Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Κατ'αρχήν τον είδες τον αγώνα ή έτσι κράζεις;;
Εγώ δεν τον είδα. Αλλά να είναι χειρότερος από τον Γεωργέα είναι δύσκολο.
Κατ'αρχήν τον είδες τον αγώνα ή έτσι κράζεις;;
Τους αλλους 5 δεν μας ειπες πρεσβη.....η ΑΕΚ ειναι τραγική και πιστεύω ότι αν τα πράματα πάνε όπως δείχουν ότι θα έρθει μάλλον 6η στο πρωτάθλημα.Κατ'αρχήν δε ξερδάει μέσα στον ατρόμητο.Ξεχάστε το...Στην καλύτερη ισοπαλια.Βλπεω και τον ηρακλη να σας περναει φετος και τον πανιωνιο.Μαλλον για 7η θα παλεύετε μαζί με τους ξαδέρφους σας πάνω τους άχρηστους!!!!!!
Τους αλλους 5 δεν μας ειπες πρεσβη.....
Ελα τοιχο_τοιχο πρεσβη.....πανάθα,γαύρο,άρη,πάοκ,ηρακλή,πανιώνιο.Σου φτάνουν?
ρε πας καλά? Για τον μπλάνκο αναφέρομαι και γιατί να μην συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα ρε ψηλέ? Καλό θα ήταν να κόψεις τις μαλακίες και ασχολήσου με τη δικιά σου... ομάδα όποια και αν είναιαμυντικός χάφ ο καφές?αριστερό μπάκ ο ανεκδιήγητος χουανφραν?σεντερ μπακ οι μαιστοροβιτς και ζεραλδο?σεντερ φορ ο μπλάνκο και αριστερος χαφ ο μάντουκας?Ρε πλάκα κάνετε?Καλύτερα να μη συμμετέχετε στο πρωτάθλημα....περασμένα μεγαλεία διηγώντας τα να κλαίς...
Μου αρεσει που απαντας σοβαρα.....ρε πας καλά? Για τον μπλάνκο αναφέρομαι και γιατί να μην συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα ρε ψηλέ? Καλό θα ήταν να κόψεις τις μαλακίες και ασχολήσου με τη δικιά σου... ομάδα όποια και αν είναι
Εμείς αριστερό χαφ έχουμε το Λεονάρντο για την ώρα , αφού για κάποιον ανεξήγητο λόγο σταμάτησε να βάζει το Σοϊλέδη...αμυντικός χάφ ο καφές?αριστερό μπάκ ο ανεκδιήγητος χουανφραν?σεντερ μπακ οι μαιστοροβιτς και ζεραλδο?σεντερ φορ ο μπλάνκο και αριστερος χαφ ο μάντουκας?Ρε πλάκα κάνετε?Καλύτερα να μη συμμετέχετε στο πρωτάθλημα....περασμένα μεγαλεία διηγώντας τα να κλαίς...
Ξέρω γω τι είναι αυτός, μπορει και να τα πιστεύει αυτά που λέει ρε αρρώστιαΜου αρεσει που απαντας σοβαρα.....