τα βάψω κ μαύρα-αλλά δεν θα αισθανθώ την ανάγκη να χλευάσω κ ας φάει κ 8-όπως έκανα κ με τον Άρη που παρόλο που συντρίφτηκε είπα μπράβο για εκεί πυο έφτασε γιατί κανείς δεν τον περίμενε.
Τώρα θα βγουν οι ψυχολόγοι κ αυτοί που λένε ότι με ξέρουν και θα πουν ότι λέω παπαριές.ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ-αλλά αδιαφορώ.
κοιτα κανεις και κυριως εγω δεν κανω τον ψυχολογο
οι πραξεις σου εδω μεσα ειναι αντιφατικες με τα λογια σου,ο καθενας κρινεται απο τους αλλους οποτε δεν το συνεχιζω
απλα σαν παρακληση σε σενα και σε οποιον αλλον ενδιαφερεται να κουβεντιασει μαζι μου η στο θρεντ του ολυμπιακου να εχει ξεκαθαρη σταση και ξεκαθαρο λογο,δεν ειμαστε τιποτα κυριζια
φιλικα στο λεω και το λεω χωρις να εκπροσωπω αλλους,ισως να τους εκφραζω αλλα εγω μιλαω για τον εαυτο μου

Επισκέπτης
αυτο που δεν δεχομαι ειναι ελληνικες ομαδες. παπαριες εταιριες ειναι που κοιτανε το συμφερον τους και καλα κανουν. ο καθενας παιζει για τη παρτη του. δηλαδη τι θελετε να πιστεψω οτι ο γαυρος η ο βαζελος θελει να μαζεψει βαθμους για την ελλαδα και να βγαζουμε παραπανω ομαδες στο chl;για την υστεροφημια τους και την κονομα παιζουν και για τιποτα αλλο.  :rockon:

Επισκέπτης
εννοω να θελεις καλη επιτυχια σε ομαδα οχι της προτιμησης σου
δηλαδη εγω ηθελα καλη πορεια και απο αεκ,παο,λαρισσα,πανιωνιο,αρη
αυτο εννοω
εμενα με νοιαζει μονο η ομαδα μου. αποψεις ειναι αυτες δεν μπορουμε να συμφωνουμε σε ολα .

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
αυτο που δεν δεχομαι ειναι ελληνικες ομαδες. παπαριες εταιριες ειναι που κοιτανε το συμφερον τους και καλα κανουν. ο καθενας παιζει για τη παρτη του. δηλαδη τι θελετε να πιστεψω οτι ο γαυρος η ο βαζελος θελει να μαζεψει βαθμους για την ελλαδα και να βγαζουμε παραπανω ομαδες στο chl;για την υστεροφημια τους και την κονομα παιζουν και για τιποτα αλλο.  :rockon:
ρε φιλε ασε τι κανουν αυτοι
ωραια με αυτη τη λογικη αφου αποσκοπουν εκει
να μην υποστηριζεις καμοια ομαδα αφου ειναι ετσι
και εμενα δεν με ενδιαφερει καθολου τι κανουν
εγω θελω η καθε ελληνικη ομαδα να συζητιεται στην ευρωπη
και να τους κανει να παραμιλανε
ειναι κακο δηλαδη?τι παραξενο βλεπεις?

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
σωστα φιλε το ξεχασα,παλαιμαχοι ειναι και αυτοι που ειρωνευοσουν σκοτεινε και γελαγες μονος σου
μην πεις τωρα οτι το εννοουσες (ψηφοφορια για καλυτερο παιχτη στον κοσμο)και ξεφτυλιστεις και αλλο??
Για το λογου το αληθες...Ποσο πολυ Σεβεστε τους Παλαιμαχους και την Ιστορια.....
bo000001ln8.jpg

Επισκέπτης
ρε φιλε ασε τι κανουν αυτοι
ωραια με αυτη τη λογικη αφου αποσκοπουν εκει
να μην υποστηριζεις καμοια ομαδα αφου ειναι ετσι
και εμενα δεν με ενδιαφερει καθολου τι κανουν
εγω θελω η καθε ελληνικη ομαδα να συζητιεται στην ευρωπη
και να τους κανει να παραμιλανε
ειναι κακο δηλαδη?τι παραξενο βλεπεις?
ακου να δεις δικαιωμα σου να υποστηριζεις οποια ελληνικη ομαδα θες τιποτα το παραξενο δεν βλεπω. το να παιζει ο βαζελος και οι γαυροι να θελουν να νικησει αυτο ειναι υποκρισια.ο καθενας θελει το καλο μονο της ομαδας του και καλα κανει.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
ακου να δεις δικαιωμα σου να υποστηριζεις οποια ελληνικη ομαδα θες τιποτα το παραξενο δεν βλεπω. το να παιζει ο βαζελος και οι γαυροι να θελουν να νικησει αυτο ειναι υποκρισια.ο καθενας θελει το καλο μονο της ομαδας του και καλα κανει.
ε σε αυτο διαφωνουμε
γιατι θεωρεις οτι κανεις εσυ σαν δεδομενο για ολους τους αλλους?
εγω δηλαδη υποκρινομαι που τα λεω αυτα?
απλα για ρωτα πιο πολυ μεγαλους ανθρωπους να δεις τι θα σου πουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom