Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.522
Πόντοι
11.956
Αιολε η ομαδα τωρα παει να πιασει ρυθμο αλλα οχι και οτι δε κανει.
Εμενα αυτο που δε μου αρεσει ειναι οτι δεν εχουμε passing game με υπομονη και καθαρο μυαλο.
Μοναχα αυτο πρεπει να διορθωσει ο στρατηγος για να συνεχισουμε να φερνουμε καλα αποτελεσματα και να μη σκασουν μεχρι το τελος οι παικτες.
Σε ευχαριστώ για την απάντηση αλλά μάλλον δεν κατάλαβες με τι τρόπο ταεγραψα αυτά ...δεν πιστεύω τίποτα από όσα είπα .....για τους άλλους τα γράφω που τόσο καιρό αυτά έλεγαν ααααα και να δανείσουν κανά στόπερ στους άλλους εμείς δεν χρειαζόμαστε!!!!!!χαχαχα

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.522
Πόντοι
11.956
Σε ευχαριστούμε που είσαι στην Ελλάδα σε ευχαριστούμε που ειρθες στην ΑΕΚ και μας ανεστησες....!!!!???

Συνημμένα

• Screenshot_2023-09-22-18-33-44-351_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-09-22-18-33-44-351_com.android.chrome.jpg
    448,6 KB · Εμφανίσεις: 24

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.738
Πόντοι
2.306
Ο Αλμεϊδα προωθει μια φιλοσοφια ιδιαιτερα επιθετικου παιχνιδιου, με μεγάλη πιεση στο κεντρο και ταχυτατες αντεπιθεσεις. Επισηςποδοσφαιρο μεγάλης αυτοπεποιθησης απο τους παιχτες.
Ειναι ιδιαίτερα θεαματικο ποδοσφαιρο και γω προσωπικα το απολαμβανω πολυ.
Πρεπει να προσεξει το θεμα της αδιαλειπτης προσοχης και εστιασης των παιχτων σε ολο τον αγωνα, μονο ετσι αποδιδει νικες το συγκεκριμενο στυλ παιχνιδιου.
Και το παραμικρο λαθος σε αυτο το στυλ παιχνιδιου εχει κοστος .
χαρακτηριστικο παραδειγμα η γκελα του Σιμανσκι χθες, λιγο μετα τον τραυματισμο του Χατζησαφι.
το ιδιο μετα το πρωτο γκολ με τον γαυρο.
Πρεπει η ομαδα να εχει 100% εστιαση στο παιχνιδι σε ολο το παιχνιδι και να μην επιτρεπει το παραμικρο λαθος.
Αντιθετα στο passing game με ενα σωρο αλληλοκαλυψεις, το λαθος συγχωρειται.
Στο παιχνιδι του Αλμεϊδα που θελει καθε κατοχη μπαλας να καταληγει σε φαση για γκολ, ο κινδυνος ειναι μεγαλος και μετριαζεται μονο με υψηλοτατη προσοχη και μειωση λαθων.
Κατα τ’ αλλα ειναι προπονηταρα, εγω ευχαριστιεμαι καθε παιχνιδι ακομα και στη χασουρα.
Δινει θεαμα και οι οπαδοι ειχαμε ξεχασει τι ειναι αυτο, θελαμε το αποτελεσμα ακομα και αν δεν βλεπεται το ποδοσφαιρο.
Τελος αυτα, θελουμε να βλεπουμε μπαλα να γουσταρουμε και σαν συνεπεια να νικαμε.
Μαζι σου λοιπον Αλμεϊδα!!

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Like
367
Πόντοι
21
Ο Αλμεϊδα προωθει μια φιλοσοφια ιδιαιτερα επιθετικου παιχνιδιου, με μεγάλη πιεση στο κεντρο και ταχυτατες αντεπιθεσεις. Επισηςποδοσφαιρο μεγάλης αυτοπεποιθησης απο τους παιχτες.
Πρεπει να προσεξει το θεμα της αδιαλειπτης προσοχης και εστιασης των παιχτων σε ολο τον αγωνα, μονο ετσι αποδιδει νικες το συγκεκριμενο στυλ παιχνιδιου.
χαρακτηριστικο παραδειγμα η γκελα του Σιμανσκι χθες, λιγο μετα τον τραυματισμο του Χατζησαφι.
Πρεπει η ομαδα να εχει 100% εστιαση στο παιχνιδι σε ολο το παιχνιδι και να μην επιτρεπει το παραμικρο λαθος.
Στο παιχνιδι του Αλμεϊδα που θελει καθε κατοχη μπαλας να καταληγει σε φαση για γκολ, ο κινδυνος ειναι μεγαλος και μετριαζεται μονο με υψηλοτατη προσοχη και μειωση λαθων.
Κατα τ’ αλλα ειναι προπονηταρα, εγω ευχαριστιεμαι καθε παιχνιδι ακομα και στη χασουρα.
Δινει θεαμα και οι οπαδοι ειχαμε ξεχασει τι ειναι αυτο, θελαμε το αποτελεσμα ακομα και αν δεν βλεπεται το ποδοσφαιρο.
Τελος αυτα, θελουμε να βλεπουμε μπαλα να γουσταρουμε και σαν συνεπεια να νικαμε.
Θα γουστάρουμε ελαφρώς περισσότερο αν ο Γκαρσία το βρει λίγο στο σκοράρισμα και επιστροφή Πάολο Φερνάντεζ.

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.483
Πόντοι
8.345
Γνωρίζει κανείς πότε περίπου επιστρέφει ο μάγος Πάολο Φερνάντεζ;

απο μπσκετμπολιστες που το εχουν παθει θελει ενα χρονο ο τραυματισμος του, δεν ξερω αν προλαβαινει να γυρισει φετος

Bambaataa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2021
Like
1.713
Πόντοι
201
Νταξει.......δεν λεω......αλλα την μπαλα που ειδαμε απο τον << Κερμιτ >>, δεν θα την ξαναδουμε.......γνωμη μου.

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.483
Πόντοι
8.345
Υπάρχει περίπτωση να τα κρεμάσει;

Πριν μερικά κάποια χρόνια ναι, τωρα και λογω του κορμιού του νομίζω όχι.

Στο nba βαριά κορμιά όπως ο demarcus cousins μετα απο αχίλλειο δεν μπόρεσαν να επανέλθουν στα προηγούμενα τους. Ο άλλος που θυμάμαι ήταν ο Κομπι Μπράιαν, αλλά ηταν μεγάλος όταν το έπαθε και είχε ήδη χάσει σε αθλητικοτητα.

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456
Εχτές πάλι τα ίδια με την ομάδα ...δεν ξέρω τι φταίει...οι παίχτες ο προπονητής...δεν γίνεται πάλι να χάνεις τόσες ευκαιρίες για γκολ...δεν ξέρω ο Αλμέιδα ίσως δεν κάνει...κάτι κάτι να γίνει...ίσως αλλαγή προπονητή...δεν διαβάζει τα παιχνίδια και κρατάει πίσω την ομάδα ....και χάνουμε και τόσες ευκαιρίες...!!!!!!!!!τα υπόλοιπα σχόλια αργοτερα να δω πόσοι μύστες χανουμια συμφωνούν μαζί μου ....!!!!!!!!!!!!!!
Θες να τα ακουσεις τωρα μου φαινεται ετσι?Και ποιον να παρουμε τον Ραβουση?Προσπαθησε να ηρεμησεις σε παρακαλω πολυ:afro:

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.522
Πόντοι
11.956
Θες να τα ακουσεις τωρα μου φαινεται ετσι?Και ποιον να παρουμε τον Ραβουση?Προσπαθησε να ηρεμησεις σε παρακαλω πολυ:afro:
Εάν διαβάσεις τα επόμενα ποστ θα καταλάβεις ότι τρολαρο αυτούς που έλεγαν αυτά τα πράγματα ....και μαν δεν με Εβρισες!!!!!!πως και έτσι????? Χάχαχα

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Like
367
Πόντοι
21
Πριν μερικά κάποια χρόνια ναι, τωρα και λογω του κορμιού του νομίζω όχι.

Στο nba βαριά κορμιά όπως ο demarcus cousins μετα απο αχίλλειο δεν μπόρεσαν να επανέλθουν στα προηγούμενα τους. Ο άλλος που θυμάμαι ήταν ο Κομπι Μπράιαν, αλλά ηταν μεγάλος όταν το έπαθε και είχε ήδη χάσει σε αθλητικοτητα.
Το θέμα είναι όταν επιστρέψει με το καλό, αν θα μπορέσει να ξαναπιάσει τα στάνταρ του.

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.483
Πόντοι
8.345
Το θέμα είναι όταν επιστρέψει με το καλό, αν θα μπορέσει να ξαναπιάσει τα στάνταρ του.

Λόγω σωματοτυπου και στυλ ελπιζω ναι αλλά δείξει, είναι δύσκολος τραυματισμός

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.483
Πόντοι
8.345
Μακάρι,τραγικό λάθος πάντως που δεν πήραμε τον Πάλμα του Άρη.

Και εγώ τον ήθελα αλλά όχι με τα λεφτά που δώσανε τελικά οι σκωτσεζοι. Αυτοί πούλησαν έναν στην Σαουδική Αραβία και είχαν λεφτά για ξόδεμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom