Διαγραμμένο μέλος 234316
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Like
- 367
- Πόντοι
- 21
Πολλά θες,ελα για το 4/4 στα Φιλαδέλφεια μεθαύριο και μην λες πολλά.Λοιπόν πουστρακια
Δώστε μας το ματς στο κύπελλο
Και μεις τα ματς στα play off
Πολλά θες,ελα για το 4/4 στα Φιλαδέλφεια μεθαύριο και μην λες πολλά.Λοιπόν πουστρακια
Δώστε μας το ματς στο κύπελλο
Και μεις τα ματς στα play off
Αντιμενικα στο 2ο ημίχρονο δεν υπήρχαμε.Εχτές βράδι είδα για λίγο δεν μπορούσα παραπάνω .... σούπερ μπάλα λάιβ ....χαχαχαχα αυτός ο Σπάθας μόνο που δεν δακρισε για το..... καθαρό πέναλντι.....που δεν εδωσε.....οι άλλοι δύο οι μεγάλοι οι δημοσιογράφοι αντί να πουν τι μαλακίες έκανε εχτές ο καρβαλιαρ που ο αμπραμπατ έκανε ότι ειυελεωαπο δεξιά και κέρδισε 7 κόρνερ....η ότι το κέντρο της άμυνας εμπαζε από παντού ...τα έριξαν στο var....χαχαχαχα
Προλαβαινει ο τιγρης να τον βγαλει και εκτος play off.Έχει δρόμο ακόμα. Θα γίνουν κ άλλες στραβές για ολους
ξεχασες το ξεκωλιασμα στο νεο τζαμι της φιλαδελφειας,αλλα ειναι αλλιως να εισαι αεκουλα.ουτε ενα ντερμπυ δεν εχουν κερδισει και βγαζουν γλωσσα οι μαλακες
ετσι βαζει λεφτα ο μεγαλος επενδυτης, μολις τελειωσε το τσουλου πηρε τ αρχιδια μου
Κοιμάται όρθιος ο χοντρός φίλε. Η κάνει ότι κοιμάται... Γιατί αυτό που έχετε δεν είναι ομάδα και φαίνεται. Κάτι μου έχει κάτσει εμένα, το έχω πει κ στον Αντζελο, ότι θέλει να την κάνει....Προλαβαινει ο τιγρης να τον βγαλει και εκτος play off.
Εσύ έχεις καρπαζοεισπρακτορα Κουγια εμάς λες αεκακι... Γέρασες κ μυαλό δεν έβαλες...ξεχασες το ξεκωλιασμα στο νεο τζαμι της φιλαδελφειας,αλλα ειναι αλλιως να εισαι αεκουλα.
εισαι ο φτωχος συγγενης φιλε μου θες δε θες,αεκακι μια ζωη τι να κανουμε ετσι ειναι και ο ωνασης να πτωχευε δεν θα επαυε να ειναι ο ωνασης.Εσύ έχεις καρπαζοεισπρακτορα Κουγια εμάς λες αεκακι... Γέρασες κ μυαλό δεν έβαλες...
Ότι θα την κάνει ο χοντροςΟτι ειμαστε κωλοχανειο το ξερουμε, φιλε, ματακια εχουμε και βλεπουμε. Και χτες φανηκε και παλι. Αλλα η σφαγη ητανε σφαγη. Οπως και με το Βολο που και εκεί μπουρδελακι ημουνα αλλα παλι ακομα και ετσι το γυρισα και παλι με σφαξανε. Θα εχεις δει και μονος σου οτι δεν βγαζουμε την μπουρδελιαση μας στην απεξω.
Τι σου εχει κατσει εσενα, δεν σε πιανω.
Στα έγραψα κ χθες.. Όπως μεγάλωσες έτσι θα μικρύνεις...εισαι ο φτωχος συγγενης φιλε μου θες δε θες,αεκακι μια ζωη τι να κανουμε ετσι ειναι και ο ωνασης να πτωχευε δεν θα επαυε να ειναι ο ωνασης.
Και εμεις το υποψιαζομαστε. Εγω το βλεπω για το 2026 να φευγει. Γιατι τοτε; Ε, να βγαλει και την επετειο του χρονου των 100 χρονων...Ότι θα την κάνει ο χοντρος
Βλέπω το μουνοπανο το γκεσταπιτη να βρίσκουμε μπροστά μας πάλι.... Εεε ρε γλέντια που θα γινουνΚαι εμεις το υποψιαζομαστε. Εγω το βλεπω για το 2026 να φευγει. Γιατι τοτε; Ε, να βγαλει και την επετειο του χρονου των 100 χρονων...
δε νομιζω τακη,ειμαστε το νουμερο 1 μπραντ νειμ στην ελλαδα,θελετε δε θελετε.Στα έγραψα κ χθες.. Όπως μεγάλωσες έτσι θα μικρύνεις...
Ποιος ειναι αυτος;Βλέπω το μουνοπανο το γκεσταπιτη να βρίσκουμε μπροστά μας πάλι.... Εεε ρε γλέντια που θα γινουν
Εγινεδε νομιζω τακη,ειμαστε το νουμερο 1 μπραντ νειμ στην ελλαδα,θελετε δε θελετε.
ρε θα μπουν οι κινεζοι και θα γαμησουν και την ευρωπη μαζι.αληθεια δικη της δευτερας δεν θα εχουμε?Ποιος ειναι αυτος;
Εγω αλλο φοβαμαι ακομα και αν φυγει ο Μαρινακης. Μαντεψε τι.