Επισκέπτης
μουχριτσα ανθυποπρακτορα ουτε ενα γεια στον αρχιπρακτορα???Μπα εμείς κάτι ξερόχορτα θα μαζέψουμε...τα δύσκολα τα αφήνουμε για τον δικό σου τον Γιωργάκη που θα κυβερνήσει σε λίγες μέρες!
μουχριτσα ανθυποπρακτορα ουτε ενα γεια στον αρχιπρακτορα???Μπα εμείς κάτι ξερόχορτα θα μαζέψουμε...τα δύσκολα τα αφήνουμε για τον δικό σου τον Γιωργάκη που θα κυβερνήσει σε λίγες μέρες!
Για ξεκάρφωμα!μουχριτσα ανθυποπρακτορα ουτε ενα γεια στον αρχιπρακτορα???
Ο Κυργιάκος γιατί να είναι προδότης?Δεν έχουνε καμμία σχέση οι δύο περιπτώσεις!!!
Δεν το έχω διαβάσει Μεγαλέφαντε...μπορεί να αναφέρεται και στην διοίκηση!
Έτσι κι αλλιώς δεν λέει κάτι ακόμα κι αν αναφέρεται στον Κυργιάκο...καμμία φυλλάδα δεν εκπροσωπεί τον κόσμο!
Επαναλαμβάνω όμως ότι συγκρίνετε ανόμοια πράγματα!Για την ΑΕΚ ιστορικά δεν είναι το ίδιο μέγεθος ο Μπάγιεβιτς με τον Κυργιάκο!Ούτε συμπεριφέρθηκαν με τον ίδιο τρόπο!Ας μην ξίνουμε παλιές πληγές πάλι...
Μην βιάζεσαι...έχεις πολλές σελίδες ακόμα αδιάβαστες!ασε τις προδοσιες .οτι εγινε εγινε γατε.
ελα στις italian celebs τωρα.. ;)
Μην βιάζεσαι...έχεις πολλές σελίδες ακόμα αδιάβαστες!
Το πρωτοσέλιδο γράφει:Δεν το έχω διαβάσει Μεγαλέφαντε...μπορεί να αναφέρεται και στην διοίκηση!
Ε ναι αυτό το γράφει μια εφημερίδα που πουλάει οπαδιλίκι!Η πλειοψηφία του κόσμου όμως που δεν συμφώνησε με την παραπάνω κίνηση τα έχει με την διοίκηση κυρίως και όχι με τον Κυργιάκο! ;)Το πρωτοσέλιδο γράφει:
"Ο διεθνής αμυντικός εγκατέλειψε την ΑΕΚ συμπεριφερόμενος ως στυγνός επαγγελματίας, αδιαφορώντας για οτιδήποτε άλλο".
Μα να αφήσει την ΑΕΚΑΡΑ για να πάει στο λιμάνι;;;;;Έστω κ'αν είναι της Λίβερπουλ;;
Για τα λεφτά πήγε το ρεμάλι, ποιος θα προτιμούσε τη Λίβερπουλ;;Η αεκ είναι πάνω απ'όλα ιδέα και θρησκεία!!!
Το πρωτοσέλιδο γράφει:
"Ο διεθνής αμυντικός εγκατέλειψε την ΑΕΚ συμπεριφερόμενος ως στυγνός επαγγελματίας, αδιαφορώντας για οτιδήποτε άλλο".
Μα να αφήσει την ΑΕΚΑΡΑ για να πάει στο λιμάνι;;;;;Έστω κ'αν είναι της Λίβερπουλ;;
Για τα λεφτά πήγε το ρεμάλι, ποιος θα προτιμούσε τη Λίβερπουλ;;Η αεκ είναι πάνω απ'όλα ιδέα και θρησκεία!!!
Πρόσεχε τι λες γιατί θα σε εξετάσω!τις εχω διαβασει ολες.ειναι το μονο thread που εχω διαβασει ολο.
ελα στο italian celebs. μη μου κανεις τον δυσκολο ;)
Οτι εισαι και εσυ...να σε ρωτησω κατι?ο tomahok τι ομαδα ειναι?
Ντρέπεσαι να το πεις στρατηγούλη?Οτι εισαι και εσυ...
Ντρέπεσαι να το πεις στρατηγούλη?
επομένως θα το πάρετε ασκαρδαμικτί
βγήκε το πόρισμα του σαββατοκύριακου;
χαχαχαα
ε,καλά ...μην μου ζορίζεσαι...μην μου συφιλιάζεσαι...μην μου σκοτεινιάζεις...χαχαχαΤα φιλικά σχολίασα,κανένα περαιτέρω συμπερασμα δεν βγάζω,αν είναι δυνατόν