Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (0 μέλη και 43 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα κιτρινόμαυρα αδέλφια μου.Ξύπνησα κ εγώ (όπως πάντα τις μεγάλες ώρες).Μπεκρόπινα πάλι βλέπετε.Αποστακτήριο έχει γίνει ο οργανισμός μου.Δεν έχει κ μπαλλίτσα ρε πούστη μου,να πάω στο ΟΑΚΑ να φωνάξω.Με βλέπω να πηγαίνω σε κανα ματς Β' Εθνικής.
Η βδομάδα που μας έρχεται θα είναι πολύ σπουδαία.2-3 μεταγραφές αναμένεται να ανακοινωθούν ,με πρώτη βέβαια από πλευράς σπουδαιότητας του ΜΕΓΑ Ρίμπο.ν τελικά φύγει κ ο Καπάνταης ,εννοείται ότι πάμε για 2 επιθετικούς,αφού μας έχει μείνει μόνο οι Λύμπε κ ο Καπετάνος,δηλαδή μόνο ο Λύμπε που μπορεί να βγήκε 1ος σκόρερ για φέτος,αλλά πια έχει άλλον έναν χρόνο στην πλάτη του κ δεν είναι ο φονιάς-επιθετικός.

Όσο για το γηπεδικό σκεφτείτε λίγο ρε μάγκες:Αν φύγει η ΑΕΚ από το ΟΑΚΑ,πως θα συντηρείται πια αυτό το γηπεδο;΄Αρα σκοπίμως καθυστερεί.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τα τελευταία νέα από τον Ρίμπο:

Αργά χθες κυκλοφόρησε η φήμη πως ο Ριβάλντο συναντήθηκε με τους Λορένσο Σέρα Φερέρ και Ντέμη Νικολαΐδη και συμφώνησαν, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί. Πιθανότατα η ΑΕΚ θα κάνει πρόταση στον Βραζιλιάνο μέσο, ωστόσο οι διαπραγματεύσεις πιθανότατα θα ξεκινήσουν από την Παρασκευή και μετά, αφού ο 35χρονος άσος ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με τον Ολυμπιακό. Ο Ριβάλντο φέρεται να έχει πρόταση από την Αλ Νασάρ, ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

ʼρα από Παρασκευή τα σπουδαία για την μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία της ομάδας μας.

Πάντως ο Ντέμης,θέλω να σημειώσω,είναι πολύ τυχερός.Επιθυμούσε διακαώς για φέτος μια μεταγρaφή-κράχτη,για τα διαρκείας κ για τους σπόνσορες κ του ήρθε σαν μάννα εξ ουρανού,η φυγή του Ρίμπο από τον γαύρο.Που θα έβρισκε άλλο τέτοιο όνομα-κράχτη με τόσα λίγα,ομολογουμένως,χρήματα;

katsaridas

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Kαι δεχεσται να παρετε τον παππου στην ομαδα σας???Εδω τον κραξατε  τοσο καιρο οτι ειναι γερος δεν μπορει να παρει τα ποδια του τι εγινε τωρα σας γυαλισε?

lakisok

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Kαι δεχεσται να παρετε τον παππου στην ομαδα σας???Εδω τον κραξατε  τοσο καιρο οτι ειναι γερος δεν μπορει να παρει τα ποδια του τι εγινε τωρα σας γυαλισε?

Κι εσείς και οι "δημοσιογράφοι" σας τον είχατε θεό μέχρι χθες. Μόλις ξεμπρόστιασε τον "θείο" άλλαξε το τροπάρι. Έγινε μεγάλος και δήθεν πάτε για ανανέωση με τον Βούλη.
Επίσης απ'όσους ΑΕΚτζήδες ξέρω κανείς δεν είπε τον Ριβάλντο παππού. ʼλλωστε οι μόνοι που τον χειροκρότησαν την πρώτη του χρονιά στην Ελλάδα είμασταν εμείς. Αυτό δείχνει και τη ποιοτική διαφορά του λαού μας σε σχέση με τους άλλους. Όταν ένας ποδοσφαιριστής είναι παικταράς και έχει πάρει τα πάντα και τον έχω θαυμάσει με την φανέλλα της Μπάρτσα, δεν μπορεί ξαφνικά να γίνεται παικτάκι επειδή ήρθε στον αντίπαλό μου...

katsaridas

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Κι εσείς και οι "δημοσιογράφοι" σας τον είχατε θεό μέχρι χθες. Μόλις ξεμπρόστιασε τον "θείο" άλλαξε το τροπάρι. Έγινε μεγάλος και δήθεν πάτε για ανανέωση με τον Βούλη.
Επίσης απ'όσους ΑΕΚτζήδες ξέρω κανείς δεν είπε τον Ριβάλντο παππού. ʼλλωστε οι μόνοι που τον χειροκρότησαν την πρώτη του χρονιά στην Ελλάδα είμασταν εμείς. Αυτό δείχνει και τη ποιοτική διαφορά του λαού μας σε σχέση με τους άλλους. Όταν ένας ποδοσφαιριστής είναι παικταράς και έχει πάρει τα πάντα και τον έχω θαυμάσει με την φανέλλα της Μπάρτσα, δεν μπορεί ξαφνικά να γίνεται παικτάκι επειδή ήρθε στον αντίπαλό μου...

εισαι σιγουρος οτι εγιναν τα πραγματα ετσι οπως τα ειπε ο ριβαλντο???Ησουν μπροστα στην συθζητηση θειου ριβαλντο???Εαν ναι σε παρακαλω ενημερωσε μας

lakisok

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
εισαι σιγουρος οτι εγιναν τα πραγματα ετσι οπως τα ειπε ο ριβαλντο???Ησουν μπροστα στην συθζητηση θειου ριβαλντο???Εαν ναι σε παρακαλω ενημερωσε μας

Εσύ ήσουν μπροστά για να μας διαβεβαιώσεις ότι δεν έγιναν έτσι τα πράγματα;

katsaridas

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Εσύ ήσουν μπροστά για να μας διαβεβαιώσεις ότι δεν έγιναν έτσι τα πράγματα;

Εγω δεν ξερω δεν ειπα οτι γνωριζω...εσυ ειπες πριν περι δημοσιογραφων θειου κτλ...και γι αυτο σε ρωτησα

lakisok

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Ούτε εγώ φυσικά μπορώ να ξέρω. Απλώς από το να πιστέψω τον θείο μου έρχεται πιο φυσικό να πιστέψω τον Ριβάλντο. ʼλλωστε ο Κόκκαλης έχει ξαναδείξει τέτοιες συμπεριφορές και με άλλους παίκτες. Αν μάλιστα ο Ριβάλντο κλείσει στην ΑΕΚ με λιγότερα χρήματα από αυτά που του προσέφερε τελικά ο ΟΣΦΠ θα έχω βεβαιωθεί...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
*Ότι ο Ρίμπο είναι μεγάλος σε ηλικία,είναι.
*Ότι έχει άνετα 2 χρόνια μπάλλας στην Ελλάδα,έχει.
*Ότι μπορεί να με ξελασπώσει με κανένα φάουλ,με καμμιά σέντρα σε κανά Καυτατζόγλειο,σε καμμιά Τούμπα εκί που χάνω μόνιμα το πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια,μπορεί.
*Ότι θα αποτελέσει μεταγραφή-κράχτη,για τα εισιτήρια κ για τους σπόνσορες,θα αποτελέσει.
*Ότι μερικούς εξακολουθεί να τους πονάει το στομαχάκι τους,εξακολουθεί.

lakisok

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
*Ότι ο Ρίμπο είναι μεγάλος σε ηλικία,είναι.
*Ότι έχει άνετα 2 χρόνια μπάλλας στην Ελλάδα,έχει.
*Ότι μπορεί να με ξελασπώσει με κανένα φάουλ,με καμμιά σέντρα σε κανά Καυτατζόγλειο,σε καμμιά Τούμπα εκί που χάνω μόνιμα το πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια,μπορεί.
*Ότι θα αποτελέσει μεταγραφή-κράχτη,για τα εισιτήρια κ για τους σπόνσορες,θα αποτελέσει.
*Ότι μερικούς εξακολουθεί να τους πονάει το στομαχάκι τους,εξακολουθεί.

+1

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Τα ευχαριστα παντως θα τα εχουμε μαλλον μετα την Παρασκευη.

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Καλη συνεχεια στην συνεχεια της καριερας σου.

Συνημμένα

• afierosi.jpg
    afierosi.jpg
    96,7 KB · Εμφανίσεις: 48

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλησπέρα ,αν κ αργοπορημένη λόγω των προβλημάτων του site,στα κιτρινόμαυρα αδέλφια.
Καταρχάς θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά κ πάντα κίτρινα σε όσα αδέλφια γιορτάζουν σήμερα.

Στα δικά μας τώρα.Πριν από λίγο ήμουν με στέλεχος της ΠΑΕ Α.Ε.Κ. κ έμαθα τα εξής:
*Τα διαρκείας της νέας περιόδου για τους ενδιαφερόμενους θα βγουν 4 Ιουνίου.
*Ο Τσιρίλο έφυγε ή μάλλον τον έδιωξαν λόγω χαρακτήρα κ γιατί δημιουργούσε ενδοοικογενειακά προβλήματα στην ομάδα.Η απόφαση ήταν από κοινού Φερέρ-Ντέμη.
*Η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία της ομάδας μας είναι κοντά,πάαααρα πολύ κοντά.

Καλή τύχη στον Λεωνίδα.Ελπίζω να κάνει πραγματικότητα τα ποδοσφαιρικά του όνειρα κ να ξεπεράσει τον Φάνη Γκέκα σε επιδόσεις στην Μπουντεσλίγκα.Είναι πραγματικά πολύ φιλότιμο παιδί κ είναι παράδειγμα για πολλούς ποδοσφαιριστές ότι αν βάλεις το κεφάλι κάτω κ έχεις πίστη θα πετύχεις.

[move]Λεωνίδα,Λεωνίδα γαμησέ τους & στην Μπουντεσλίγκα την κωλοτρυπίδα [/move]

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
καλημερα ΑΕΚΑΡΑ !!!!!!!!!!!
ΑΕΚ σε χιονια και βροχες
ΑΕΚ σε δυσκολες στιγμες.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

καλημερα στα αδελφια μας και στους φιλους μας!!!!!ουτε τα προβληματα στο σαιτ ειναι ικανα να κοψουν τον κιτρινομαυρο  χειμμαρο......
αντε να τελειωνουμε και με τις μεταγραφες να βγουνε τα διαρκειας να γουσταρουμε....

υ.γ. κατσαριδα καλος ηλθες στην παρεα μας!!!!!!!!
     και τον "βατραχο" τον λεγανε καποιοι αχρηστο αλλα τον         αρπαξανε οταν μπορεσανε...και τους κωνσταντινου/νικοπολιδη παλτα πελατες και κοτες τους λεγανε αλλα γινανε.......μελη...... οποτε αστα καλυτερα ολοι λιγο πολυ εχουμε λερωμενη την φωλια μας....   

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέλφια μου.Παλι εδώ όπως πάντα.Δυνατοί & δεν χαριζόμαστε σε κανέναν.

Ενσαλίβα.Ρίμπο & Ενσαλίβα :birdman: :birdman: :birdman:

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Καλημέρα αδέλφια μου.Παλι εδώ όπως πάντα.Δυνατοί & δεν χαριζόμαστε σε κανέναν.

Ενσαλίβα.Ρίμπο & Ενσαλίβα :birdman: :birdman: :birdman:

ρε dark κανενα επιθετικο θα παρουμε? μια γερμανικη εκανε προταση για λυμπε 2 μυρια ευρα.....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ναι η Νυρεμβέργη.Αν ισχύει όντως αυτή η προσφορά,δεν θα το σκεφτεί δεύτερη φορά ο Ντέμης κ θα τον δώσει.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ερώτηση:Αν,λέω αν,πάρουμε τον Κωστούλα από την Ξάνθη να υποθέσω δεν πάμε για κεντρικό στόπερ από το εξωτερικό,έτσι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom