Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (8 μέλη και 18 επισκέπτες)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ούτε με σφαίρες...απο τους πιό υπερτιμημένους παίκτες.......

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
καλά...ο βαγγέλης δεν είναι παίκτης...χορεύτρια είναι....

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Aπλα μετριος .. τπτ παραπανω τπτ παρακατω!!
εχει μεινει ελευθερος απο την Λεγκια εδω και 3 βδομαδες, και ο μανατζερ του, τον προτεινει απο εδω και απο εκει...  Πρωτα ξεκινησε απο Ολυμπιακο που αποριφθηκε με μιας...  Και συνεχισε με Αρη,Ηρακλη και Παοκ
και τελικα οπως φαινεται "τσιμπησε" η Α.ε.κ...
Και μεσα στον "υπεροχο" μεταγραφικο σχεδιασμο που υπαρχει φετος, και  στο  οτι εχει καει ο κωλος τους και βιαζονται να κλεισουν παιχτες, δεν εχουν παρει χαμπαρι οπως φαινεται,οτι ο συγκεκριμενος εχει ηδη αγωνιστει σε ευρωπαικο ματς της Λεγκια! Και οτι απο τον Γεναρη θα εχει δικαιωμα συμμετοχης σε αγωνα της Α.ε.κ(ευρωπαικο).
Εκτος και αν εχουν πιστεψει και οι ιδιοι οτι καπου εδω θα τελειωσει και η ευρωπαικη πορεια της ομαδας... :grin: :grin:
Πες καλύτερα ότι σας έφτυσε η παιχτούρα! :rockon:
Ο Κρόκους πουλούσε τρελίτσα όταν τον ρωτήσανε για μεταγραφές μετά το ματς! :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Καλημερααααααα Αδερφια......Ολοι γηπεδο σημερα για να μην γραψουμε ιστορια ....παλι!!!! :2funny: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Υ.Γ.Αργησες αλλα μας αποζημιωσες με το αβαταρ νικαλακη..... :grin: :grin: :grin: :grin:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
σε ποια θυρα θα εισαι το βραδυ?
31....

Αργεί ο Νέμεθ

Θα καθυστερήσει να τεθεί στη διάθεση του Ντούσαν Μπάγεβιτς ο Κρίστιαν Νέμεθ. Ο 20χρονος επιθετικός θα ενσωματωθεί τη Δευτέρα στην αποστολή της εθνική Νέων της Ουγγαρίας, η οποία ξεκινά την προετοιμασία της για τα τελικά του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος της Αιγύπτου, θα επιστρέψει στην Αθήνα στις 9 Σεπτεμβρίου και μία εβδομάδα μετά θα ξαναφύγει για να επιστρέψει το νωρίτερο στις 8 Οκτωβρίου και το αργότερο στις 19 του μήνα.

Λαυρακι κλεισαμε.....Μεχρι τα χριστουγεννα θα λειπει.... :tooth: :tooth: :tooth:

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
καλος παιχτης ειναι
επρεπε να  τον ειχαμε παρει 20 μερες νωριτερα γμτ
εν τω μεταξύ το κακό είναι ότι δεν έχει δικαίωμα να παίξει Ευρώπη μέχρι το τέλος του χρόνου γιατί έπαιξε με τους Πολωνούς στον προηγούμενο γύρο. ΄Πολύ κακό αυτό. Οσο για τους γαύρους, την προηγούμενη μέρα οι εφημερίδες έγραφαν ότι ο Γκερέιρο πάει στον Ολυμπιακό. κατά τα άλλα δεν τον ήθελαν.
Τώρα για τον Νέμεθ, καλά χριστούγεννα όπως λέει και ο gatto. Δηλαδή ρε παιδιά, από την μία δεν θα τον έχουμε και από την άλλη απαξιώνει ο άλλος και τον Τζιμπούρ και μας λέει ότι δεν μιλάνε μεταξύ τους. είναι σοβαρά πράγματα αυτά σε μία ομάδα, ένας παίκτης και ένας προπονητής να μην μιλάνε? Ελεος ρε πούστη μου!! Εάν δεν πάρουμε δηλαδή τον Ζόνας, την βάψαμε μεγαλοπρεπώς.

Ολοι γήπεδο σήμερα!!!!

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
μην κάνετε καμία μαλακία και φέρετε τον Μάντζιο στην ΑΕΚ. Ούτε μισό Τζιμπούρ δεν άξίζει ο άμπαλος. Μην τολμήσετε!!!
Και δεν το συζητάω για Γκούμα!! Εκεί θα είναι τα μεγάλα γλέντια. Δεν τον βλέπω νακλείνει πουθενά και ανησυχώ πολύ ότι θα μας τον φέρει ο Ντούσαν σαν εκβιαστική λύση τελευταία μέρα.

Κανόνισε Ντούσαν!!!!!

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Τικ-τακ,τικ-τακ που εγραψε κι ενας φιλος πιο πανω...Όχι,δεν ειναι ρολόι,ΒΟΜΒΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!
Δεν μπορω να διανοηθώ ότι παιζουμε την προκριση ΑΚΟΜΑ .....:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

kauliarogatos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
1
Πόντοι
606
Αεκάρες θα περάσουμε απόψε γιατί απλά δε γίνεται αλλιώς, δεν υπάρχει Βασλούι (την παρούσα χρονική στιγμή βέβαια ούτε εμείς υπάρχουμε). Όπως και να έχει είμαστε καλύτεροι  ή λιγότερο χειρότεροι και πρέπει να το δείξουμε παίρνοντας τη πρόκριση the end.Απάνω τους ρεεεεε.......... :fuck2: :fuck2: :fuck2: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
3-0 καθαρο ειναι σημερα..... :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
μας δουλεύεις ρε σύ!!! Αποκλειόμαστε έτσι.
Αντέχεις να κάνεις χιούμορ? Εμένα μου έχει κολλήσει το στομάχι από το πρωί
οκ ρε λιακο
4-3 τοτε  :grin:
εχε εμπιστοσυνη στον πριγκηπα ρε

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδερφια μουυυυυυυυυυυυ.Καλημέρα ΑΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Όλοι σήμερα στο ΟΑΚΑ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε,δίπλα στην ΑΡΡΩΣΤΙΑ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε,που μας έχει ανάγκη.

Μέχρι κ γω θα είμαι που είμαι εγχειρισμένος κ μου απαγορεύεται να βγαίνω από το σπίτι,αλλάδεν γαμιέτα,η ΑΡΡΩΣΤΙΑ μας έχει ανάγκη κ ποιος γαμάει την υγεία μπρος στην ΑΡΡΩΣΤΙΑ.

Εσύ-εσύ,της μοιρας μου γραφτό,που έχεις μπει στην καρδιά κ στο μυαλό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom