apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε τον ξεκουραζει για παιξει στον πολυ δυσκολο εκτος εδρας με τον ατρομητο?Ο Γεωργέας δεν έλειπε,τον...ξεκούραζε στον πάγκο...
τυπε τον ξεκουραζει για παιξει στον πολυ δυσκολο εκτος εδρας με τον ατρομητο?Ο Γεωργέας δεν έλειπε,τον...ξεκούραζε στον πάγκο...
στον χατζηχρηστο πεστα
ρε τυποι που ειναι ο μανολο που εχει παρει τις ταυτοτητες ολων των προπονητων στην ελλαδα?
ο φρεσκοελληνας βατραχος δεν τους αρεσε τυπε
τετοια λεγανε οι παοκτζηδες και τους κοροιδευαμε....απο την ομαδα αυτη ελειπαν 3 παιχτες της αμυνας,1 της επιθεσης και 1 του κεντρου.
θυμασαι τυπε που εκανε μαγκιες στον μακαρο και του σκασαν φουσκωτοι στο σπιτι και του ελεγε ο μακαρος αγαπουλα ηρεμησεστον χατζηχρηστο πεστα
τετοια λεγανε οι παοκτζηδες και τους κοροιδευαμε....
προσωπικα χαιρομαι που φαγαμε 6 απο τη μαριδα μηπως ξυπνησουν
και τα τελευταια κοιμωμενα ζωα που χουμε σε αυτην την ομαδα..
ναι,για ολους εσας που θα τρεξετε να παρετε εισητηριο για τον τελικο του κυπελλου λεω...
στηριξη σε αυτους τους ανυπαρκτους=συμμετοχη στο διασυρμο της φανελας της ΑΕΚ..
Υ.Γ.καλοχονευτα!
ετσι....Τζεμπούρ - Χιμένεθ 6 - 0
Φιλε ο τζιμπουρ ειναι παιχτουρα αλλα διαλεγει παιχνιδια... λογικο αφου εχει συμβολαιο μεχρι το καλοκαιρι να παιζει καλα εως το τελος για να το ανανεωσει και να τα τσεπωσει... του χρονου που θα ειναι χορτατη η τσεπη του θα δεις οτι θα αρχισει τις ιδιες μαλακιες και εκει... σε ολες τις ομαδες τα ιδια κανει. Σημερα η αεκ επαιξε χειροτερα και απο τον θρασυβουλο,και με τον εργοτελη να επαιζε ειχε σιγουρη την ηττα με αυτη την αποδοση...ετσι....
περιμενω το μοικανο να μου πει οτι προτιμα τον παντελιτσ και τους δικους μου να μου πουν για τον κωλοχαρακτηρα του ...
απο τα 6 τα 4 δικα του ηταν σημερα...
και περσυ γρηγορο σχετικα γκολ εφαγε στον πειραια αλλα το γυρισε... μην το ψαχνεις σημερα ολοι ηταν για κλαματα στην αεκ απο προπονητη και τις επιλογες του μεχρι και τους παιχτες με την νοοτροποια τους...Για μενα κριθηκε (σιγουρα) στο γρηγορο γκολ που παγωνει καθε ομαδα στο Καραισκακης και φυσικα σε απουσια Δελλα (ως προς κατευθυνση αμυνας, οχι διαθεσης) και Μακου αφου ο Ντιοπ μονος του εκοβε μονο με φαουλ στο α ημιχρονο. Αν σας παιρνει ετσι ευκολα το κεντρο ο Ολυμπιακος καποιο προβλημα υπαρχει με τη γραμμη εκει...