Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
το καλό είναι ότι έχουμε καλό πρόγραμμα στον β γύρο και τους άλλους δυο στο ΟΑΚΑ μιλάμε για πάνω από 60.000 ΑΕΚτσήδες  θα φάμε και σίδερα αυτά τα παιχνίδια θα τα πάρουμε εμείς ο λαός της.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Καλώς ήρθα κι εγώ...Το περίμενα ότι θα έβλεπα ένα thread π@@@@άνα.Λοιπόν αρχίζω:Δεν φτάνει που έφαγα το κρύο της αρκούδας -αλλά για πολύ κρύο μιλάμε-,έλεγα δεν γ@@@ται,κάτι με τσίγκλαγε ότι θα περνάγαμε άνετα σήμερα από την Τρίπολη.Αλλά υπολόγιζα χωρίς τη ΡΟΥΦΗΧΤΡΑ πίσω...Μόνο το γκολ συγκρατήσατε?Τη φάση στο τέλος του ημιχρόνου που γκελάρει η μπάλλα μπροστά του και αποκρούει με τον ΩΜΟ δεν τη θυμάστε?Εκτός λοιπόν από τον ΡΟΥΦΕΤΟ έχουμε και λέμε:Καφές,Τόζερ,Αλβες,Αρουασκαταμπαρένα,Μαντούκα ΑΦΑΝΤΟΙ.Ο Ριβάλντο ήθελε αλλά ΔΕΝ,τα ίδια και ο Λύμπε και φυσικά τον Mr PRINGLES στον πάγκο να νομίζει ότι παίζει με τη Μάντσεστερ στο Ολντ Τράφορντ.Τέλος βάζω στους υπαίτιους κι εμένα:Δύο ματς φέτος με Σεβίλλη και αυτό,δύο ήττες!!!Δεν πειράζει ωραία βόλτα κάναμε,φάγαμε και τα κοντοσούβλια στο Λεβίδι,ήπιαμε και τα κρασάκια μας και απολαύσαμε ένα ωραίο δίωρο που λέει και ο φίλος ARION.Καταλήγω με μία έκκληση στον παππού:
[move][size=14pt]Μία ευκαιρία στον Αραμπατζή ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!  [/size] [/move]

johnaras3pman

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ρε φιλακαρι εαν εαν εισαι τοσο τυχερο παιδι απο εδω και περα σου κανω ολα τα εισητηρια της αεκ δωρεαν να πηγαινεις........

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Εγω παντως χαλιεμαι πολυ και με τα γυμνασια στον Μπλανκο.

Επισκέπτης
Η μαλακία έγινε με το πρώτο γκολ που "έπνιξε" ο Μορέττο! Ρε τον πούστη τον ψηλό... βγάζει κάτι άπιαστα και τρώει κάτι φώλες...  :headbang:

PanosK32

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Like
4
Πόντοι
1
τον καταλαβατε τον....σεισμο που εγινε σημερα με την αφιξη του Μπελουσι,εσεις οι "πρωταθλητες" ?? :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
οποιος βρει ποσοι αδεκαρηδες ακολουθησαν το γνωστο..συστημα του "ντεμη-φερερ",
"πεστε κατω" στο σημερινο παιχνιδι σας,κερδιζει την...τριτη θεση στο πρωταθλημα!!!!!! :rockon:
Αντε γεια σας!!!!!!!!!!

Συνημμένα

• belluschi%20afixi.jpg
    belluschi%20afixi.jpg
    21,4 KB · Εμφανίσεις: 47

katara

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
Πάλι τις  :jerking: άρχισες ρε panos? Γιατί ρε αδερφέ,τι φταίμε? Τόσα ιδρύματα υπάρχουν. :idiot: :uglystupid:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Αφού το "παιδί" ΔΕΝ μπορεί να το καταλάβει μόνος του.......θέλει υποβοήθηση!!!

PanosK32

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Like
4
Πόντοι
1
ρε παιδια,800 τοσα post...μακακιες εχετε εδω περα,εγω σας πειραξα !!!???
εαν θιγω κανεναν,pm να ζητησω συγνωμη,και κερναω για το "πρωταθλημα χειμωνα" της ομαδας μου και γλεντι στο "Ανατολη" :rockon:- αλλιως τα παραπονα στις φυλλαδες σας,και στον προεδρο σας !

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Εγω σαν οπαδος του Παναθηναικου,εχω να πω το πρωταθλημα εχει πολυ δρομο ακομα!Στην τελικη εκει μεσα εχασε και ο ΠΑΟ και ο ΟΣΦΠ,οποτε και τι εγινε?
Η ΑΕΚ ειναι μεσα στο πρωταθλημα και απλα πρεπει να το πιστεψετε,γιατι φετος ειναι ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ η χρονια σας!

Υ.Γ:Φιλε PanosK32,να κρατησουμε ενα φιλαθλο πνευμα! :grin:

PanosK32

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Εγω σαν οπαδος του Παναθηναικου,εχω να πω το πρωταθλημα εχει πολυ δρομο ακομα!Στην τελικη εκει μεσα εχασε και ο ΠΑΟ και ο ΟΣΦΠ,οποτε και τι εγινε?
Η ΑΕΚ ειναι μεσα στο πρωταθλημα και απλα πρεπει να το πιστεψετε,γιατι φετος ειναι ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ η χρονια σας!

Υ.Γ:Φιλε PanosK32,να κρατησουμε ενα φιλαθλο πνευμα! :grin:
δεν διαφωνω - εαν θιγω κανεναν,pm να ζητησω συγνωμη,και κερναω για το "πρωταθλημα χειμωνα" της ομαδας μου και γλεντι στο "Ανατολη"!! το εγραψα προηγουμενως - αλλα αμα δεν πουμε και πεντε κουβεντες παραπανω,ολοι κοροιδα θα ειμαστε στο τέλος,για να κονομανε οι πονηρηδηδες!!!

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
δεν διαφωνω - εαν θιγω κανεναν,pm να ζητησω συγνωμη,και κερναω για το "πρωταθλημα χειμωνα" της ομαδας μου και γλεντι στο "Ανατολη"!! το εγραψα προηγουμενως - αλλα αμα δεν πουμε και πεντε κουβεντες παραπανω,ολοι κοροιδα θα ειμαστε στο τέλος,για να κονομανε οι πονηρηδηδες!!!

Ομως πρεπει σημερα να σεβαστουμε ολοι τον ΒΑΘΥ και ΜΕΓΑΛΟ πονο τον ΦΙΛΩΝ μας αεκτζηδων για την ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ τους!Να δειξουμε ΦΙΛΑΘΛΟ πνευμα και να μην τους πειραζουμε...
Μην ξεχναμε πως χθες ηταν τα ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ.Ημερα γιορτης και αγαπης!Μια γιορτη της Χριστιανοσυνης!
Κατ'επεκταση μια ημερα που ξυπνα στην μνημη τον απανταχου φιλων ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ την Αλωση της ΠΟΛΗΣ.
Οπως καταλαβαινεις δεν ειναι η΄καταλληλη στιγμη για πειραγματα!
Καλο βραδυ ΦΙΛΟΙ αεκτζηδες και ΦΙΛΟΙ Ολυμπιακοι... :grin:

katara

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
ρε παιδια,800 τοσα post...μακακιες εχετε εδω περα,εγω σας πειραξα !!!???
εαν θιγω κανεναν,pm να ζητησω συγνωμη,και κερναω για το "πρωταθλημα χειμωνα" της ομαδας μου και γλεντι στο "Ανατολη" :rockon:- αλλιως τα παραπονα στις φυλλαδες σας,και στον προεδρο σας !
Όχι ρε panos εμείς εδώ δεν έχουμε παράπονα.Απλώς παρατηρώ ότι μπαίνεις σε όλα τα thread και τα γαμείς με τις μαλακίες που γράφεις.Το να θίγεις θέματα τόσο λεπτά όπως η άλωση είναι απαράδεκτο.Εντάξει αν δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις.Αν όμως έχεις... Και το θέμα δεν είναι να ζητήσεις συγνώμη γιατί και αύριο τα ίδια θα λέμε.Όσο για την εμμονή σου με το πρόεδρο τη καταλαβαίνω απόλυτα. ;) ;):think:

guts40

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ρε παιδια, πιο πρωταθλητη χειμωνα μου λετε κλπ.
δειτε και θαυμαστε καποιες επαρχιακες ομαδες!!!!!!!!!!!
να ειχαν ομως και συνεχεια, να αποτεντρωθουμε λιγο, ετσι δεν ειναι.
ενταξει και εγω ομαδα της αθηνας ειμαι, και μαλιστα και αυτη επαθε πανολεθρια στη τριπολη, αλλα χαιρομε νε βλεπω μικρες ομαδες να εχουν τετοιες επιτυχιες

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
...και καλημέρα σε όλους κ καλή βδομάδα.
Καταρχάς θέλω να πω χρόνια πολλά για την γιορτή τους στον αδερφό flesh for fantasy για χθες κ στον ΜΕΓΑ Arion για σήμερα.Παιδιά ότι επιθυμείτε.

Στα του ποδοσφαίρου τώρα.
Δεν θα σταθώ στα τσίρκα του Καυτατζογλείου κ της Λεωφορου,αφού κ η πρόθεσή μου να ανεβάσω μαϊμούδες κ.λ.π. ,δεν θα κρύψει την αγωνιστική μου γύμνια.
Έστω κ δέχομαι ότι έκανε ένα Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο λάθος ο Μορέττο,το δέχομαι.

Ο Σέρα όμως που για πολλοστό ματς ,αφήνει έξω τους κατά τεκμήριον φορμαρισμένους παίχτες της ομάδας,που το πάει;;;;;δεν βλέπει ότι δεν τραβάει.Ενα γκολ βάλαμα,από τους 2 παίχτες που του ήρθαν στο πάγκο κ μονίμως του βγάζουν φάσεις.Ρε Σέρα,ο Αστέρας είναι μια ομάδα με κλειστή άμυνα.Ποιος θα σου την ανοίξει.Δεν βλέπεις ότι ο Ζορρό που δεν είναι παιχτούρα κλάσης,αλλα΄το μυρίζεται το γκολ απο το πουθενά,είναι ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ για αυτό το ματς.Ο Μανού που κάνει επελάσεις δεν σου έκανε για αυτό το ματς;;;;ΕΛΕΟΣ

Σημ:Απαράδεκτη η μετάδοση από την ΝΕΤ.Τα μισά ονόματα τα έκανε μονίμως λάθος.Ο Ράμος είχε βαφτιστεί Αρουαμπαρένα κ ο Μανού,Μάχο :uglystupid:

Προφανώς δεν τελείωσε τίποτα κ ακόμα ΛΕΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ.Διακρίνω όμως ότι δεν έχουμε προπονητή με τσαγανό.Ο Ντέμης ας κοιτάξει προς Λάρισα μερια για προπονητή το καλοκαίρι. ;) ;) ;)
Ας πάρουμε κ Έλληνα.Τι έχουν,βρωμανε;;;;

Επισκέπτης
καλημέρα αδέλφια ψηλά το κεφάλι κοιτάμε μπροστά μια μάχη χάσαμε όχι τον πόλεμο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom