Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
τωρα που εφυγε ο τσιωλης απο τον βολο για μενα ειναι ευκαιρια να το νκλεισουμε. εξαλλου ο χιμενεθ δεν προκειται να μεινει. αλλα κα ινα μεινει δεν βλεπω προκοπη με δαυτον κα ιστοιχιζει ενα καρο λεφτα
Τι να τον κάνετε τον Ισπανό Αλέφαντο; Ο Τσιώλης μια χαρά τα πήγε φέτος.
Σοβαρός προπονητής είναι ο Κετσπάγια, αλλά πάντα θα πέφτει θύμα της κλίκας
κάθε ομάδας, γιατί βάζει όποιον είναι σε καλύτερη κατάσταση και όχι τα συμβόλαια.
Και είναι και σατράπης... :s&m_1:

Καλύτερο προπονητή στην Ελλάδα θεωρώ τον Σερ Τάκης,
αλλά δε θέλω ούτε να το σκέφτομαι να πάει σε αεκ ή βάζελο.
Ελπίζω να διαδεχτεί τον Βαλβέρδε, όταν φύγει ο Ισπανός.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Ρε παιδια οκ ειπαμε μια ομαδα την σπρωχνουν οι διαιτητες και περνει πρωταθληματα κτλ αλλα αυτο που εγινε στο καραισκακη με τους βαζελες δεν ειχε προηγουμενο... δηλαδη οι αγνοι φιλαθλοι του ολυμπιακου ειναι ευχαριστημενοι με αυτη τη νικη της ομαδας τους? εγω παντως δεν θα ημουν. Το ποιο σωστο θα ειναι αν και εφοσον ο μαρινακης θελει να καθαρισει το ονομα του να ζητησει επαναληψη του αγωνα.

Δεν είχε προηγούμενο;;;; Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τα σαββατιάτικα δεν ήταν ΤΙΠΟΤΑ μπροστά στα ντου των κάφρων του βάζελου και στα ντου κατά του μπάγεβιτς.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
κάθε ομάδας, γιατί βάζει όποιον είναι σε καλύτερη κατάσταση και όχι τα συμβόλαια.

Ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε πάρτε τον αλέφαντο πάει κουτί με τον πρόεδρα σας

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Ρε παιδια οκ ειπαμε μια ομαδα την σπρωχνουν οι διαιτητες και περνει πρωταθληματα κτλ αλλα αυτο που εγινε στο καραισκακη με τους βαζελες δεν ειχε προηγουμενο... δηλαδη οι αγνοι φιλαθλοι του ολυμπιακου ειναι ευχαριστημενοι με αυτη τη νικη της ομαδας τους? εγω παντως δεν θα ημουν. Το ποιο σωστο θα ειναι αν και εφοσον ο μαρινακης θελει να καθαρισει το ονομα του να ζητησει επαναληψη του αγωνα.
μεσα φιλε μου και σαφως κανενας υγιης φιλαθλος δεν ειναι υπερηφανος για το προχτεσινο
αλλα εαν γινει επαναληψη θα ξεκινησει ενα φαυλος κυκλος οπου καθε αγωνιστικη θα κανουν ολες οι ομαδες που αδικιθηκαν η επειδη τους τη καρφωσε επαναληψη του αγωνα

εχει τεχνικα κολληματα φιλε

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16

καλοι ειναι ολοι αυτοι που λες,καλος και ο τσιωλης,καλος και ο κετσπαγια... μην ξεχναμε ομως οτι σε πολλες φασεις τον προπονητη τον κανουν οι παιχτες που εχει...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
μεσα φιλε μου και σαφως κανενας υγιης φιλαθλος δεν ειναι υπερηφανος για το προχτεσινο
αλλα εαν γινει επαναληψη θα ξεκινησει ενα φαυλος κυκλος οπου καθε αγωνιστικη θα κανουν ολες οι ομαδες που αδικιθηκαν η επειδη τους τη καρφωσε επαναληψη του αγωνα

εχει τεχνικα κολληματα φιλε
Μηπως ομως αν γινει αυτο θα αρχισουν και οι διαιτητες να σφυριζουν λιγο καλυτερα? θα αρχισουν τα λαμογια του παρασκηνιου να τα σκεφτονται αλιως τα πραγματα? λεω μηπως ρε φιλε , ψαχνω και εγω να βρω πως μπορει να λυθει το θεμα. Αλλα δυστηχως οπως εχω ξαναπει εδω τιποτα δεν θα αλλαξει οσο θα ασχολουνται με το ποδοσφαιρο ατομα οπως οι μπεος,ψωμιαδης,μαρινακης κτλ

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε πάρτε τον αλέφαντο πάει κουτί με τον πρόεδρα σας
Να διευκρινίζεις για ποιον Αλέφαντο μιλάς, τον Έλληνα ή τον Ισπανό.
Ο Χιμένεθ πιο πολύ ταιριάζει με τον πρόεδρο... :rolleyes:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Να διευκρινίζεις για ποιον Αλέφαντο μιλάς, τον Έλληνα ή τον Ισπανό.
Ο Χιμένεθ πιο πολύ ταιριάζει με τον πρόεδρο... :rolleyes:
Ο Χιμενεθ απο οσα βλεπω ακομα δεν εχει καταλαβει ουτε τι παιζετε στην αεκ ουτε τι παιζετε στο ελληνικο πρωταθλημα γενικοτερα...

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Μηπως ομως αν γινει αυτο θα αρχισουν και οι διαιτητες να σφυριζουν λιγο καλυτερα? θα αρχισουν τα λαμογια του παρασκηνιου να τα σκεφτονται αλιως τα πραγματα? λεω μηπως ρε φιλε , ψαχνω και εγω να βρω πως μπορει να λυθει το θεμα. Αλλα δυστηχως οπως εχω ξαναπει εδω τιποτα δεν θα αλλαξει οσο θα ασχολουνται με το ποδοσφαιρο ατομα οπως οι μπεος,ψωμιαδης,μαρινακης κτλ
ακου φιλε επειδη συζητηση θεωρω οτι μποορυμε να κανουμε και δεν εισαι κανενας καφρος
το γεγονος οτι δεν σφυριζουν σωστα οι διαιτητες δεν οφειλετε στη παραγκα του ολυμπιακου οπως καποιοι θελουν και λενε
οφειλετε καθαρα στο οτι εχουμε αχρηστους διαιτητες αχρηστους κριτες διαιτητων και αχρηστους καθηγητρες διαιτησιας
θα δεχομουν οτι φταιει η ομαδα μου και οτι συμβαινει κατι μεμπτο μονο αμα τα σφαλτσοσφυργιγματα ηταν αποκλειστικα υπερ μου

αν παρατηρεις ΚΑΘΕ αγωνιστικη εχουμε 2-4 αγωνες οπου ενα αποτελεσμα σιγουρα επηρεαστηκε η λιγο η πολυ απο σφυριγμα η μη σφυριγμα διαιτητη
αυτο σημαινει οτι καπου αλλου ειναι το προβλημα και οτι ψαχνετε σε λαθος μερος

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
καλοι ειναι ολοι αυτοι που λες,καλος και ο τσιωλης,καλος και ο κετσπαγια... μην ξεχναμε ομως οτι σε πολλες φασεις τον προπονητη τον κανουν οι παιχτες που εχει...
Ποιους παίκτες είχε ο Κετσπάγια; Γιοβάνοβιτς-Ρόμπεν μήπως και μας έκανε γαυροβάζελους και Εθνική πελάτες;

Είχα ανοίξει και σχετικό θέμα:
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=98233.0]Κετσπάγια, ο "Special One" των φτωχών[/url]

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Ο Χιμενεθ απο οσα βλεπω ακομα δεν εχει καταλαβει ουτε τι παιζετε στην αεκ ουτε τι παιζετε στο ελληνικο πρωταθλημα γενικοτερα...
Δεν θα προλάβει να καταλάβει  :2funny:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Δεν είχε προηγούμενο;;;; Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τα σαββατιάτικα δεν ήταν ΤΙΠΟΤΑ μπροστά στα ντου των κάφρων του βάζελου και στα ντου κατά του μπάγεβιτς.

Φιλε για ολων τις γουνες υπαρχουν ραματα... το προχτεσινο ομως παραηταν... και αλιωση αποτελεσματος αλλα και 100% εληψη σεβασμου απο παραγοντες και παιχτες του ολυμπιακου οχι μονο προς τους βαζελους αλλα προς ολους τους νορμαλ φιλαθλους. Ας μαθουμε να βλεπουμε τα πραγματα αντικειμενικα παντα.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Ρεεεεεεεεεεεε μεγα δεν σου έχω πεί να μην σπαμάρεις στο θρεντ μας  :s&m_1:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Ποιους παίκτες είχε ο Κετσπάγια; Γιοβάνοβιτς-Ρόμπεν μήπως και μας έκανε γαυροβάζελους και Εθνική πελάτες;

Είχα ανοίξει και σχετικό θέμα:
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=98233.0]Κετσπάγια, ο "Special One" των φτωχών[/url]
ειχε βρει την χημεια ρε φιλε... τοσα χρονια στην ομαδα εκανε μια καλη χρονια στην ευρωπη. Κατι παραπανω δεν εχει κανει σαν προπονητης... ο Κετσπαγια νομιζω οτι ειναι ο καταληλος για να οργανωσει μια ομαδα με μετριους παιχτες αλλα δεν ειναι ο μεγας κοουτς που θα σε οδηγησει σε σερι τιτλων...

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66

Δεν θα προλάβει να καταλάβει  :2funny:

Ο Χιμένεθ κατάλαβε γρηγορότερα από όλους τι παίζεται στην Ελλάδα.
Γι'αυτό άρχισε πρώτα τα επικοινωνιακά κόλπα και στη συνέχεια που δεν του βγήκε τίποτα τις γραφικότητες.
Αλλά μεγάλη μερίδα αεκτζήδων τον έχει πάρει πλέον χαμπάρι πιστεύω.

Με το καλό να γίνει παράγοντας Ελληνικής ομάδας όταν σταματήσει την προπονητική.
Του πάει το στυλάκι. :rockon:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Φιλε για ολων τις γουνες υπαρχουν ραματα... το προχτεσινο ομως παραηταν... και αλιωση αποτελεσματος αλλα και 100% εληψη σεβασμου απο παραγοντες και παιχτες του ολυμπιακου οχι μονο προς τους βαζελους αλλα προς ολους τους νορμαλ φιλαθλους. Ας μαθουμε να βλεπουμε τα πραγματα αντικειμενικα παντα.
εσενα δηλαδη ρε φιλε σε ενδιαφερει το μεγεθος και οχι η ουσια?
στο πεος των ανδρων μπορει το μεγαθος να παιζει ρολο
στα καφριλικια δε παιζει
και για την ιστορια απο οσο ειδα και εδειξαν οι τηλεορασεις παιχτης του παο δεν χτυπηθηκε παρα μονο χτυπησε σε ανιθεση με τα της αεκ που σπασαν στο ξυλο τον ντουσαν.
επεισης ΣΑΦΩΣ και υπηρξε αλοιωση αποτελεσματος αλλα δεν ειναι ουτε το πρωτο ουτε και το τελευεταιο

οσο εσεις θα βγαινετε μπροστα σε οτι ασχημο εχει να επιδειξει ο ολυμπιακος και κοιμαστε σε αλλονων
ετσι θα σμβαινουν και δεν κανουμε και τιποτα

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Εμείς δείραμε τον ντούσκο τους συνέλαβε η ε.α. όλα καλά
Τον χοντρό πότε θα συλλάβουνε για ηθική αυτουργία και παρκίνηση σε πράξεις βίας σε συναυτουργία μου λές ?

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
ειχε βρει την χημεια ρε φιλε... τοσα χρονια στην ομαδα εκανε μια καλη χρονια στην ευρωπη. Κατι παραπανω δεν εχει κανει σαν προπονητης... ο Κετσπαγια νομιζω οτι ειναι ο καταληλος για να οργανωσει μια ομαδα με μετριους παιχτες αλλα δεν ειναι ο μεγας κοουτς που θα σε οδηγησει σε σερι τιτλων...
Τι διαφορετικό λέμε, ο ιδανικός για την αεκ.
Και δε θα κολώσει να ρίξει καντήλια στον σκόκο όταν τον δει να περπατάει.

Ρεεεεεεεεεεεε μεγα δεν σου έχω πεί να μην σπαμάρεις στο θρεντ μας  :s&m_1:
Το ότι θεωρώ ιδανικό τον Κετσπάγια για την αεκ, το θεωρείς σπαμ;

Στα άλλα επεισόδια ανοίξανε κεφάλια, κόπηκαν δάχτυλα, μειώθηκε η ακοή κάποιου, ο Μιραλλάς από θαύμα δεν έχασε το μάτι του.
Ο Μπάγεβιτς θα μπορούσε να μείνει στον τόπο, 60+ χρονών(Αν του την έπεφτε μόνο ένας πρέζονας βέβαια, είμαι σίγουρος ότι τον είχε)
"Το χθεσινό παραήταν" είναι ακραία προπαγάνδα. Επαναλαμβάνω τα σαββατιάτικα ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ σε σχέση με παλιότερα επεισόδια.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Εμείς δείραμε τον ντούσκο τους συνέλαβε η ε.α. όλα καλά
Τον χοντρό πότε θα συλλάβουνε για ηθική αυτουργία και παρκίνηση σε πράξεις βίας σε συναυτουργία μου λές ?
ποιους συνελαβε?
ηθικη αυτουργια οπως λες φιλε μου ειναι οποιαδηποτε παρακινηση στη βια
ηθικοι αυτουργοι ειναι
ο μαρινακης
ολες οι οπαδικες φυλλαδες
ο αδαμιδης που αντι να χαρει τη νικη της ομαδας του βγαινει εριστικα να μας πει οτι κραταει κθυστερηση μεχρι να ισοφαρισουν
και πολλοι αλλοι οι οποιοι θελουν 15 σπιναλογκες για να τους χωρεσουν

εγω δεν ειμαι αντιθετος στην τιμωρια .δεν μπορω ομως τον διαχωρισμο
με υποτιμας οταν μου τα λες αυτα

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
εσενα δηλαδη ρε φιλε σε ενδιαφερει το μεγεθος και οχι η ουσια?
στο πεος των ανδρων μπορει το μεγαθος να παιζει ρολο
στα καφριλικια δε παιζει
και για την ιστορια απο οσο ειδα και εδειξαν οι τηλεορασεις παιχτης του παο δεν χτυπηθηκε παρα μονο χτυπησε σε ανιθεση με τα της αεκ που σπασαν στο ξυλο τον ντουσαν.
επεισης ΣΑΦΩΣ και υπηρξε αλοιωση αποτελεσματος αλλα δεν ειναι ουτε το πρωτο ουτε και το τελευεταιο

οσο εσεις θα βγαινετε μπροστα σε οτι ασχημο εχει να επιδειξει ο ολυμπιακος και κοιμαστε σε αλλονων
ετσι θα σμβαινουν και δεν κανουμε και τιποτα
Μη τα βλεπεις ολα με κοκκινα γυαλια ρε φιλε... δεν εχω ξαναδει παλι να ακυρωνετε γκολ ως οφσαιντ σαν αυτο στο ελληνικο πρωταθλημα. Στο καραισκακη και στο πεταλο τελευταια σειρα να εισουν με την χειροτερη ορατοτητα το εβλεπες οτι ηταν καθαρο γκολ. Αλιωσεις αποτελεσματων εχουν γινει πολλες στο ελλαντα αλλα για τις περισοτερες υπαρχει και ενα μικρο αλοθι οτι μπορει κ να εκαναν ανθωπινο λαθος οι διαιτητες/εποπτες. Λαθος σαν του σαββατου δεν γινετε να ειναι ανθρωπινο. Γιαυτο ολες αυτες τις μερες εχει γινει μπουρδελο η κατασταση. Τωρα οσο αφορα το ξυλο στου παιχτες του βαζελου συμφωνο οτι και αυτοι προκαλεσαν αλλα και προκληθηκαν... τα γεγονοτα σε Ν.Σμυρνη και διαφορα αλλα που λες σιγουρα και αυτα ειναι κατακριτερα αλλα μιλαμε για αγωνες μηδαμινης σημασιας μπροστα σε ενα ντερμπυ που θα κρινει τον τιτλο του πρωταθλητη? κανο λαθος?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom