Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Ποιος ειναι αυτος ο delete ρε σεις...?? :think:

Tavros21

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Για 1+1 χρονο λενε....αλλα μενουν οι υπογραφες

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
η αγωνια στο κατακορυφο!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Δεν ξέρω παιδιά αν θα μας βγει αυτός ο Έντερ(μακάρι να βγει),αλλά η αλήθεια είναι ότι 5 χρόνια με τον Μαντούκα δεν εντυπωσιαστήκαμε ποτέ.Ποτέ δεν ήταν ο  αναντικατάστατος,και δεν ξέφυγε από την μετριότητα,όχι μόνο φέτος που ήμασταν πολύ με΄τριοι αλλά κ σε καλύτερες εποχές.Είχε κάποια ξεσπάσματα κατά καιρούς,αλλά μέχρι εκεί.
Στα συν του Έντερ ότι είναι 23 χρονών,ενώ ο Μαντούκα είχε τριανταρήσει.
Πάντως μέχρι στιγμής από τους μεγάλους ,κινούμαστε καλύτερα,αφού προσπαθούμε να καλύψουμε γρήγορα τις μεταγραφές μας,ενώ οι υπόλοιποι ασχολουνται με τα τεράστια,προβλήματά τους.

Tavros21

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ζεοβανι.... μακαρι να τον κλεισουμε

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αναλυτικά η είδηση:

Παίκτης της ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Έντερ. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής μιλώντας στο επιβεβαίωσε την αρχική συμφωνία των μάνατζέρ του με την «Ένωση», δήλωσε ότι δεν μπορεί να πιστέψει ότι θα έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί στην Ευρώπη με το «Δικέφαλο» και πρόσθεσε ότι απομένουν μόνο τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του από τον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έντερ στον Χρήστο Οικονόμου για το :

«Είμαι κατά 80% παίκτης της ΑΕΚ, το μόνο που μένει είναι να πέσουν οι υπογραφές. Οι μάνατζέρ μου συμφώνησαν με την ομάδα για συμβόλαιο 1+1 χρόνων. Μετά το τέλος του πρώτου εξαμήνου, η ΑΕΚ θα πρέπει να ενεργοποιήσει, εφόσον θέλει, την οψιόν για τη δεύτερη χρονιά. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα φορέσω τη φανέλα μιας τόσο μεγάλης ομάδας και θα έχω τη δυνατότητα να αγωνιστώ στην Ευρώπη».

Ο Έντερ την περίοδο αυτή βρίσκεται για διακοπές στη Βραζιλία και εκεί ειδοποιήθηκε από τους εκπροσώπους του για την επιτυχή έκβαση των συνομιλιών με τη διοίκηση του «Δικεφάλου».

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Μαντουκα.....σπανια περιπτωση ΑΜΠΑΛΛΟΥ βραζιλιανου....πριν 10 χρονια ουτε περαστικος απο την καπαδοκιας δεν θα περναγε!!!!!! 100 μαλακιες η διοικηση,εκανε και 1 σωστο....

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
την προταση για τζαβελλα την ακουσατε?
700 για το 60% + 1-2 παικτες...αντικειμενικα δεν ειναι ασχημη,αλλα με το τσακιρη ακρη δε βγαζεις..θα θελει 2-3 μυρια.. :2funny:
βεβαια ακομα και αν δεχθει ο πουσταρας ο αιωνιος,μην το'χετε και βεβαιο πως θα δεχθει ο τζαβελλλας...
υ.γ.καποιος αργεντινος μεσοεπιθετικος εχει ηδη πουληθει μου φαινεται..

Επισκέπτης
700 για το 60% + 1-2 παικτες...αντικειμενικα δεν ειναι ασχημη,αλλα με το τσακιρη ακρη δε βγαζεις..θα θελει 2-3 μυρια.. :2funny:
βεβαια ακομα και αν δεχθει ο πουσταρας ο αιωνιος,μην το'χετε και βεβαιο πως θα δεχθει ο τζαβελλλας...

Καλημέρα συνοπαδέ..

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kauliarogatos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
1
Πόντοι
606
Φίλε, ο Σκοκο ακούγεται ότι  συμφωνήσε στο παο : 1,5 μύριο Μάτος και Μάντζιος

Επισκέπτης
Φίλε, ο Σκοκο ακούγεται ότι  συμφωνήσε στο παο : 1,5 μύριο Μάτος και Μάντζιος

Ε,αφού θα πάρει τον Μάντζιο,του χρόνου χτυπάμε UEFA χαλαρά  :jerking:

Όλο μαλακίες κάνουν...Αντί να φέρουν έναν προπονητή της προκοπής κρατάνε τον Μπάγεβιτς και διώχνουν παίχτες..

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
αν ισχυει παντως,η προταση ειναι αστεια..
ο ματζιος που στοιχιζει στον παο 600 το χρονο και ειναι στο ψυγειο ενα χρονο,ερχεται στην αεκ!
μαλλον χαρη τους κανουμε!

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ντουσκο ξερει τι κανει
βαγγελη ματζιο ποιοτικο παιχτη που τελαμε

Stories