You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.409
- Πόντοι
- 5.006
Τσακο λικέρΑντε να αρχισουν τα <ντερμπι> να δουμε ποιος θα μας κερδισει φετος
Iso14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.429
- Πόντοι
- 456
Τι εγινε μαζευει λεφτα ο βαγγελας για μεταγραφες?Τσακο λικέρ
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.409
- Πόντοι
- 5.006
Δεν έχει ανάγκη ο Βαγγελας,.εμείς τι κάνουμεΤι εγινε μαζευει λεφτα ο βαγγελας για μεταγραφες?
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 39.061
- Πόντοι
- 10.411
Πρόσεξε μην σκοντάψεις και πέσειςΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (25η αγωνιστική)
1. ΑΕΚ 58
Νομίζω ότι είναι καλά εκεί στην κορυφή.
Iso14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.429
- Πόντοι
- 456
Eσενα επειδη δε σε γουσταρω σου ευχομαι εκει να μεινεις μια ζωη ρε μουνιΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (25η αγωνιστική)
1. ΑΕΚ 58
Νομίζω ότι είναι καλά εκεί στην κορυφή.
tsigkoleletos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.091
- Πόντοι
- 1.206
κασσελακη
οι γαυροι δεν ειναι αδερφια!Δεν σε εβρισα πουθενα.
Το αδερφε ειναι εκφραση που την χρησιμοποιω με τους οικειους μου. Επειδη ανταλλασσουμε μηνυματα συχνα εχω μια οικειοτητα.
Το καλο παιδι κλπ ειναι στα πλαισια της καζουρας και αν σε ενοχλει το σταματαω. Αλλα θα σταματησεις και εσυ την καζουρα.
Το οτι θελεις σημασια (κοινως τριβεσαι για κουβεντες με αλλοθρησκους) πηγαζει απο το γεγονος οτι μπαινεις καθημερινα στο νημα της ΑΕΚ (και ολων των αλλων) επιδιωκοντας να προκαλεσεις, με ακραια σχολια, ειτε κουβεντα με αυτους που γνωριζεις (π.χ. εμενα) ειτε με ασχετους για να σε μπινελικωσουν.
Εγω ας πουμε εχω γραψει 3-4 φορες στα 20 χρονια μηνυματα στο νημα του ολυμπιακου (και οχι προκλητικα), ελπιζω να αντιλαμβανεσαι την διαφορα.
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.746
- Πόντοι
- 11.956
Είναι ωραία εκεί ψηλά ψηλά
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.782
- Πόντοι
- 1.206
Ο Αλμέιδα χθες έκανε μάθημα κοουτσαρίσματος! Πέντε αλλαγές και του βγήκαν και οι πέντε όταν οι αρχικοί 11 μετά το 15 λεπτό κάθησαν με αποτέλεσμα το 1-2.
Έχει και ρόστερ βέβαια αλλά ξέρει και πως να το διαχειρίζεται.
socos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.122
- Πόντοι
- 736
Η ΑΕΚ διαψεύδει. Πάντως αν ισχύει είναι καλή μεταγραφή.Χωρίς σχόλια και χωρίς λόγια
Και το αριστερό μπακ της Κηφισιάς είναι καλή περίπτωση αλλά ξένος.
Giannis.mt
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.010
- Πόντοι
- 81
Τα παπάρια του ξέρει.Αν ηξερε δε θα έχανε και να κάνει μετά κινήσεις απελπισίας.Εκανε ο παπάρας ένα φιλικό ντέρμπι.Πηγε και έβαλε τα γεροντια πίσω και έβαλε ο Σίμο στο 77 ,πως να μην είναι ξενερομενο το παιδί όταν βλέπει να παίζει στη θέση του ο χατζησαφι ή ο βιντα που την είδε σέντερ φορ και όταν τρώγαμε τα γκολ κοιμόταν για χιλιοστή φορά όρθιος.Αντε δικό μας πρωτάθλημα να κάνει καμμία επιτυχία και να το χάσει με τα κολλήματα τουΟ Αλμέιδα χθες έκανε μάθημα κοουτσαρίσματος! Πέντε αλλαγές και του βγήκαν και οι πέντε όταν οι αρχικοί 11 μετά το 15 λεπτό κάθησαν με αποτέλεσμα το 1-2.
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.746
- Πόντοι
- 11.956
Δεν είναι έτσι ακριβώς όπως τα λες αλλά οκ να ρωτήσω εάν υπάρχει απάντηση....είχαμε κανέναν καλύτερο τα τελευταία 10 χρόνια....όλοι οι προπονητές έχουν κολλήματα...βλέπω και τον μεγάλο τεριμ με περγαμηνές τι μαλακίες κάνει....είχαμε καλύτερη ομάδα εγώ να δω την ΑΕΚ έτσι έχω από την εποχή 89-94Τα παπάρια του ξέρει.Αν ηξερε δε θα έχανε και να κάνει μετά κινήσεις απελπισίας.Εκανε ο παπάρας ένα φιλικό ντέρμπι.Πηγε και έβαλε τα γεροντια πίσω και έβαλε ο Σίμο στο 77 ,πως να μην είναι ξενερομενο το παιδί όταν βλέπει να παίζει στη θέση του ο χατζησαφι ή ο βιντα που την είδε σέντερ φορ και όταν τρώγαμε τα γκολ κοιμόταν για χιλιοστή φορά όρθιος.Αντε δικό μας πρωτάθλημα να κάνει καμμία επιτυχία και να το χάσει με τα κολλήματα του
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.782
- Πόντοι
- 1.206
Λάθη κάνουμε όλοι στη δουλειά μας, ο καλύτερος είναι εκείνος που ξέρει να τα διορθώνει εγκαίρως.Τα παπάρια του ξέρει.Αν ηξερε δε θα έχανε και να κάνει μετά κινήσεις απελπισίας.Εκανε ο παπάρας ένα φιλικό ντέρμπι.Πηγε και έβαλε τα γεροντια πίσω και έβαλε ο Σίμο στο 77 ,πως να μην είναι ξενερομενο το παιδί όταν βλέπει να παίζει στη θέση του ο χατζησαφι ή ο βιντα που την είδε σέντερ φορ και όταν τρώγαμε τα γκολ κοιμόταν για χιλιοστή φορά όρθιος.Αντε δικό μας πρωτάθλημα να κάνει καμμία επιτυχία και να το χάσει με τα κολλήματα του
Αυτό είναι σλόγκαν της δικής μου δουλειάς αλλά θεωρώ ότι ταιριάζει κι εδώ απόλυτα.
Giannis.mt
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.010
- Πόντοι
- 81
Όπως το είπες επειδή η ΑΕΚ έχει το καλύτερο ρόστερ και οι άλλοι συνεχίζουν τα σκαμπανεβάσματα θα έπρεπε να είμαστε πιο σταθεροί.Οι προηγούμενοι δεν μπορούν να κριθούν το ίδιο γιατί δεν είχαν τόσους αξιόλογους παίχτες.Δεν είναι έτσι ακριβώς όπως τα λες αλλά οκ να ρωτήσω εάν υπάρχει απάντηση....είχαμε κανέναν καλύτερο τα τελευταία 10 χρόνια....όλοι οι προπονητές έχουν κολλήματα...βλέπω και τον μεγάλο τεριμ με περγαμηνές τι μαλακίες κάνει....είχαμε καλύτερη ομάδα εγώ να δω την ΑΕΚ έτσι έχω από την εποχή 89-94
Giannis.mt
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.010
- Πόντοι
- 81
Ο βιντα εντομεταξυ και κοιμάται όρθιος όπως πάντα και βάζει και χέρι σε ποιον? Φάγαμε γκολ από δική του ολιγωρία για πολλοστή φορά
Giannis.mt
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.010
- Πόντοι
- 81
Εκείνος ο Πιζάρο μεγάλο ταγαρι.Καλα ο αρχισκορερ βιντα για πολλές κλωτσιές.Και στα τρία γκολ που φάγαμε είχε συμμετοχή,στα δύο δεν πρόλαβαινε και στο τρίτο νόμιζε ηταν ο επόπτης και κραταγε το σημαιάκι ψηλα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις