οι οχτροι παραμονευουν...
δεν ειναι να χανουμε ουτε εναν (μια)νεο οπαδο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)
ρε νικ κ ποδολαγνε πειτε αυτον τον πουστη τον αντικαταστατη λυμπε... εγω γαμηθει εδω κ μια βδομαδα να σπαω το κεφαλι μου... αντε τωρα που δεν θα ρθει....
δεν εχει τελειωσει ακομα.....ψαξε λιγο στο θρεντακι μας "προσεκτικα..." ;)
και μην το βγαλεις "σημαια.."
Καλησπέρα στην απογευματινή κιτρινόμαρη βάρδια.Χαιρομαι που ο trelos μετά απο καιρό επικοινώνησε μαζί μας.Κ βέβαια trele του χρόνου στο γνωστό σημείο.
Τα άλλα αδέλφια που γράφουν τι έκαναν νε τα διαρκείας τους;πήραν,ανανέωσαν;
Από τη δεύτερη μέρα κιόλας. Την πρώτη δεν προλάβαινα. Δύο ώρες στην ουρά. Θ31 για τέταρτη συνεχή χρονιά και όγδοη συνολικά. Τώρα που το θυμήθηκα έχω κάπου φυλαγμένα και όλα τα αποκόμματα των εισιτηρίων από τη σκεπαστή κατά την ιστορική περίοδο 1989. Αν θυμάμαι καλά 50 ή 100 δρχ. το μαγικό χαρτάκι.
δεν εχει τελειωσει ακομα.....ψαξε λιγο στο θρεντακι μας "προσεκτικα..." ;)
και μην το βγαλεις "σημαια.."
Πάντως nik εγώ νομίζω ότι το βρήκα από την πρώτη στιγμή και σχεδόν βεβαιώθηκα με επόμενο (χθεσινό αν δεν κάνω λάθος) post σου.
ρε συ τι σειρα εισαι στην 31?!!!! εγω περυσι ημουνα στην 33 και φετος στην 5 που ειναι περιπου ιδια με την 31...βλεπεις καλα?Από τη δεύτερη μέρα κιόλας. Την πρώτη δεν προλάβαινα. Δύο ώρες στην ουρά. Θ31 για τέταρτη συνεχή χρονιά και όγδοη συνολικά. Τώρα που το θυμήθηκα έχω κάπου φυλαγμένα και όλα τα αποκόμματα των εισιτηρίων από τη σκεπαστή κατά την ιστορική περίοδο 1989. Αν θυμάμαι καλά 50 ή 100 δρχ. το μαγικό χαρτάκι.
Πάντως nik εγώ νομίζω ότι το βρήκα από την πρώτη στιγμή και σχεδόν βεβαιώθηκα με επόμενο (χθεσινό αν δεν κάνω λάθος) post σου.
Σειρά 29. Είμαι και "σκεπασμένος". Όσο για ορατότητα βλέπω ακριβώς παράλληλα στο ύψος της γραμμής του κόρνερ. Το πρώτο ημίχρονο (που κατά την προσφιλή της συνήθεια η ομάδα επιτίθεται προς τα εκεί) το ευχαριστιέμαι αρκετά. Το δεύτερο ημίχρονο βγάζω τα κυάλια...ρε συ τι σειρα εισαι στην 31?!!!! εγω περυσι ημουνα στην 33 και φετος στην 5 που ειναι περιπου ιδια με την 31...βλεπεις καλα?
εγω ειμαι 22 σειρα....ο ρε πουστη μου...και τους ειπα να παρουμε στην 9.....Σειρά 29. Είμαι και "σκεπασμένος". Όσο για ορατότητα βλέπω ακριβώς παράλληλα στο ύψος της γραμμής του κόρνερ. Το πρώτο ημίχρονο (που κατά την προσφιλή της συνήθεια η ομάδα επιτίθεται προς τα εκεί) το ευχαριστιέμαι αρκετά. Το δεύτερο ημίχρονο βγάζω τα κυάλια...
Πάντως από την 33 καλύτερα θα είσαι...εγω ειμαι 22 σειρα....ο ρε πουστη μου...και τους ειπα να παρουμε στην 9.....
παλι καλα....ξεπερασαμε τις 10000 διαρκειας μεχρι τωρα...Πάντως από την 33 καλύτερα θα είσαι...
δεν μου ηρθε...ρε νικ δες αν σου ρθε ενα πμ...
εχω κανει φραγη...ολα μου τα πμ προοθουντε στον ποδολαγνο..
δεν μου ηρθε...
εχω κανει φραγη...ολα μου τα πμ προοθουντε στον ποδολαγνο..
καλο σ/κ αδελφια!!!!!!
ΕΜΠΡΟΣ ΑΗΤΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΙΚΕΦΑΛΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ʼντε και τη Δευτέρα ελπίζω να ξεκινήσουμε με καμμιά βαρβάτη ανακοίνωση...
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Καλησπέρα αδέλφια,άρτι αφιχθείς από Λουτράκι,μου βγήκαν τα ματάκια έξω.Ειχα πάει για μπάνιο με την οικογένεια σε ένα ξενοδοχεία που είχε όλο Ρωσιδάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!Αλλού πατούσα,αλλού βρισκόμουνα....
[move]Τρελέ και Παναγή να σας ζήσουν τα νέα χανουμάκια σας[/move]
[move]Τρελέ και Παναγή να σας ζήσουν τα νέα χανουμάκια σας[/move]
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Καλημέρα κιτρινόμαυρα αεδέλφια μου κ καλή βδομάδα.Καταρχάς συγχαρητηρια στους μπαμπάδες που βάφτισαν τα μικρα τους χανουμάκια κ να τα δουν ότι επιθυμούν κ κυρίως να τα δουν να χαίρονται για τους πολλούς τίτλους που θα πάρει η ΑΕΚ μας.
Σπουδαία βδομάδα αυτή που άνοιξε για τα μεταγραφικά.Πιστεύω ότι θα τελειώνουμε με τα θέματα των τερματοφυλάκων κ του δεξιού χαφ κ θα δρομολογηθειί το θέμα των επιθετικών...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
11.200 διαρκείας μέχρι στιγμής κ συνεχίζουμε...
Σπουδαία βδομάδα αυτή που άνοιξε για τα μεταγραφικά.Πιστεύω ότι θα τελειώνουμε με τα θέματα των τερματοφυλάκων κ του δεξιού χαφ κ θα δρομολογηθειί το θέμα των επιθετικών...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
11.200 διαρκείας μέχρι στιγμής κ συνεχίζουμε...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις