Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

faxanadu

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
1
ρε νικ κ ποδολαγνε πειτε αυτον τον πουστη τον αντικαταστατη λυμπε... εγω γαμηθει εδω κ μια βδομαδα να σπαω το κεφαλι μου... αντε τωρα που δεν θα ρθει....

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ρε νικ κ ποδολαγνε πειτε αυτον τον πουστη τον αντικαταστατη λυμπε... εγω γαμηθει εδω κ μια βδομαδα να σπαω το κεφαλι μου... αντε τωρα που δεν θα ρθει....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δεν εχει τελειωσει ακομα.....ψαξε λιγο στο θρεντακι μας "προσεκτικα..." ;)
και μην το βγαλεις "σημαια.."

lakisok

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα στην απογευματινή κιτρινόμαρη βάρδια.Χαιρομαι που ο trelos μετά απο καιρό επικοινώνησε μαζί μας.Κ βέβαια trele του χρόνου στο γνωστό σημείο.
Τα άλλα αδέλφια που γράφουν τι έκαναν νε τα διαρκείας τους;πήραν,ανανέωσαν;

Από τη δεύτερη μέρα κιόλας. Την πρώτη δεν προλάβαινα. Δύο ώρες στην ουρά. Θ31 για τέταρτη συνεχή χρονιά και όγδοη συνολικά. Τώρα που το θυμήθηκα έχω κάπου φυλαγμένα και όλα τα αποκόμματα των εισιτηρίων από τη σκεπαστή κατά την ιστορική περίοδο 1989. Αν θυμάμαι καλά 50 ή 100 δρχ. το μαγικό χαρτάκι.  :rockon: :rockon:

lakisok

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δεν εχει τελειωσει ακομα.....ψαξε λιγο στο θρεντακι μας "προσεκτικα..." ;)
και μην το βγαλεις "σημαια.."

Πάντως nik εγώ νομίζω ότι το βρήκα από την πρώτη στιγμή και σχεδόν βεβαιώθηκα με επόμενο (χθεσινό αν δεν κάνω λάθος) post σου.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Από τη δεύτερη μέρα κιόλας. Την πρώτη δεν προλάβαινα. Δύο ώρες στην ουρά. Θ31 για τέταρτη συνεχή χρονιά και όγδοη συνολικά. Τώρα που το θυμήθηκα έχω κάπου φυλαγμένα και όλα τα αποκόμματα των εισιτηρίων από τη σκεπαστή κατά την ιστορική περίοδο 1989. Αν θυμάμαι καλά 50 ή 100 δρχ. το μαγικό χαρτάκι.  :rockon: :rockon:
ρε συ τι σειρα εισαι στην 31?!!!! εγω περυσι ημουνα στην 33 και φετος στην 5 που ειναι περιπου ιδια με την 31...βλεπεις καλα?

lakisok

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
ρε συ τι σειρα εισαι στην 31?!!!! εγω περυσι ημουνα στην 33 και φετος στην 5 που ειναι περιπου ιδια με την 31...βλεπεις καλα?
Σειρά 29. Είμαι και "σκεπασμένος". Όσο για ορατότητα βλέπω ακριβώς παράλληλα στο ύψος της γραμμής του κόρνερ. Το πρώτο ημίχρονο (που κατά την προσφιλή της συνήθεια η ομάδα επιτίθεται προς τα εκεί) το ευχαριστιέμαι αρκετά. Το δεύτερο ημίχρονο βγάζω τα κυάλια...  :2funny: :2funny:

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Σειρά 29. Είμαι και "σκεπασμένος". Όσο για ορατότητα βλέπω ακριβώς παράλληλα στο ύψος της γραμμής του κόρνερ. Το πρώτο ημίχρονο (που κατά την προσφιλή της συνήθεια η ομάδα επιτίθεται προς τα εκεί) το ευχαριστιέμαι αρκετά. Το δεύτερο ημίχρονο βγάζω τα κυάλια...  :2funny: :2funny:
εγω ειμαι 22 σειρα....ο ρε πουστη μου...και τους ειπα να παρουμε στην 9.....

lakisok

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Την άλλη βδομάδα θα έχουμε ξεπεράσει σε διαρκείας την χωρητικότητα της Λεωφόρου και στο τέλος του Καραισκάκη.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Καλησπέρα αδέλφια,άρτι αφιχθείς από Λουτράκι,μου βγήκαν τα ματάκια έξω.Ειχα πάει για μπάνιο με την οικογένεια σε ένα ξενοδοχεία που είχε όλο Ρωσιδάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!Αλλού πατούσα,αλλού βρισκόμουνα.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

[move]Τρελέ και Παναγή να σας ζήσουν τα νέα χανουμάκια σας[/move]

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα κιτρινόμαυρα αεδέλφια μου κ καλή βδομάδα.Καταρχάς συγχαρητηρια στους μπαμπάδες που βάφτισαν τα μικρα τους χανουμάκια κ να τα δουν ότι επιθυμούν κ κυρίως να τα δουν να χαίρονται για τους πολλούς τίτλους που θα πάρει η ΑΕΚ μας.

Σπουδαία βδομάδα αυτή που άνοιξε για τα μεταγραφικά.Πιστεύω ότι θα τελειώνουμε με τα θέματα  των τερματοφυλάκων κ του δεξιού χαφ κ θα δρομολογηθειί το θέμα των επιθετικών...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ :tickedoff: :tickedoff:

11.200 διαρκείας μέχρι στιγμής κ συνεχίζουμε...

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
καλημερα και απο εμενα!!!!!!!
καποιοι βιαστικαν να με δουλεψουνε για το θεμα λυμπε.........ΧΑΧΑΧΑ
ακομα δεν εχει τελειωσει τιποτα.....

Stories