Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
μουχριτσα ανθυποπρακτορα ουτε ενα γεια στον αρχιπρακτορα???
Για ξεκάρφωμα!  :cool2:
Και άλλη μια φορά τον χειμώνα σε χαιρετούσαμε και μετά δεν ξαναπάτησες!Αυτή την δουλειά θα κάνουμε?Να πας να γαμηθείς! :birdman:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Δεν το έχω διαβάσει Μεγαλέφαντε...μπορεί να αναφέρεται και στην διοίκηση!
Έτσι κι αλλιώς δεν λέει κάτι ακόμα κι αν αναφέρεται στον Κυργιάκο...καμμία φυλλάδα δεν εκπροσωπεί τον κόσμο!
Επαναλαμβάνω όμως ότι συγκρίνετε ανόμοια πράγματα!Για την ΑΕΚ ιστορικά δεν είναι το ίδιο μέγεθος ο Μπάγιεβιτς με τον Κυργιάκο!Ούτε συμπεριφέρθηκαν με τον ίδιο τρόπο!Ας μην ξίνουμε παλιές πληγές πάλι...

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Έτσι κι αλλιώς δεν λέει κάτι ακόμα κι αν αναφέρεται στον Κυργιάκο...καμμία φυλλάδα δεν εκπροσωπεί τον κόσμο!
Επαναλαμβάνω όμως ότι συγκρίνετε ανόμοια πράγματα!Για την ΑΕΚ ιστορικά δεν είναι το ίδιο μέγεθος ο Μπάγιεβιτς με τον Κυργιάκο!Ούτε συμπεριφέρθηκαν με τον ίδιο τρόπο!Ας μην ξίνουμε παλιές πληγές πάλι...

ασε τις προδοσιες .οτι εγινε εγινε γατε.

ελα στις italian celebs τωρα.. ;)

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Το πρωτοσέλιδο γράφει:
"Ο διεθνής αμυντικός εγκατέλειψε την ΑΕΚ συμπεριφερόμενος ως στυγνός επαγγελματίας, αδιαφορώντας για οτιδήποτε άλλο".

Μα να αφήσει την ΑΕΚΑΡΑ για να πάει στο λιμάνι;;;;;Έστω κ'αν είναι της Λίβερπουλ;;
Για τα λεφτά πήγε το ρεμάλι, ποιος θα προτιμούσε τη Λίβερπουλ;;Η αεκ είναι πάνω απ'όλα ιδέα και θρησκεία!!!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Το πρωτοσέλιδο γράφει:
"Ο διεθνής αμυντικός εγκατέλειψε την ΑΕΚ συμπεριφερόμενος ως στυγνός επαγγελματίας, αδιαφορώντας για οτιδήποτε άλλο".

Μα να αφήσει την ΑΕΚΑΡΑ για να πάει στο λιμάνι;;;;;Έστω κ'αν είναι της Λίβερπουλ;;
Για τα λεφτά πήγε το ρεμάλι, ποιος θα προτιμούσε τη Λίβερπουλ;;Η αεκ είναι πάνω απ'όλα ιδέα και θρησκεία!!!
Ε ναι αυτό το γράφει μια εφημερίδα που πουλάει οπαδιλίκι!Η πλειοψηφία του κόσμου όμως που δεν συμφώνησε με την παραπάνω κίνηση τα έχει με την διοίκηση κυρίως και όχι με τον Κυργιάκο! ;)

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
Το πρωτοσέλιδο γράφει:

να σε ρωτησω κατι?ο tomahok τι ομαδα ειναι?

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Τσιμπλα Μοσχατου εννοουσα ρε μαλακα! :2funny: :2funny: :thefinge:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέρφια μου.Καλημέρα ΑΕΚΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.
Καλή μερα κ καλή εβδομάς.
Μόνο η ΑΡΡΩΣΤΙΑ επιβίωσε από τα σούπερ φιλικά του Σ/Κ που από ότι φαίνεται δημιούργησαν από το πουθενά πολλούς τριγμούς στους απαταιώνιους.
Πολύ καλός ο Αρτσε,λίγα πράματα ο γκόμενος της Τεν Κατού.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
επομένως θα το πάρετε ασκαρδαμικτί
βγήκε το πόρισμα του σαββατοκύριακου;
χαχαχαα

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τα φιλικά σχολίασα,κανένα περαιτέρω συμπερασμα δεν βγάζω,αν είναι δυνατόν :tickedoff:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Τα φιλικά σχολίασα,κανένα περαιτέρω συμπερασμα δεν βγάζω,αν είναι δυνατόν :tickedoff:
ε,καλά ...μην μου ζορίζεσαι...μην μου συφιλιάζεσαι...μην μου σκοτεινιάζεις...χαχαχα
κι εγώ ένα σχόλιο έκανα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom