Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ανανεώνεται η θέληση της ΑΕΚ για τίτλο μετά την πιθανολογούμενη πώληση της ΠΑΕ. Θανόπουλος και Μπάγεβιτς συναντήθηκαν πριν λίγες ώρες, μιλώντας πάλι για τον στόχο της ΑΕΚ που δεν είναι άλλος (ιδιαίτερα μετά τα νέα δεδομένα) από το πρωτάθλημα και το κύπελλο.

Ο Θανόπουλος ενημέρωσε τον Ντούσαν Μπάγεβιτς αναλυτικά για τις εξελίξεις στην ΠΑΕ ΑΕΚ και την έλευση των νέων επενδυτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες τον ενημέρωσε ότι νέο μπάτζετ, μετά την αλλαγή, αντιστοιχεί σε 12 εκατομμύρια ευρώ. Τόσα χρήματα θα διαθέσουν οι νέοι επενδυτές, που σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog, είναι τρεις και ο ένας από αυτούς, ο βασικότερος δηλαδή, έχει έδρα των επιχειρήσεών του την Ελβετία.

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.095
Πόντοι
6.635
Εγω με ολα αυτα που εχω δει στην ΑΕΚαρα μας τα τελευταια 10 χρονια...λεω να ηρεμησουμε λιγο και να περιμενουμε...εξαλλου οπου ακους πολλα κερασια, κρατα μικρο καλαθι! εμεις οι ΑΕΚαρες πρεπει να το ξερουμε καλα αυτο!
καθε καλοκαιρι ακουμε πολλες  :jerking:
εγω παντως ρε μαγκες, με τις μεχρι τωρα μεταγραφες (οχι με αυτους που ακουγεται οτι θα παρουμε :idiot:) δεν βλεπω να κανουμε και φετος τιποτα...μια απο τα ιδια.
το μονο που με χαροποιει ειναι που ο Μπαγεβιτς φαινεται να ειναι ελευθερος να κανει οτι θελει αυτος, και ετσι πρεπει κατα τη γνωμη μου

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Μήπως σας χρησιμοποιεί για να γυρίσει στο βάζελο;; :think:
Αν και ο Πατέρας είπε τέρμα οι μεταγραφές, λογικά ψάχνουν για δεξί μπακ, απ'τη στιγμή που άφησαν το Νίλσσον να φύγει.
Εκτός κ'αν ξαναπαίξει ο Βύντρα δεξιά να γελάσουμε. :2funny: Με αυτόν αντίπαλο, ο Σοϊλέδης θα μοιάζει με Τζόλε στα καλά του!!!!

απο το στομα σου και στου πατερα το αυτι ;)

Μακαρι να τον αγορασει. Ηθελα να ξερα γιατι ο Νιλσον δεν τους εκανε.. ;)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Εγω αν δεν ανακηνωθει ο νεος επενδυτης δεν πιστευω ΤΙΠΟΤΑ.........Εχεις δικιο σε ενα μεγαλο βαθμο για το ροστερ...Οι θεσεις στις οποιες πονουσε η ομαδα απο περσυ(Στις πτερυγες και μπροστα και πισω,στο επιτελικο χαφ και ΕΠΙΜΕΝΩ σε εναν ποιοτικο κοφτη)δεν εχει ενισχυθει....Η παρουσια του ντουσαν αποτελει μια ακτινα φωτος,αλλα δεν μπορουμε να περιμενουμε και θαυματα..
Υ.Σ.Καποιοι λενε τοσους παιχτες εχεις στα χαφ θες κιαλους???Ας ριξουν μια ματια στα ΚΕΝΤΡΙΚΑ χαφ(που αποτελουν τη ραχοκοκαλια καθε σοβαρης ομαδας) των απαταιωνιων και θα τους φυγει καθε ενδιασμος για την ορθοτητα της αποψης μου.. :sunglasses: :sunglasses:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
απο το στομα σου και στου πατερα το αυτι ;)

Μακαρι να τον αγορασει. Ηθελα να ξερα γιατι ο Νιλσον δεν τους εκανε.. ;)
Γιατι το νευρικο του συστημα δεν αντιδρα σε ερεθισματα απο το περιβαλλον εδω και 17 χρονια.... :2funny: :2funny: :2funny: :grin:

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.095
Πόντοι
6.635
εμενα μου φαινεται πως εκει που ολοι εχουμε εστιασει στις μεταγραφες και στην ενισχυση της ομαδας μας, καποιοι πετανε την μπαλα εκτος γηπεδου και θελουν να στρεψουν το ενδιαφερον το κοσμου αλλου...νεα διοικηση!
τι συμφερον εχουν αραγε? :think: :idiot:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
εμενα μου φαινεται πως εκει που ολοι εχουμε εστιασει στις μεταγραφες και στην ενισχυση της ομαδας μας, καποιοι πετανε την μπαλα εκτος γηπεδου και θελουν να στρεψουν το ενδιαφερον το κοσμου αλλου...νεα διοικηση!
Ο αποπροσανατολισμος ειναι παλαιοπαραγοντικη μεθοδος...Γενικα η καχυποψια μου με εχει οδηγησει σε αρκετες σκεψεις απο τοτε που εμαθα την ειδηση....Οι επομενες μερες θα δειξουν... :- :-

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Εγω αν δεν ανακηνωθει ο νεος επενδυτης δεν πιστευω ΤΙΠΟΤΑ.........Εχεις δικιο σε ενα μεγαλο βαθμο για το ροστερ...Οι θεσεις στις οποιες πονουσε η ομαδα απο περσυ(Στις πτερυγες και μπροστα και πισω,στο επιτελικο χαφ και ΕΠΙΜΕΝΩ σε εναν ποιοτικο κοφτη)δεν εχει ενισχυθει....Η παρουσια του ντουσαν αποτελει μια ακτινα φωτος,αλλα δεν μπορουμε να περιμενουμε και θαυματα..
Υ.Σ.Καποιοι λενε τοσους παιχτες εχεις στα χαφ θες κιαλους???Ας ριξουν μια ματια στα ΚΕΝΤΡΙΚΑ χαφ(που αποτελουν τη ραχοκοκαλια καθε σοβαρης ομαδας) των απαταιωνιων και θα τους φυγει καθε ενδιασμος για την ορθοτητα της αποψης μου.. :sunglasses: :sunglasses:

Εσύ θες ολόκληρη ομάδα!! :2funny: :2funny:  6 παίκτες είπες!! :grouphug:
Αναστήστε επιτέλους το Λαγό που τον κάψατε και με 2 σοβαρούς ακραίους αμυντικούς (βλ Αρουαμπαρένα, Μάλμπασα,κλπ. Ε, το αντίθετο!!!)είστε στα καλύτερα της τελευταίας 5ετίας.
Και φυσικά να λυθούν τα διοικητικά σας με τους επενδυτές που ακούμε, ώστε η ομάδα να αφοσιωθεί στη μπάλα.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Αναστήστε επιτέλους το Λαγό που τον κάψατε και με 2 σοβαρούς ακραίους αμυντικούς (βλ Αρουαμπαρένα, Μάλμπασα,κλπ. Ε, το αντίθετο!!!)είστε στα καλύτερα της τελευταίας 5ετίας.
Και φυσικά να λυθούν τα διοικητικά σας με τους επενδυτές που ακούμε, ώστε η ομάδα να αφοσιωθεί στη μπάλα.

Ελα ρε μεγαλεφαντε ;)

πολλοι παικτες εχουν χαθει,και δεν εχουν αξιοποιηθει..σε ολες τις 'μεγαλες' ομαδες δυστηχως.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ετσι ειναι η πραγματικοτητα ομως νικολα....Η ομαδα και φετος θα ματωσει απο το πλαι και το κεντρο....Δυσυτχως ο λαγος κανει μονο για στιφαδο οπως εχει αποδειξει 3 χρονια τωρα...Με δεδομενο οτι πισω εχουμε 2 στοπερ-παλαιστες,θελουμε εναν κοφτη σκουπα για τις καθετες που να μπορει παραλληλα να ξεκινησει παιχνιδι(βλεπε λεντεσμα)....Η ομαδα δεν εχει στο ροστερ της ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΕΞΙ ΧΑΦ!!!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:,και οπως το βλεπω το πραγμα θα παιζει παλι βασικος ο αμπαλος γεωργεας.... :headbang:
Η αναγκη για ενισχυση ειναι επιτακτικη,αλλα δεν υπαρχει σαλιο(προς το παρον τουλαχιστον)...
Υ.Σ.Μιλαω για τιτλο και πορεια στο ουεφα....Τριτοδευτεροι θα βγουμε και με αυτους που εχουμε..

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
ναι φίλε!! Δάκτυλος της κυβέρνησης είναι για να μην ασχοληθούμε με την κρίση.
Ελεος ρε παιδιά. Εδώ μιλάμε ότι υπάρχει πε΄ρίπτωση μα μπει νέος μέτοχος στην ομάδα, εμείς λέμε ότι μας αποπροσανατολίζουν?
Τι να πω ρε φίλε?? Ελεος πια!!!

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
δηλαδή εάν υπάρχει μια περόπτωση να μπει κάποιος νέος μέτοχος, πότε θ μπει αυτός? Μόλις τελειώσει η μεταγραφική πε΄ριοδος? Τώρα μπαίνει τώρα βγαίνει το θέμα.

laskkost

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Από
Ο αποπροσανατολισμος ειναι παλαιοπαραγοντικη μεθοδος...Γενικα η καχυποψια μου με εχει οδηγησει σε αρκετες σκεψεις απο τοτε που εμαθα την ειδηση....Οι επομενες μερες θα δειξουν... :- :-

Απο Τροχανάδες και Μάκαρους χορτάσαμε :jerking: :jerking:....μακάρι να παίζει κάτι κάλο.... ;)

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.095
Πόντοι
6.635
ναι φίλε!! Δάκτυλος της κυβέρνησης είναι για να μην ασχοληθούμε με την κρίση.
Ελεος ρε παιδιά. Εδώ μιλάμε ότι υπάρχει πε΄ρίπτωση μα μπει νέος μέτοχος στην ομάδα, εμείς λέμε ότι μας αποπροσανατολίζουν?
Τι να πω ρε φίλε?? Ελεος πια!!!
ποιος ειναι ο νεος μετοχος ρε φιλε? πες μας εσυ ποιος? ποιος ειναι αυτος που θα βαλει 10-15 εκατ. € στην ομαδα?
δωσε ονοματεπωνυμο και μετα το συζηταμε! ;)
χωτρασαμε απο ενδιαφερομενους πια! :headbang:
παπαρολογιες του στιλ "τωρα αλλαζουν τα δεδομενα στην ΑΕΚ με το νεο μετοχο , η ομαδα παει για τιτλο" που γραφτηκαν, εγω τα ακουω βερεσε!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέλφια μου.Καλημέρα ΑΕΕΕΕΕΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΕΕΕΣΣΣ.

Τι μπόμπα ήταν αυτή καλοκαιριάτικα,με την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην ΑΕΚ;;;

Αν είναι τελικά ο Λανίτης ο νέος επενδυτής,μιλάμε για μεγάλο deal.

Ότι κ να ναι πάντως σε αυτή την ομάδα δεν σταματάνε οι ειδήσεις ποτέ.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τι έγινε Κομπότη,φοβήθηκες μην σου μείνει αμανάτι ο Λεονάρντο και ήρθες σαν την βρεγμένη γάτα να τον πουλήσεις;;;; :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
καλημερααααααα
θα φερει ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ παιχτες ο νεος επενδυτης

nikolakis72

Μέλος