You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (8 μέλη και 49 επισκέπτες)
+1Δεν ήθελα να ανοίξω τέτοιο θέμα εδώ μέσα,αλλά αφού με αναγκάζετε ένα έχω να πω:για μένα η ορίζιναλ είναι το μεγαλύτερο αγκάθι της ΑΕΚ.Έχει διώξει πολύ κόσμο από το γήπεδο κ μάλιστα καλό κόσμο.Αυτή η ομάδα (που αποτελείται τεκμηριωμένα κ από αναρχικούς δεν θα ησυχάσει εάν δεν διοικήσει την ΑΕΚ).Με όλους τους προέδρους που έχουν περάσει από την ΑΕΚ (πλην του Μελισσανίδη)έχει τσακωθεί ανοιχτά.Είναι τυχαίο αυτό;
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Κ τα φράγκα μαζί έτσι;Καλό μεσημέρι σε όλους.Θα το αναλύσουμε άλλη μέρα.
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 211
- Πόντοι
- 36
φιλε moutse13 δεν 3ερω αν σε'σας ειναι ετσι, αλλα με την O21, εχω την αισθηση, οτι την ομαδα την βαζουν σε 2η μοιρα...πρωτα το δωματιακι και μετα ολα τ'αλλα...
οχι και ευτυχώς γιατι αυτα τα σκηνικα επηρεαζουν αρνητικα τους παιχτες και διχαζουν τους οπαδους.
Και οσο για τους οριτζιναλ πιθανον και να ειναι ετσι οπως τα λες.
makrykavlis
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 26
- Like
- 9
- Πόντοι
- 11
Θυμαστε τι γινοταν παλιοτερα στην''σκεπαστη''?
Η οριτζιναλ εκοβε και εραβε.Οποιος δεν ηταν οριτζιναλ και διαφωνουσε,τον εσπαγαν στο ξυλο ενω η αστυνομια κοιτουσε διακριτικα εξω απ'τη θυρα.Το μονο που δεν τους ενδιαφερει ειναι η ομαδα.
Η οριτζιναλ εκοβε και εραβε.Οποιος δεν ηταν οριτζιναλ και διαφωνουσε,τον εσπαγαν στο ξυλο ενω η αστυνομια κοιτουσε διακριτικα εξω απ'τη θυρα.Το μονο που δεν τους ενδιαφερει ειναι η ομαδα.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Καλημέρα σε όλους.Σημειώνω από εχθές για τα περί Ορίζιναλ κ ΑΕΚ.Στο γήπεδο δεν έχω φάει ποτέ ξύλο.Δεν είναι θέμα ότι δεν μπορει να τα βάλει κανείς μαζί μου,απλώς ξέρω να αποφεύγω τις κακοτοπιές.3 φορές πήγαν κάποιοι να με δείρουν κ αυτά ήταν οριτζινάλια!!!!!Αυτοί οι μεγάλοι Αεκτζήδες που θεωρούν ότι είναι πιο ΑΕΚ από τους υπολοίπους.Την καλημέρα μου σε όλους κ περαστικά μας Αεκτζήδες με αυτούς που ανεχόμαστε.
Υ.Γ.:Δεν είμαι προσωπολάτρης,αλλά με αυτά που κάνει η ορίτζιναλ κατά καιρούς με αναγκάζουν χωρίς να το θέλω,να φωνάζω στο γήπεδο:Νικολαϊδης,Νικολαϊδης.Αυτά.
Υ.Γ.:Δεν είμαι προσωπολάτρης,αλλά με αυτά που κάνει η ορίτζιναλ κατά καιρούς με αναγκάζουν χωρίς να το θέλω,να φωνάζω στο γήπεδο:Νικολαϊδης,Νικολαϊδης.Αυτά.
Εγω αν και γαβρος υπερασπιζομαι την Οριτζιναλ(και ολους τους οργανωμενους). Ο,τι και ναλεμε ειναι οι μονοι οπαδοι (οι οργανωμενοι) οι οποιοι ακολουθουν συνεχεια τις ομαδες τους οπου παιζουν. Νομιζω ειναι τουλαχιστον αχαριστια...Δεν ήθελα να ανοίξω τέτοιο θέμα εδώ μέσα,αλλά αφού με αναγκάζετε ένα έχω να πω:για μένα η ορίζιναλ είναι το μεγαλύτερο αγκάθι της ΑΕΚ.Έχει διώξει πολύ κόσμο από το γήπεδο κ μάλιστα καλό κόσμο.Αυτή η ομάδα (που αποτελείται τεκμηριωμένα κ από αναρχικούς δεν θα ησυχάσει εάν δεν διοικήσει την ΑΕΚ).Με όλους τους προέδρους που έχουν περάσει από την ΑΕΚ (πλην του Μελισσανίδη)έχει τσακωθεί ανοιχτά.Είναι τυχαίο αυτό;
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Το πόσο κόσμο έχουν διώξει από το γήπεδο με την συμπεριφορά τους το έχεις αναλογιστεί;εάν δεν έκαναν αυτά κάθε αγωνιστικη βρέξει-χιονίσει θα είχε το ΟΑΚΑ 40.000 κόσμο.Σκέψου την Λειβαδιά.Τα έκαναν λαμπόγυαλο κ μετά είπαν ότι δεν ήταν ορίτζιναλ αυτοί που τα έκαναν.Κ εμπασει περιπτώση το να ακολουθείς την ομάδα παντού,ούτε σε κάνει πιο ΑΕΚ από τους Αεκτζήδες, ούτε σου δίνει άφεση αμρτιών στο τι κάνεις κ στο τι λες.Δεν μπορεις να κάνεις ότι θες στα της ομάδας ,επειδή την ακολουθείς παντου.Εσύ το βλέπεις από την δική σου πλευρά γιατί ο κόκκαλης τα έχει καλα μαζί τους(τους πληρώνει,τους βγάζει λάδι όταν κάνουν επεισόδια κ.λ.π.).Σκέψου όμως τον αρνητικό αντίκτυπο που έχει στον αθλητισμό κ στην κοινωνία,αυτή η αρμονική σχέση Κόκκαλη-οργανωμένων.
ΣΤΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ.Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.ΟΣΟ Κ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ Κ ΑΝ ΣΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ...
ΣΤΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ.Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.ΟΣΟ Κ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ Κ ΑΝ ΣΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ...
Πριν πολλά χρόνια είχα πάει με Πανάθα Τούμπα με πούλμαν. Πήγαν σε κάποια φάση, χαράματα, να σφίξουν τα πράγματα με τα παόκια, οπότε ένας τυπάς από το πούλμαν μας (πρώτη φορά τον έβλεπα) βγαίνει μπροστά και λέει "τι κάνει ο Νικόλας (φυσικός αρχηγός τότε της 4, τώρα δεν ξέρω) ρε?" "Που ξέρεις εσύ το Νικόλα, χαμουντζή" "Είχαμε κάνει μαζί Γεντί Κουλε". Πάγος, χαλάρωση, γελάκια, για μπύρες.
Το έζησα όπως ακριβώς το περιγράφω. Δεν ξέρω αν αυτά που ειπώθηκαν (και μεταφέρω αυτούσια) ανταποκρίνονται σε γεγονότα, αλλά από τότε μούφυγε αρκετά ο ενθουσιασμός για τα ομαδικά εκτός έδρας. ʼσε που ρημάζανε και όλα τα μαγαζιά στην εθνική. Και από το γάρο που έπεφτε μέσα στο πούλμαν πήγαινε μεσημέρι για να ξελαμπικάρεις. Με φιλαράκια, με τα αμαξάκια και όμορφα...
Το έζησα όπως ακριβώς το περιγράφω. Δεν ξέρω αν αυτά που ειπώθηκαν (και μεταφέρω αυτούσια) ανταποκρίνονται σε γεγονότα, αλλά από τότε μούφυγε αρκετά ο ενθουσιασμός για τα ομαδικά εκτός έδρας. ʼσε που ρημάζανε και όλα τα μαγαζιά στην εθνική. Και από το γάρο που έπεφτε μέσα στο πούλμαν πήγαινε μεσημέρι για να ξελαμπικάρεις. Με φιλαράκια, με τα αμαξάκια και όμορφα...
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Πριν πολλά χρόνια είχα πάει με Πανάθα Τούμπα με πούλμαν. Πήγαν σε κάποια φάση, χαράματα, να σφίξουν τα πράγματα με τα παόκια, οπότε ένας τυπάς από το πούλμαν μας (πρώτη φορά τον έβλεπα) βγαίνει μπροστά και λέει "τι κάνει ο Νικόλας (φυσικός αρχηγός τότε της 4, τώρα δεν ξέρω) ρε?" "Που ξέρεις εσύ το Νικόλα, χαμουντζή" "Είχαμε κάνει μαζί Γεντί Κουλε". Πάγος, χαλάρωση, γελάκια, για μπύρες.
Ετσι ναι.Να παρεις 2-3 φιλαράκια,να πας να φας τα κοψίδια σου κ μετα να πας να δεις την ομαδα σου όμορφα-όμορφα, κ γυρνάς άρχοντας σπίτι σου.Εκδρομούλα κ βλέπεις κ την ομάδα σου.Δεν θα ξανανέβει ρε γαμώτο η Λιβαδειά να πάμε να φάμε κ κανα σουβλάκι.Θα ανέβει που θα πάει.Την καλημέρα μου σε όλους.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
''Έφυγε'' σε ηλικία 79 ετών ο μέγας Φέρεντς Πούσκας,ένας απο τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών,ο οποίος διετέλεσε στο παρελθόν προπονητής στην ΑΕΚ κ στον Παναθηναικό.Αιώνια η μνήμη του.
gatos19811981
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2006
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
Το καλό θα ταν να ανεβαινε το Λουτρακι!Και σουβλάκια στη διώρυγα και μπιλιές στο καζίνο!!!Ετσι ναι.Να παρεις 2-3 φιλαράκια,να πας να φας τα κοψίδια σου κ μετα να πας να δεις την ομαδα σου όμορφα-όμορφα, κ γυρνάς άρχοντας σπίτι σου.Εκδρομούλα κ βλέπεις κ την ομάδα σου.Δεν θα ξανανέβει ρε γαμώτο η Λιβαδειά να πάμε να φάμε κ κανα σουβλάκι.Θα ανέβει που θα πάει.Την καλημέρα μου σε όλους.
Επισκέπτης
73-68 !!ευκολο απογευμα για την αρειαναρα !!!!ηταν καλη προπονηση για την συνεχεια !!!
Το καλό θα ταν να ανεβαινε το Λουτρακι!Και σουβλάκια στη διώρυγα και μπιλιές στο καζίνο!!!
Ιδανικό βρίσκω το Ναύπλιο/ʼργος για εκδρομή, σουβλάκια και αρχαία / αξιοθέατα. Ένα βραδάκι (ή 2) ύπνου στο "Έλενα (Ναύπλιο)" σου βγάζει ένα εκπληκτικό ΣΚ (ή ΠΣΚ) με ό,τι παρέα θες!
Αλλά δεν τους βλέπω τους εκεί μαλάκες να ασχολούνται σοβαρά με τη μπάλα. Έχουν κάνει τη Νέα Κίο Πρωτεύουσα του σκυλάδικου και τους τρώει όλες τις δυνάμεις....
''Έφυγε'' σε ηλικία 79 ετών ο μέγας Φέρεντς Πούσκας,ένας απο τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών,ο οποίος διετέλεσε στο παρελθόν προπονητής στην ΑΕΚ κ στον Παναθηναικό.Αιώνια η μνήμη του.
Και απ' ότι λένε όσοι τον γνώρισαν, εκπληκτικός έξω καρδιά τυπάς! Καλό ταξίδι και Αθάνατος!
1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 27 20 6 11 9 0 2
2. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 25 19 9 11 8 1 2
3. ΑΕΚ 24 23 7 11 7 3 1
4. ΠΑΟΚ 21 14 7 11 6 3 2
5. ΑΙΓΑΛΕΩ 16 9 11 11 4 4 3
6. ΚΕΡΚΥΡΑ 15 9 10 11 4 3 4
7. ΟΦΗ 14 12 13 11 3 5 3
8. ΛΑΡΙΣΑ 13 10 15 11 3 4 4
9. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 13 13 15 11 3 4 4
10. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 12 9 11 11 3 3 5
11. SKODA ΞΑΝΘΗ 12 8 9 11 3 3 5
12. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 11 8 13 11 2 5 4
13. ΑΡΗΣ 10 9 12 11 1 7 3
14. ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 10 7 13 11 2 4 5
15. ΗΡΑΚΛΗΣ 6 8 17 11 1 3 7
16. ΙΩΝΙΚΟΣ 6 7 17 11 2 2 7
αμαν!!! παλι β εθνικη βλεπω τα αρειανα!!!μετα τις μαζεμενες τριαρες μιλανε ακομα(αν και λεγανε οτι δεν ξαναασχολουντε με αθλητικα)!!!
2. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 25 19 9 11 8 1 2
3. ΑΕΚ 24 23 7 11 7 3 1
4. ΠΑΟΚ 21 14 7 11 6 3 2
5. ΑΙΓΑΛΕΩ 16 9 11 11 4 4 3
6. ΚΕΡΚΥΡΑ 15 9 10 11 4 3 4
7. ΟΦΗ 14 12 13 11 3 5 3
8. ΛΑΡΙΣΑ 13 10 15 11 3 4 4
9. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 13 13 15 11 3 4 4
10. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 12 9 11 11 3 3 5
11. SKODA ΞΑΝΘΗ 12 8 9 11 3 3 5
12. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 11 8 13 11 2 5 4
13. ΑΡΗΣ 10 9 12 11 1 7 3
14. ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 10 7 13 11 2 4 5
15. ΗΡΑΚΛΗΣ 6 8 17 11 1 3 7
16. ΙΩΝΙΚΟΣ 6 7 17 11 2 2 7
αμαν!!! παλι β εθνικη βλεπω τα αρειανα!!!μετα τις μαζεμενες τριαρες μιλανε ακομα(αν και λεγανε οτι δεν ξαναασχολουντε με αθλητικα)!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 66
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις