DayStalker
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2020
- Like
- 7.632
- Πόντοι
- 2.306
ΑΕΚ ειστε ρε!
Και ανησυχείτε?
Αστε τους να σκούζουν....
Μα ακριβώς επειδή είναι ΑΕΚ ανησυχούν , ναυαρχε μου...
ΑΕΚ ειστε ρε!
Και ανησυχείτε?
Αδερφε,ότι και να λέτε ειναι στο dna σας γραμμενη η πουστιά ανα τους αιώνες....Ασε μας εμας και ασχολήσου με την υπερομαδα σας που θα αρχισει να παιζει Σεπτεμβριο μεριά και με την πρωτη στραβη θα φευγουνε κορνεδες στο ..στρατηγούλη σας..Μα ακριβώς επειδή είναι ΑΕΚ ανησυχούν , ναυαρχε μου...
Ποιο μέλος είναι;Τωρα γιναμε μπουρδελο
το λεει η καρδουλα του παντως, οχι σαν τον μπουχεσα τον Βαγγελη που παει με το X5 και θελει και οδηγο...
Εχει τον μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων στην Ευρώπη και ετοιμάζει και 4 κρουαζιερόπλοιαΓνωρίζει κανείς αν η οικονομική κατάσταση του Ηλιοπούλου είναι κοντά στον Μελ; Η περνουμε κάποιον σαν τον παλέτα;
Η οικονομική κατάσταση του Ηλιόπουλου είναι πάρα πολύ καλή. Θα έλεγα οτι η ακτοπλοϊα δεν ειναι καν το 1/10 των εισοδημάτων του, ιδίως τα τελευταία χρόνια που η αγορά των Τανκερ έχει ξεφύγει.Γνωρίζει κανείς αν η οικονομική κατάσταση του Ηλιοπούλου είναι κοντά στον Μελ; Η περνουμε κάποιον σαν τον παλέτα;
Απ΄΄ο το 2011, εχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια και η οικονομική του κατάσταση δεν έχει σχέση με τότε, φίλε μου.Αγαπητοί φίλοι της ΑΕΚ, το ερώτημα δε θα πρέπει να είναι αν έχει λεφτά ο κος Ηλιόπουλος και η οικογένειά του. Το ερώτημα είναι αν θα βάλει λεφτά στην ΑΕΚ ή θα κοιτάξει μόνο να βγάλει.
Μιλάμε για έναν επιχειρηματία της ποντοπόρου ναυτιλίας που τα τελευταία χρόνια έχει μπει δυναμικά και στην ελληνική ακτοπλοΐα.
Από δεξαμενόπλοια πραγματικά δεν ξέρω πόσα έχει. Στην ακτοπλοΐα έχει 29 πλοία εκ των οποίων 24 ταχύπλοα και 5 συμβατικά.
Από ταχύπλοα δε γνωρίζω, αλλά με τα συμβατικά που ασχολούμαι και παρακολουθώ ως χόμπι, δεν τα λες και σαπάκια, δεν τα λες και του κουτιού. Πλοία 45 - 50 ετών, που σε άλλες εποχές θα είχαν ήδη περάσει από τη φλόγα του διαλυτήριου.
Είναι λίγο παράξενος πλοιοκτήτης, πρόσφατα είχε απαγορέψει τα ηλεκτρικά οχήματα στα πλοία του, αλλά αναγκάστηκε να το πάρει πίσω.
Στα κρουαζιερόπλοια δεν νομίζω ότι ξέρει κι ο ίδιος για ποιον λόγο μπήκε.
Δύο απ' αυτά που αγόρασε, τα έχει πουλήσει ήδη για σκραπ.
Γενικώς αγαπάει πολύ τα φράγκα, δεν είναι άγιος και είναι δυνατός στις διαπραγματεύσεις.
Το όνομά του είχε εμπλακεί και σε ένα ναυτιλιακό σκάνδαλο το 2011:
Brillante Virtuoso - Wikipedia
en.m.wikipedia.org
Καλά ξεμπερδέματα φίλοι της ΑΕΚ!
Πολύ σας έχει πονέσει ο τίγρης και θα συνεχίσει να σας πονάει και με μπροστινόΤιγρης θα λετε και θα κλαιτε
Πολύ σας έχει πονέσει ο τίγρης και θα συνεχίσει να σας πονάει και με μπροστινό
Σιγα ωρε κολοκοτρωνη.ΑΕΚ ειστε ρε!
Και ανησυχείτε?
εσυ πρεπει να βλεπεις πολυ τηλεοραση…Mega φυσικα…Μα ακριβώς επειδή είναι ΑΕΚ ανησυχούν , ναυαρχε μου...
εσυ πρεπει να βλεπεις πολυ τηλεοραση…Mega φυσικα…