Επισκέπτης
το καλό είναι ότι έχουμε καλό πρόγραμμα στον β γύρο και τους άλλους δυο στο ΟΑΚΑ μιλάμε για πάνω από 60.000 ΑΕΚτσήδες θα φάμε και σίδερα αυτά τα παιχνίδια θα τα πάρουμε εμείς ο λαός της.
δεν διαφωνω - εαν θιγω κανεναν,pm να ζητησω συγνωμη,και κερναω για το "πρωταθλημα χειμωνα" της ομαδας μου και γλεντι στο "Ανατολη"!! το εγραψα προηγουμενως - αλλα αμα δεν πουμε και πεντε κουβεντες παραπανω,ολοι κοροιδα θα ειμαστε στο τέλος,για να κονομανε οι πονηρηδηδες!!!Εγω σαν οπαδος του Παναθηναικου,εχω να πω το πρωταθλημα εχει πολυ δρομο ακομα!Στην τελικη εκει μεσα εχασε και ο ΠΑΟ και ο ΟΣΦΠ,οποτε και τι εγινε?
Η ΑΕΚ ειναι μεσα στο πρωταθλημα και απλα πρεπει να το πιστεψετε,γιατι φετος ειναι ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ η χρονια σας!
Υ.Γ:Φιλε PanosK32,να κρατησουμε ενα φιλαθλο πνευμα!
δεν διαφωνω - εαν θιγω κανεναν,pm να ζητησω συγνωμη,και κερναω για το "πρωταθλημα χειμωνα" της ομαδας μου και γλεντι στο "Ανατολη"!! το εγραψα προηγουμενως - αλλα αμα δεν πουμε και πεντε κουβεντες παραπανω,ολοι κοροιδα θα ειμαστε στο τέλος,για να κονομανε οι πονηρηδηδες!!!
Όχι ρε panos εμείς εδώ δεν έχουμε παράπονα.Απλώς παρατηρώ ότι μπαίνεις σε όλα τα thread και τα γαμείς με τις μαλακίες που γράφεις.Το να θίγεις θέματα τόσο λεπτά όπως η άλωση είναι απαράδεκτο.Εντάξει αν δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις.Αν όμως έχεις... Και το θέμα δεν είναι να ζητήσεις συγνώμη γιατί και αύριο τα ίδια θα λέμε.Όσο για την εμμονή σου με το πρόεδρο τη καταλαβαίνω απόλυτα. ;) ;)ρε παιδια,800 τοσα post...μακακιες εχετε εδω περα,εγω σας πειραξα !!!???
εαν θιγω κανεναν,pm να ζητησω συγνωμη,και κερναω για το "πρωταθλημα χειμωνα" της ομαδας μου και γλεντι στο "Ανατολη" - αλλιως τα παραπονα στις φυλλαδες σας,και στον προεδρο σας !
Να σας δανείσουμε το Νικοπολίδη?
Να σας δανείσουμε το Νικοπολίδη?
Υ.Γ:Φιλε PanosK32,να κρατησουμε ενα φιλαθλο πνευμα!